Augustus 2008 mama's !

Discussie in 'De mama's' gestart door miranda4xmama, 21 jul 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. lique80

    lique80 VIP lid

    18 sep 2006
    7.763
    0
    0
    Programmeur
    Noord-Holland
    Daar ben ik weer, terug van mijn werk. Gelukkig geen last gehad onderweg!

    Linka nog even om je vraag te beantwoorden. Ik ben wel gestopt tijdens de zwangerschappen, maar tijdens feestjes (waar ik volop aan het meeroken was) heb ik wel eens een hijsje genomen. Neemt niet weg dat ik het nu ook vind stinken hoor, mijn kleding enz na zo'n feestje. En dat terwijl ik voor Sam gewoon ook in huis rookte... Toen had ik er weinig erg in.

    Ga zo snel eten, kiddies badderen en naar bed en vanavond naar Jan Jaap van de Wal, eens kijken of we kunnen lachen!
     
  2. lique80

    lique80 VIP lid

    18 sep 2006
    7.763
    0
    0
    Programmeur
    Noord-Holland
    @Petra, hopelijk kan je het snel vertellen, ik zou branden, haha. Met mijn buik zou ik zo kunnen zeggen dat ik alweer 4 maanden was, haha

    @denice, ik duim duim duim duim
     
  3. Arri

    Arri Fanatiek lid

    21 dec 2007
    2.566
    0
    0
    zo meiden, even gauw!

    Denice, oei dat ziet er wel heel leuk uit zeg!! leuk huis!! hoop echt dat het wat wordt voor jullie!!

    Roken?? hier absoluut niet!! en alleen mijn broertje rookt, voor de rest de hele familie niet! ik ben ook zeer tegen roken en al helemaal niet bij mijn kind! maar ach... het laatste woord zal daar nog niet over gezegd zijn!

    Petra, ah, nee zeg... zit niet mee! jammer hoor!

    happy, fin dat je weer wat beter bent! hopelijk je meidje ook gauw weer! werkse!

    blender: die gebruik ik ook gewoon. en het gaat nog prima!!

    mogen onze baby's al yoghurt? ik ga haar vanavond een beetje, en moest echt lachen! ze rilde er gewoon van! en vervolgens ging ze kokhalzen. ze vond het dus echt vies! daarna maar een danoontje gegeven. halverwege weer een hapje yoghurt met diksap en toen at ze het zonder problemen op! moest wel lachen hoor, gekke meid! :D
    Welke toetjes geven jullie?

    rebel, ik wil jou even een hart onder de riem steken!! Er is een afwijking gevonden, maar dat zegt eigenlijk nog helemaal niets. Bij ons dochtertje zijn er inmiddels 4 afwijkingen gevonden, waar de kinderarts in het WKZ, gespecialiceerd op stofwisselingziektes, niets mee kan! hij wilde wel steeds blijven onderzoeken om te kijken of er nog afwijkende waardes bij de eerdere onderzoeken kwamen. zo loopt er voor ons nog steeds een onderzoek. en daar krijgen we over 1,5 maand de uitslag van. Als je nog vragen hebt, mag je me altijd pb'en hoor!! Meid, ik weet wat je doormaakt, want onzekerheid en angst is vreselijk!! maar probeer positief te blijven!! artsen willen het altijd het zekere voor het onzekere hebben. En dit zei onze kinderarts zelf!! Succes joh!!

    Ik ga stoppen! Groetjes en een fijne avond (vanavond weer lekker sporten!)

    Arri
     
  4. Linka76

    Linka76 VIP lid

    14 dec 2007
    9.703
    0
    0
    Yoghurt vind ze wel lekker maar dan wel met rosevicee. Kant en klaar sap vind ze ook lekker, heb ik vandaag uitgeprobeerd die van olivarit. Potjes vind ze idd minder heb vandaag ook geprobeerd, haha! En danootje, alles op!

    Morgen is zij 6 maandeeeeennnn!
     
