Zwangere dames van het PCO - clubje.

Discussie in 'Zwangerschap clubs' gestart door Milla, 6 nov 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. lot23

    lot23 VIP lid

    13 aug 2006
    6.130
    0
    0
    gelderland
    Sybje wat schrikken zeg de reactie van jelmer op de peer, toch een allergie misschien, hoe is het met de worteltjes gegaan?

    Sas gecondoleerd met je opa, Moeilijk dat je man dan zo slecht te bereiken is.

    Makkie lekker naar de dierentuin geweest. Vervelend dat je zo misselijk bent.

    Pooh heerlijk dat Jens zo goed zijn best doet met slapen!

    Thamara bakeren jullie de kleine meid in? Hebben jullie een beetje uitgerust vandaag?!

    Milla hoe gaat het?

    heb niet alles onthouden met bijlezen, sorry.

    Hier vanaf vrijdag drukke dagen gehad, mijn vader had opening van zijn zaak want hij is groter geworden en heeft verbouwd dus vrijdag en zaterdag hele dagen daar geweest was heel leuk maar erg vermoeiend, gisteravond nog even uit eten en vandaag een verjaardag en nu vind ik het wel weer even genoeg voor Tygo, hij is op het kdv geweest bij mijn oma, bij de oppas en mee naar de zaak van mijn vader veel te veel dingen voor zo'n klein mannetje gelukkig is hij gewoon vrolijk is meer mijn gevoel. Morgen lekker rustig aan doen. :oops: Zijn hier ook dames die last van hun onderkant hebben tijdens de gemeenschap, de plek van de hechting, gewoon gevoelig? :oops:
     
  2. Mvj

    Mvj VIP lid

    22 mrt 2007
    8.623
    0
    0
    zuster
    zuid - holland
    @lot : het zijn sperziebonen geworden en het ging er goed in .......maar ben er nog niet over uit of hij er op reageert de ja of de nee ...nou ja even uitvogelen nog ....
    hij at alleen wel gelijk een heel potje op .... :(

    ik heb geen pijn meer aan mijn knip tijdens het vrijen lot maar ik kan nog niet fietsen ...vrijen nu zo'n 1 a 2 maanden pijnloos
     
  3. lot23

    lot23 VIP lid

    13 aug 2006
    6.130
    0
    0
    gelderland
    Goedemorgen,

    Tygo blijft snachts wakker worden vanaf een uur of 3 en dat gaat dan door hij gaat wel weer slapen maar word dan een aantal keer wakker tot we er om 6 uur uitgaan, het breekt best een beetje op want die tijd slaap ik zelf ook slecht natuurlijk, hoe zou het toch komen?
     
  4. @ makkie weet je al wanneer je de echo hebt?
    @ sybje wat schrikken zeg!
    @ pooh wat heerlijk dat jens heeft doorgeslapen!
    @ sas gecondoleerd meid en sterkte.
    @ all GOEDEMORGEN
     
  5. meisje0123

    meisje0123 Fanatiek lid

    24 aug 2007
    3.343
    0
    0
    Noord Brabant
    @ Sas: Gecondoleerd meid. Weet je wat het is, je verstand kan wel zeggen dat het beter is zo, maar voor je gevoel doet het toch altijd pijn om afscheid te moeten nemen van een dierbare. Veel sterkte hoor...

    Hier verder niks te melden. Donderdagmiddag ga ik naar de Prenatal, daar zijn nu die kortingsdagen dus ik heb lekker een vrije middag gepland. Ik ga dan ook maar eens kijken voor wat nieuwe kleren, want ik heb eigenlijk alleen nog maar positie-truitjes met lange mouwen. En mijn 'gewone' zomerkleren (die met dit lekkere weer de kast wel uitmogen!) zitten op de borst en buik toch wel strak...
     
