Maart 2009 mama's (deel 2)

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door MamaKitty, 15 dec 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. bleu

    bleu Actief lid

    2 apr 2008
    455
    0
    0
    Vlekje@ Gefeliciteerd met je dochter !
    acnaib@, Gefeliciteerd met je zoon !

    Hey snoopy wat een mooie banner. Ik ben ook al bezig geweest maar krijg het niet voor elkaar :D Binnenkort nog maar eens proberen. Als ik er dan nog niet uit kom weet ik je te vinden, als je dat goed vind tenminste ?. ;) Ik ben niet zo handig op de pc, helaas !

    Jvd@ Da's best vlot gegaan, je bevalling. Fijn hoor !
    Ligt Lynn ook in het zonnetje achter het raam ?
    Wij moesten (9 jr geleden) dat bij onze zoon doen omdat hij er geel uit zag.

    Olly@ Ik heb nooit veel voorweeen gehad. Hopelijk zetten de weeen bij je door.. suc6.
     
  2. Olly

    Olly Actief lid

    27 jan 2008
    322
    0
    0
    't is gelijk weer gestopt na een kwartier en zit nu weer klaar wakker beneden.. :(
    Vanmiddag mag ik weer op controle bij de gyn, ben benieuwd wat zij ervan zegt.. oh begin er echt van te balen nu.. :cry:
     
  3. Snoopy1983

    Snoopy1983 VIP lid

    11 feb 2008
    9.512
    4.709
    113
    Vrouw
    @bleu, ik ben daar zelf ook helemaal niet handig in hoor haha dat heeft iemand hier op het forum voor me gemaakt ;)
     
  4. Bloesem

    Bloesem Bekend lid

    25 mei 2008
    838
    0
    0
    Acnaib gefeliciteerd met jullie zoon!
     
  5. MamaKitty

    MamaKitty VIP lid

    26 mei 2008
    9.749
    0
    0
    Nieuwbakken mama's: GEFELICITEERD!
     
  6. Daphne1980

    Daphne1980 Bekend lid

    5 dec 2005
    842
    0
    0
    Aspirant projectleider
    Rotterdam
    @Lindajelsma, zo te horen zit jij nog niet op de klachtenbank! :) Knap hoor dat je het zo goed volhoudt. Ik had het met 38 echt wel gehad! Hahaha. Succes met de ALLERlaatste lootjes!

    @Fairy, jeetje hey! Dat is schrikken van Klaas Jelle. Ik zou meteen 112 hebben gebeld volgens mij. Toch goed om dan te zien dat hij een sterk ventje is en zichzelf ook daar uit red! Ga maar lekker vaak kijken hoor, totdat je weer het vertrouwde gevoel terug hebt. Hartstikke logisch dat je het zo voelt!

    @mamavansimon, heeft de strippoging nog iets teweeg gebracht? Hoop dat het gauw zover is voor je! En anders lekker op je verjaardag! Hihi, leuk hoor! (of stiekem toch niet?)

    @Mimi, he he, eindelijk! Ik dacht echt dat jij nooit ging bevallen! Hahaha. Fijn idee dat je weet dat je donderdag waarschijnlijk je kindje in je armen hebt? Denk trouwens dat het weleens heel snel kan gaan bij jou. Je bent natuurlijk al zo lang aan het klungelen en je hebt al 3,5 cm. Dat is niet niks!

    @Xentroni, gefeliciteerd met je dochter Michelle!

    @Efina, ja dat vond ik ook al! Heb een tijdje bij de jan en feb mama’s gekeken en daar zijn er een hoop over de 40 weken heen gegaan! Wij hebben wat dat betreft een prachtige lijst met ‘op tijd’ kindjes! :D

    @Miinicole, SPANNEND! Hoe gaat het meid? Heeft het doorgezet? We zullen het vast gauw genoeg weten, hihi.

    @JVD, wat een fijne bevalling! Goed om te horen! Enne, hier nog zo’n slaapkoppie hoor. We doen er af en toe bijna een half uur over om haar wakker te krijgen! Telkens maar weer optillen, neerleggen, schone luier, tegen haar praten, onder de voetjes kriebelen, etc. Maar ze blijft soms echt standvastig en denkt bekijk het maar! Hahaha.

