December 2006 mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door Otje, 1 dec 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Bianca16

    Bianca16 Fanatiek lid

    29 mei 2006
    1.618
    0
    0
    Saar, gelukkig dat Ben goed is aangekomen. En wat heb je lieve foto's gepost van Plopsaland. Hoe gaat het met Tisses lopen? Stapt hij inmiddels al wat meer los? Gijs is helemaal gek van z'n loopwagentje en crosst de hele woonkamer door.

    Jee Lola, wat heftig zeg, je verhaal over je epileptisch insult. Lijkt me behoorlijk eng om dat mee te maken. Vooral omdat je achteraf niet meer weet wat je gedaan hebt en hoe je hebt gereageerd.
    En ik kan ook niet tegen stroboscopisch licht, maar dat heeft met mijn migraine te maken.

    En ik lees dat er meer mama's zijn die last hebben (gehad) van epileptie. Heftige verhalen hoor.

    Eve, ik vind de prijzen wel meevallen hoor voor de fotoshoot :D
    Succes op het consternatiebureau..ben benieuwd hoe lang én zwaar Fynn is. Ik ga het vele drinken en haar opgeblazen buikje wel ff aankaarten bij de k.a. donderdag. We zijn overigens naar het strand in Vlissingen geweest.

    Otje, bij ons kwam de rekening voor de gemeentelijke belastingen ook binnen gisteren...583 euro :( . Wat misschien een tip kan zijn, is dat je al je rekeningen die je 1x p.j. moet betalen, bij elkaar optelt en vervolgens deelt door 12, zodat je evt. elke maand een bedrag ervoor kunt reserveren. Dan komt 't niet zo hard aan steeds. Of idd betalen in termijnen. Wij betalen de gemeentelijke belasting in 10 termijnen.

    Mamav2, ik zou echt erop staan dat je meisje goed onderzocht gaat worden.

    Otje, wat erg zeg voor de collega van Steef. Ik ging donderdag Lynn en Gijs ophalen op het kdv en daar werd gezegd dat één van de leidsters kanker heeft. Ze had al 2 weken last van brandend maagzuur en nu is er een kwaadaardige tumor ontdekt bij haar slokdarm :( . Vreselijke ziekte is het, bah.

    Setje, wat lief zeg dat Jayden zo enthousiast is over de aapjes.

    Noura, beterschap voor Saf en als je het niet vertrouwt, zou ik de h.a. bellen.
     
  2. Bianca16

    Bianca16 Fanatiek lid

    29 mei 2006
    1.618
    0
    0
    Wat kunnen peuters toch vermoeiend zijn...Lynn wilt tegenwoordig veel sassa toen (zelf doen). Heel fijn uiteraard, maar soms niet erg handig. Nu wilt ze persé zelf haar broek aandoen (wat ze dus niet kan) en zodra ik haar wil helpen, dan krijst en schopt ze :rolleyes: . Gelukkig heeft ze, na een half uur protesteren, haar broek aan mij gegeven en nu is 'ie aan. Kunnen we zo een eindje gaan lopen.

    Vanochtend op controle geweest bij de reumatoloog. Ik blijk dus gewrichtstontstekingen te hebben tgv de psoriasis. Het is (nog) geen artritis, aangezien ik, volgens hem, geen slijtage heb. Ik vertelde vervolgens dat de buitenkant van m'n knieën wel versleten zijn volgens de orthopeed. Maar de reumatoloog gaat af van de bevindingen van diegene die de mri-scans beoordeeld. En die had geen bijzonderheden gerapporteerd. Ik zei daarop dat ik zelf op de mri-scan veel witte plekken tegenkwam (duidt op slijtage) en dat de orthopeed zei dat dit plekken zijn waar het kraakbeen slecht is. Ik vroeg aan de reumatoloog hoe het dan kan dat de mri-scans totaal anders beoordeeld zijn. Kwam hij met een verhaal dat ze nog niet zolang mri-scans maken en dat er nog niet veel vergelijkingsmateriaal is, omdat de meeste mensen met deze klachten een stuk ouder zijn...erg wazig verhaal. Verder deed hij niks met mijn vragen. Wel kwam hij met wéér andere ontstekingsremmers. Ik vroeg of ik deze preventief in moet nemen, of alleen wanneer ik veel pijn heb (ik slik nl. niet zo graag medicijnen als de pijn enigszinds draaglijk is). Tja, zei hij, dat is een goede vraag :rolleyes: ...hij wist het antwoord ook niet :( . Uiteindelijk besloot hij dat ik 2 weken dagelijks medicatie in moet nemen en daarna eens moet kijken wat er gebeurt als ik een dag oversla.
    Ik heb er niet zo'n lekker gevoel bij. En wil toch eens verder gaan voor een second opinion.
     