  5. denicepino

    denicepino Fanatiek lid

    13 jun 2007
    1.943
    0
    0
    horeca medewerkster
    kerkrade
    hey meiden nou ga ik toch echt weg hoor hang nogsteeds erachter ben direct er weer opgegaan voor huizen te zien :D hahahaha

    nou allemaal nog een fijne avond.
    Hier eet emy graag danoontjes :D "mijn eerste danoontje"nogsteeds.

    ze heeft vandaag zelf gemaakt kip, sperzieboontjes en aardappels op en toen twee danoontjes :p hahaha vreetzakje echt waar ! maar danoontjes moesten op omdat die anders morgen over de datum zouden zijn.


    zo en nou ben ik uitgelult en moet ik gouw een schop onder me reet hebben en iets gaan uitvoeren hier want krijg een zere reet van dat zitten constant.


    FIJNE AVOND ALLEMAAL !dagdag en arri sportze he :D
     
  6. Marleen2109

    Marleen2109 Niet meer actief

    Hier gaan de danoontjes er ook wel erg makkelijk in :) Eigenlijk alles behalve sap! Ik moet nog steeds die sap van friso proberen. Thee ging er op zich wel aardig, maar ik geef liever geen thee...

    @ denice: Ik ga voor je duimen!

    @ Happy: fijn dat je weer opgeknapt ben en werkse vannacht! Enne hoera voor Janna!!!
    Morgen is Jeslyn aan de beurt...!

    @ Arri: Sportse, ik was van plan ook nog maar wat te doen aan die blubberbuik... :rolleyes:

    Fijne avond! ! !
     
  7. Thanks!
     
  8. rebbel

    rebbel VIP lid

    2 jun 2006
    9.438
    0
    0
    dit was het verhaal van de arts;
    een waarde was goed en de andere was wat laag, die verhouding maakt dat het een licht afwijkende uitslag geeft. ik snap die termen allemaal niet zo goed... :(
    hij denkt nog niet aan een stofwisseling gezien Milan nu goed gaat met zijn motoriek en hij vind het dan vreemd dat hij alleen wat slap is in zijn armen. bij een stofwisselingsziekte zou hij eigenlijk helemaal slap moeten zijn. naar zijn zeggen kan hij nog niks opmaken uit deze uitslag en denkt hij nog in geen een richting. hij zei dat als hij echt aan een stofwisselingsziekte had gedacht, dat hij dan al lang een arts had ingeschakeld die daar gespecialiseerd in is.

    maar omdat de uitslag wat afwijkend is kan hij het ook niet zomaar naast zich neer liggen gezien milan wat achter loopt met zijn armen.

    we krijgen nu pas over 3 weken de uitslag...
    het bloed wordt maar 1x per week ingezet en dat was gisteren! :( ik vind het zo jammer, dat ze er na al dat wachten niet wat meer vaart achter zetten. :(
    dus dinsdag gaan ze het pas inzetten en dan duurt het onderzoek 2 weken. op 18 maart een belafspraak, maar ze zeiden er al bij dat het dan misschien nog niet binnen is! :evil:

    nou ik heb wel zoiets van als het nu weer vaag is of het niet goed gaat, dan wil ik naar een academisch zkh!

    ik ben erg verdrietig en kan gewoon heel moeilijk die knop omdraaien... maar ik zal wel moeten want we weten op zijn vroegst pas iets meer over 3 weken. ik ben echt een controlefreak en nu ben ik die controle helemaal kwijt en het gaat nu ook nog eens om het mooiste en belangrijkste in mijn leven...

    ik weet dat er 100.000 verschillende stofwisselingsziektes zijn, het kan heel erg meevallen, maar het kan ook heel ernstig zijn. ik heb bijv gelezen op internet dat je met sommige stofwisselingsziektes niet oud word, ik weet dat ik nu heel erg vooruit loop op de zaken, want het kan ook evengoed helemaal niks zijn, maar die dingen schieten wel door mn hoofd... :cry:

    onze droom voor een 2e kindje valt op dit moment ook even in duigen :( want als het een stofwisseling is, kan het in sommige gevallen erfelijk zijn. we willen eerst weten dat Milan helemaal gezond is, dat is nu het allerbelangrijkste!

    liefs rebbel
     
  9. binnabinna

    binnabinna VIP lid

    19 dec 2007
    10.027
    1
    0
    kinderopvang
    krommenie
    @ rebbel jeetje meis snap best wel dat je heel onzker bent op dit momend. en dat je je wens voor een 2e even op zie zet. veel sterkte
     
  10. Linka76

    Linka76 VIP lid

    14 dec 2007
    9.703
    0
    0
    Dik knuff Rebbel!
     