    @Olly, ik had het ook. Dus dat kan wel. Ik had weeën tussen 4-6 uur ’s ochtends en om 8:00 uur begonnen ze ineens weer. Daartussen dus niks geen wee gehad. Nu maar hopen dat het aan blijft houden.

    @Acnaib, GEFELICITEERD MET NIELS! Lekker uitrusten nu!

    @Mamakitty, hoe gaat het met Jaimy? Doet hij het goed? En hoe is het met jou en je herstel? Kan je er nu een beetje (zonder al teveel zorgen) van genieten?

    Hier gaat alles eigenlijk erg goed. Ons meisje heeft maar weinig kramp en slaapt een gat in de dag. Ze is soms erg moeilijk wakker te krijgen, maar uiteindelijk drinkt ze prima. En vannacht heeft ze het SUPER gedaan. Om 23:30 had ze haar laatste voeding gehad en ze kwam pas weer om 6:00 uur vanmorgen! :confused: Nou ja, komen, ik moest haar echt wakker maken! Mijn borsten stonden op ontploffen om 5:30, zo erg dat ik er dus wakker van werd. Ik kon het nog een half uurtje uithouden, maar toen vond ik het toch echt tijd worden! Hihi. Ze is een erg tevreden baby en heeft haar wakker momentjes in de ochtend en ’s avonds voor het slapen. Al met al een ideale baby, voel me echt gezegend met haar. Knijp in mn handen dat ik 2 zulke lieve kinderen op de wereld heb gezet.
    Voel me trouwens veel meer een gezin dan met 1 kind, gek hoor. Je gaat je tijd heel anders indelen en ik neem in dat half uurtje of uurtje dat ik voor Kamiel heb echt de tijd voor hem.
    Martijn is ook een lieve schat, hij doet het huishouden, kookt, doet boodschappen en neemt Kamiel overal mee naartoe. Als ik hem niet had dan zat ik volgens mij echt met de handen in het haar! :)

    Nou, ik ga ff douchen, zo meteen bezoek! :D

    Wachtende meiden, succes weer vandaag! Hoop dat het zover is voor in ieder geval een aantal van jullie!
     
  7. hartewens

    hartewens Fanatiek lid

    11 jul 2007
    1.082
    0
    0
    Leuk leuk al weer nieuwe baby's geboren! Iedereen van harte!
    Ik houd het nog niet bij hier, te veel, maar toch van harte!
    Ons meisje doet het prima! Slaapt 's nachts stukken van 5 a 6 uur, best netjes. Ze huilt niet veel, drinkt goed en plast en poept! Alles doet het! Wat een heerlijk meisje is ze. Zo mooi! Onze droom is werkelijkheid!
     
  8. Humbly89

    Humbly89 VIP lid

    15 apr 2008
    8.507
    2.228
    113
    Vrouw
    Productiemedewerker
    Heey meiden,

    Het heeft niet doorgezet.. ben gisteren avond met krampen naar bed gegaan en sta op zonder enige last jammer genoeg.. hopelijk duurt het niet lang meer.. verloor vanmorgen wel 3 keer over slijm met bloed.. we zullen zien..
     
  9. amanda23

    amanda23 Actief lid

    22 feb 2008
    395
    0
    0
    activiteitenbegeleidster
    arnhem
    Hoi dames,

    Ik laat ook weer eens wat van me horen (nu ik er even tijd voor heb, Milan is erg vaak wakker!). Alle nieuwe mama's van harte, alle w88de mama's heel veel s6!

    Zoals ik al zei, is Milan erg vaak wakker. Hij huilt niet, is niet lastig, maar gewoon klaarwakker! En helaas niet alleen overdag. Ben echt jaloers op sommige kindjes van jullie hahaha! Als Milan slaapt, slaapt hij maximaal 4 uur en wordt dan uit zichzelf wakker voor een volgende voeding, echt stipt op tijd! (Snachts dan, overdag maak ik hem om de 3 uur wakker voor een voeding). Ook hebben we problemen dat als hij bv slaapt tot half 3 snachts, het weer 2 uur duurt om hem in slaap te krijgen, met het gevolg dat meneer 2 uur later weer wakker wordt voor een voeding, dus mams krijgt hier niet veel slaap hahaha!

    Gelukkig is mijn man nog thuis vandaag en morgen, maar donderdag moet hij weer werken, dus kan ik overdag niet meer lekker rustig gaan liggen.