  3. Jantien

    Jantien Bekend lid

    20 feb 2006
    906
    0
    0
    Als eerste Alle jarigen van de afgelopen dagen....
    HARTELIJK GEFELICITEERD ! :whistle: \:D/

    Ik heb net even bijgelezen, wat een verhalen zeg.
    En ik lees zoveel begrip voor iedereen, daar wil ik even een complimentje voor maken aan iedereen.
    Dat vind ik zelf ook fijn aan dit forum.

    Ik heb zelf ook (gelukkig niet zo heftig als een insult iod, maar ik baal wel enorm) weer wat.

    Vrijdag bij de therapie geweest en daar verteld dat mijn voet waar ik sinds de laatste operatie niet goed op kan lopen heel erg zeer gaat doen.
    Ik moest maar even mijn oefeningen beperken tot de buik, bil en rugspieren.
    Vandaag weer geweest en de pijn verergerd.
    Hij heeft me even goed geknepen en gedraaid en denkt voor 99% zeker te zijn dat ik een onsteking in mijn pezen heb van die voet ](*,)
    Dat door de belasting om de spieren weer via de zenuwen aangestuurd te krijgen zodat ik mijn voet met lopen weer goed kan gebruiken.

    Hij heeft een spoedafspraak gemaakt voor morgenochtend bij de huisarts.
    Waarschijnlijk moet ik in die enkel een injectie krijgen met ontstekingsremmers :sick:

    Ik vind dat wel heel eng, gezien wat ik de afgelopen maanden al heb gehad allemaal.
    Nu dit weer....... :cry:
     
  4. Dat klinkt inderdaad niet als iets om je op te verheugen... :pale:

    @Bianca: Jeetje meid, wat een verhaal weer :( ! Ik geef je groot gelijk wat betreft de second opinion, want het klinkt behoorlijk vaag allemaal. Ik neem trouwens ook mijn petje voor je af, want ondanks al je zorgen om jezelf, Lynn en je baan, blijf je tóch positief... :thumup:

    Ik heb ook de aangifte inkomstenbelasting ingevuld. Daar werd ik nu eens heel blij van :D . Laat die teruggave maar komen... :whistle:
     
  5. Jantien

    Jantien Bekend lid

    20 feb 2006
    906
    0
    0
    Nee lola inderdaad.
    Ik dacht dat ik alle ellende nu wel een beetje achter de rug had.

    Maar goed er wordt aan gewerkt, dus dan ben ik al halverwege bergopwaards.
    (al voelt het wel stiekum een beetje als wederom bergafwaards)
     
  6. setje

    setje Fanatiek lid

    18 jun 2006
    1.989
    0
    36
    Hoevelaken
    Lola, toch lijkt het me erg freaky... :confused:

    Bianca, daar schiet je dus ook niet veel mee op! En de juiste dosering van medicijnen lijkt me toch wel heel belangrijk, beetje vreemd als hij niet kan zeggen hoe of wat! Daar zou ik me ook niet echt prettig mee voelen. Balen zeg dat het allemaal zo moeizaam verloopt :( Die Lynn, het schiet niet op dat een broek aantrekken zoveel tijd in beslag neemt, maar vind het wel leuk dat ze het zelf al wil doen!

    Jantien, sterkte met die spuit...daar wordt je niet vrolijk van, maar gelukkig helpt het wel!

