Na meerdere keren mis, nu tóch mama!

Discussie in 'De mama's' gestart door Lexie74, 29 jul 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Anoek1

    Anoek1 Fanatiek lid

    23 jan 2007
    4.178
    0
    0
    Jeuj die knappe Alyssa. Die mama geeft je goed vertrouwen. Knap van je hoor en de rest komt vanzelf.
    Leuk om te zien dat er vooruitgang in zit, ik zou ook groeien van trots.

    Demi, jij bikkeltje, je mag best wel even huilen. Maar je wilde even laten zien dat je eenhele grote meid bent. Super!
    En dat je mama op goed hout heeft geklopt en dat je niet veel oorpijn krijgt.

    Inez, dat was ook waar de huisarts over twijfelde. Dus volgende week terug en ze had het over een lichte kuur (geen idee wat ze daarmee bedoeld.) Ik moet zeggen dat ik niet zo huiverig ben voor medicijnen maar ik werk dan ook niet voor niks in het ziekenhuis. Maar liever niet als het niet hoeft. Als SArah niet meer last krijgt dan ze nu heeft hoeven we niet terug.

    Gisteren is mijn schoonzus bevallen van 2 jongetjes. WE wilden ze vanavond gaan bewonderen maar bij 1 kindje werkt de slokdarm niet goed (of is niet goed aangelegd, geen idee) en wordt nu geopereerd in Maastricht. Zielig, ben je nog geen dag oud en lig je al onder het mes.
    Ik hoop dat alles goed gaat.

    Liefs Anette
     
  2. Lexie74

    Lexie74 VIP lid

    14 sep 2006
    9.342
    189
    63
    Vrouw
    loonadministratrice
    nop
    Jee ANouk wat heftig, arm kereltje en arme papa en mama
     
  3. Abigail

    Abigail Bekend lid

    6 nov 2006
    644
    0
    0
    Noord-Holland
    Lex.........ehhhhhhhh................ :rolleyes: :( :) je hebt gelijk t zijn snijtanden. hihi Was ik ff abuis. Wat een bikkeltje heb je, stoere meid hoor die Demi. Kan me voorstellen dat je apetrots bent. Pim moet dinsdag weer voor een prik :( Ben benieuwd hoe dat gaat. Ben ook blij als ik er vanaf ben ja.

    An.......hoe is het al weer wat opgeknapt. Spannend voor je schoonzus en man. Dat zijn spannende tijden. Heb overigens wel eens zo'n slokdarmoperatie gezien op tv ook bij een kereltje van een dag oud, knap werk hoor. Is overigens ook helemaal goed gegaan. Zal duimen voor schoonzus dat het bij jullie ook helemaal in orde komt.

    Inez gefeliciteerd met je grote meid en haar "zwemdiploma" joh en ze is al een heel eind, de rest komt vanzelf. Ik vind het heel knap hoor. Tja en jammer dat je mama dan mee moet blijven gaan ipv oma. ;)

    Manlief hier heef ook altijd last van zijn oren gehad als baby/peuter maar Pim heeft gelukkig (ook hier even kloppen) nergens last van.

    Nou ga even languit op de bank. Manlief is duiken (les geven in t zwembad), Pim ligt heerlijk te slapen. Dus tijd voor een glas wijn, warme sokken aan mijn voeten, beentjes op de bank en tv kastje aan. Yeeeeeeeehhh lekker eens programma's kijken die ik wil zien....nu maar hopen dat er ook wat is.

    Meiden fijn weekend!
     
  4. Dombo

    Dombo VIP lid

    12 feb 2007
    8.219
    0
    0
    Veluwe
    Hihi, ja ik ben echt trots op m'n grote kleine meisje. En ik vind het absoluut geen straf om met haar te zwemmen hoor, integendeel. Ik vind het helemaal geweldig om te zien hoe ze daarin groeit.

    Ik ga nu gewoon af en toe een losse les met Yelina doen en voor de rest zoveel mogelijk met Alyssa. Voor Yelina is het voorlopig voldoende om gewoon mee te gaan met vrijzwemmen.
     
  5. Dombo

    Dombo VIP lid

    12 feb 2007
    8.219
    0
    0
    Veluwe
    Lexie, wat een stoere meid heb je toch.

    Pimmetje volgende week ook al weer z'n entingen. Sterkte daarmee Aby.

    Anette, wat ontzettend sneu dat je pasgeboren neefje nu al is geopereerd. Ik hoop dat hij daar snel van opknapt en dat hij snel met z'n papa, mama en broertje mee naar huis mag. Sterkte voor jullie allemaal.