    Sorry dames voor mijn geklaag, maar ik heb het gevoel dat ik een beetje een terugslag krijg, ben erg moe, kan de hele dag wel slapen! Maar aan de andere kant weer energie te over qua huishouding hahahaha!
     
  10. Annna

    Annna Fanatiek lid

    20 sep 2007
    2.587
    0
    0
    ZUID HOLLAND
    Behalve de afwachters dan, die staan ook nog op de lijst. Maar er zullen vast nog wel wat namen op de lijst staan van al bevallen moeders die zich (nog) niet gemeld hebben.
    Hopelijk kom jij niet bij de ruim overtijd moeders, het kan nog net onder de 40 weken.

    miniicole,
    Balen is dat he! Heb het ook al ervaren. Het klinkt toch wel alsof het niet al te lang meer gaat duren. Hopelijk snel!

    Hartewens,
    Fijn dat alles zo goed gaat en dat jullie hartewens een droom blijkt. Lekker dat ze zo lang slaapt zeg!

    Mamavansimon, ik begreep dat je een strippoging hebt gehad, ik ben benieuwd of het nog iets teweeg gebracht? Hoop het voor je. Vanmiddag gaat de VK bij mij ook kijken.

    Even lezen wie hier ook nog wachtend doorloopt, of noodgedwongen veel zit of ligt.

    En alle nieuwe moeders van harte gefeliciteerd!

    Ik zit nu zelf op 40w5 dagen net als Linda en andere nieuweling Ollie.
    Linda, Jij klinkt nog lekker positief, maar ik begrijp dat er ook nog geen gerommel aan de gang is bij je.

    Olly, Ik heb zondag op maandag een soortgelijke ervaring gehad. Dacht nu echt even dat het ander gerommel was dan daarvoor. Maar nee! Daardoor ook meteen slecht geslapen heb toen ook een tijd beneden gezeten. Was er gisteren de hele dag gaar van en had zelfs zoiets van, "nu hoeft het niet, want ik ben veel te moe om te bevallen.
    Vannacht gelukkig wel weer goed geslapen, dan kun je het een stuk beter hebben.

    Mimi,
    Wat bijzonder dat de voorweeen niets meer op gang brengen en zelfs de ontsluiting lijkt af te nemen.
    Hoe groot is jouw mannetje eigenlijk?
    Anyway, succes voor donderdag en sterkte met ernaartoe leven.

    JVD,
    Je bevalling klinkt als redelijk vlotjes. Alhoewel jullie wel de hele nacht op waren.
    Hoe zit het met de controle van jullie kleine meisje Lynn vandaag?
     
  11. jvd

    jvd Actief lid

    21 jul 2008
    263
    0
    0
    hoi meiden !

    even een kort verslagje van Lynn

    @ blue Ja ze ligt inderdaad bij het raam :) ze is vandaag weer geprikt en gelukkig was alles goed!

    @ daphne ja ze slaapt veel behalve vannacht! Pffffff ze bleef maar huilen! Ze wilt niet goed aan de borst... helaas... alle ingredienten zijn aanwezig ( voeding goed gevormde tepel enz.. ) maar ze wilt maar niet.. Nu gaan we het proberen met de kolf. ze heeft net gehad en ligt nu helemaal in coma:) .. ze zit al aan haar 10 % gewichtsverlies dus ze moet nu echt goed gaan drinken... hoop dat ik genoeg melk krijg met de kolf en anders gaan we haar een beetje bijvoeden.

    Nou ik ga weer even naar mijn meisje kijken!

    doeidoei

    gr. jvd
     
  12. MamaKitty

    MamaKitty VIP lid

    26 mei 2008
    9.749
    0
    0
    @Daphne, wat doet Niki het goed! Super zeg!

    Met Jaimy gaat het ook super!
    Vanmorgen bij CB arts geweest en hij is goedgekeurd ;) Woog 4165gr.
    Hij drinkt goed (tussen 500 en 600cc, gister zelfs 645cc!) en slaapt lekker tussendoor.
    Met mij gaat het naar omstandigheden goed. Nog veel en vaak last van rug en buik, mja, kep niet echt veel tijd gehad om te herstellen he, dus dat zal mijn lichaam nu rustig aan gaan doen denk ik.
     
  13. Annna

    Annna Fanatiek lid

    20 sep 2007
    2.587
    0
    0
    ZUID HOLLAND
    Ik ben gestript en zit nog na te puffen op de bank!
    Jeee, da's onprettig zeg!

