Yoghurt laxerend of verstopt het de darmen ?

Discussie in 'Voeding' gestart door gabje20, 18 feb 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. gabje20

    gabje20 Bekend lid

    20 jan 2006
    597
    0
    0
    Hallo,

    Mijn dochter is echt yoghurt verslaafd... Ze drinkt er echt veel van, nu is het probleem dat ze niet goed kan poepen. Dat heeft ze al heel erg lang, heb dr eet patroon al wel aangepast daarop alleen is nu mijn vraag of het laxerend werkt, of dat het verstopt.

    Als het verstopt dan moet ik erg gaan afbouwen met de yoghurt.

    Groetjes en bedankt
     
  2. lieniej

    lieniej Actief lid

    24 mei 2007
    497
    0
    0
    Hoi!

    Weet niet of het op hetzelfde neerkomt, maar mijn zoontje heeft dit met melk. Toen ik van flesvoeding overging naar halfvolle melk, kreeg hij last van erge verstoppingen, echt zielig was dat! En ik kon niets verzinnen waar het door kwam. Uiteindelijk toch maar gestopt met melk geven en nu krijgt hij dreumesmelk van nestle: Geen verstopping meer sindsdien! Het schijnt dat sommige kinderen hun darmpjes de eiwitten uit koemelk nog niet goed kunnen verteren en daar door dus zo verstopt kunnen raken. Verder is mijn zoontje niet allergisch voor melkprodukten, hij krijgt nog el gewoon een boterhammetje met kaas etc en dat gaat gewoon goed! Succes!
     
  3. gabje20

    gabje20 Bekend lid

    20 jan 2006
    597
    0
    0
    haha ja ga ook maar proberen... maar ja yoghurt eet en drinkt ze bijna de hele dag door :S ff kijken hoe k dat ga doen...
     

Deel Deze Pagina