December 2006 mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door Otje, 1 dec 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Otje

    Otje Fanatiek lid

    10 apr 2006
    4.703
    0
    36
    Setje: Je hoort nog van me ;)

    Saar: Kan me heel goed voorstellen dat je er tegenop ziet dat Ben weg gaat. Zeker nu Tisse ook nog ziek is.
    Deze is voor jou!

    [​IMG]
     
  2. eve

    eve Fanatiek lid

    26 apr 2006
    4.525
    0
    0
    Den Haag
    @Saar: Vind het echt vervelend voor je dat Ben weg gaat! Van ons daarom een dikke knuffel! Hoe gaat het nu met Tisse?

    [​IMG]

    @Setje/Otje: Ik heb ook zo'n zin om weer naar de dierentuin te gaan! Ik vond het zonder kind al leuk maar nu helemaal :D Vroeger was er hier in Den Haag (Wassenaar) ook een dierentuin. Echt zo jammer dat die er niet meer is want dan had ik zeker een abonnement genomen.

    Voel me vandaag gelukkig wel iets beter en ga zo naar het werkoverleg (met een berg pcm). Fynn is net opgehaald door m'n vader dus ik kan vandaag nog rustig aan doen. Wss mag hij daar vannacht blijven slapen zodat ik morgen kan uitslapen. Nou, daarna moet het maar weer gaan hoor. Hopelijk is het hier morgen ook lekker weer zodat we dan ff kunnen gaan wandelen. Ik zie jullie nog wel!
     
  3. Ik zal me maar even komen melden en vertellen waarom ik er een paar dagen niet was.

    De sfeer hier een paar dagen geleden in combinatie met het druk hebben, hebben er toe geleid dat ik een paar dagen in zijn geheel niet op dit forum ben geweest en sinds gisteren pas weer bij de septembermama's heb gepost. Daar heb ik ook mijn hart gelucht over het feit dat ik het erg jammer vind dat de sfeer in onze leuke groep de laatste tijd regelmatig wat verstoord wordt.

    Naar aanleiding van dat bericht hebben sommigen van jullie mij 'opgespoord' en een pb-tje gestuurd. Erg lief van deze mama's dat ze mij misten en hoopten dat ik snel ook hier weer zou komen.

    Ik heb de december-2006-mama's altijd de leukste groep op dit forum gevonden, mede vanwege het feit dat we elkaar (bijna) allemaal persoonlijk kennen, wat het gevoel van een echte vriendschap versterkt. Daarom heb ik er ook meer moeite mee wanneer bij ons de sfeer niet goed is, dan wanneer dat elders op zwangerschapspagina gebeurt.

    Bovendien zit ik zelf niet echt goed in mijn vel. De combinatie van om 6.00 uur opstaan, drie dagen werken in plaats van twee (en dan ook nog een heel nieuw vak moeten leren...), twee kids in plaats van één en een peuter die pubert, knabbelt behoorlijk aan mijn reserves. En dat is jammer, want mijn dochters doen het goed. Over twee weken wordt Emma een half jaar en door alle drukte rondom mijn werk heb ik het gevoel of deze maanden als los zand tussen mijn vingers zijn weggeglipt.

    Ik heb nu even niet de tijd om bij te lezen, aangezien vandaag een bezoekje aan Noralien op het programma staat. Maar ik zal mijn best doen om vanavond of morgen even bij te lezen.

    En voor jullie allemaal...

    [​IMG]
     
  4. Otje

    Otje Fanatiek lid

    10 apr 2006
    4.703
    0
    36
    Eve: Sterkte vandaag met je ziek zijn. Hopelijk krijg je toch wat mee van je werkoverleg. Gelukkig kan je daarna even rusten.
    Ja, dierentuinen zijn inderdaad nog leuker met kids ;)
    Heb je er verder niet een (redelijk) dichtbij?