    Er was goede verweking te voelen en ze kon er in eerste instantie 1 vinger tussen krijgen (ze zou het nog geen ontsluiting noemen... Maakt me ook niet uit)
    Daarna kon ze met 2 vingers het hoofdje aanraken en langs de rand gaan.

    Op dit moment is het meer een voortdurend ongigevoel. Niet echt kramperig of aanzwellend en afnemend. Wel spannnend wat en of er iets gaat gebeuren. Hopelijk kan ik in elk geval wel slapen vannacht (of anders bevallen )

    Ben trouwens dapper op de fiets gegaan en heb zelfs nog half dubbelgevouwen boodschappen gedaan. Nu lekker met thee en wat lekkers op balkon in het zonnetje.

    Donderdag heb ik een volgende afspraak om te strippen. (als ik dan nog durf)
     
  14. Tante29

    Tante29 Bekend lid

    29 apr 2008
    656
    0
    0
    Hallo allemaal!

    Vrijdag 13-03-2009 ben ik bevallen van een super mooie dochter. Haar roepnaam is Sam, haar tweede naam is Suze.

    In de nacht van donderdag op vrijdag verloor ik de rest van het vruchtwater en toen kwamen de weeen wel meteen op gang. Daarna ging het heel snel. Ik ben in het ziekenhuis bevallen onder een gyneacoloog i.v.m. langdurig gebroken vliezen. Sam is vrijdagmiddag om 14.50 uur geboren. Ik heb maar 12 minuten geperst en ben een beetje gescheurd. Na een nachtje ziekenhuis (= standaard procedure) mochten we de volgende ochtend lekker naar huis.

    Alles gaat goed. De borstvoeding komt goed op gang en Sam doet het goed.

    Alle meiden hier succes! Ik ga verder genieten van ons mooie meisje.

    Liefs Tante29
     
  15. Tante29

    Tante29 Bekend lid

    29 apr 2008
    656
    0
    0
    ps. ze woog bij de geboorte 3540 gram en is ongeveer 49 cm lang.

    Wil iemand ons op de geboren lijst zetten? Alvast bedankt!
     
  16. bamjolan

    bamjolan VIP lid

    7 mei 2008
    8.138
    0
    36
    Vrouw
    Moeder
    Den Haag
    tante29 gefeliciteerd!
     
  17. Hanneke

    Hanneke VIP lid

    18 jun 2007
    14.893
    275
    83
    Onze roze wolk!
    Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleine meid!
    Ik ga zometeen de lijst aanpassen en dan zet ik jullie erbij ;)!
     
  18. Bloesem

    Bloesem Bekend lid

    25 mei 2008
    838
    0
    0
    - Annna hopelijk is je volgende afspraak donderdag niet meer nodig en ga je snel bevallen nu.

    - Tante van harte gefeliciteerd met je dochter.
     
  19. Hanneke

    Hanneke VIP lid

    18 jun 2007
    14.893
    275
    83
    Onze roze wolk!
    :baby: ....GEBOREN.... :baby:


    November 2008:
    24 november 2008: Florida13: Robin* (25wk1dag) 805 gram - 34 centimeter
    Helaas is Robin* een mooie vlinder geworden

    Februari 2009:
    06 februari 2009: Snoopy: Lieke Jasmijn (36wk2dg) 2865 gram - 48 centimeter
    06 februari 2009: Radna: Luke Tijn (36wk6dg) 3395 gram - 51 centimeter
    12 februari 2009: Seom: Mycah James (36wk6dg) 3280 gram - 50 centimeter
    12 februari 2009: Mimu: Daan (36wk2dg) 2995 gram
    16 februari 2009: Ilona85: Aaron Peter (38wk1dg) 3455 gram - 49 centimeter
    16 februari 2009: Valentijn14 : Leyla (38wk1dg) 3940 gram - 50 centimeter
    17 februari 2009: Mamakitty: Jaimy Luca Jim (38wk1dg) 3950 gram - 52 centimeter
    18 februari 2009: JanineV: Lisa Leonie (38wk1dg) 3160 gram - 50 centimeter
    20 februari 2009: Esther1981: Deacon en Daymon (37wk2dg) 2520 en 2530 gram - 50 en 47 centimeter
    22 februari 2009: Naduah: Rune William Abel (37wk2dg) 2735 gram - 47 centimeter
    22 februari 2009: Twigger82: Sherena (38wk6dg) 3690 gram - 52 centimeter
    22 februari 2009: Jacky78: Amy Elène Jocelyn (37wk1dg) 2585 gram - 45 centimeter
    23 februari 2009: Ster: Carmen Julianne (39wk1dg) 4300 gram
    23 februari 2009: Klavertje: Giovanni (39wk1dg) 3880 gram - 50 centimeter
    23 februari 2009: Lizz80: Dochtertje (38wk6dg) 4300 gram
    27 februari 2009: Xanado83: Gabi Gabrielle (39wk) 3760 gram - 51 centimeter
    27 februari 2009: Evelieveling: Goiya Alyshia (39wk4dg)
    27 februari 2009: Mieke1981: Ilay (36wk6dg) 2654 gram - 47 centimeter
    27 februari 2009: Judith1982: Evy (39wk3dg) 3260 gram - 48 centimeter
    27 februari 2009: Amanda23: Milan (38wk6dg) 3370 gram - 51 centimeter

