December 2006 mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door Otje, 1 dec 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. eve

    eve Fanatiek lid

    26 apr 2006
    4.525
    0
    0
    Den Haag
    Noura, Gefeliciteerd met je verjaardag!

    [​IMG]
     
  2. Eve, ik zou 1 miljoen geven om half zo attent te zijn als jij...
     
  3. Noura,
    (wel afgekeken, maar wel heel gemeend):
    een hele gelukkige verjaardag!
    [​IMG]
     
  4. eve

    eve Fanatiek lid

    26 apr 2006
    4.525
    0
    0
    Den Haag
    Vanmorgen heerlijk uitgeslapen tot 11.00. Wat een ongekende luxe zeg. En toen ik wakker werd scheen de zon :D Gelukkig stond er nog wel een koude wind want anders zou ik me bijna schuldig hebben gevoeld dat ik nog in bed lag ;)

    @Duckie: Ik doe de afdeling reisgidsen. Maar sta net als m'n collega's de meeste tijd bij de info balie. Het is echt ongelooflijk hoeveel vragen je op een dag krijgt :( Meestal in de trant van: Ik zoek een boek en het is blauw :rolleyes:

    @Otje: Nog gefeliciteerd met je moeder! En veel plezier in het Aardbeienhof. Klinkt leuk! Moest wel lachen om je beschrijving van wat Koen allemaal deed toen er visite was :)

    Ligt het nou aan mij of zijn er in het zuiden van het land meer leuke dingen te doen voor kids? Ik krijg altijd die indruk maar mss zoek ik wel niet goed genoeg :(

    @Karin: Ik vergeet steeds het potje neer te zetten :oops: :oops: Haha, nee, ik snap Nick evenmin als Fynn ;) Wij zitten hier weer ff in een rustige en volgzame periode...maar voor hoe lang....?

    @Saar: Haha, ik heb dat ook wel es dat ik 'moe' word van het wachten tot Fynn wakker is. Leuk de Carrefour! Is de naam GB nu echt helemaal verdwenen? En had het maar gezegd van Tisse z'n knuf dan had ik hier een ander exemplaar gekocht voor je. Heb je een foto van Tisse en z'n knuf?

    @Setje: Veel plezier in de dierentuin! Ben nog niet echt zeker van m'n baan hoor. Ligt er helemaal aan hoe de omzetten zijn. Maar het feit dat ze me met kerst al hadden ingeroosterd betekent wel dat ze er kennelijk vanuit gaan dat ik er dan nog ben ;) Fynn vindt zichzelf ook mooi :) Kun je nagaan hoe vaak we dat tegen ze zeggen.... ;) Je bloemetje ruikt lekker!

    @Saskia: Een collega van me heeft zware epilepsie. Ze slikt veel medicijnen waardoor het wordt onderdrukt maar af en toe heeft ze toch een soort van aanval en slaat dat wartaal uit tegen klanten. Echt heel genant voor haar. Enne...niet minder gaan vertellen hier hoor!

    @Bianca: Vind het altijd een beetje dubbel om hier uitgebreid te reageren terwijl we dat al per sms/email doen. Maar je weet dat ik aan je denk en mee leef! Het is natuurlijk super dat Lynn zo welvarend (helaas niet qua geld ;) ) is geworden maar ze moet nog wel in haar broeken blijven passen ;) Zou je het vele drinken niet toch een beetje in de gaten houden? Veel plezier aan zee! Welk strand gaan jullie?

    @Lola: Thanks voor je lieve woorden mbt m'n moeder! En ik schrik op mijn beurt van je epileptische aanval :confused: Hoe kun je zo'n aanval eenmalig krijgen? En is er kans dat je dat nog es krijgt? Wel heftig hoor dat je daar nu nog last van hebt. Jullie uitje klinkt geslaagd :D

    @Cynthia: Moederpok? Weer wat nieuws geleerd :D Zou echt niet weten waar Fynn's moederpok zat... :(
     
  5. Eve, ik wou het je vragen, maar dacht... ik zoek eerst eens zelf. En nu hebben we er eentje gevonden. Thuis heb ik foto's maar op deze pc niet. Maar ik zal er snel plaatsen.
     