    Lola: Fijn dat je weer een berichtje hebt gepost hier. Ik miste je ook al en vroeg me af hoe het met je ging. Ik had al zo'n sterk vermoeden dat je afwezig was vanwege de sfeer hier de afgelopen week.
    Ik vind het wel vervelend om te horen dat je zelf niet zo lekker in je vel zit de afgelopen dagen. Ja kan me goed voorstellen dat het best een overstap is van 1 naar 2 kids en ook nog een nieuwe baan enz. Hoop echt dat je je snel weer beter voelt.

    Groetjes Otje
     
  5. mamavanjesper

    mamavanjesper Fanatiek lid

    22 feb 2008
    1.135
    0
    36
    Tukkerland
    Hoi meiden.

    Ik denk dat jullie me niet meer kennen, heb wel eens mee geschreven in het begin. Maar had niet altijd de tijd, en zin om mee te schrijven.
    In de tussentijd was ik zwanger geworden van ons tweede kindje, Sven is geboren op 28 juni '08, en het gaat naar omstandigheden weer goed met hem. Met Jesper gaat het hartstikke goed, kletst de oren van mn hoofd ;) en is al een behoorlijke grote jongen, en mag vanaf 1 april voor het eerst naar PSZ.
    Ik heb altijd wel mee gelezen hier,omdat ik toch wel nieuwsgierig was naar de ontwikkeling van jullie kinderen.
    Hoop niet dat jullie me als een indringer gaan zien ;)
     
  6. noralien

    noralien Fanatiek lid

    7 jun 2005
    2.734
    1
    0
    Wormerveer
    Mamavan jesper, jawel hoor, ik weet nog wel wie je bent.
    Je had een ticker met een treintje ;) .
    En een indringer, nee hoor. Als je gezellig mee wilt kletsen moet je dat gewoon doen. Welkom!

    Setje, de tummytub vinden de meeste baby's echt lekker. Het geeft het gevoel van de baarmoeder weer een beetje terug.
    Het is alleen een beetje onhandig om ze eruit te halen. Dat is echt wennen.

    Eve, hoe is het met je? Ben je naar het overleg kunnen gaan?

    Ik wil Jikke wel vroeg op zwemles doen. Met al dat water hier in de buurt, vind ik dat wel zo'n fijn idee.

    Hahah die Demi :) .
    Ze kunnen zóóó leuk zijn!

    Otje, fijn dat het met het kindje van je vriendin zo goed gaat. Wel heftig dat je vriendin zelf nog zo beperkt is in haar doen en laten.

    Ik wordt wel nieuwsgierig naar die buitenslaapplekjes. Heb er een heel raar beeld bij :D .

    Melliemel, vind dat van de psz echt een wazig verhaal hoor. Dat zou dus inhouden dat als je je kind op het laatste moment aanmeldt, je altijd voorrang krijgt ivm de leeftijd. En als je netjes op tijd bent, wordt je steeds een plekje naar beneden geschoven :rolleyes:

    Saar, oei het RS-virus. Veel beterschap voor Tisse!

    Lola, fijn dat je er weer bent!
    Vind het echt vervelend om te horen dat je niet zo lekker in je vel zit. Normaal zou ik je een virtuele knuffel geven, maar je krijgt dadelijk een echte van me!
    Jullie zijn nu onderweg, dus zie je zo. Jikke zit met smart op jullie (of eigenlijk op Jasmijn en Emma ;) ) te wachten :D
     
  7. setje

    setje Fanatiek lid

    18 jun 2006
    1.989
    0
    36
    Hoevelaken
    Saar, balen zeg het is natuurlijk sowieso niet leuk dat Ben weg gaat, maar nu Tisse ook nog ziek is, is het dubbel niet leuk :( Heb je niet een nichtje of je moeder/schoonmoeder die je een beetje gezelschap kan houden en een beetje helpt? Hoe gaat het nu met Tisse? dikke knuf hoor!

    Otje, hahaha is goed..

    Eve, succes met het werkoverleg (heb je ook luciferhoutjes meegenomen? werkoverleg is zooo vermoeiend!) Wat lief van je paps dat hij Fynn opgehaalt heeft, en hij wss ook mag blijven slapen. Hoe is het met je mams? Ik heb nog kortingsbonnen van de dierentuin Amersfoort, en neem in maart ook weer een nieuw abonnement, dus dat kunnen we ook nog wel 'n keer doen!