    Maart 2009:
    01 maart 2009: BellNoor: Mats Steven (38wk4dg) 3870 gram - 51 centimeter
    01 maart 2009: Lisabeth: Tijl (38wk4dg) 2820 gram
    02 maart 2009: Wishgirl: Sven (38wk3dg) 2970 gram - 47 centimeter
    02 maart 2009: Zwiep: Pieter (38wk4dg) 3145 gram
    02 maart 2009: Lynnami: Ryker Johannes (39wk) 2998 gram - 48 centimeter
    02 maart 2009: Anja24: Tim (38wk6dg) 3280 gram - 51 centimeter
    02 maart 2009: Witte: Kiki (38wk5dg)
    03 maart 2009: Shenoby: Nikki Asmindia (38wk2dg) 2895 gram - 49 centimeter
    03 maart 2009: Nijnka: Jarne (37wk2dg)
    04 maart 2009: Blue: Liz (40wk) 3680 gram - 51 centimeter
    04 maart 2009: Fairy11: Klaas Jelle (39wk4dg) 3710 gram
    04 maart 2009: Cynthia79: Jelte (40wk) 4250 gram
    04 maart 2009: Lynnmvjulian: Julian Willem Jens (35wk3dg) 2550 gram
    04 maart 2009: Ravi: Sinne (37wk3dg) 2730 gram - 49 centimeter
    05 maart 2009: Dancinglady: Caitlin - Catharina Johanna Levina (38wk2dg) 3640 gram
    05 maart 2009: Tezzz: Kiyan (39wk6dg)
    05 maart 2009: Tumtummetje: Julian Peter (39wk2dg)
    06 maart 2009: Muppie: Daan (39wk3dg) 3000 gram
    06 maart 2009: Twinnie: Milan (38wk6dg)
    06 maart 2009: Hartewens: Lara Lynn (38wk1dg)
    06 maart 2009: Vibeke: Kilian (38wk5dg) 3520 gram - 51.5 centimeter
    08 maart 2009: Marr: Senna Lynn (39wk2dg) 3420 gram
    09 maart 2009: Lovelyengeltje: Amber (41wk1dg)
    09 maart 2009: Liftrasa: Nigel (41wk1dg) 4045 gram - 52 centimeter
    09 maart 2009: Ladylittleangel: Fay (39wk2dg)
    10 maart 2009: Daphne1980: Niki Adriana (40wk2dg) 3700 gram - 52 centimeter
    12 maart 2009: Janneke21: Jayro Joél Bastiaan (37wk5dg) 3350 gram - 51 centimeter
    13 maart 2009: Sweetlakecity: Pauline Renate (39wk4dg) 3620 gram - 50 centimeter
    13 maart 2009: Xentroni: Michelle (38wk) 3000 gram
    13 maart 2009: Tante29: Sam (40wk3dg) 3540 gram - 49 centimeter
    14 maart 2009: Yvonnee: Nali (40wk6dg)
    14 maart 2009: Princess81: Nynke (38wk3dg) 3670 gram
    14 maart 2009: Mama van Lukas: Jurre Milan (38wk2dg) 4145 gram - 54 centimeter
    14 maart 2009: Acnaib: Niels (39wk) 3215 gram
    15 maart 2009: Romytamara: Jairo Sylvan (38wk6dg) 3250 gram
    15 maart 2009: Jvd: Lynn (41 wk) 3200 gram - 45 centimeter
    15 maart 2009: Vlekje: Demi Marianna (39wk3dg) 3090 gram

    Totaal = 59 kindjes geboren

    Jongens vs meisjes:
    =♂ 32
    =♀ 27



    Nog in afwachting van een mooi beebje!

