Waarom wil je wel/niet afvallen?

Discussie in 'De lounge' gestart door Loeki2, 1 apr 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Loeki2

    Loeki2 VIP lid

    3 jun 2006
    16.265
    1
    0
    Ik probeer eigenlijk een paar kilo kwijt te raken, maar ik ben totaal niet gemotiveerd en eigenlijk vind ik mijn gewicht wel prima. Alleen mijn BMI is nog steeds te hoog, al geloofd geen hond dat als ik het zeg. Bij de sportschool krijg ik bij een fittest ook steeds te horen dat het wel verstandig is om wat kilo's kwijt te raken, maar daar kijken ze volgens mij ook alleen naar de cijfertjes en niet naar de persoon die ze voor zich hebben.

    Ik doe dus niet meer aan fittesten, alleen als ze willen meten hoe fit ik ben, op de weegschaal kan ik thuis ook wel staan en dan zie ik wel dat hij op 80 kilo staat.

    Waarom wil jij afvallen? Of waarom juist niet?
     
  2. Jucade

    Jucade VIP lid

    20 jul 2006
    18.229
    1
    36
    Assemblagemedewerkster
    Ik wel omdat ik gewoon te dik ben en mezelf lelijk vind hierdoor. Ben nu bijna 9 kilo afgevallen door alleen maar wat beter op mijn eetgewoontes te letten! Ik haat sporten, ik fiets ong 25 km per week.
     
  3. mymiracle

    mymiracle Niet meer actief

    ik was altijd te licht voor het standaard schema, nu heb ik er heel wat kilootjes bij door de zwangerschap en ik moet zeggen, van mij mogen er wel 5 aanblijven plakken maar of dat gebeurd?

    ik kan er namelijk niet tegen eten, ik kom gewoon niet aan normaal gesproken, leg dat maar eens aan je omgeving uit, hoe vaak ik wel te horen kreeg "je moet eens meer eten" terwijl ik meer at dan hun. tjah.....daar ben ik wel gevoelig voor, nu ik 15 kilo ben aangekomen omdat ik hoogzwanger ben zegt iedereen, "goh wat zie jij er goed uit" en dat is veel leuker om te horen natuurlijk :)

    dus ik wil niet afvallen, ik hoop dat ik er wat kilootjes aan kan houden na de bevalling ;)
     
  4. Krokus

    Krokus Fanatiek lid

    5 okt 2007
    3.080
    0
    0
    Grubbenvorst
    ik ben in 8 weken 18 kilo kwijtgeraakt. Ik woog 122 kilo en nu 104, ik had maat 50-52 en nu 46-48. Dus ik ben erg blij. Ik wil er zeker nog 30 kilo af en dan ben ik wel klaar. Voor de zomer wil ik slank zijn in ieder geval. Ben wel klaar met dik zijn.
     
  5. sylcor

    sylcor Fanatiek lid

    14 nov 2008
    1.193
    0
    0
    Ped. medewerkster
    noord holland
    hoe val je zo snel af......
     
  6. bosi333

    bosi333 VIP lid

    1 aug 2006
    37.176
    6.710
    113
    Ik wilde afvallen omdat ik mezelf mooier vind als ik slanker ben en omdat het gezonder is.

    Maar in jou geval ( ik weet hoe je eruit ziet) snap ik je verwarring wel. Ik zie namelijk ook niet aan jou dat je BMI te hoog is.
     
  7. Loeki2

    Loeki2 VIP lid

    3 jun 2006
    16.265
    1
    0
    Pfff, dat is wel heel rigoureus krokus, ik ben 20 kilo in ongeveer 20 weken afgevallen en dat was al heel snel. Nu kom ik echter niet verder. Mijn streef gewicht is 75 kilo, dan zit ik nog net boven een BMI van 25, maar dat is echt al 6 jaar mijn streefgewicht, ik kom er gewoon niet op, vooral omdat ik zelf niet geloof dat het nodig is.
     
  8. Krokus

    Krokus Fanatiek lid

    5 okt 2007
    3.080
    0
    0
    Grubbenvorst
    met het cambridge dieet
     
  9. Loeki2

    Loeki2 VIP lid

    3 jun 2006
    16.265
    1
    0
    Dank je Bo ;) ik heb idd een taille van 78 cm en dat is dus gezond en een heupbreedte van 103, ook in het gezonde spectrum, alleen die verdomde weegschaal :evil: zegt altijd iets wat ik niet wil zien.
     
  10. Minyaweth

    Minyaweth VIP lid

    20 aug 2006
    9.082
    1
    0
    Overijssel
    Ja, ik wil ook wel weten hoe je zo snel bent afgevallen krokus?

    Ik wil ook afavallen, vind mezelf een dikke zeug, baal van mijn onderkin, mijn dikke cellulites-reet en zo kan ik nog wel even doorgaan.
    Het ontbreekt me alleen echt aan de motivatie.
     
  11. Loeki2

    Loeki2 VIP lid

    3 jun 2006
    16.265
    1
    0
    Dat is ook mijn probleem Minyaweth, ik ben niet gemotiveerd om meer af te vallen. Ik sport echt meer dan voldoende, ik eet over het algemeen gezond, maar er gaat geen grammetje af.
     
  12. jewelizz

    jewelizz Bekend lid

    25 dec 2008
    723
    0
    0
    Noord-Brabant
    Afvallen? GRAAG!

