oktober 2006 mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door rachel22, 29 okt 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Silly

    Silly Fanatiek lid

    24 okt 2005
    1.537
    0
    0
    Nou Semmi ben wel een beetje jaloers hoor :oops: . Die van ons krijgt om 23.00 de fles en vanacht kwam hij om 3.00 en daarna om 6.15.
    Nu net heeft ie om 10.45 z'n fles gehad dus dan zit er wel meer tijd tussen de voedingen. Maar ik blijf hoop houden en weet dat er een keer komt dat ie lekker de hele nacht doorslaapt [-o< .

    Silly
     
  2. Yentl

    Yentl Fanatiek lid

    30 aug 2006
    2.445
    0
    0
    Culemborg
    :) Hier het zelfde verhaal Vince is vannacht ook weer aan het donderen geslagen.Het gaat steeds een paar dagen de goede kant op en dan is het weer feest!
    Maar ook ik blijf hoop houden dat hij het ooit een hele nacht volhoudt!

    Groetjes Claudia
     
  3. MissPuma

    MissPuma Fanatiek lid

    29 dec 2005
    4.389
    0
    0
    Hé meiden wat vervelend dat julie kindjes 's nachts "vervelend" doen, die van mij slaapt gelukkig al een paar weken lekker door :D .
    Alleen wil na zijn flesje van 06.00 niet meer slapen... :rolleyes:
    Maar goed dat overleven we wel, meestal neem ik hem ff bij mij in bed, en dan slaapt hij een klein half uurtje en is dan weer wakker, maar goed heb ik toch weer een half uurtje te pakken hihi.
    Verder is het overdag nog steeds een ramp, hij slaapt niet of bijna niet, nu ligt hij gelukkig wel te slapen :D , dus hij gunt mij even de kans om te forumen ;) .
    Nou meiden ik ga nog even verder neuzen op het forum.

    @ Jacoba: Thanx :oops: (het is ook een lekker ding ;) ) maar die van jou ook hoor!

    liefs misspuma
     
  4. gabje20

    gabje20 Bekend lid

    20 jan 2006
    597
    0
    0
    Haaaaaai,

    Hier gaat ook alles goed ! Ze slaapt de ene keer wel door en de andere keer denkt ze hé ik ben wakker kom je ook ! Ze wil dan geen fles, maar ik klaar wakker. Is dan ook de hele tijd aan het lachen.

    Ze begint nu ook een beetje te brabbelen.... haha wel leuk ! Overdag slapen gaat af en toe, nu slaapt ze al een uurtje, maar als ze wakker wordt snel die speen erin en ze slaapt weer even. Ben er nu wel achter dat ik haar eerst even op dr gemakt moet stellen in bed.

    Groetjes gabje
     
  5. angie

    angie Actief lid

    30 sep 2005
    200
    0
    0
    ondernemer
    oudkarspel
    Ik ben ook omgedoopt tot oktober moeder hahaha.Zou eigenlijk eind september zijn maar werd 5 oktober.Vandaag voor nacontrole geweest bij de verloskundige.Was allemaal goed en ze vond dat ze erg op mijn andere kinderen lijkt.HB was goed en bloeddruk ook.En verder vroeg ze of de onderkant al weer normaal was en of ik nog vloeide of ik al weer ongesteld ben geworden(gelukkig niet).En ze is nog met Rebecca op de foto geweest,voor het plakboek.Tot slot vroeg ze en die vraag had ik kunnen verwachten van Johanna of we nu echt klaar zijn met kinderen.JA nu echt zeg ik maar het blijft leuk.Ik heb nu alleen geen ruimte meer en dan hebben we weer een oneven aantal......Dus ik was er vandaag echt voor het laatst.......... :cry: :cry: Maar er zit een hele leuke winkel naast met alles voor kids tot 2 jaar ongeveer dus dan ga ik daar maar heen zie ik haar nog eens.....Rebecca is nu 53 cm. en 4320 gr.En het is echt een lachebek en praat al babytaal......
     
