Al 3 dagen overtijd en al 2 negatieve testen ? Hoe kan dat?

Discussie in 'Ovulatie en zwangerschapstesten' gestart door Chantal mv Romy, 11 mrt 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Chantal mv Romy

    2 jan 2009
    55
    0
    0
    Rotterdam
    Hallo Dames,

    Zit met het volgende:
    Afgelopen maandag 9 maart was mijn NOD...gelukkig nog niet ongi geworden, maar ook geen positieve test! :cry:

    Heb ook al een tijdje last van "zw. kwaaltjes" voor mijn NOD heb ik zo'n 10 dagen lang melkachtig slijm gehad op de dag van NOD is dit verdwenen wel heb ik nog steeds zere en donkere tepels met daarop witte puntjes, me borsten die erg gevoelig zijn en groter lijken, verschrikkelijk moe, erg koud en de hele dag door steekjes en een zwaar gevoel in mijn onderbuik en de ene keer helemaal happy en de andere keer kan ik zo me slof uitschieten!

    Mijn gevoel zegt echt dat ik zwanger bent...alleen jammer genoeg de 2 testen niet die ik heb gedaan. De eerste test deed ik maandagmorgen op mijn NOD en de 2e test heb ik vanmorgen gedaan...helaas beide negatief!

    Zou het kunnen zijn dat dit duidt op een zwangerschap, maar ik misschien nog niet genoeg HCG in mijn lichaam heb ondanks wel de kwaaltjes?

    Wie o Wie heeft een antwoordt?

    Oh ja ik trouwens de testen van Kruidvat gebruikt 2 voor 5 euro?
    Zouden deze goed genoeg zijn?

    Groetjes
     
  2. SeaShell

    SeaShell Niet meer actief

    hoi meid

    de kruidvat testen 2 voor 5 zijn de beste die er zijn en normaal gesproken ook heel gevoelig..

    of je hebt je eisprong later gehad en zit nog voor/op je NOD en test daarom negatief, of je bent denk ik helaas niet zwanger..

    ik zou over 2 daagjes nog eens testen voor de zekerheid

    ben je pas gestopt met de pil omdat je in ronde 3 zit? dan kan je cyclus ook heel onregelmatig zijn en dat je daarom overtijd bent. ook kun je dezelfde symptomen hebben als jij omschrijft als je pas bent gestopt met de pil

    liefs daantj
     
  3. Chantal mv Romy

    2 jan 2009
    55
    0
    0
    Rotterdam
    Klopt, dit is voor mij ronde 3.
    Vanaf het moment dat ik stopte met de "ring" heb ik een cyclus gehad van 26 dagen en 29 dagen...voor mijn gevoel was/is dit goed. Normaal had ik een cyclus van 28 dagen.

    Ga toch maar komend weekend nog even testen..

    Jeetje wat kan je lichaam je voor de gek houden hé...voel me echt zwanger..en tja het kan natuurlijk weer 2 kanten op!

    bedankt iig
     
  4. Eefje

    Eefje Actief lid

    5 jan 2006
    193
    0
    0
    Ik gebruikte ook de nuvaring en was de eerste maanden vrij regelmatig ongesteld. Maar de laatste keer toch ineens een langere cyclus gehad. Ik werd niet ongesteld, maar dacht ook niet dat ik zwanger was omdat ik dacht dat het niet mogelijk kon zijn die maand. 2+3 dagen na NOD negatief getest. Ik dacht dat ik gewoon ongesteld zou worden, dus wachtte af. Na 5 dagen toch maar weer eens getest.... en zie mijn banner.....
    Het kan nog steeds hoor! Maar probeer jezelf niet gek te maken en naar kwaaltjes te zoeken. Ik had eerst helemaal nergens last van en wist ook zeker dat ik niet zwanger was terwijl ik bij de eerste allerlei kwaaltjes had en het al zeker wist zonder test.
     
