mama,mama,mama.....

Discussie in 'Peuter en kleuter' gestart door toet, 26 dec 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. toet

    toet Fanatiek lid

    7 apr 2006
    1.802
    0
    0
    Zo gaat het echt heel de dag....( ook wel schattig) maar ook soms zo vermoeiend....en zeker nu....alles moet mama doen,papa en opa en oma ziet ze niet staan als ik er ben,ben ik weg is het geen probleem...ja eventjes....ik voel me dan behoorlijk rot....
    Als ze gaat slapen eigenlijk nooit een probleem,ook niet bij oma...maar gisteravond legde ik haar op bedje daar en hoe moe ze ook is,gelijk gaan die armen ophoog en echt krijsen...mama mama.....en wil alleen maar heel dicht bij me zijn....gelukkig viel ze naar een kwartiertje wel in slaap...
    Is dit weer een fase.....?
    Herkennen jullie dit en hoe ga je ermee om?

    Groetjes,
     
  2. kissie

    kissie Fanatiek lid

    18 apr 2006
    1.494
    1
    0
    Esmee heeft het ook... komt denk ik ook omdat ik nu verlof heb en ze de hele dag bij mij is. Ook denk ik dat ze het aanvoelt dat jij zwanger bent, daar zijn ze misschien onbewust ook wel mee bezig! Esmee heeft rond die leeftijd ook heel erg problemen met slapen gehad, dat ze midden in de nacht in paniek wakker werd en alleen bij mij in bed verder wou slapen. Dat is vanzelf weer over gegaan. Mijn man en mijn ouders mogen ook niets doen bij Esmee, zelfs drinken wil ze niet van hun hebben maar van mij. En een eindje dragen als ze niet meer wil lopen moet ik ook doen haha niet dus met die dikke buik. Ze krijgen denk ik ook wel een keer een papa fase, heeeeeeeeeeeeerlijk haha.
     
  3. geertje1987

    geertje1987 Actief lid

    24 nov 2008
    158
    0
    0
    veendam
    ja mijn zoon heeft het ook, het word al beter. Het is altijd mama, mama, mama. Mijn man is nu vaker weg, is het nu wel vaker papa, papa.
    Ik ben niet zwanger en hij zegt ook altijd mama. ik denk dat het ook wel een fase is. Het is soms lastig, ook lief. soms kan je geen kant op he?
     
  4. MissFlower

    MissFlower Fanatiek lid

    17 nov 2008
    4.166
    397
    83
    bij die van mij is het ook de hele dag mama voor en mama na... alleen als ik er niet ben of boven ben dan is papa ook goed haha.. maar opa en oma vind ze wel geweldig dus dat scheelt.. maar dan nog moet mama alles doen en kan papa ongestoord op visite zijn maar heb ik nooit rust eigenlijk..
     
  5. setje

    setje Fanatiek lid

    18 jun 2006
    1.989
    0
    36
    Hoevelaken
    Hier is ook de mama fase aangebroken :rolleyes: eerst vond ik het nog wel vertederend, maar nu word ik er wel een beetje simpel van :(

    Hoop dat de fase niet zo heel lang gaat duren :)

    groetjes Setje
     
  6. illuminate

    illuminate Actief lid

    20 apr 2007
    416
    0
    0
    Niet alleen "mama, mama", maar ook "nee, mama".
     
  7. fioontje

    fioontje Fanatiek lid

    3 jul 2007
    2.748
    0
    0
    Den Burg, Texel
    hier zijn we beiden geliefd, als ikhem uit bed haal wil hij meteen naar papa en andersom ook. is er iets, pak ik hem op is het gelijk papa pakken, papa tillen .... zucht .....
    en natuurlijk, ik ben bijna 2 dus zeg op alles nee ......
    en toch hou ik van m ;) haha
     
  8. Aphrodite

    Aphrodite Niet meer actief

    Goh ik wil net een topic openen.. zie ik dat ie al geopend is ;)
    Hier gaat het netzo.. en ik ben ook niet zwanger dus het zal hopelijk een fase zijn.
    Ik vind het zelf ook wel eens moeilijk want op visite wil ze vaak ook alleen bij mij zijn, ze speelt niet graag met anderen en andere kinderen tenzij ik de kamer uit ben waarbij ze eerst nog even overstuur is omdat ik weg ben.
    Op de peuterspeelzaal is ze ook wat huilerig en vraagt ze om me. Ze hangt daar heel veel bij de juf en speelt ook weinig.
    Ze is ook pas 2 geworden.. en ik vind het echt super lief. Maar ik vraag me ook wel af of ze er een reden voor heeft. Misschien omdat ik ook werk ofzo? Of juist teveel met haar ben. ( wat hopelijk niet mogelijk is ;D)
    Dus ik ben eigenlijk niet echt een hulp want ik zoek zelf ook nog een beetje uit hoe ik ermee om moet gaan ;)
     
  9. caroline27

    caroline27 Actief lid

    3 jan 2006
    365
    0
    0
    Mijn zoontje is ook in 3 weken echt een mama kindje geworden
    Ik ben sinds jan zelfstandige ondernemer en hij gaat dus niet meer 2 dagen naar de oppas dacht dat het misschien daar aan lag maar het zal wel een fase zijn waar ze doorheen moeten! Ook hij word s´nachts wakker en dan krijssen mamamamamama ! Hij wil dan ook alleen maar bij onsin bed , vind het nu gezellig maar ik wil daar ook geen gewoonte van maken ! hahaha
     
  10. Fleur1

    Fleur1 VIP lid

    14 apr 2006
    5.068
    0
    0
    ik denk dat ze ook anvoelt dat de baby nu bijna komt.
    Ik lach dan wel de laatste weken in het ziekenhuis maar Daan deed alleen maar dingen als ik het deed maar ja ik lach in het ziekenhuis. Daan is op een gevenmoment zijn middag slaapje in het ziekenhuis komen doen omdat hij 's middags niet sliep en dan 's avonds veel te moe was om te slapen.
    Na 4 maanden nu mag eindelijk ook iemand anders het doen maar daarvoor was het alleen mama dit mama dat
     
  11. marline1983

    marline1983 VIP lid

    11 jun 2006
    9.402
    1
    0
    hengelo
    youame is een echte papa kind
    toen ik op het laatst liep was het alleen maar mama ze wou me niet uit het oog verliezen
     

Deel Deze Pagina