Alfie Patten (13) toch geen vader

Discussie in 'Films, televisie en nieuws' gestart door Wilma, 26 mrt 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. hissaster

    hissaster Lid

    19 jan 2009
    42
    0
    0
    voor we dit meisje allerlei vreselijke namen geven en veroordelen, zouden we er misschien eens over na kunnen denken WAAROM ze zulk gedrag vertoont! Ik denk namelijk dat als je op je 15e zo ernstig op zoek bent naar liefde en aandacht (want dat is dit toch wel!!) dat je duidelijk iets mist vanuit thuis! Daarnaast ontbreekt het dit meisje duidelijk aan eigenwaarde, wat opzich ook triest te noemen is!

    Dit wil niet zeggen dat ik het allemaal maar normaal vind wat zij uitspookt, maar ik denk dat dit meisje eerder hulp nodig heeft dan een boel mensen die haar alleen maar veroordelen!

    groet van mij!
     
  2. Wilma

    Wilma VIP lid

    22 mei 2006
    6.396
    0
    0
    Uithoorn
    Ja zo kan je het ook zien.
    Aan de andere kant. Als er vanuit de samenleving geen "veroordeling" komt voor dit soort dingen dan word het als "gewoon" gezien en zal je dit op den duur steeds vaker zien...
    Dus misschien zal de beste reactie dan zijn: dr actie veroordelen. Maar haar wel hulp bieden.
    Hulp bieden kan vanuit hier niet.
    Dusss.. ;)
     
  3. Jody79

    Jody79 Fanatiek lid

    19 sep 2006
    1.616
    0
    0
    Tuurlijk, is dat jochie van het ene in het andere uiterste gegooid. Maar zijn jonge leeftijd zal nu eindelijk iets positiefs brengen; kinderen stuiteren (meestal redelijk) gemakkelijk weer terug. Ik denk niet dat hij ook maar een seconde zo denkt als 'wij' volwassenen, die bijvoorbeeld weten dat het niet vanzelfsprekend is om een kindje 'te krijgen', en die wel beseffen dat het een ongewone situatie is, dat is niet normaal is om op zo'n jonge leeftijd al sex te hebben en dan ook nog eens met verschillende partners op zo'n beetje hetzelfde moment.
    Ik vermoed dat hij er later nog wel een tik van ondervindt, maar nu zit hij wél achter zijn playstation of what ever....
     

Deel Deze Pagina