Onderhuidse blauwe plek?

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Arti13, 20 jan 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Arti13

    Arti13 Niet meer actief

    Even een vraagje ,... Ik heb nu ruim een week ofzo last van 1 plek op mijn buik. Links boven mijn navel (voor de kijkers thuis rechts). Het voelt alsof het een blauwe plek is onder mijn huid. Er is echter niets te zien. Maar als ik erover wrijf of ik kom ergens tegenaan doet het steeds meer pijn.
    Herkennen jullie dit? Enig idee wat het kan zijn?

    Alvast bedankt!
    Groetjes Judith
     
  2. mymiracle

    mymiracle Niet meer actief

    als je beeb met de voetjes richting ribben zit dan kan het ook wel eens beurs gaan voelen, misschien moeten je darmen weer even een plekje zoeken, kan vanalles zijn, wellicht heeft iemand anders nog andere ideeen?
     
  3. Dora

    Dora Bekend lid

    25 apr 2006
    762
    0
    0
    Ik heb exact hetzelfde! ik heb het zo'n 10 cm onder mijn linkerborst. Bij de gyneacoloog gevraagd tijdens een check/echo en toen zei ze.. daar liggen de billetjes...:)
    tja daar heb ik het dan maar bij gelaten. Ik maakte me nm er ook zorgen over. viel me op toen mijn zoontje me af een toe een kick gaf bij het verschonen met zijn beentjes en die plek helemaal beurs voelde. Je voelt 't alleen als je er op drukt verder niet.
    x
     
  4. Libra

    Libra Fanatiek lid

    2 okt 2007
    2.354
    0
    0
    Is waarschijnlijk gewoon een stukje beurs weefsel ergens. Ik ben volgens mij helemaal bont en blauw van binnen door het gespartel van ons kleintje. Het kan geen kwaad hoor, het is vooral vervelend.
     
  5. Hypnose

    Hypnose Bekend lid

    26 dec 2007
    737
    0
    0
    Kan inderdaad een blauwe plek zijn. Heb zelf ook zo'n beurse plek onder mijn ribben, omdat baby steeds met haar kont omhoog duwt :)
    Kan erg pijnlijk zijn.
     
  6. moonlight159

    moonlight159 Fanatiek lid

    20 mei 2008
    3.051
    1
    0
    In m'n huis
    Dit had ik de laaste week van mijn zwangerschap ook (4 weken te vroeg bevallen). Gevraagd aan de vlos wat dit kon zijn en zij antwoorde dat het kwam omdat de kleine daar drukte. Maar wel heeeeeeel vervelend!
     

Deel Deze Pagina