  6. janette

    janette VIP lid

    26 feb 2007
    5.113
    0
    0
    Ben op zoek naar de droombaan
    Heiloo
    eve lekker dta je heerlijk hebt kunnen uitslapen en weer wat bij bent...
    en ook lekker de veranderingen op je werk, wle drukker in ingeroosterd t/m kerst....hoe reageerde ze dat je zei geen 2e kerstdag? want ja kerst is echt jou ding....

    Noura gefeliciteerd...

    saar speciaal voor jou :D (en de rest mag ook kijken hoor) de baan hoe hij op dit moment is:

    [​IMG]

    veel inzoemen lukte niet omdat hij er dan niet meer oppast
     
  7. eve

    eve Fanatiek lid

    26 apr 2006
    4.525
    0
    0
    Den Haag
    @Janette: Ik heb eigenlijk niks met Kerst hoor. Maar weg gaan op 2e Kerstdag altijd met de hele familie eten en dat vind ik toch wel erg gezellig. Maar heb inmiddels met een collega kunnen ruilen die op 2e Pinksterdag was ingedeeld :D En het lijkt me echt zo heerlijk om ruimte te hebben om een treinbaan neer te zetten èn te laten staan....
     
  8. Ziet er erg leuk uit. Je zou er zo zelf mee willen spelen.
     
  9. janette

    janette VIP lid

    26 feb 2007
    5.113
    0
    0
    Ben op zoek naar de droombaan
    Heiloo
    eve sorry verkeerd gedacht maar wel lekker dat je met een collega hebt kunnen ruilen ja dat etentje wil je natuurlijk niet missen
    het nadeel van veel ruimte is dat je ook weer veel speelgoed hebt.... :)

    Saar we spelen dus ook regelmatig met Teun ermee, het rode treintje op de brug, James, maakt geluid en ja daar wil teun mee spelen....wij mogen de andere treinen maar na 1 min wil hij ze allemaal hebben en zegt hij "achte elk aar" achter elkaar...
     
  10. Noura, ik schaam me net zo diep als Saar,
    maar ook van mij welgemeende felicitaties...


    [​IMG]
     
  11. Voor wie eens heel iets anders wil lezen ;) én om Eve een antwoord te geven...

    Er is toch wel een grote groep mensen die eenmalig een epileptisch insult doormaken. Zoiets gebeurt meestal op een moment dat de welbekende druppel overloopt, in mijn geval op lichamelijk gebied.

    Ik was toen al máánden erg moe, maar het zou nog eens 5 maanden duren voor ik wist dat ik een virus had opgelopen dat hardnekkiger bleek te zijn dat het Pfeiffervirus.

    Maar goed, op die bewuste zaterdag waren wij in Heerlen, omdat ik in het Heerlense filiaal van Benetton een jas had laten weghangen. We waren weer op weg naar de auto, toen ik me bedacht dat ik nog even bij Xenos naar binnen wilde. Toen we naar binnen liepen, zei ik al tegen Roy: 'Ik voel me niet zo lekker worden.' Roy vroeg me nog of ik meteen naar huis wilde, maar ik antwoordde dat het zo erg niet was. Toen we bij het schap stonden waar ik wat moest hebben, zei - half in ernst en half oor de grap: 'Ik ga me toch maar eens even aan je vasthouden...' en vanaf dat moment was ik buiten bewustzijn en begon ik wild te schokken...

    De eigenaar van de winkel deed de deuren dicht en bij de HEMA aan de overkant stonden toevallig twee ambulances, omdat er daar ook iemand niet goed was geworden en bij het vermoeden van een hartinfarct komen er meteen twee ambulances. Ik kon dus meteen met de tweede mee.

    Ik schijn heel agressief te hebben gereageerd tegen de broeders, omdat ik absoluut niet mee wilde (weet ik zelf niets van hoor... ;) ) en de hele tijd riep: 'Blijf van me af! Ik kan zelf lopen hoor...!'

    In de ambulance ben ik nog één keer bijgekomen en daarna viel ik weer weg. Al met al heeft dat zo'n drie kwartier geduurd. Gelukkig mocht ik wel diezelfde dag nog naar huis. De jas redde me toen. Omdat die niet in de draagzak van de winkel pastte, had ik 'm meteen aangetrokken. En daardoor wist ik bij het bijkomen meteen waar ik was en wat ik had gedaan :D .