    Lola, soms is het onvermijdelijk hoor, het zijn toch zoveel verschillende personen bij elkaar. Ik heb met Marcel ook wel eens een flinke ruzie, maar ik hou evengoed van hem! Snap je wat ik bedoel? Ik denk niet dat het hier snel uit elkaar zal vallen! Ik hoop dat je gauw je draai kunt vinden in je baan, en het ritme in jullie dagelijks leven. Veel plezier op kraambezoek bij Noralien!

    mamavanjesper, heb je een andere naam hier gehad, want ik kan het me eerlijk gezegd niet herinneren :oops:

    Ik wens jullie allemaal een fijn weekend!

    groetjes Lisette
     
  8. eve

    eve Fanatiek lid

    26 apr 2006
    4.525
    0
    0
    Den Haag
    Het werkoverleg was best interessant. Wel veel veranderingen op komst. Er moeten een boel uren worden ingeleverd maar ipv mensen te ontslaan gaan ze gaten opvangen met het huidige personeel. Dat zal dus betekenen dat we (het verkoopteam dus) ook worden ingeroosterd bij de kassa en bij de telefonische verkoop. Ik vind het allemaal prima. Is eigenlijk wel leuk een beetje afwisseling. Nadeel is wel dat ik zo minder tijd heb om m'n eigen afdeling op orde te houden en tja, daar word je uiteindelijk wel op afgerekend. Verder heel veel werkoverleggen in het verschiet. Maar dat overleven we ook wel weer en zorgt weer voor wat welkome overuurtjes :D Ben met 1 ding niet accoord gegaan. Ze hadden mij ingeroosterd op 2e kerstdag :confused: Echt de vervelendste dag van allemaal dus (pasen, pinksteren etc vind ik niet zo'n ramp). Ik vind veel goed maar daar zullen ze echt iemand anders voor moeten zoeken....

    @Lola: Heb je net al gesproken maar wil toch nog even zeggen dat ik blij ben dat je hier weer bent en ook bij ons je hart hebt gelucht. Kan me goed voorstellen dat je door je reserves raakt. Weet precies hoe dat voelt met het vroege opstaan, werken en een peuterpuber. Verschil zit em tussen ons in het aantal kinderen en de man...dus eigenlijk heb jij 3 kinderen ;) Wat Setje zegt gaf ik net in ons gesprek ook al aan. Dat je juist in een hechte groep eerder wat 'ruzie' zal krijgen omdat je 'intiemer' met elkaar omgaat. Maar daarom houden we nog wel van elkaar :D Veel plezier bij Noralien! Wil graag een foto zien van Anne en Emma naast elkaar.

    @Otje: Blijdorp en Artis zitten hier niet ver vandaan dus daar gaan we dan ook wel naartoe hoor. Maar het lijkt me gewoon heerlijk om er op de fiets naartoe te kunnen (zoals Lies naar Artis gaat) :D

    @mamavanjesper: Ik herken je naam nog wel hoor. En meeschrijven mag natuurlijk altijd. De kunst is om het vol te houden ;) Hoezo gaat het 'naar omstandigheden weer goed' met Sven?

    @Noralien: Prima idee hoor om Jikke eerder op zwemles te doen. Maar het schijnt dus niet echt te werken. Vanaf 6 jaar hebben ze pas de juiste motoriek en mentaliteit om goed te leren zwemmen en het ook te onthouden. Voor die tijd doen ze er heel lang over om hun diploma te halen (vandaar ook de lange wachtlijsten :( ) en mochten ze in het water vallen dan vergeten ze acuut wat ze hebben geleerd. Had dit al gelezen en Mr X adviseerde mij dit ook. Hij ligt zelf een paar keer week in het zwembad en doet ook trainingen, wedstrijden etc dus ik ga op zijn expertise af. Denk echter wel dat hij Fynn voor die tijd toch al wel wat zal aanleren hoor ;)

    @Setje: Haha, we hebben een boel uitjes in het verschiet. Denk dat we maar es moeten gaan plannen :D Met m'n moeder gaat het gelukkig weer een stuk beter. Ze klonk vandaag heel positief aan de telefoon.

