1 dag na positieve test bloedverlies

Discussie in 'Stel je vraag aan de verloskundige' gestart door Moons, 14 nov 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Moons

    Moons Fanatiek lid

    2 jul 2006
    1.633
    0
    0
    huismoeder / administratie schildersbedrijf van mi
    provincie Groningen
    Hallo,

    Ik heb zaterdag en zondagmorgen getest. Nod was zondag. De test van zaterdag was heel vaag positief, die van zondag was al iets duidelijker, een dunne, maar goed te zien 2e steep. Ging er dus van uit dat ik na mijn mk in Juni weer zwanger was. Nu begon ik gisteravond te vloeien, eerst roze/bruin slijm, het is nu overgegaan in bloedverlies met slijm erdoorheen. Kan ik er nu vanuit gaan dat ik alsnog mijn regels heb gekregen? Wat moet ik doen. Ik dacht zelf mijn bloeding af te wachten en dan nog een keer te testen. Is dit verstandig of kan ik beter iets anders doen?

    Liefs Moons
     
  2. Japke

    Japke Bekend lid

    1 feb 2006
    535
    0
    0
    verloskundige
    Hoi Moons,

    Je moet doen waar jezelf prettig bij voelt. Als het erg duidelijk een gewone, wat latere ongesteldheid is, is het eigenlijk duidelijk dat je niet zwanger bent. Of je dan wel of geen test doet heeft geen meerwaarde denk ik. Je mag het natuurlijk wel doen maar de kans dat hij positief uitslaat, schat ik zeer klein in.


    Wat sneu, ik hoop wel dat jullie gauw in verwachting zijn! Of je nu kan spreken van een zwangerschap is lastig, denk ik. Mocht je een zwangerschapstest volgens de gebruiksaanwijziging hebben gedaan en hij was duidelijk positief ook binnen de tijd. Ja dan was je zeer pril zwanger. Was het niet duidelijk of je twijfelt over de test, dan is het minder duidelijk of er toch iets was van een zwangerschap. In het medisch wereldje spreek je van een zwangerschap bij een positieve test. Maar het gaat er ook om, hoe jij er tegen aankijkt, wat jij voelt en denkt. Ik laat het bij jouw dus.

    Heel veel sterkte deze tijd,
    groetjes,
    Japke
     
  3. Moons

    Moons Fanatiek lid

    2 jul 2006
    1.633
    0
    0
    huismoeder / administratie schildersbedrijf van mi
    provincie Groningen
    Dank je, ik wil toch voor mijn eigen gemoedsrust na mijn bloeding nog een keer testen, dan weet ik het zeker. De test was wel binnen de tijd positief dus een prille zwangerschap.

    Bedank voor je antwoord.

    Liefs Moons
     
  4. Japke

    Japke Bekend lid

    1 feb 2006
    535
    0
    0
    verloskundige
    Hoi Moons,

    Hoe pril ook, op dat moment was je zwanger. Ik zou dan de test gewoon doen voor je eigen gemoedsrust.

    Succes, groetjes,
    japke
     

Deel Deze Pagina