  5. tanja8

    tanja8 Niet meer actief

    Ik had altijd een cyclus van 28 dagen tot dat ik zwanger probeerde te worden. :S
    Sinds dien wisselt het nog al eens. Toen ik ovulatietesten ging gebruiken kwam ik er achter dat mn ei op verschillende dagen sprong. Ik was altijd helemaal blij als ik dan over tijd was, maar goed dat is dan dus heel normaal.
    Ik hoop voor jou dat het een goed tegen is! Maar probeer anders ovulatietesten dat geeft veel duidelijkheid. Succes!
     
  6. Eefje

    Eefje Actief lid

    5 jan 2006
    193
    0
    0
    Of je gaat temperaturen. Na je eisprong duurt het in principe bij iedereen 14 dagen voor je menstruatie begint. En wanneer je menstruatie uitblijft en je temp. blijft hoog, dan is er de kans dat je zwanger bent.
     
  7. mamatje24

    mamatje24 Fanatiek lid

    10 sep 2008
    1.236
    0
    0
    Het kan even duren voor je cyclus zich hersteld heeft, ik weet niet van hoeveel dagen je deze cyclus uit bent gegaan (26-28 of 29 dgn) je moet in het eerste half jaar altijd uitgaan van de langste cyclusdag. In jouw geval dus 29 dgn, maar omdat je net gestopt bent kan het de eerste paar maanden zo zijn dat het soms zelfs langer duurt voor je nieuwe cyclus weer begint. Je mag er in principe van uit gaan dat je als je inderdaad bevrucht bent wel zoveel hcg in je lichaam hebt op de langste dag van je cyclus (29) je genoeg hcg in je lichaam zou hebben dat deze gewoon positief zal uitwijzen. Het is meer uitzondering dan regel dat vrouwen te weinig hcg aanmaken, en dat heeft vaak ook nog te maken met bepaald medicijn gebruik.

    succes in ieder geval meid
     
  8. Chantal mv Romy

    2 jan 2009
    55
    0
    0
    Rotterdam
    Maandag ga ik nog maar is testen..
    Heb nu alleen bij het afvegen een beetje bruin verlies...tampon of verbandje hoef ik niet eens te gebruiken, want het is zo minimaal.
     
  9. Ik heb precies het zelde als jou! Ik moest zondag weer ongesteld worden... niet geworden, dus ik maandag een test gedaan, en die was ook negatief... echt heel apart!
    Nu nog steeds niet ongesteld, of bruinverlies.
    Ik ga denk morgen weer testen.
     
  10. suze238

    suze238 Actief lid

    9 mrt 2009
    296
    0
    0
    pedagogisch medewerker
    spijkenisse
    hier zelfde verhaal, al 7 dagen overtijd, paar keer test gedaan steeds negatief (ik ben al ruim half jaar van de pil af )
    heb mijn huisarts gebeld en die zei dat hcg pas na tien dagen in de urine waarneembaar kan zijn.. dus ik weet t niet meer :(
     
  11. Chantal mv Romy, ik heb je topic verplaatst naar het goede forumonderdeel.
     
  12. tja kan me hier ook bij aansluiten....
     
  13. mamatje24

    mamatje24 Fanatiek lid

    10 sep 2008
    1.236
    0
    0
    dat klopt wel wat je huisarts zegt hoor. 10 dgn na je vermoedelijke eisprong kan je indien je een test hebt die op minimaal 20 test, positief testen, maar vaak duurt het toch echt langer voor je genoeg hcg hebt als je bevrucht bent voordat je test positief is. Daarbij is het nog eens zo dat minimaal 33% van de vrouwen wel een bevrucht eitje hebben maar die voor het goed en wel ingenesteld is wordt afgestoten door het lichaam of dat er iets tijdens de innesteling fout gaat waardoor de vrouw alsnog (hetzij later dan normaal of soms niet eens) toch haar nieuwe cyclus in gaat.
     
  14. Chantal mv Romy

    2 jan 2009
    55
    0
    0
    Rotterdam
    Oeps...ik dacht dat ik het onder het goede topic had geplaatst..!