    Hmmm. Vanavond heb ik Alyssa met dik 40 gr koorts naar bed gebracht. Ik weet dat het erbij hoort, maar dit is al de derde keer in een maand tijd dat ze ziek is. Het lijkt wel of ze ook iedere keer zieker wordt.
    In eerste instantie was ze alleen maar steeds wat verkouden met soms een beetje verhoging. Nu krijgt ze iedere keer steeds hogere koorts.
    2 maanden geleden en 2 weken geleden zat ze op bijna 39 en nu al over de 40. Ik hoop maar dat ze snel weer opknapt en dat ze dan ook voorlopig niet meer ziek wordt. Is wel zo prettig voor m'n eigen nachtrust en energie. Ik voel me soms net een lege accu die maar niet opgeladen raakt.
     
  6. Lexie74

    Lexie74 VIP lid

    14 sep 2006
    9.342
    189
    63
    Vrouw
    loonadministratrice
    nop
    Lieve meiden,

    Waarschijnlijk zal ik hier steeds minder te vinden zijn. Er is wat heibel bij de jan.mama's geweest en de groep is in groepjes gevallen. Heel kinderachtig gedoe allemaal maar goed.
    Dus ik ben met een clubje van de jan.mama's verhuist naar een ander plekje op cyberspace Wat inhoudt dat ik ws niet zo vaak de ZWpagina zal opzoeken.
    Wel wil ik graag contact houdne, gelukkig hebben we altijd hyves nog, zodat we zo nu en dan eens bij elkaar om het hoekje kunnen kijken..

    Dus lieve allemaal, bedankt voor alles, het was fijn met jullie deze periode door te maken en tot ziens elders op het WWW....

    Dikke knuf
    Lexie
     
  7. Anoek1

    Anoek1 Fanatiek lid

    23 jan 2007
    4.178
    0
    0
    Heej Lexie, maar je kunt hier toch nog wel gezellig meekletsen? Ik zou het erg jammer vinden als je niet meer zo vaak hier komt.
    Laat je af en toe nog even weten hoe het met jullie gaat?

    Inez, dat ziek zijn is hier ook zo. De zon moet eens gaan schijnen. het schijnt ook erg te heersen weer. Keelpijn, verkouden enz enz. Ik ben deze keer ook de klos en mijn lieve keeltje kriebelt heel erg en vooral als ik wil gaan slapen, grrrrr
    Maar 40 graden is wel veel, hoe is het nu met haar?
    Als je accu bijna leeg is, kun je je meisje(s) misschien een nachtje bij iemand laten logeren, daar knap je echt van op hoor.

    Ik ga in de regen even Sarah halen, jee wat een snertweer en dat tov het weekend. Bah, mijn goede zin is alweer foetsie
     
  8. Lexie74

    Lexie74 VIP lid

    14 sep 2006
    9.342
    189
    63
    Vrouw
    loonadministratrice
    nop
    Heej Anouk, tuurlijk kan ik hier nog wel meekletsen. Maar ik kwam voorheen dagelijks op dit forum met name voor en door de jan.mama's. En nu zij verhuist zijn, merk ik dat ik gewoon minder gauw de ZWpagina open. Dus kom ik automatisch minder vaak hier. Dat bedoel ik.
    Ik lees sowieso al heel weinig andere topics op de pagina en zo blijft er steeds minder over om voor te komen. Begrijp je?
     
  9. Dombo

    Dombo VIP lid

    12 feb 2007
    8.219
    0
    0
    Veluwe
    Lexie, jammer dat je hier niet meer zo vaak zult komen. Ik ben zelf niet zo'n hyves-fan, dus daar zullen we elkaar niet zo heel veel tegenkomen.

    Anette, gelukkig gaat het met Alyssa nu weer een stuk beter. Ze heeft wel een keelontsteking waar ze nu een kuurtje voor heeft gekregen. Ik was zo trots op haar bij de huisarts. Ze heeft hem helemaal zelf verteld waar ze last van had, liet hem even in haar keel kijken en gaf hem zelfs een hand toen we weer weggingen. Wat wordt ze toch groot.

    Maar nog niet groot genoeg om bij een ander te willen slapen. Ze wil alleen maar thuis in haar eigen bed liggen. Oma zou haar graag een nachtje bij zich hebben, maar dat wil ze zelf absoluut niet.
    En stiekempjes vind ik dat helemaal niet erg, want ik ben zo'n muts die dan helemaal niet slaapt als ze er niet zou zijn.

    Ik heb haar toen ik na m'n bevalling in het ziekenhuis lag vreselijk gemist en iedere keer als ze wegging stond het huilen me nader dan het lachen. En dat was niet alleen vanwege de kraamtranen.

    Hoe is het nu trouwens met je neefje?
     
  10. Karola

    Karola Bekend lid

    22 nov 2005
    531
    1
    0
    @Lex,jammer meid,maar veel plezier op het www en hopelijk laat je af en toe iets van je horen!