    Noura, gelukkig dat Saf inmiddels al wel gedronken heeft! Slapen is gelukkig wel goed, zijn lichaam heeft weinig energie en heeft meer slaap nodig om te herstellen. Hopelijk knapt hij gauw op!

    Mamav2, ik ben het idd met Lola eens. Maar het valt me op dat huisartsen (degene die ik heb gehad tenminste) je "probleem" heel makkelijk wegwuiven.. :( belachelijk, want we betalen er toch ook (behoorlijk veel ook nog) voor!

    Eve, een eigen huis heeft ook zijn voordelen hoor! Als je zou huren, betaal je tegenwoordig ook aardig wat, en bouw/spaar je niks op! Betalen moet je toch :rolleyes:

    Ik was aan het strijken vanavond toen Jayden een koekje kwam vragen, dus ik gaf hem een koekje en hij liep terug naar de bank en wilde zitten, dus ik zeg; Marcel, Jayden wil op de bank zitten. 5 minuten later komt hij weer voor een koekje, dus ik geef hem er nog eentje (zijn kleine liga's ;) ) en hij loopt ermee naar Marcel en zegt; macel, hij wil op de kank zitte :) Wat een wijsneus ook he hahaha

    Hier kan trouwens de gemeente belasting of in 1x of in 2x betaald worden, vreemd dat dat niet gewoon voor elke gemeente geldt... :( Maarja, dan hebben we het wel weer gehad! Gelukkig valt de belastingteruggave weer mee!

    Groetjes Lisette
     
  7. setje

    setje Fanatiek lid

    18 jun 2006
    1.989
    0
    36
    Hoevelaken
    hahaha, ik had jouw bericht nog niet eens gelezen en schreef hetzelfde :) Ik word van de maand mei altijd heel vrolijk, een flink bedrag van de belasting terug en 2x vakantiegeld 8)
     
  8. lies32

    lies32 Bekend lid

    26 jan 2007
    636
    0
    0
    Amsterdam
    Hoi meiden,

    wij zijn weer thuis, en we hebben een superweek! Het was prachtig weer en ik heb nog nooit zulke goede sneeuw gehad. Het skigebied was prachtig, heel veel pistes en ook mooie lange afdalingen. Echt geweldig. Thijs heeft het bij opa en oma erg naar zijn zin gehad. Als ik belde was hij heel vrolijk en haf hij allerlei spannende verhalen over het buitenspelen en Lola (de hond van mijn ouders). Toch gaan we volgend jaar niet meer zonder Thijs, hij is dan al 3 en het lijkt me zo leuk voor hem om in de sneeuw te spelen. Maar nu zijn we twee keer lekker uit eten geweest en hoefden we met niemand rekening te houden, is ook wel lekker!
    Maar ik vind het heerlijk om lekker weer met Thijsje thuis te zijn! "Mama zo lief, papa ook zo lief", roept hij nu om de haverklap. Hij is wel weer erg blij dat we er zijn!

    Ik hou het hier even bij, ik ga even een beetje bijlezen,

    Lies
     
  9. eve

    eve Fanatiek lid

    26 apr 2006
    4.525
    0
    0
    Den Haag
    @Noura: Gelukkig dat Saf weer wat gedronken heeft. Hoe gaat het nu met hem?

    @Bianca: Bah, jij ook al zo'n naar verhaal. Wat ik altijd zo eng vind is dat veel mensen wat vage klachten hebben die van alles kunnen betekenen en dan blijkt het kanker te zijn. Krijg het er koud van. Haha, die Lynn...ik zie het helemaal voor me :) Maar je hebt wel al je geduld nodig. Fynn wil ook wel es zelf z'n broek/shirt aan doen maar geeft het na 2 tellen op en dan is het: Mama, doen. Hoop dat dat nog even zo blijft ;) Ik vind het verhaal van de reumatoloog heel vaag. Zou zeker een second opinion vragen voordat je die nieuwe medicijnen gaat slikken. Het zijn tenslotte geen pcm's :(

    @Jantien: Bah, dat is echt balen. Kan me voorstellen dat je dit er ook niet ff bij wilt hebben. Maar wss ben je na morgen wel snel van de pijn af en dat is ook heel wat waard!