  6. MissPuma

    MissPuma Fanatiek lid

    29 dec 2005
    4.389
    0
    0
    @ Angie: Mijn zoontje is ook op 5 Oktober geboren. Nog gefeliciteerd meid!

    liefs, misspuma
     
  7. gabje20

    gabje20 Bekend lid

    20 jan 2006
    597
    0
    0
    haaaaaaai,

    Angelina heeft de laatste fles gister gehad om 22.00 uur en heeft geslapen tot vanmorgen 6.15 uur ! JEEEEEEEEEEJ Lekker geslapen !

    Nu net na de fles ligt ze weer even te slapen... ben er vanmiddag weer even ga nu stofzuigen !

    @ Angie: Gefeliciteerd met je dochter !

    Groetjes gabje
     
  8. Yentl

    Yentl Fanatiek lid

    30 aug 2006
    2.445
    0
    0
    Culemborg
    Hallo Angie

    Gefeliciteerd met je dochter!

    Gabje wat lekker dat ze de hele nacht heeft door geslapen.Bij mij was het vannacht helaas weer raak ben eruit geweest om 3 uur en om kwart over 5 melde meneer zich weer :cry: moet er wel bij vertellen dat mijn kleine mannetje snip verkouden is dus dat zal hem ook wel in de weg zitten.

    Nu ligt hij heerlijk in zijn bedje te slapen vannaf kwart voor 6.
    Ik ga even lekker de stad in het is markt vandaag,ga eventjes kijken of ik nog wat leuke sinterklaas kadootjes kan vinden.

    Groetjes Claudia
     
  9. Silly

    Silly Fanatiek lid

    24 okt 2005
    1.537
    0
    0
    Erg hè Yentl die gebroken nachten. Onze Quinn heeft dat ritme ook gehad de afgelopen dagen. Nou dan zijn we ook echt gebroken.

    Afgelopen nacht hadden we niet te klagen want Quinn heeft om 23.00 uur de fles gehad en kwam pas om 4.15 uur, daarna heeft ie doorgeslapen tot 8.00 uur dus al veel beter als de nacht ervoor. Maar ik zal maar niet te hard juichen, zal komende nacht wel weer heel anders verlopen :cry: .

    Heb hem om 9.00 uur z'n fles gegeven (had eerst m'n zoontje naar school gebracht en toen Quinn eerst in badje gedaan want das niet lekker met een vol buikje). Dus hoop dat ik nu wel de voedingstijden weer een beetje kan verlengen anders komen we weer niet uit :( . Wat een gedoe is het toch allemaal af en toe hè dames :confused: .

    Nou ligt ie lekker in z'n box rond te kijken en af en toe een geluidje te produceren :D das echt grappig om te horen.

    Silly
     
  10. Semmi

    Semmi Fanatiek lid

    25 feb 2006
    4.385
    0
    0
    pedagogisch medewerker
    Friesland
    Goedemiddag dames,

    Afgelopen nacht weer een goede nacht gehad. Gaat sinds het weekend trouwens al goed. Jayna slaapt binnen het uur na haar voeding weer en komt 1 keer voor de voeding. Met haar speentje is ze rustiger en slaapt ze makkelijker in. Ik hoef haar dus s 'nachts niet meer in slaap te wiegen, hooguit twee keer terug omdat ze haar speentje weer kwijt is. Hopelijk blijft dit zo, want ik merk meteen dat ik me nu ook een stuk fitter voel.

    Ik ben net even met mijn moeder en Jayna de stad in geweest. Net op tijd terug, want wat een rotweer is het nu zeg! Ik ben nu nog even bij mijn ouders, waar Jayna lekker in het campingbedje ligt te slapen. Ik zal zo weer richting huis, kan ik nog even wat in het huishouden doen voordat mijn mannetje thuiskomt!

    Liefs Sämira
     
  11. Yentl

    Yentl Fanatiek lid

    30 aug 2006
    2.445
    0
    0
    Culemborg
    Ja silly zeker erg die gebroken nachten.Was even vergeten hoe dat was :) Mijn dochter sliep met 3,5 week al hele nachten door dus dat is nu weer even wennen!