  6. poohbear226

    poohbear226 VIP lid

    12 feb 2007
    9.547
    2
    0
    pillenboer
    zuid holland
    T was hier vannacht bal :(. hij sliep van 19,30 tot 22.30, toen flesje en weer slapen tot 1.20, flesje en krijsen tot 4.00 uur. Schone luier en slapen tot 6.00 uur. Flesje en nu zijn we net wakker! arme papa, die moest er om 6.30 uit....
    gaaaaap
     
  7. lot23

    lot23 VIP lid

    13 aug 2006
    6.130
    0
    0
    gelderland
    Pooh vervelend dat het zo'n slechte nacht was, ik vind het ook altijd zo zielig voor mijn man als hij dan moet werken. Vanmiddag even lekker gaan liggen zelf.
     
  8. Makkie

    Makkie Niet meer actief

    Sas, gecondoleerd met je opa. En heel veel sterkte aankomende donderdag.

    Pooh, dat ventje van jullie houd jullie wel bezig he? Straks slaapt hij gewoon elke nacht goed hoor!

    Lot, tja weet het ook niet... Seth werd vananacht en gisternacht ook huilend wakker, speen er in en weer slapen. Dus hij blijft niet wakker worden zeg maar.... mss bij Tygo toch het verwerken van de dag? Of honger? Weet het ook niet hoor... en hier ook geen last meer van de onderkant. Gefeliciteerd trouwens met je vaders (her)opening!

    Ryanna, leuk dat je het vraagt! We hebben 11 mei (Vandaag over 3 weken) de eerste echo om 20.00 uur! Hoe gaat het verder met jou en je meisje?

    Meisje, leuk positiekleding shoppen! Ik straks ook weer (hoewel ik nog veel heb, maar iets nieuws mag best vind je niet??) Voel je je verder goed en gaat alles goed?

    Syb, jee wat heftig allemaal weer. Nou je bent ten eerste geen zeur, ik snap je gevoel helemaal! Je maakt je nou eemaal zorgen om je kindje toch? Hopelijk krijgt hij zo'n reactie gewoon niet meer....

    Gister naar Burgers Zoo (arnhem) geweest. Was echt leuk. Alleen overal die 'dierenluchten', werd er maar beroerd van hihihihi. Seth was weer zooooo lief, hele dag, lachen en gezellig! Daarna lekker wezen wokken en toen thuis lekker gaan slapen. Verder gaat het hier helemaal perfect!
     
  9. Milla

    Milla Niet meer actief

    Even kort:

    Sas, gecondoleerd!
     
  10. poohbear226

    poohbear226 VIP lid

    12 feb 2007
    9.547
    2
    0
    pillenboer
    zuid holland
    @makkie, tjsa het verschilt hier per nacht. Het ging 3 nachten best goed, maar vannacht was echt pet! Maar ik mag niet echt klagen geloof ik!
    Hij heeft net een fles op, ging gapen, dus ik hup hem nara bed brengen.
    Ligt ie zn broek vol te kleien. Dus effe gewacht en hem in bad gedaan en nu ligt ie schoon in bed. Maar hij moppert nog..dus ik kijk effe hoe lang het duurt!
    Eindelijk tijd voor een boterham en een kop thee voor mama!! ;)

    Leuk hoor Burgers zoo! Da's voor ons al weer een tijd geleden! Mooie dierentuin is dat! En leuk dat Seth zo vrolijk was!!!

    @milla, hoe is het met jou? Geen bloedingen meer gehad? En hoe vaak moet je nu op controle komen?
     
  11. DebJes

    DebJes Fanatiek lid

    19 jul 2008
    3.421
    0
    0
    Pedagogisch medewerkster
    Scheveningen
    Sas gecondoleerd met je opa nooit leuk zulke dingen!