    @Lola/Setje: Het lijkt mij ook heerlijk om de inkomstenbelasting in 1x terug te krijgen. Maar ik heb het iedere maand echt hard nodig dus aan uiteindelijk krijg ik bijna niks meer terug (of moet zelfs iets betalen :( ).

    @Setje: Zie m'n huis ook echt als een investering dus ben er wel blij mee hoor ;) En ivm alle internationale organisaties die hier zitten en nog gevestigd worden (oa Europol) worden de huizen hier alleen maar meer waard :D Tja, kleine mannetje leren snel :)

    @Lies: Welkom thuis (zonder gips) :D En je maakt ons helemaal niet jaloers hoor :( ;) Welk gebied zijn jullie eigenlijk geweest?

    Nou, vanmiddag ruim een uur zitten wachten op het cb :( Fynn gedroeg zich voorbeeldig dus dat viel gelukkig mee. Maar het is daar altijd zo warm en rumoerig. Enfin, uiteindelijk naar binnen voor een gesprek van niks (what else is new?). Fynn vond alles prima en begon meteen te puzzelen etc. Testjes, woordjes etc waren geen probleem. Hij weegt nu 16 kilo en is 95,5 cm. Best een flinke vent dus ;) We krijgen weer een oproep als hij 2,5 maanden is. Ik vind dat echt zo overbodig snel. Moeten jullie dat ook?

    Ik moet wel een afspraak maken bij de dermatoloog om te overleggen wanneer de moedervlek op Fynn's beentje moet worden weggehaald. Ik zie daar best wel tegenop. Wss gaat dat onder narcose en dat vind ik een naar idee :( Bovendien hoort die moedervlek echt bij hem en zal ik em missen. Maar ja, ik wil natuurlijk niet het risico lopen dattie kwaadaardig wordt. Zou het trouwens een litteken blijven?
     
  10. setje

    setje Fanatiek lid

    18 jun 2006
    1.989
    0
    36
    Hoevelaken
    Lies, wat lekker dat de vakantie zo geslaagd was! :) wat lief van Thijs dat hij tegen jullie zegt dat hij jullie zo lief vindt!

    Eve, wij krijgen dat ook maandelijks terug hoor! Maar krijgen nu toch ook nog lekker een flink bedrag extra! Ik heb geen idee of er echt een litteken achterblijft, ligt er ook aan hoe groot de moedervlek is... Fynn is idd een flinke knul, en daarmee bedoel ik niet zwaar maar lang!

    groetjes Lisette
     
  11. duikster

    duikster VIP lid

    13 nov 2005
    5.714
    73
    48
    dit is superherkenbaar voor mij. Ik ben dan ook nooit (lang) in een disco geweest.... en ik heb in beide auto's zonnebrillen liggen om maar geen last te hebben van die lichtflitsen van de bomen...
    wij moeten de aangifte ook snel eens gaan invullen. Denk dat wij er ook weer wat vrolijker van kunnen worden.

    mama v2: ik zou toch eens verder laten kijken bij je kleine meid, want vind de HA ook nogal makkelijk praten.

    EVe: ik ben ook erg blij dat de olifant op Nick zijn kamer staat :) Vroeger had ik zo'n horlogeklok gekregen met sinterklaas. Na 2 nachten is die rigoreus weer weggegaan vanwege het getik 's nachts.
    pff een uur op het CB, dan zou ik gewoon weggaan. tav de moedervlek heb ik geen idee.

    He Irma: jullie knappen ook niet echt op. bah! hopelijk gaat het snel beter met je. Ik hoop in elk geval dat je een fijne verjaardag hebt gehad. En je bent altijd welkom op het forum, maar niets hoeft toch! Ik vind het in elk geval altijd erg leuk om je weer te zien tijdens (mini) meets.