    Er zijn nog aardig wat zwangerschapskilootjes blijven plakken en ook nog een stuk of zes van de periode voor ik zwanger werd (van het stoppen met roken). Dat extra gewicht wil ik echt weer kwijt!

    Vorige week woog ik 84 kilo, ik ben wel eens vaker iets te zwaar geweest, maar nog nooit zoveel als nu :( Ik ben het spuugzat om me zo ongelukkig te voelen met mijn huidige rollen en andere spekvoorraadjes!

    Gelukkig is de knop nu om en er is zowaar al 1,2 kilo af :D Nog 18 te gaan (en dan zijn nog niet eens alle stoppen-met-roken-kilo's eraf)!

    Iedereen die wil afvallen of al bezig is: succes!
     
  13. Minyaweth

    Minyaweth VIP lid

    20 aug 2006
    9.082
    1
    0
    Overijssel
    Zitten hier hoge kosten aan verbonden? Kan dit zo snel niet vinden op hun website...

    @Loeki: irritant is dat als dat gebeurd! Maar tijdens het afvallen zijn er wel vaker periodes dat het even helemaal stilstaat!
    Ach, en als je verder niet (te) dik bent, is er niet al te veel aan de hand ;)
     
  14. wwndyy

    wwndyy Actief lid

    15 sep 2008
    457
    0
    0
    Thuismama. De planning is wel dat ik weer ga leren
    Voorburg
    ik moet echt wat kilo's kwijtraken!
    Maar doe het niet...Want...ik voel me goed...Heb geen klachten...Beweeg voldoende...Eet niets geks...Niet anders als andere...(ooit wel gedaan waardoor nu ronder) Ik heb me erbij neer gelegd....En om dat moment ben ik van maatje 56 naar 42 gegaan...zonder sportscholen en dieeten...Kvoel me nu goed zoals ik ben...Alleen baal ik van me huid die is niet mooi! Maar ach...Mag blij zijn...Mij hoor je er niet dagelijks over klagen...Tzijn momenten.
     
  15. Krokus

    Krokus Fanatiek lid

    5 okt 2007
    3.080
    0
    0
    Grubbenvorst
    ja het is wel prijzig, maar ik ben nog nooit zoveel afgevallen in zo'n korte tijd.

    Het kost 50 euro in de week.
     
  16. Writer

    Writer Niet meer actief

    pffff afvallen jaaaa heel graag allen heb ik ook geen motivatie
    ik moet zowizo 5 kilo af dan ben ik net voor mij zwangerschap , liefste zou ik 10 kilo kwijt willen maar ohh ik eet zoooo graag :oops: s'vonds lekker snaaien ,en sporten heb ik geen zin en hou ik ook niet vol bah , ik baal van mij buik wil echt iets aan doen maar geen dure dingen waar je misschien weinig van afvalt of hoop geld gaat kosten , dus ben benieuwd naar dieet van mensen ;)
     
  17. Mila24

    Mila24 Fanatiek lid

    30 jun 2007
    2.199
    0
    0
    Antwerpen
    IK ben nu iets meer dan een week bezig met lijnen.
    Ik wil dus afvallen omdat ik het zelf mooier vind als ik wat kg's minder weeg niet omdat het nodig is want ik ben 1.80 en dan is 71 kg niet veel violgens mij.
    Maar voor mezelf wil ik dus wat kwijt en ben er nu al 2 kwijt! gewoon door op mijn voeding te letten en niet te snoepen.
    Ik ben zeer gemotiveerd maar dat kwam wel na een lange tijd pas en ook doordat ik te horen kreeg van de huisarts dat ik beter op mijn voeding moet letten ivm mijn darmproblemen.

    Nu nog gemotiveerd raken om 3x per week te gaan joggen :D
     
  18. Marijke1982

    Marijke1982 Niet meer actief

    Ik wil afvallen omdat ik nu eindelijk eens die zwangerschapskilo's kwijt wil. De zomer komt er weer aan en ik wil toch wel weer een beetje fatsoenlijk in bikini/badpak lopen. En ik heb ontzettend veel kleding in mijn kast liggen, waarvan ik maar heel weinig nog aankan. Dus ik ben nu sinds 2,5 week bezig en volgens mij is er wel al wat afgegaan. Heb geen weegschaal (wil ik ook niet) dus ik heb geen idee hoeveel ik woog/weeg. Maar mijn broek begon al een ietsiepietsie losser te zitten, dus het begin is er.
     
  19. pinguin72

    pinguin72 VIP lid

    7 jan 2006
    7.831
    0
    36
    Ik ben net begonnen met streep je slank.
    Beetje door wat jij en Bosi er over geschreven hadden Loeki.
    Ben nu best gemotiveerd en er zijn in 10 dagen tijd zo'n 1.5 a 2 kilo af.
    Ik wil afvallen omdat ik me niet lekker voel in mijn lijf. Ben het dik zijn zat.
    Toen ik mijn man leerde kennen was ik 25 kilo lichter. Ben het ook vooral zat aangekeken te worden alsof ik (weer) zwanger ben en de brutale vragen daarover zeg ik dan maar niets over. :(
     
  20. Minyaweth

    Minyaweth VIP lid

    20 aug 2006
    9.082
    1
    0
    Overijssel
    Crap... dan gaat het over helaas... heb sowieso maar 50 euro in de week te besteden voor boodschappen... :(
     

Deel Deze Pagina