    De neuroloog - waar ik onder behandeling kwam - heeft nooit wat kunnen vinden. Tijdens het maken van het hersenfilmpje troffen ze alleen hersens aan... :)

    Het heeft lang geduurd voordat ik van dit insult én van het virus hersteld was. Ik ben met die klachten zolang door blijven werken, dat mijn lichaam schijnbaar geen andere weg zag dan mij op zo'n drastische manier tot stoppen te dwingen :( .

    Maar ik heb er in het dagelijkse leven gelukkig nooit meer last van. Alleen nu met de combi nieuwe baan en de drukte van een tweede kindje, merk ik weer wat van de chaos die ik toen in mijn hoofd had...
     
  12. aré, daar had ik dus nog nooit van gehoord. Wat zal Roy geschrokken zijn toen.
     
  13. eve

    eve Fanatiek lid

    26 apr 2006
    4.525
    0
    0
    Den Haag
    @Lola: Ook al herinner je jezelf er weinig van, het lijkt me toch heel beangstigend om mee te maken. Had ook niet graag in Roy's schoenen gestaan. Gelukkig heb je het daarna nooit meer gehad. Maar wat voor virus had je eigenlijk opgelopen?
     
  14. Duckie

    Duckie Fanatiek lid

    1 jun 2006
    1.410
    0
    0
    [​IMG]

    Noura,

    Gefeliciteerd met je verjaardag!!! Fijne dag vandaag.
     
  15. mamav2

    mamav2 Actief lid

    26 okt 2008
    266
    0
    0
    noura gefeliciteerd met je verjaardag en hopelijk heb je een fijne dag....
     
  16. eve

    eve Fanatiek lid

    26 apr 2006
    4.525
    0
    0
    Den Haag
    Wil nog steeds mooie foto's van Fynn laten maken en kwam in mijn zoektocht de volgende site tegen: www.fluitekruidje.nl Prachtige foto's....maar die prijzen zijn toch niet normaal? :confused: :rolleyes:
     
  17. janette

    janette VIP lid

    26 feb 2007
    5.113
    0
    0
    Ben op zoek naar de droombaan
    Heiloo
    niet voor ons budget lijkt me :rolleyes:
     
  18. Jantien

    Jantien Bekend lid

    20 feb 2006
    906
    0
    0
    Ik ben denk ik heel slecht.

    Bij portrait place (bij V en D) kun je ook een fotosessie laten maken.

    Daarvan is de eerste foto (meestal) gratis, Dan als we gaan kijken voor de resultaten zijn we achteraf van mening dat alleen de eerste leuk is.

    Deze scannen we in als hij ook daadwerkelijk leuk is en dan printen we die weer via internet uit.
    Dan hebben opa en oma ook weer een leuke foto.

    EN hij valt altijd binnen het budget.

    SLECHT maar wel eerlijk.
     
  19. Otje

    Otje Fanatiek lid

    10 apr 2006
    4.703
    0
    36
    Noura: Gefeliciteerd met je verjaardag!

    [​IMG]
     
  20. Otje

    Otje Fanatiek lid

    10 apr 2006
    4.703
    0
    36
    :oops: :oops: :oops:

    Ik lees dat er een aantal erg nieuwsgierig zijn naar ons bezoekje aan Aardbeienhof maar we zijn niet geweest :oops: We wilden eerst echt gaan maar bedachten ons eigenlijk gisteravond laat omdat het natuurlijk (vooral voor Sara) veel leuker zou zijn als het ook echt aardbeienseizoen is omdat je dan ook allerlei dingetjes kunt doen daarmee. Ja, en dan is maart nog een beetje vroeg dus we besloten in het voorjaar maar eens daar heen te gaan.
    We zijn wel nog weg geweest vandaag. Eerst even op bezoek bij mijn schoonmoeder en daarna nog naar een parkje in de buurt met een kinderboerderij (die helaas gesloten was) en een speeltuintje. Kids hebben zich daar prima vermaakt. We wilden daarna nog even naar een ander park met speeltuin dus wij de auto gepakt. Maar toen viel Koen in slaap dus zijn we maar naar huis gereden. Toch wel een leuke dag gehad en Koen heeft 45 min. geslapen in de auto maar was thuis best wel huilerig en sjaggo. Ja, is ook niet zo gek met zo weinig slaap maar vermoeiend is het wel. Steef is hem nu naar bed aan het brengen.
    Ik ga even het speelgoed hier opruimen en dan kom ik even terug om te reageren....

    Groetjes!
     

Deel Deze Pagina