    Setje: de laatste keer dat ik de controle over mijn lichaam kwijt was, vond ik ook eng, als had dat niets met epilepsie van doen. Bij de bevalling van Nick heb ik weeeenremmers gehad. Dat is pas drama. Ik was vreselijk aan het schokken en schudden en kon echt niets aan mij lijf meer zelf sturen. Frank heeft dat ook heel eng gevonden.

    Bianca: fijn he zulke zelfdenkende peuters....grr...
    wat een wazig verhaal van de reumatoloog. Ik zou ook voor een second opinion gaan. Moet wel zeggen dat de verhalen die ik van mijn mams over reumatologen hoor vaak van die vage verhalen zijn. Ondanks al haar problemen gaat zij al jaren niet meer naar de reumatoloog en laat ze de ontstekingsremmende medicatie volledig via onze huisarts lopen. Nu is dat nog wel echt een man van de oude stempel en hij kent mijn moeder ook al ruim 30 jaar. Maar zij had dus echt geen vertrouwen meer in de reumatoloog. Fijn als het bij mensen van jou leeftijd niet zo vaak voorkomt, maar als jij het toevallig wel hebt, heb je recht op dezelfde zorg als die oude mensen....

    Jantien sterkte met de voet. bah.

    Wah Setje: wat een heerlijk opmerking van Jayden. Nick had er van de week ook een....wij vragen vaak als we hem iets geven en alsjeblieft zeggen....wat zeg je dan, en hij zei dan meestal keurig Dank. Gisteren dus alsjeblieft en Nick....zeg je dan...Dank... Ik lag ook krom...

    Lies: fijn dat jullie zo'n heerlijk weekje hebben gehad en nog steeds Lief zijn!

    Wij gaan ook proberen weer eens wat meer tijd voor elkaar te maken, want we merken hier dat we zo moe zijn van het alleen ouder zijn...Nu nog even tijd vinden daarvoor. Wellicht gaan we van het weekend nog even proberen de kids bij mijn broer en schoonzus te droppen, dan kunnen we nog even in Arcen gaan relaxen in het termaalbad.En dan kunnen zij vast weer even proeven wat het is om zo'n ukje(s) te hebben. Tenslotte weten ze het snel genoeg ook zelf....
    Als het nou daar niet lukt, moet ik effe andere oppas gaan regelen...
     
  12. Ik vind het zó heerlijk om al die peuterprietpraat te lezen :D !

    Hier gebeurde vanavond ook wat leuks...

    Roy deed Jasmijn in bad en bracht haar daarna meteen naar bed. Na het voorlezen en dus nog vóór het instoppen bedacht hij dat haar knuffeltje nog beneden lag en ging het halen. Weer boven gekomen had Jasmijn inmiddels de deur dicht en het licht uit gedaan én was zelf in bed en onder het dekbed gekropen! Toen Roy bij het weer boven komen nietsvermoedend het licht aandeed, zei ze: 'Nee, papa!', kroop uit bed, deed het licht weer uit en ging weer in bed liggen. Roy wist niet waar hij kijken moest... :)

    @Lies: Lees bij het teruglezen maar over mijn skie-avontuur heen, want vergeleken bij jou ben ik natuurlijk een ongelooflijke stuntelaar...

    @Eve: Belasting moeten bijbetalen is inderdaad erg balen. Het eerste jaar dat wij de hypotheekrenteaftrek niet langer maandelijks lieten uitbetalen, viel dat best tegen. Maar daar ga je naar leven. Inmiddels weten we niet beter.
    Tjonge... mijn schoonzoon gaat rap richting de 1 meter :confused: ! Qua gewicht kan zijn verloofde hem echter nog wel bijbenen... :oops:
    Maar gaat Fynn weer aftellen dan als je pas weer terug hoeft als hij 2,5 maanden oud is 8) ?
    Ik heb zelf meerdere moedervlekken laten weghalen (onder andere in mijn gezicht) en ik heb daar geen zichtbare littekens aan overgehouden...

    @Duikster: Ik heb vroeger dus wel gewoon discotheken kunnen bezoeken, aangezien ik al 28 was toen ik dat insult kreeg...
     