    Ik ben gistermiddag ook op de bank inslaap gevallen en dat gebeurd me niet vaak.Afgelopen nacht was ook de eerste nacht alleen met de kids.(mijn man had nachtdienst)Dus nu moest ik er wel uit voor die tijd ging hij eruit!(Beetje verwend was ik dus hahaha)

    Heb vanmorgen al weer wat sinterklaas aankopen kunnen doen maar dat valt niet mee.Yentl had zaterdag haar schoen gezet en toen ze de volgende dag beneden kwam zei ze waarom heeft Vince nu geen kadootje gehad!Wat een schat he?!
    Ik maar verzonnen dat dat kwam omdat Vince nog geen schoenen had
    en dat hij vast wel iets krijgt op 5 dec!

    Ik moet nog even wachten met kadootjes voor hem kopen we geven a.s zondag namelijk een kraamfeest heb er echt al zin in.

    Groetjes Claudia
     
  12. Lia

    Lia Bekend lid

    10 nov 2006
    989
    0
    0
    Secretaresse
    Hallo allemaal,

    Ik ben ook een oktober-mama... ons zonnetje Yuri is op 23 oktober geboren!

    Later meer, de kleine man zet nu een keel op ten teken dat ie honger heeft :)
     
  13. jacoba

    jacoba Fanatiek lid

    6 mrt 2006
    3.436
    0
    0
    tollebeek
    Welkom bij de oktobermama's Lia en gefeliciteerd met jullie zoontje.

    liefs jacoba :D
     
  14. Semmi

    Semmi Fanatiek lid

    25 feb 2006
    4.385
    0
    0
    pedagogisch medewerker
    Friesland
    Welkom bij de oktober mama's Lia en nog van harte met de geboorte van je zoontje!

    @ Claudia, jouw dochter sliep dus al door met 3,5 week. Jayna is nu 3,5 week, zou wel lekker zijn als ze dat nu al ging doen, haha. Maar dat is wel erg vlot of niet? Ik mag niet klagen, ze komt 1 keer en slaapt het eerste deel van de avond nacht al zo'n 6 uur achter elkaar, dus dat gaat de goede kant op. Ik kan me goed voorstellen dat je nu weer erg moet wennen aan die gebroken nachten.

    Hier gaat alles zijn gangetje. Mijn meisje ligt lekker te slapen. Ik geniet echt volop van haar. Echt heerlijk om mama te zijn!

    Liefs Sämira
     
  15. Yentl

    Yentl Fanatiek lid

    30 aug 2006
    2.445
    0
    0
    Culemborg
    Hallo Lia

    Welkom bij de oktobermama's.Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Yuri!

    @Semmi Mijn dochter was idd erg snel met doorslapen ze sliep van af half 12 tot half zeven dus we hadden niks te klagen.
    Ik klaag nu ook niet hoor ben er al aan geweind en met Vince ging het de afgelopen nacht ook heel goed, geslapen van half 12 tot kwart over 4 dus gaat de goede kant op.Geniet maar lekker van je kindje voor je het weet zijn ze groot!zie het wel aanmijn dochter!Maar ook dat heeft weer zijn leuke kanten.

    Groetjes Claudia
     
  16. jacoba

    jacoba Fanatiek lid

    6 mrt 2006
    3.436
    0
    0
    tollebeek
    goede morgen


    Joepie ze heeft doorgeslapen 22:30 de laatste fles 5:45 werd ze wakker heb heerlijk geslapen.

    Gister flink boos geweest op mn dochtertje Elisa ze heefd de bril van mn oudste dochter gemold (was net 1.5 week oud) en kon niet meer gemaakt worden.
    Dus gistermiddag maar een nieuwe uitgezocht en Agnita is weer blij .