    @Inez,Oh jij bent wel heel erg,1 nachtje je kleintje niet kunnen missen :)
    Toen mijn jongens nog naar mijn ex gingen was ik ze in de zomervakantie 3 weken kwijt,dat is echt niet fijn :(
    De 1e week was niks,de 2e week was wel heel lekker en de 3e week werd ik gek van het gemis,echt een leeg gevoel.
    Maar dat probleem heb ik niet meer :D
    Maar gelukkig kan ik het verder wel,ben ook wel 1 week op vakantie geweest zonder kids,heerlijk!

    Damo begint eindelijk met wat regelmaat door te slapen,alleen is hij wel heel vroeg wakker en altijd met poep :(
     
  11. Dombo

    Dombo VIP lid

    12 feb 2007
    8.219
    0
    0
    Veluwe
    Gelukkig is dat wederzijds Karola. Zo een dagje zonder mama wil Alyssa nog wel, maar een nacht .... dat duurt haar echt te lang.

    Fijn dat Damo nu lekker begint door te slapen.

    Gelukkig slaapt Alyssa nu ook weer door. We hebben er even een paar avondjes in gestoken en nu gaat het weer goed. Slaap daardoor nu zelf ook weer meer.
     
  12. Anoek1

    Anoek1 Fanatiek lid

    23 jan 2007
    4.178
    0
    0
    Karola, dat ken ik, Sarah werd eerst ook wakker door poepen maar nu niet meer, wel vervelend vooral als je merkt dat ze beter nog even hadden kunnen slapen.

    Lexie, gelukkig dat je blijft!

    Inez, lekker thuis dan, toch. Sommige kindjes vinden het heel spannend om te gaan logeren dat geeft toch helemaal niks en als jij het ook niet zo fijn vindt om haar ergens te laten slapen, prima toch.

    Met mijn neefje gaat het de goede kant op. Is van de beademing af.

    Is het bij jullie ook zo koud? Zitten de zon ons lekker te maken met 1 dagje schijnen, grrr.

    Liefs ANette
     
  13. Anoek1

    Anoek1 Fanatiek lid

    23 jan 2007
    4.178
    0
    0
    En, Sil, hoe is het met jou eigenlijk? Al een tijd niet gezien
     
  14. Dombo

    Dombo VIP lid

    12 feb 2007
    8.219
    0
    0
    Veluwe
    Anette, fijn dat het met je neefje de goede kant opgaat.

    Hihi, even een gesprekje tussen mama (M) en Alyssa (A).

    A: mama, ik ben niet meer een baby
    M: nee Alyssa, jij bent niet meer een baby, jij bent al een peuter
    A: nee, ik ben niet een peuter
    M: wat ben je dan?
    A: ik ben een meissie
    M: oja?
    A: ja, ik ben een meissie peuter

    Alyssa voelt zich trouwens duidelijk weer een stuk beter, die rent het hele huis weer door, baldadig en wel.
     
  15. Abigail

    Abigail Bekend lid

    6 nov 2006
    644
    0
    0
    Noord-Holland
    Hoi meiden ff weggeweest maar t is druk hier, vooral met wassen. :(: :rolleyes: Ja met wassen. Onze Pim heeft vrijdag nachtovergegeven en heeft vanaf die dag alleen maar spuitluiers met bruinwater. Gister dokter gebeld, moest hem maar even Roosvice stop geven en als het vandaag nog zo was toch weer even bellen want dan moet ik langskomen. Nouuuuuuuuuu viel vanmorgen in de prijzen. Papa was weg Pim kotst zijn hele papje er weer uit. Mama doet hem in bad, groot plezier. Niet te geloven maar die kleine heeft er niets van. Mama zet hem in zijn bedje want wil zelf even douchen (was ook niet helemaal ongedeert gebleven van de golven die eruit kwamen). Mama gaat Pim halen en ja hoor...........BINGO.........luier bruin, laken bruin, dekzijl bruin en matrashoes. :rolleyes: Pim weer in bad, glijd ie nog uit ook boven op zijn bol. Krijsen! Gelukkig doet ie het nog. :D Pim weer aangekleed, tussendoor met 1 hand bed afghehaald en in wasmachine gedaan. Pim weer flesje OCR gegeven tegen uitdrogen. T houdt nu wel heel lang aan. Toch dokter maar weer gebeld en daar mogen we nu om 11.20 even langs. Pffffffffffff wat een ochtend. Oh ja en maandag ben ik zelf ook nog ziek geweest, dacht doe even mee met Pim werd me s ochtends toch misselijk wakker en ja hoor............zal jullie de details besparen. Verder gaat alles goed hier hoor. :D :rolleyes:

    Maar hoe is het verder met jullie?