    @Karin: Fynn is helemaal fan van de kleur rood! :) Hij wil alleen maar met het rode Duplo spelen. Z'n rode broek, rode vest en rode laarzen aan. Vanmorgen dreigde het bijna mis te gaan omdat hij geen rode sokken heeft :( Ik moet echt steeds aan jou denken ;)

    Hebben meer kids hier zo'n duidelijke voorkeur voor een kleur?

    En niet vergeten: morgen is het Nationale Complimentendag! Dus ik zou zeggen: Kom maar op met al die veren :)

    Nog een tip voor een leuke site: www.leukedingendoen.nl
     
  9. mamavanjesper

    mamavanjesper Fanatiek lid

    22 feb 2008
    1.135
    0
    36
    Tukkerland
    @setje: ik idd een andere naam, ik kon niet meer op mijn oude nickname inloggen.

    @eve: Sven is geboren met een hoefijzernier, dit hebben ze al wel gezien op de 20 weken echo. En toen Sven 3 weken oud was heeft ie verschillende onderzoeken gehad. Vanaf dat ie 3 maanden oud was heeft ie 2 keer blaasontsteking gehad. Waarschijnlijk kwam dat omdat ie een te nauw plasgaatje heeft. Inmiddels is ie 3 weken geleden besneden. En tot nu toe gaat alles goed. *klopt snel af*

    maar wat leuk dat er al zoveel baby's zijn geboren :)
     
  10. slingding

    slingding VIP lid

    9 apr 2006
    5.425
    1
    0
    verzorgende IG
    Middelburg
    meiden ik hou van jullie hoor,!
    of zeg ik dit nu een dag te vroeg.....?
     
  11. mamav2

    mamav2 Actief lid

    26 okt 2008
    266
    0
    0
    volgens mij dag te vroeg. maar volgens mij mag het elke dag!

    Ik vind jullie ook lief hoor..... En idd als je elkaar beter kent wil er soms wel een MUGJE voorbij komen..

    vanmorgen naar me beste vriendin geweest. heerlijk bijgekletst.. en nog wat geshopt... Niet veel meer... En was op zoek naar leuke riem 115 cm lang, maar nergens. Dus dat was wel balen..

    eve: hier geen favo kleur alleen favo icoontjes {cars, prinsessen, nijntje, dora} alles kan meis inmiddels opnoemen en soms denk ik wat bedoeld ze nu weer en blijkt het weer van een of andere tekenfilm te zijn...

    vwb zwemles. kleine vent ligt elke week in t water. krijgt ni echt zwemles.. en rest vind t wel oke om in t zwembad te liggen, maar dingen leren? denk idd dat t vanaf 6 of zo is...

    mamavanjesper: welkom hier. en veel plezier...

    Ff voor alle nieuwelingen of mensen die er pas bij zijn.... We hebben een lijst met adres gegevens zodat we elkaar met verjaardagen e.d. een kaartje kunnen sturen. Als jullie er op willen staan pb mij dan ff jullie gegevens. Dan kan ik jullie op de lijst zetten...
    het gaat de volgende gegevens:
    * naam kindje {en achternaam}
    * adres
    * geboortedatum
    * mailadres
    * mama's naam
    * mama's geboortedatum
    * eventueel een telefoonnummer.

    lola: dikke knuf vanaf deze kant....

    ik ga snel wat in huis doen. meis ligt nog te slapen {overgelegd in bed vanuit de auto}. kleine man zit cars {ja hoe kan t ook anders} te kijken. Dus ik ff zooi opruimen e.d. zdat als mannetje straks thuis komt alles weer lekker netjes is.....
     