    MAART 2009
    02-3-2009 Eefjepeefje - Broddels
    04-3-2009 Tom78
    05-3-2009 xxnijntjexx - Sterr
    06-3-2009 Mamavansimon =♀
    08-3-2009 Lin80
    09-3-2008 Sanne1234
    10-3-2009 BMD - Nicole74
    11-3-2009 Yoehoe =♀ - Olly
    12-3-2009 Sabrina24 =♀ - Lindajelsma - Annna
    13-3-2009 Luanti
    15-3-2009 Liz79
    16-3-2009 10uss =♂ - Miekie26 =♀
    17-3-2009 Margarita
    18-3-2009 Monique77 - Borsatofan
    19-3-2009 Tweety82 - Joyce82 - Mommy2be
    20-3-2009 Xlns =♂ Efina =♀
    21-3-2009 Poohbear226 =♂ - Minnie83 - JMM - HelmaSerdar =♀ - Kiim88
    22-3-2009 Sofieke
    23-3-2009 Noor83
    24-3-2009 Bamjolan =♂ - Pien27
    25-3-2009 Bolbuikje =♀
    27-3-2009 Mieke74 - MiiNicole =♂ - Dreamerfly =♀ - Energy84
    28-3-2009 Bloesem
    30-3-2009 Mimi83 =♂ - Mirjamc


    Totaal = 44 wachtende mama’s

    38 mama's die actief zijn op forum en wachtende zijn
    6 mama's Cursief: niet meer actief op forum sinds jan. 2009


    Let op: wil je de lijst aanpassen klik dan op Quote, maar haal in het bericht dan wel de
     
  20. mimi83

    mimi83 Niet meer actief

    he meiden,


    HIer een trotse mama! Ik zou dond. ingeleid worden, maar vanochtend braken mijn vliezen...en toen..is het snel gegaan allemaal. om kwart voor 9 waren we in zkh.. negen uur ween op mijn buik om 7 min. half 10 om 3 min. en toen werden het volledige rugweeen.. dat was nie grappig met mijn rug.. maar goed.. tegen de tijd dat ik het niet meer wist waaar ik het moest zoeken, toucheerde ze en had ik ruim 9 cm. dus snel, snel alles klaar zetten. en om half 12 ong. mocht ik persen, weeen nog niet heel heftig dus kleine stukjes, dat duurde 3 weeen en toen werden ze heel sterk... om 12.33 was hij er COLIN RICK 3360 GRAM EN 51 CM.. ik denk dat ik ong. 10 persweeen gehad heb. Colin heeft hlemaal een behoorlijke bloeduitstorting op zijn koppie (achetr) van de kracht van zijn moeder.. zielug he..

    hij heeft de eerste 2 uur veel gebrommeld, had wel wat last van snelle bevalling. gelijk een 10 en 3360 gram en 51 cm. temp. is helemaal geweldig, net geboren was 37,2, we hoeven vanavond ook niet te tempen.. hij heeft nu 36.9. heb hem tot nu toe 2 x aangelegd.. hij probeert wel maar echt heel veel kracht zet ie nog niet.. maar komt vast goed.Hij vind het wel heerlijk bij mama liggen.hihi.
    hij ligt nu vanaf ong. half 7 aaan 1 stuk te slapen, daarvoor elke keer na en uurtje wakker. Hij is zooooooooooooooooooooo moooooi

    Donja , de hond, is helemaal verliefd.. Als er mensen zijn moet ze dichtbij en hem wel kunnen zien. want stel je voor dat iemend bij hem komt.. echt kwispelene n snuffele.. en als ik hem aan martin geef bv. dan gaat ze gelijk mee.. haha.

    Met mij gaat het echt geweldig, voel me zo onwijs goed.. rug is moe /gevoelig en vagina ook natuurlijk maar verder voel ik me super.. geen duizeltjes, kan lopen (wel langzaam ) heerlijk.
    Schaamlip gescheurd , die heeft meerdere hechtingen en 1 klein hechtingetje in vagina wand..
     

Deel Deze Pagina