Bloedverlies

Discussie in 'Miskraam' gestart door , 15 mrt 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Niet meer actief

    Hallo allemaal,

    Ik wil hier mijn verhaal even kwijt.
    Tot vanmiddag was ik er van overtuigd dat ik een miskraam zou krijgen.
    Ik heb vanaf dinsdagavond licht bloedverlies gehad en woensdagmiddag was het over. Donderdag begon het weer met bruinverlies. Ik had de verloskundige gebeld, maar zij stelde mij gerust en wilde dat ik even afwachtte. Zaterdagavond verloor ik ineens een flinke plas bloed. Ik heb ontzettend gehuild. Vanmorgen ging het weer over in bruinverlies. Ik heb de verloskundigepraktijk weer gebeld, maar daar was niemand aanwezig die een inwendige echo kon maken. Alleen een leerling echoscopist, maar zij kon mij niet verzekeren of zij überhaubt wel iets kon zien. Ik heb toen maar naar de verloskundigepraktijk van het ziekenhuis gebeld en zij heeft er voor gezorgd dat ik meteen bij de gyneacoloog terecht kon.
    Ik had nog steeds veel last van bruinverlies. De gyneacoloog heeft een mooie echo gemaakt en we konden duidelijk zien dat het hartje stevig klopte. Het heeft mij flink gerustgesteld. Hij kon ook goed zien waar de bloeding vandaan kwam. Er zit een flink stolsel wat de bloeding veroorzaakt. Ik moet een week rusten en over twee weken weer terugkomen om te kijken of het kleiner is geworden. Ik wens alle meiden met zorgen en/of met verdriet door een miskraam heel erg veel sterkte toe. Het verdriet en de onzekerheid is vreselijk.

    Veel liefs en sterkte toegewenst.
     
  2. suusje34

    suusje34 Fanatiek lid

    26 mrt 2008
    1.389
    0
    0
    hee baby wat een goed nieuws!
    Geniet van dat hartje dat je hebt zien kloppen.
     
  3. Jenny

    Jenny Fanatiek lid

    14 mei 2005
    1.432
    0
    0
    Begeleiding dagbesteding
    WW
    Jeetje dat is inderdaad goed nieuws, het beste waar je op kan hopen!
    Jenny
     
  4. laatje

    laatje Fanatiek lid

    5 nov 2006
    1.058
    0
    0
    Schoonhoven
    Fijn nieuws.. ik heb precies hetzelfde meegemaakt. Bij de eerste zwangerschap had ik bloedverlies en heb ik mijn kindje na 11 weken verloren. Bloedverlies begon bij 7 weken al. Bij de tweede zwangerschap had ik weer bloedverlies bij de 7 weken. Gelukkig had ik hetzelfde als jou. Bloedprop en alles was goed met mijn kindje. Inmiddels is dat kindje alweer 16 maanden. Bloedverlies hoeft dus niet altijd verkeerd af te lopen! Kans van 50% zeggen ze. Eerste keer zat ik aan de verkeerde kant van de 50% en de tweede keer aan de goede!
     

Deel Deze Pagina