    Hier nog steeds bruinverlies bij het afvegen..hoef nog steeds geen tampon of verbandje te gebruiken.

    Wel heb ik nog steeds last van mijn onderbuik (zwaar gevoel) gevoelige tepels en bobbeltjes op tepels met witte puntjes en moe zijn...ook zijn me tepels nog steeds donker van kleur! en ook heb ik nog steeds steekjes onder in mijn buik...tja wat kan het zijn hé?
    Gisteravond dacht ik van..morgenochtend ga ik een testje doen, heb het toch niet gedaan want heb het gevoel dat het toch weer negatief is...

    @ Susan en @ Suze hebben jullie nog getest?
     
  15. suze238

    suze238 Actief lid

    9 mrt 2009
    296
    0
    0
    pedagogisch medewerker
    spijkenisse
    vanmorgen weer getest, kon het echt niet laten... nog steeds negatief!
     
  16. suze238

    suze238 Actief lid

    9 mrt 2009
    296
    0
    0
    pedagogisch medewerker
    spijkenisse
    maar mijn huisarts bedoelde dat het pas positief kan zijn als je 10 dagen overtijd bent? : :(
     
  17. SeaShell

    SeaShell Niet meer actief

    Nee hoor, 10 dagen overtijd is onzin. Normaal op je NOD kun je posi testen , andere zou je 5w4d zijn bij 10 dagen overtijd
     
  18. suze238

    suze238 Actief lid

    9 mrt 2009
    296
    0
    0
    pedagogisch medewerker
    spijkenisse
    ja dat lees ik hier ook overal, maar ja neemaan dat een huisarts toch wel weet hoe of wat? Hij zal miss uit ervaring spreken dat het bij veel mensen dan echt pas positief is, want hier hoor ik ook veel van mensen die bij dag 12 ofzo pas positief testen?
     
  19. mamatje24

    mamatje24 Fanatiek lid

    10 sep 2008
    1.236
    0
    0
    hm rare huisarts. :( Misschien dat hij bedoelt dat je 10 dgn na je nod pas kunt spreken van zwangerschap? Dat is tenminste wat ik heb meegekregen van mijn gyn, dat 2 wkn na je menstruatie datum, oftwel 4 wkn na bevruchting pas in de praktijk kunt spreken van een zwangerschap.

    Ik heb er wel eens aan de balie bijgestaan dat de assistentes iemand aan de telefoon hadden die graag langs wilde komen omdat ze een bloeding had, en 3 wkn en 2 dgn zwanger was :confused: de gyn begon te lachen en zei tegen de assistente dat ze maar moest zeggen dat ze terug moest bellen als ze over 2 wkn nog positief teste en dan zwanger was.

    Toen ik later aangaf het gesprek te hebben gehoord en vroeg hoe en wat legde hij me uit dat ze in de praktijk pas spreken van zwangerschap 4 wkn na de bevruchting, omdat voor die tijd er nog van alles kan gebeuren (afstoting door het lichaam-foute innesteling etc)

    het foute wat er tegenwoordig is, is dat die testen van tegenwoordig zo snel hcg opmerken dat men steeds vaker van een miskraam spreekt als men toch gewoon ongesteld wordt of net iets later dat menig huisarts ook pas wil testen op zwangerschap als je 10 dgn overtijd bent.

    Maar testen kun je tegenwoordig dus al vanaf 8-10 dgn na vermoedelijke bevruchting, omdat vanaf het moment dat de innesteling bezig hcg waarneembaar wordt.
     
  20. Chantal mv Romy

    2 jan 2009
    55
    0
    0
    Rotterdam
    Wat vervelend dat je weer negatief heb getest.
    Er zijn dames die al voor hun NOD posi testen of posi testen op hun NOD, maar heb ook al van meerdere gehoord en gelezen dat sommige pas na een week positief testte..

    Ik heb nog steeds bruinverlies en heb nu echt het vermoeden dat het gewoon mijn ongi is.
    Ik ga toch een maandag nog even voor de zekerheid een testje doen..
     

Deel Deze Pagina