regeldagen?

Discussie in 'Borstvoeding' gestart door Baby25, 29 jan 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Baby25

    Baby25 Niet meer actief

    Beste moeders,

    heb een vraagje, wordt helemaal gek, weet echt niet meer wat ik moet doen. MIjn dochtertje is nu bijna 3,5 maand oud en het is nu al 2 weken dat ze erg hangerig is, wil altijd drinken ( bv). overdag slaapt ze bijna niet en huilt veel. Ik denkt dat het regeldagen zijn, maar duren ze zo lang? het is nu al bijna 2 weken, wordt helemaal gek van, soms drinkt ze 5 minuten en na half uurtje wil ze weer. heeft iemand ook zoiets meegemaakt en hoe kan ik ermee omgaan?

    Alvast erg bedankt
     
  2. San79

    San79 Fanatiek lid

    10 apr 2008
    2.212
    0
    0
    Den Haag
    Geef je er (genoeg) aan toe? Luca had verschrikkelijke regeldagen rond 3 weken, en toen ik er aan toe gaf was het zo over omdat mijn productie op peil kwam.

    Maar misschien kun je een modje vragen om dit naar het bv-deel te verplaatsen, dan krijg je vast antwoord van ervarener mensen.
     
  3. Noatje

    Noatje Fanatiek lid

    12 apr 2008
    3.488
    0
    36
    N-BR
    Rond de 3/4 maanden zit ook een sprongetje.... maar het is ook bekend dat je rond deze tijd een borstvoedingsdip kan krijgen... in beide gevallen geldt; doorzetten dan komt het allemaal goed ;)
     
  4. ladyrabbit

    ladyrabbit Bekend lid

    13 apr 2008
    704
    1
    0
    Begeleider psychiatrie
    Noord-Limburg
    Ik ken het helemaal, vervelend, het kan erg slopend zijn! Huilt je kindje ook tijdens het voeden of vlak erna? Dan kan het namelijk ook spruw zijn. Je kindje hoeft dan niet altijd vlekjes in zijn mond te hebben. Bel anders eens een goede lactatiekundige om een voeding mee te kijken. Vaak kan anders aanleggen een wereld van verschil maken!

    Ook kan het zijn dat je kindje ongeduldig wordt als de tsr weg is. Mijn kindje heeft dit nog steeds. Ik doe aan wisselvoeden: eerst borst 1, als ze onrustig wordt borst 2. Dan is de ergste honger wel gestild en ga ik weer naar borst 1. Dan heeft ze genoeg rust om em leeg te drinken. En dan weer naar 2. Tot ze genoeg heeft.

    En verder: aanleggen, aanleggen, aanleggen, aanleggen... ;)
    Veel succes, het is even slopend, maar ik ben er doorheen en geef nog steeds met veel plezier borstvoeding.
     
  5. Foxter

    Foxter Niet meer actief

    Komt ze wel goed aan?
    Sterre heeft nu net haar 5 weken sprong (bijna over gelukkig) en wilde ook steeds aan de borst maar dan niet echt drinken. Een speen bood echt uitkomst hier.
     
  6. Femmes

    Femmes Actief lid

    19 jun 2007
    348
    0
    0
    die kleintjes krijgen 10 sprongetjes in het eerste jaar, dat is dus bijne elke maand 1! Zoals je beschrijft klint idd als een echt sprongetje..... Wat mij hielp is 'luisteren' naar wat je kindje wil. Dan zul je merken dat ze ineens een heel nieuw ritme heeft eigen gemaakt. Succes, komt helemaal goed!
     
  7. cvwinkoop

    cvwinkoop Bekend lid

    31 mei 2007
    653
    0
    0
    Student
    Veenwouden
    Ik heb nog niks gemerkt van sprongetjes of regeldagen, is dat erg?
     
  8. Baby25

    Baby25 Niet meer actief

    Halo dames,

    bedankt voor de antwoorden,
    het gaat nu wel goed, ze komt wel goed aan, ik geloof dat die regeldagen nu weer over zijn.

    bedankt
     

Deel Deze Pagina