  12. duikster

    duikster VIP lid

    13 nov 2005
    5.714
    73
    48
    aha er zijn dus nog meer watervrezers....
    om te kijken wat Nick zou doen met zwemmen ben ik bewust vanmorgen met de kids gaan zwemmen samen met opa en oma, want Frank ligt (weer) ziek in bed...:(
    Waar hij een week of 4 geleden nog zo het water in sprong in het zwembad was het nu meer miepen. maar de glijbaan was dan weer geen enkel probleem. Gek kind.... We gaan voorlopig denk ik maar weer wat regelmatiger het zwembad opzoeken, zodat de waterafkeer niet groter wordt. Daarnaast vind ik het eigenlijk ook superleuk om te zwemmen met onze ukken.

    Saskia: absences heftig hoor! is dat geen probleem met je instructiewerk?
    Wat een raar beleid daar bij die PSZ.

    mamav2: beterschap.

    Saar: heftig Tisse RS, veel beterschap en het schijnt inderdaad flink besmettelijk te zijn.
    Hoop dat die tien dagen heel snel om zijn voor je! kom je gewoon wat vaker hier kletsten als je Ben mist.

    Eve: fijn dat het werkoverleg duidelijkheid heeft gegeven. Hopelijk kun je je weg snel vinden in de nieuwe structuur op het werk en blijft je eigen afdeling ook nog op orde....pff...dat wordt doorwerken...
    Hihi die Fynn. Ik heb hier nog wel een paar rode sokken hoor!
    Nick vind oranje erg mooi, maar wat kleren betreft moppert hij nog niet. Wel moet hij altijd de oranje beker etc. En zo niet dan volgt steevast een peuterdriftbui.

    Lola: ik houd het bij een virtuele knuf! Ik herken overigens erg wat je zegt over de combi, nieuw werk, 2 kids, vroeg opstaan en tijd die door je vingers glipt. Ik merk dat ik ook snel moe ben, eigenlijk meer dingen zou willen doen, onder andere met de kids, maar dat ik er gewoon de energie niet voor kan vinden. Regelmatig hang ik na een werkdag om half 10 voor pampus op de bank. Dat was toch niet helemaal wat ik in gedachten had...
    en ook dat mijn weerstand door al deze dingen minder is en dat ik dan dus ook nog vatbaarder ben voor ziekte wat ook weer niet positief uitwerkt. brr....
    denk aan je! -als ik niet in slaap val - :)

    mamavjesper: welkom hier. Je hebt ook al wat te stellen gehad met Sven de afgelopen maanden....

    Noralien: zwangerschapsdementie heeft op jou geen vat :)
    Lola/Noralien: veel plezier vandaag met elkaar en met de 4 meiden.

    Gevoelsmatig heb ik wel een klein idee waarom Nick momenteel zo moeilijk doet met in bad/douche gaan etc. Hij is nl. wel wat bezig met zindelijkheid, maar vind het doodeng. Zodra ik zijn luier uitdoe, begint hij al te gillen luirer, luirer aan. Hij kan echt helemaal door het lint gaan als ik dan niet snel genoeg zijn luier verschoon. Ook een gewoon broekje vind hij dus helemaal niets, evenals een luierbroekje. Als we gaan douchen/badderen heeft hij natuurlijk niets aan. en nu ik er over nadenk heeft hij eenmaal gepoept in douche/bad waarmee hij dus geconfronteerd werd met zijn eigen poep en daar werd hij helemaal panisch van. Heb dus het idee dat het niet het water is dat hem bang maakt, maar dat het het bloot zijn is....
     
  13. En wat vindt hij van gaan zwemmen? is een zwembroekje voldoende om zich aangekleed te voelen?

    Allemaal heel hard bedankt voor de lieve woorden en knuffels. Ben is nu dus onderweg. Hij landt om 2u deze nacht, maar dan is het daar 17u.

    Wij gaan sewwes naar ikea Eindhoven. Eens kijken voor wat ideetjes voor het terras. En dan kan ik me daar maandag op storten.

    We blijven daar dan ook eten, want ik haat koken voor mij alleen. En Liene en Tisse eten nu ook weer geen monsterporties.

    Eve, hopelijk ben je snel helemaal beter. En wat zeiden ze toen je niet wilde werken op tweede kerstdag?