  13. Misschien kunnen we een oppas-roulatiesysteem opzetten hier... :)
     
  14. setje

    setje Fanatiek lid

    18 jun 2006
    1.989
    0
    36
    Hoevelaken
    Hahaha, ja zó mooi he dat napraten! Ik was van de week boos op hem, en zei toen dat mama boos is want Jayden is stout. Vandaag sloeg hij de deur keihard dicht en ik zei toen een beetje boos, mama is boos want... en toen zei hij mama is stout :) hahaha. Moet wel opletten dat ik niet te vaak in de lach schiet, want dan heeft het boos zijn geen effect meer natuurlijk :D

    groetjes Lisette
     
  15. noralien

    noralien Fanatiek lid

    7 jun 2005
    2.734
    1
    0
    Wormerveer
    Eve, ik wil Jikke ook op "zwemles" hebben om haar gewend te laten zijn/blijven aan water. Ik weet idd wel dat het echt leren zwemmen pas later lukt, zeker wanneer het gaat om een panieksituatie.

    Wauw wat een mooie foto's. Ik hoop over een paar jaar ook zo'n mooie foto's te kunnen maken. En als ik naar de tarieven kijk, ga ik daar héél hard mijn best voor doen :) .

    Bij mij is als kind een moedervlek in mijn gezicht weggehaald. Hier was nauwelijks iets van te zien. Later is het litteken helaas onderhuids gesprongen omdat dit in de groei net meerekte. Nu heb ik dus wel een littekentje, maar het stoort me absoluut niet. Wel herkenbaar trouwens, mijn moeder vond het ook jammer dat ze het weghaalden omdat het bij mij hoorde. Zelf ben ik wel blij dat ik als volwasse vrouw niet met een grote moedervlek in mijn gezicht door het leven hoef.

    Duikster, ik dacht ook meteen dat het misschien een idee zou zijn Nick (tijdelijk) in zijn zwembroek te douchen/baden.
    En de peuterpubertijd..... :rolleyes: .
    Gelukkig zit Jikke momenteel in een supergoede periode. Ze is alleen maar vrolijk. Maar bij kinderen is het altijd maar de vraag voor hoe lang hé.

    Saar, dan had je het knuffeltje wel kunnen gaan halen en hier langs kunnen komen :D .
    Hoe is het nu met Tisse?

    Bianca, jij blijft ook maar veel zorgen aan je hoofd hebben :( . Een hele dikke knuff voor jou!

    Wat zijn er hier veel mama's die last hebben (gehad) van epileptische aanvallen. Lola, Duikster en Slingding, jullie verhaal had ik wel al eens gehoord. Toch vind ik het weer heftig als ik ieders verhalen lees.
    En mv2, ik zou het toch eens aankaarten bij de ha hoor!
    Zelf ben ik zo'n beetje opgegroeid met epilepsie. Niet zelf, maar mijn vader had (een zeer zeldzame vorm van) epilepsie. Hij had heel soms een insult, maar zeer frequent abscenses. Dit uitte zich wel anders dan de meer bekende vorm hiervan. Hij leek dan wel dronken of dementerend :oops: . Hij is nog een tijd opgenomen geweest in een epilepsiecentrum. Het heeft grote invloed gehad op zijn leven en op het onze.
    Vroeger kende bijna niemand het als je het noemde. Tegenwoordig weet bijna iedereen wel wat het is.

    Noura, oei dat klinkt niet zo goed, dat Saf niet wil drinken. Als je het niet vertrouwd meteen de hap bellen hoor. Maar dat is vast een overbodig advies ;) .
    Heel veel beterschap en een dikke knuf.

    Irma, leuk om je hier zo af en toe eens te zien. Dan hoef je niet op iedereen te reageren hoor.
    En hier ben je ook van harte welkom. Leuk!
    Wij moesten zo ie zo nog een keer afspreken ;)

    Setje, de dierentuin blijft leuk. Ik vind de dierentuin in Amersfoort erg mooi. Wij gaan het liefst daarheen. En bij Jikke zijn de aapjes ook favoriet :D .

    Jantien, ai dat klinkt pijnlijk.