  11. sjudith

    sjudith VIP lid

    19 dec 2007
    13.031
    0
    36
    Ziekenverzorgende
    Rotterdam
    Zwaai zwaai zwaai!
    Ik heb niks terug gelezen :oops:
    Had een onwijs drukke dag op het werk en morgen weer zo'n dag :cry:
    Giulia is nog steeds niet om te pruimen.....
    En ik had een doosje met 2 testen gekocht, bij Kruidvat, kom ik thuis, niks in het doosje :evil:. En Juud heeft weer eens geen bon, en welke sukkel gaat me geloven :rolleyes:
    Nou meiden ik ga mijn meisje in bad doen :)
     
  12. miranda4xmama

    miranda4xmama VIP lid

    17 sep 2007
    6.379
    0
    0
    Ergens in Drenthe.
    Rebbel, dikke knuffel voor jou.
    Niet te geloven dat het allemaal zo lang moet duren.
     
  13. @ puck; MP zou wel een optie zijn, maar moeten ze het misschien net maar vinden...

    @ setteke; ja tygo was echt een bolletje... hahaha...

    @ miranda; ik zet even grote ogen op hiero.... Je schoonouders roken er gewoon op los met de kleine in de buurt? Mijn ouders roken in de keuken bij de kids vandaan. Ik heb zelf astma, dus ik ruik het ook meteen als iemand rookt en heb er last van, dus wil het absoluut niet hebben. Ik zou toch vragen of ze dit niet meer wil doen en aangeven dat je kleintje er last van heeft en erg veel hoest daarvan. Jij bent haar mama, dan moet ze jouw wens toch respecteren en als je verwacht dat ze lak aan je heeft, misschien een idee om je man erbij in te schakelen, zodat hij het punt duidelijk kan maken?
    Je moet echt aan je kleintje denken, want het is echt heel erg ongezond, nou ja dat merk je nu zelf ook wel! En zij is oma van de kleine, ze wil toch ook niet dat door haar nood naar een sigaret en de laksheid om even naar een andere ruimte of naar buiten te gaan, Lauren daaronder moet leiden?
    Ik zal ook niet op verjaardagen andere mensen zeggen niet te roken. Ik hou Tygo bij rokende mensen vandaan, vraag een raam open te zetten als het te erg wordt en als het blauwig wordt, ga ik gewoon weg. Maar van mn ouders/ schoonouders, zus, broer, vind ik dat ik mag vragen niet te roken in zijn nabijheid.
    Zoals Setteke ook zegt, het zou een egoistische actie zijn van haar als ze blijfr roken, terwijl ze weet dat Lauren ervan gaat hoesten...!

    @daisy; Tygo poept ook veel gemiddeld 3x per dag

    @ duster; ah die matthijs... Wanneer ga je weer naar de HA?

    @ marleen; die babycook lijkt me ook wel ideaal, maar ik vind hem zo duur... Maar je bent er zo positief over...?
    En over je buk 'ben niet zwanger ben gewoon dik' hahahaha, lachen...! Idd in het begin zeg je idd, ja ben net bevallen en als ik dat tweede stuk chocola naar binnen werkte zei ik, ben nog aan het ontzwangeren, duurt 8-9 mnd, hahahaha!

    @happy; GEFELICITEERD JANNA!

    @ denice; leuk huis, lijkt erg op die van ons, alleen hebben wij nog een balkon erbij. Toi toi toi!

    @ arri; Tygo krijgt vanille yoghurt, mag ook gewone, maar die is zo zuur, dus ik doe vanille yoghurt geven...
    Geef geen kindertoetjes zoals danoontje omdat daar zoetstoffen inzitten. Ik weet dat je bijv. eerste danoontje mag geven, maar ik heb liever dat hij eerst de minder zoete dingen leert eten, voordat hij verslaafd raakt aan de zoete dingen. Mn neefje loopt de hele dag te roepen, snoepje, koekje, ijsje... Hoop dat ik dat een beetje kan tegenhouden.. Misschien onmogelijke taak...