    Inez ook met zieken, hoe is het nu met de kleine? Probeer toch ook je rust even te nemen hoor anders even aan papa over laten.

    Lex..........jee wat een gedoe...heibel op het net hoe krijgen jullie het voor elkaar. Jammer hoor. Nou ja gaat ons niet gebeuren he? Wij blijven vriendjes. Hoop toch nog regelmatig wat van je te horen hoor.

    OHOHWWWWWWWW hier weer broek alarm! Spreek jullie later, ga weer even verschonen. :(
     
  16. Abigail

    Abigail Bekend lid

    6 nov 2006
    644
    0
    0
    Noord-Holland
    Gelukkig viel mee was een dikke wind zonder gevolgen. :D

    Hmm kindje loslaten..........eerlijk gezegd ben ik nog niet op de proef gesteld. Zondag hebben we alleen een uitje van papa Pim zijn werk. Duurt de hele dag. Dat vind ik dan weer wel moeilijk om hem zo'n hele dag (die eigenlijk lekker voor ons is) weg moet brengen van 9 tot 21 u s avonds. Heb dr ook echt zin in NOT! Nou ja wie weet wordt t hartstikke leuk.

    @ Inez entingen Pim hebben we dus maar even uitgesteld tot volgende week. Leek me in zijn staat nu niet zo verstandig en dat beaamde ze wel. Gelukkig dat t bij je meisje alleen een keelontsteking was. Leuk he als t van die echte dametjes worden die nu kunne vertellen wat ze willen.

    @ An fijn dat het met je neefje beter gaat.

    Nou ga de kleien weer even vermaken en nog maar wat drinken geven.

    Inderdaad Sil? Waar zit jij?

    XXX Aby
     
  17. Dombo

    Dombo VIP lid

    12 feb 2007
    8.219
    0
    0
    Veluwe
    Aby, beterschap voor Pim. Ik zou in jouw plaats ook de entingen maar even hebben uitgesteld.

    Met Alyssa gaat het al weer een flink stuk beter, gelukkig. Haar keel is inmiddels niet meer zo opgezwollen, ziet er al weer aardig normaal uit.
    Mannetje doet hier al erg veel, ondanks zijn meer dan fulltime baan, meer dan hij nu doet gaat bijna niet. Ook hij moet aan z'n rust komen.

    Pff, zondag een lange dag zonder Pim. Zou ik zelf ook wel een beetje tegenop zien.

    We hebben nog een leuke meevaller, we krijgen een leuk bedragje terug van de belastingdienst en daarvan gaan we lekker een (mid)weekje of een lang weekeinde van weg. Dat zal wel waarschijnlijk pas na de grote vakantie zijn, maar ik kijk er in ieder geval wel naar uit. We zijn al 11 jaar niet meer op vakantie geweest, dus daar wordt het nu wel een keetje weer tijd voor.
     
  18. Silla

    Silla VIP lid

    31 jan 2006
    11.064
    0
    0
    Noord - Holland
    Hi ladies,

    Kennen jullie me nog :oops:
    Kep zoo niet de tijd meer om achter de PC te zitten...

    Kep ff snel het e.e.a. gelezen maar tis niet blijven hangen.

    Hier alles goed en hoop snel weer de tijd te vinden om weer gezellig mee te kletsen!

    Dikke kussen voor jullie en de kleintjes!
     
  19. Abigail

    Abigail Bekend lid

    6 nov 2006
    644
    0
    0
    Noord-Holland
    Hey Sil! Je doet het dus nog. :D Goed in ieder geval nog iets van je te horen. Tja meis, t mama bestaan is druk he?

    Inez lekker hoor een vakantie om naar uit te kijken. Wij gaan dit jaar ook weer sinds een tijd (reken het weekendje Drente vorig jaar niet mee). Juni gaan we 2 weekjes naar Texel. Kan dr ook zo naar uitzien, lekker ff met zijn 3. Fijn dat t met t meisje beter gaat.

    Pim heeft een buikvirus en mocht vandaag dus niet naar het KDV vandaar dat we samen nog een dag thuis zijn vandaag. Gelukkig zijn ze erg makkelijk op mijn werk. Ik haal het evt. een andere dag wel weer in.

    Nou meiden ga vandaag weer even een daggie luiersverschonen en wassen, ben benieuwd hoeveel er vandaag ondergespoten wordt. :(
     
  20. Karola

    Karola Bekend lid

    22 nov 2005
    531
    1
    0
    Hey Sil,fijn even iets van je te horen!

    @Inez,heerlijk een extraatje en daar maken jullie goed gebruik van.
    Heerlijk vooruitzicht op vakantie,en waarom zijn jullie zo lang niet geweest?

    @Abi,sterkte met je zieke ventje!
     

Deel Deze Pagina