    Hier is ook een dierentuin in de buurt. Dus als je eens tot hier geraakt, dan kunnen we samen gaan.

    Lola, fijn je hier weer te horen!
    Veel plezier vandaag.

    Bianca, hoe gaat het met jou?
     
  14. noura

    noura VIP lid

    27 apr 2006
    8.819
    0
    0
    wou reageren maar er gaat iemand huilen dus hou het kort.

    ik had laatst een tijdje terug nadat mijn pc gecrashed was een lijst toegestuurd gekregen maar daar stond dus het oude adres van debbie op waardoor ik het verjaars kaartje naar het verkeerde adres gestuurd had. weet niet of dat inmiddels veranderd is. en vales is natuurlijk ook verhuisd

    nou kom later wel eventjes.
     
  15. mamav2

    mamav2 Actief lid

    26 okt 2008
    266
    0
    0
    noura: vandaar dus ook de oproep voor nieuwe mensen en natuurlijk mensen bij wie er wat veranderd is. zodat de lijst up to date blijft.....

    Zodra hij weer up to date is mail ik m weer naar iedereen!

    was hangt en wasmachine draait, gezogen, vaatwasser gedaan, opgeruimd...

    vwb foto's maken: hier soms dagen niks en dan weer paar dgn flink achter elkaar... zoals bv we ff lekker naar t bos gaan. Dan worden er weer foto's gemaakt.... hier spontaan thuis is t momenteel wel wat minder. ondanks dat ik me camera altidj zo kan pakken....

    ga nog ff de laatste dingen doen en dan ff lekker hobbyén.... heb wel bloemen knipvellen gehaald dus kan me ff uitleven....

    tot vanaaf ergens allemaal...

    knuff
     
  16. eve

    eve Fanatiek lid

    26 apr 2006
    4.525
    0
    0
    Den Haag
    @mamavanjesper: Had eerlijk gezegd nog nooit van een hoefijzernier gehoord. Wat betekent dat in de praktijk? En heeft het nog gevolgen op latere leeftijd?

    @Cynthia: Je bent idd 1 dag te vroeg ;) Vandaag dus nog je kans om ons es flink uit te schelden :)

    @Karin: Ook weer heel herkenbaar wat je schrijft over jezelf. Wat is het toch fijn om een uitgeputte mama te zijn :) ;) En ik herken ook iets in wat je schrijft over Nick. Fynn vindt bloot zijn ook vreemd. Het is nog niet zover dat het hem bang maakt maar ik merk wel een verandering tov van een half jaar terug. Ze worden zich duidelijk veel bewuster van hun eigen lichaam.

    @Saar: Veel plezier bij Ikea! Hoop dat het bij jullie minder druk is op zaterdag dan in Nederland ;) Heb inmiddels met een collega kunnen ruilen die op 2e Pinksterdag was ingedeeld. Dus het is gelukkig opgelost. Welke dierentuin zit er bij jullie in de buurt?

    Ga nu ff wat nieuwe pcm kopen en daarna naar m'n ouders. Kunnen we mss nog ff naar buiten als Fynn niet te laat wakker is. Tot vanavond of morgen!
     
  17. ik rijd naar Nederlands. :)

    Het is de Olmense Zoo.
     
  18. mamavanjesper

    mamavanjesper Fanatiek lid

    22 feb 2008
    1.135
    0
    36
    Tukkerland
    @eve: een hoefijzernier wil zeggen dat er 2 nieren aan elkaar vast zitten aan de uiteinden. Dus het is 1 grote nier, en Sven heeft de nieren ook nog eens achter de blaas zitten. Nou de specialisten hebben ons gezegd dat ie er 100 jaar mee kan worden. Want hoefijzernieren worden ook gewoon gebruikt voor niertransplanties. Wel krijgt ie in mei/juni weer een ct scan met radioactieve vloeistof, dan moet ie 1 uur stil blijven liggen, want ze willen graag weten hoe de nier groeit. En waar die zich bevindt. ( trouwens het komt vaker bij jongentjes voor als bij meisjes ).
     