    Lies, wat fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad! En wat is het dan lekker om je kind weer te zien hé. Helemaal als ie zelf ook zo enthousiast is.

    Wat mij betreft kunnen er ook niet genoeg napraat-, wijze uitspraken en leuke actie-verhalen voorbij komen :)

    Ik moet even aan mijn moederlijke verplichtingen voldoen, daarna zal ik nog wat foto's van zaterdag plaatsen...
     
  16. Graag! Zit er vol smart op te wachten... ;) :)
     
  17. noralien

    noralien Fanatiek lid

    7 jun 2005
    2.734
    1
    0
    Wormerveer
    [​IMG]
    Samen spelen? Oke, jij fietst, dan duw ik...[/i]
     
  18. noura

    noura VIP lid

    27 apr 2006
    8.819
    0
    0
    nou ben zo geschrokken vanavond. safouane had vanmiddag gelukkig wel wat gedronken en een beetje gespeeld, maar het liefst zat hij bij mij op schoot. om 5 uur gingen we eten, en hij wou gewoon in zijn kinderstoel, maar wou niet eten. dus zat met zijn duim in zijn mond, hij begon ook weer wat warmer te worden. en ineens draaien zijn ogen zo weg, en hij zakte gewoon om. ik riephem en hij kwam bij, maar steeds draaiden zijn ogen weg. ik heb hem gepakt en neergelegd op de bank, en hij was helemaal aan het weg raken. mijn man geroepen en die zei de dokter te bellen. toen ik aan het bellen was lag hij slap bij hassan in de armen en ineens begon hij stuipen te krijgen en gooide zich naar achter. kon gelijk komen bij de dokter en ben meteen de auto ingegaan.

    intussen zat hij maar wat te staren, en werd weer warmer. eenmaal bij de dokter heeft die hem nagekeken, en hij was niet uitgedroogd. wel wat rode oortjes, maar nog niet om er wat voor te geven. wel even in de gaten houden. verder had die wat vlekjes op zijn borst en hij denkt de 6e ziekte. en hij heeft een koortsstuip gehad. nu moeten we voorkomen dat de temperatuur gaat schommelen, dus paracetamol blijven geven, zodat niet als dit is uitgewerkt de koorts weer kan pieken en weer een stuip kan komen. en als die zieker word, of het overmorgen nog niet beter gaatmoeten we terug komen.
    nou dat was de schrik van de dag, krijg het nu nog koud als ik eraan terug denk. eenmaal weer thuis lag hij uitgeteld op de bank, en viel bij hassan in de armen in slaap.



    noralien ben overtuigd dat je vast ook mooie fotos gaat maken

    bianca, je mag toch verwachten dat een dokter weet wat hij doet, en niet iets aan het proberen is en je zelf met medicijnen laat kijken hoe of wat. ik zou ook voor een sec.opinion gaan
    sterkte

    jantien, het zit jou ook niet mee he

    setje wat een leuke opmerking zeg

    lola wat geweldig die naar bed aktie

    lies welkom terug

    nou eve dat was een leuke middag, maar cb is niet verplicht he. je kan ook verzoeken om de afspraak later te doen

    moet je van het cb door naar de dermatoloog? maysa is geboren met een moedervlek, mijn moeder heeft daar eens op zitten poetsen, dacht dat het een vlekje was. zit in haar nek.
    de huisarts heeft daar wel eens fotos van gemaakt om in de gaten te houden of die groeide of van vorm veranderde
    maar fynn is zeker een flink mannetje hoor! goh voor je het weet groeit die je voorbij ;)
     
  19. noralien

    noralien Fanatiek lid

    7 jun 2005
    2.734
    1
    0
    Wormerveer
    [​IMG]
    Jaaaa leuk!
     
  20. noralien

    noralien Fanatiek lid

    7 jun 2005
    2.734
    1
    0
    Wormerveer
    Jeetje Noura wat zul je geschrokken zijn!
    Nogmaals beterschap voor Saf en een hele dikke knuffel voor jou.
     

Deel Deze Pagina