29 weken en vliegen (op vakantie gaan)

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Bibiche, 16 apr 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Bibiche

    Bibiche Fanatiek lid

    21 okt 2006
    2.509
    0
    0
    Mijn man en ik willen in juni nog 1 week op vakantie gaan naar Spanje om zo voor de laatste keer met zijn drietjes op vakantie te kunnen. Ik weet dat ik officieel mag vliegen en het geen probleem is.

    Maar als ik dat vertel aan mensen dan kijken ze me raar aan of ik dat wel moet doen. Maar ik heb dan nog 11 weken te gaan.

    Ik ben benieuwd zijn er meiden die ervaring hebben om nog op vakantie te gaan? We gaan naar Spanje en dus niet heel lang vliegen.

    Ik voel me tot op heden goed. Weleens rugpijn maar of ik hier ben of daar denk niet dat het veel uitmaakt :)
     
  2. Nina010

    Nina010 Bekend lid

    20 jul 2008
    820
    0
    0
    hi!

    Ik heb zelf gevlogen met 22 weken en terug met 25 weken. Dat was een vlucht van 22uur en natuurlijk 22 uur terug ;) . Ookal mag dit officieel van de luchtvaartmaatschappij ik vond het eerlijk gezegd wel erg zwaar.Ik wist niet meer hoe ik moest zitten, zo'n pijn in mn rug. Verder had ik zulke dikke enkels tijdens en na het vliegen gehad, niet normaal meer (ondanks loopje in vliegtuig, speciale panty en genoeg water drinken).
    Ik vind persoonlijk dat iedereen het voor zich moet weten maar ik zal never meer zo'n lange vlucht maken tijdens een zwangerschap. Denk dat vlucht van paar uur prima te doen is, dat wel. (mijn vlucht was ook extreem lang).
    Je gaat naar spanje, das maar uurtje of 3 toch? meid dat moet lukken. vluchten langer dan 7 uur zou ik je niet aanraden.
    Volg je gevoel!
     
  3. kaatjesmam

    kaatjesmam Bekend lid

    24 sep 2008
    635
    0
    0
    China
    Nee 3 uur zou ik me ook niet zo druk over maken. Lekker van genieten.

    Wij gaan over 2 weken van China naar NL (en over 5 weken weer terug). Zo'n 12 uur vliegen. En ik zie er eerlijk gezegd best tegenop, maar vooral tegen de jetlag (vooral die van onze dochter, dat vind ik normaal als ik niet zwanger ben al behoorlijk vermoeiend). Maar goed, m'n stiefbroer gaat trouwen en dat wil ik ook niet missen, dus het is m'n eigen keus.

    En Nina; 22 uur, daar heb ik ook bewondering voor hoor!
     
  4. mama suus

    mama suus VIP lid

    18 aug 2008
    7.510
    188
    63
    somewhere
    gewoon boeken en goede annuleringsverz nemen. dat mocht het je tegen die tijd echt te zwaar worden en je er zelf tegenop zien kun je het afzeggen.

    maar denk dat het wle meevalt hoor di drie uurtjes en dan af en toe ff lopen.
    wij hadden bij onze reis die kant op meer last van de kleine meid ide we moesten vermaken en die het echt verschrikkelijk vond dat hele eind op schoot. ze was toen iets van 1,5 geloof ik.
     
  5. Bibiche

    Bibiche Fanatiek lid

    21 okt 2006
    2.509
    0
    0
    Ik boek dus lastminute 1 of 2 weken van te voren. En gelukkig is onze kleine meid 2 jaar geworden dus mag ze een eigen stoel dat scheelt weer voor ons.

    Nu nog ff aan mijn man vragen of ik reistabletten mag innemen want ben vaak misselijk in de vliegtuig :sick:

    @nina: 22 uur wow respect ik vond de reis naar de Malediven (terwijl ik niet zwanger was) al heel erg lang duren.
     
  6. Marieke1983

    Marieke1983 Niet meer actief

    22 uur! waar ging je heen?! ik ben in australie geweest maar dat waren 2 vluchten, één van 17 uur en eentje van 11 uur, en die vond ik lang zat.
    kan me voorstellen dat dat zwaar is geweest!

    @ts: 3 uurtjes zou ik me echt niet druk over maken, wat er ook tegen je gezegd wordt. als je je prima voelt is het goed toch?
     
  7. Snowwie28

    Snowwie28 Lid

    10 okt 2008
    54
    0
    0
    We zijn wezen vliegen naar America 10 uur heen en 8 uur terug. Ging helemaal goed. Gewoon veel naar de toilet gaan. En bij het inchecken mochten we bij de business class. Dat is wel lekker. Ik was toen 26 weken heen en terug 28 weken.

    Het ligt eraan hoe je je voelt denk ik. Maar als je je helemaal fit voelt dan is het echt geen probleem hoor naar spanje vliegen. Ik zou het in ieder geval zo weer doen.

    Liefs
    Snowwie
     

Deel Deze Pagina