    En wat fijn dat je weet wat Rebel door maakt. Klinkt nu raar zoals ik dat schrijf? Maar dat je haar tot steun zou kunnen zijn, ik hoop dat je er gebruik van maakt Rebel ;)

    @Marleen; waarom liever geen thee? CB zei me van de week dat ik thee mocht gaan geven met een beetje melk erin gewone melk). Heb het nog niet gedaan, daar niet van..

    @ rebbel, meid ik kan mij voorstellen dat dit nu heel k*t is. En helemaal als je een controlefreak bent ( ik ken er een paar ;) ). Maar probeer het wel als een positieve reactie te zien van de arts dat hij niet meteen alarm slaat.... Als hij zegt, dat hij anders meteen een specialist in de arm zou nemen, neem dat dan ook aan. En het is alleen maar goed van hem, dat hij toch voor de zekerheid wil blijven checken, niet elke arts is hetzelfde.
    Je wil het beste voor je kleintje, je wil dat ie gezond is en je wil dat ie dat blijft. Helaas is dat niet altijd aan jou. Probeer het een beetje los te laten, anders kom je de komende weken niet door en zeker niet meer het internet gaan afstruinen en jezelf allerlei worst case scenarios in je hoofd halen! Neem het met een stapje tegelijk...
    Over 3 wk weet je meer. Dan kun je verder plannen maken...
    Sterkte meid...
     

  14. Uh, heb ik iets gemist...? ZW testen?
    Maar waarom koopt toch niemand die goedkopen dingen van het internet... Seriously! 3 euro nog wat, 3 testen en supersnel in huis.... Daar kun je nog eens een keertje teveel op plassen! :)
     
  15. rebbel

    rebbel VIP lid

    2 jun 2006
    9.438
    0
    0
    dank jullie wel meiden!

    @chantal: je hebt ook helemaal gelijk, maar het valt alleen niet mee... dank je wel voor je lieve stukje!

    liefs rebbel
     
  16. Zoveel emoticons bij dit forum maar niet 1 met een zoen of een bloemetje of een knuffel...

    Bij deze Rebbel, dikke knuffel, graag gedaan!
     
  17. lauwie

    lauwie VIP lid

    17 mrt 2007
    8.026
    0
    0
    janna, gefeliciteerd met je halve verjaardag!

    rebbel, wat vervelend dat er nu wel iets afwijkends onduidelijks gevonden is. kan me voorstellen dat je graag zekerheid wil en dat het heel vervelend is dat dat nog 3 weken duurt!
    dikke knuffel!
     
  18. Esprit

    Esprit Fanatiek lid

    5 jun 2007
    1.141
    0
    0
    Groepsleidster op internaat voor moeilijk opvoedba
    IJsselmuiden
    Hey meiden,

    Een paar dagen geleden al alleen ff gezwaaid, maar kan er op het moment niet veel meer van maken....
    Ik ben zo ontzettend moe, dat ik mezelf echt overeind moet houden tot Melanie haar papfles heeft gehad en ga dan samen met haar naar bed.... Op dit moment bestaan mijn dagen uit Melanie, werken en slapen! Wordt er beetje moedeloos van, want echt alles blijft liggen.... :cry:
    Ik moet daarom de keuze voor mezelf maken dat ik voorlopig niet op deze pagina kan babbelen.... vind het erg jammer, maar t is niet anders.... :cry:

    Thanks voor nu, voor alle lieve ondersteunde momenten meiden! Wanneer mn energie weer wat hoger ( [-o< ) ligt zal ik zeker weer ff aanwaaien!

    Heel veel liefs Vera (Esprit)
     
  19. Doe lekker rustig aan, rust uit en ontspan waar kan, whoessaaaaa!
    Hahaha, zegt een antiliaanse vriendin van me altijd... ;)
     
  20. Ok, ik ga nog ff tv kijken, doe Tygo om 9 de fles... Hij slaapt nog niet zo lang... Wilde geen groentehapje hebben... Gister ook al niet... Weet niet of het er aan ligt omdat ie niet lekker is of omdat ie het vies vind...? Hij wilde zelfs de yoghurt vandaag niet...
    Hoop dat ie zo plas in zn luier heeft anders ga ik hem ORS geven...
     

Deel Deze Pagina