  19. Jantien

    Jantien Bekend lid

    20 feb 2006
    906
    0
    0
    @ mammavan jesper
    Heftig zeg voor zo'n kleintje.
    Ik wens je veel sterkte met de scan etc.

    @ zwemmen
    Kasper is een echte bangerd in het water.
    Uitkleden is prima, want dat betekend dat hij in bad mag. Maar hier moeten de kindjes een zwemluier aan, "maar je luier weer aan...... oh dan mag ik niet in bad, dus nu ga ik huilen..."

    Nou en dan zijn we bij de kant van het zwembad en dan ineens vind hij het eng. "aankleden huis toe.."

    Nou na langzaam aan het water in te gaan vind hij het wel leuk, maar er staan dan wel een paar nageltjes in mijn hand.
    Na verloop van tijd durft hij dan wel daar waar hij niet meer kan staan, maar ohwee als mijn hand niet onder de zijne zit.

    Nu ga ik iedere week even met hem zwemmen.
    Alleen deze week niet, omdat hij vreselijk naar hoest.
    Maar hij is er niet ziek van gelukkig. Maar ik hou hem wel super in de gaten.
     
  20. Duckie

    Duckie Fanatiek lid

    1 jun 2006
    1.410
    0
    0
    @Otje: Ik verheug me ook op je bezoek :D . Alleen als er visite is is Demi meestal wel een stuk minder spraakzaam ;) . Wat naar dat je vriendin nog zoveel klachten heeft.
    Heb jij eigenlijk nog een abonnement van Zooparc Overloon? Wij niet meer. We gaan wrs dit jaar toch niet zo vaak en dan betaal ik wel losse entree. Via mijn werk komt er ook nog vaak een actie voor kaartjes met 50% korting.

    @Eve: Ik kook zelden zo uitgebreid hoor, daar heb ik ook de tijd niet voor. Maar als we eters krijgen vind ik het wel eens leuk om wat uitgebreider te koken. Het zoontje van Suusje heet inderdaad ook Mika.
    Lachen dat Fynn expres gaat zeggen dat hij in z'n broek gepoept heeft. Hier is het juist andersom. Demi wil nooit verschoond worden, dus als we vragen of ze gepoept heeft zegt ze standaard nee.
    Demi heeft een echte voorkeur voor.....jawel....roze!
    Fijn dat er voorlopig geen ontslagen op je werk vallen, maar ik kan me voorstellen dat de werkdruk zo een stuk hoger wordt. Op welke afdeling sta je?

    @Melliemel : Balen dat Orlando nou ineens niet naar de psz kan en ook belachelijk zeg. Hier zijn er helemaal geen wachtlijsten voor de psz, sterker nog, ze zijn blij als ze aanmeldingen krijgen :rolleyes: . Volgens mij komt dat omdat er tegenwoordig heel veel kinderen naar het kdv gaan en dan niet naar de psz.

    @Mamav2: Shoppen met een grotere maat is inderdaad helaas niet altijd leuk :cry:

    @Saar: Arme Tisse, het RS-virus, dat is niet niks. Heel veel beterschap! k kan me voorstellen dat je opziet tegen de afwezigheid van Ben. Kom maar vaak hier kletsen, dan slepen wij je er wel door heen ;)

    @Noura; hier wordt ook heel slecht gedronken. Ik moet altijd tig keer tegen Demi zeggen dat ze wat moet drinken, want ze denkt er gewoon niet aan. Ook aan tafel gaat de beker melk zelden tot nooit leeg. Ik twijfel dan ook regelmatig of ze wel genoeg vocht binnen krijgt.

    @lola: Fijn je weer hier te zien :D . Minder natuurlijk dat je niet lekker in je vel zit, maar ik kan het me heel goed voorstellen. HOop dat je snel wat meer energie hebt.

    @MamavJesper: Welkom hier! Wat naar dat je al zoveel ziekenhuisbezoekjes met Sven achter de rug hebt.

    Ik ga ff bij Mila kijken, ze huilt.
     

Deel Deze Pagina