    Lot hier is Jesse ook vaak 'snachts steeds wakker, en gaat wel gelijk weer slapen maar oet er toch even uit! die gebroken nachten zijn niks maar goed ooit komt er een dag dat ze vooraltijd door slapen ;)

    Er is veel geschreven dat ik het gewoon even niet meer weet :oops:

    Jesse is hier ziek, hoesten en snot verkouden! Komt dus nu 's nachts weer een paar keer wakker door zijn hoest. Mijn moeder komt zo hier thuis even oppassen, ik moet om half 2 beginnen en mijn vriend is rond 3 uur weer thuis dus dat is wel lekker voor Jes.

    Jesse tijgert voor uit =D> Hij vind het heerlijk om de hele dag op de grond te spelen! beetje rollen, tijgeren en op ze rug liggen friemelen aan zijn doekjes! Het is toch zo''n zoet kind! Zaterdag op de verjaardag zei iedereen ook al dat jes zo'n lief mannetje was dan voel je, je toch wel trots! Heb de hele tijd met de buurvrouw zitten praten die had een dochtertje van 2,5 maand zo schattig en oh zo klein nog dan zie je pas hoe snel groot ze worden.
     
  12. lot23

    lot23 VIP lid

    13 aug 2006
    6.130
    0
    0
    gelderland
    Jesse goed zo lekker door tijgeren. En ook snotverkouden vervelend mannetje. Tygo heeft er ook nog last van.

    Makkie een beetje nieuwe dingen kopen mag best toch! ;) Al veel mensen verteld van je zwangerschap of nog even lekker voor jullie en de ouders...

    Misschien is het ook verwerken snachts. Voor 2 weken terug kwam hij aan 4 flessen toe en de 2de dag kwam hij snachts toen maar gegeven ben zelf bang dat het daardoor komt dat hij er gelijk aan gewend is ofzo maar begin er liever niet weer aan en hij gaat wel weer slapen.
    Even mijn rare verhaal kwijt maar als wij gemeenschap hebben blijf ik in het begin zeg maar last hebben van mijn onderkant, de plek waar ik ingeknipt ben erg vervelend hoop dat het nog over gaat.
    Mijn man heeft de afgelopen 2 weken gesprekken gehad op een werkplek waar hij gesolliciteerd heeft en is aangenomen, op zijn werk nu zijn al ontslagen gevallen en er is weinig te doen. Hij zag deze baan, lekker bij ons in de woonplaats en is aangenomen nu heeft hij net ontslag genomen werkt hier al bijna 8 jaar dus toch wel even moeilijk maar hij heeft wel zin in wat anders, vind dit altijd wel spannend.
     
  13. taliaa

    taliaa VIP lid

    2 mrt 2007
    15.464
    1.647
    113
    Brabant
    ha meiden, heb niet alles gelezen, heb chantje niet meer online gezien ivm meeting, dus ik zal haar even sms-en, ff vragen of alles ok is en of de meeting bij har door kan gaan!
    liefss, taliaa

    ps hier alles ok hoor!:)
     
  14. taliaa

    taliaa VIP lid

    2 mrt 2007
    15.464
    1.647
    113
    Brabant
    Ha meiden,
    heb nog geen reactie van Chantje gehad. Als ze reageert zal ik het hier wel even melden.. hoop maar dat alles goed is!