    Ik kreeg van de week een melding in mn mailbox dat er een sprongetje aan zat te komen ,heb er nog niets van gemerkt wacht het wel af.


    liefs jacoba :D
     
  17. Lia

    Lia Bekend lid

    10 nov 2006
    989
    0
    0
    Secretaresse
    Ja, ik kreeg de sprongenwekker ook in m'n mailbox.. Heb er voor de rest ook nog weinig van gemerkt, dat ie huileriger of aanhaliger is dan anders. We zien het wel.

    Yuri gaf me gisternacht tijdens de fles voor het eerst een hele grote grijns, nou, je kon me opvegen.. en vanochtend weer... kan er de hele dag wel naar kijken!

    Yuri is nu iets meer dan 5 kilo en krijgt 6 x 135cc (da's inclusief de schepjes zeg maar). Echt doorslapen doet ie nog niet, maar we gaan de goede kant op. Gisteren kreeg ie om 12 uur de laatste fles en vanochtend om 5 uur meldde hij zich weer luidkeels. Normaal deed mijn man altijd de nachtvoedingen (5 uur is bij echt nog nacht!), maar die moest vandaag weer om 7 uur werken, dus was ik nu de gelukkige. Gelukkig gaat ie na zijn voeding altijd weer makkelijk slapen (hij slaapt sowieso makkelijk, gelukkig) dus is mama ook nog even teruggekropen tot de volgende fles om 9 uur.

    Het doorslapen zal vast ook wel vanzelf komen.
     
  18. tweety

    tweety VIP lid

    2 okt 2005
    10.054
    0
    36
    dordrecht
    ik wil op deze manier iedereen nog feliciteren met de geboorte van hun baby. heb ik gelijk iedereen en kan ik niemand vergeten.

    hier is alles rustig rene slaapt gelukkig nog steeds goed als ik hem weer in zijn bedje leg snachts. hij is wel wat sikkeneurig en hangerig geweest wilde ook meer eten dus ik denk dat hij zijn sprongetje heeft/heeft gehad. hij heeft gister ook meer geslapen dan normaal vandaag is ie weer begonnen zoals altijd weer lekker wakker na zijn 2e flesje hij ligt nu onder zeil in zijn box zo lief. verder is me opgevallen dat als ik water uit de water koker gebruik voor zijn flesje dat ie niet lekker poept. ik gebruik normaal barle duc maar heb het 2 keer gehad dat het op was en even de water koker had gebruikt voor een paar flesjes zodra ik dan weer de barle duc gebruik poept ie weer lekker door haha.
     
  19. diana1982

    diana1982 Actief lid

    25 okt 2005
    425
    0
    0
    nabij zwolle
    zijn er nog wel mama's die borstvoeding geven?

    Ik zie allemaal dingen over flesvoeding. Joran komt nog steeds 8-9 keer per dag. Heb het een keer gekolfd en hij drinkt 100cc per keer. maar dat is ook wel te zien met 8 dagen woog hij 3560 en met 19 dagen woog hij al 4290gram. dus hij groeid flink. ben benieuwd hoeveel hij weegt met een maand.

    Hij komt om de 2.5-3 uur en 's nacht 4.5-5 uur. Hij heeft 3 dagen geleden ook gelacht en doet dat nu steeds vaker. vanochtend begon ie een beetje te brabbelen en hij ontdekt zn handjes ondertussen ook een beetje. Hij heeft mn haar ook al gevonden hahahaha. Heb dat bij mn andere kinderen ook gehad dat ie heel snel waren met dingen. mn dochter sloeg kruipen over en liep met 7 maand rond de tafel en los met 10 en mn zoontje tijgerde met 6maand en ging de trap op met 8 maand. maar liep pas met 11 maand. dus allemaal snel.
     
  20. Lia

    Lia Bekend lid

    10 nov 2006
    989
    0
    0
    Secretaresse
    Ik kan geen borstvoeding geven, heb het geprobeerd, maar ging niet.

    Ja, Yuri vind het ook erg leuk om Tarzan in mijn haar te spelen. Moet er steeds aan denken dat ik het vastbind als ik hem bij me heb :)
     

Deel Deze Pagina