    @sas: gecondoleerd meid!! is zeker wel extra lastig nu je hubbie weg is:( dikke knuf meid!
    @lot gefeli met de baan van je man! Ennuh, ik heb ook nog last (gehad) van mn knippen, t wordt hier wel steeds minder hoor (even :oops: :oops: t is bij mij eigenlijk sinds de bevalling veel fijner geworden, op de knippen na dan he.. t deed bij mij eigenlijk altijd pijn, maar nu de boel wat is opgerekt.... :oops: :D :oops: :D )
    hoop dat de nachtfles eraf blijft! Hoeveel geef je je mannetje nu? je moet btw weer een banner hoor!!!
    @debjes: jesse: =D> =D> =D> goed hoor, kleine tijger! en wat een braaf kind hebben jullie;)
    @Pooh: haha, ik krijg door jouw berichtjes weer helemaal die kriebels van de eerste weken. Het onzekere, en vooral de vermoeidheid...*gaap* wordt echt beter hoor meid!!! kijk maar na 6 weken, dat is iig vaak de grens dat het allemaal wat makkelijker gaat:)
    @meisje, lekker shopppppppen:) wahaha, heerlijk toch! ja joh, lekker zomerkleren kopen! zou als ik jou was wel naar een grote gaan, want bij die kleine hebben ze maar zo weinig (leuke) kleding! weer tijd voor een nieuwe buikfoto?? :(: :(: en bijna 20 weken echo, dan weten jullie welke kleur de muisjes gaan zijn! ik denk... blauw
    @ryanne: hoe is het meid?
    @makkie, haha lekker :pale: :pale: van de olifantenpoep? ben elke keer zo blij als ik jouw banner zie!!! ben zooooooo blij voor jullie!!!! btw, mijn nichtje is precies een jaar ouderdan isa (dus zelfde verschil met seth en wondertje2) en vanaf de6- 7 maanden kwam ze steeds met dr hoofd op mn buik.. echt zooo schattig, alsof ze steeds de baby even hoi wou zeggen. En nu is ze ook helemaal intothebaby!!! Moest gister (toen was ze hier) aan jullie denken. jullie hebben ze dalijk ook zo kort op elkaar *GEWELDIG*!!!
    @sybje, nog reactie op de boontjes gehad? maar ehm, dus potjes ipv vers? en waarom ook alweer? Gingen ze nu nog verder onderzoek doen naar de allergie etc? hm, je blijft maar een beetje aanmodderen he? :( hoe is het met je knip meid? en met.... :c: verbetering door de bekkenfysio?? hoop het meid!
    @milla, lekker van de zon genoten?? haha, lijkt me super dit weer met je meiden! lekker naar buiten enzo! hoe is het met de buik? wil van jou ook weer een buikfoto hoor!!
    @MEETING: ik heb er superveel zin in! ik hoop dat chantje snel reageert. ik zal anders ook even op de hyves wat achterlaten!Oja, isab is ook al een liedje aan het instuderen, ik verwacht wel =D> =D> van jullie hoor! hahaha!(ze ligt nu te zingen in bed)

    @all:gister verjaardag van mn man gevierd, hij is 30 geworden :) :) nouja, eigenlijk vandaag. maar goed, gister dus wat familie gehad en 's avonds voor het eerst samen weggeweest, naar de film (knowing: echt heeele slechte film!) en daarna nog een happie gegeten, was gezellig:):) En vandaag niks meer, weer beginnen met afvallen, wahaha, ipv 6 kilo, nu weer 7 kilo, jojo;) verder ben ik aan het aftellen naar de vakantie, nog een maandje, heeeeerlijk! Nou heb niet veel meer te melden,

    liefsss, taliaa
     
  15. lot23

    lot23 VIP lid

    13 aug 2006
    6.130
    0
    0
    gelderland
    Taliaa gefeliciteerd met je man!

    Tygo krijgt zijn eerste en laatste fles van 210cc en de andere 3 van 180cc en die gaan niet altijd leeg.

    Hoop wel dat alles goed is met Chantje!!

    Ik denk ga lekker kip siam maken helaas geen rijst in huis, en Tygo is in dromeland, kunnen niet naar de supermarkt dus vanavond maar makkelijk eten want ik moet om 18 uur bij de fysio zijn en mijn man moet daarna weg dus anders gaat het niet lukken.
     
  16. Makkie

    Makkie Niet meer actief

    Taliaa, gefeliciflapstaart voor je hubbie!! En 30 alweer zeg... hahaha die van mij is laatst 31 geworden hoor!! En ja, gaaf he zo snel op elkaar! Lijkt me echt geweldig straks.... hoe gaat het met jou buik/cyclus/krampen??

    Lot, en jij van harte met de nieuwe baan van je vriend! Wat goed van hem!! Zeker spannend nu, maar komt helemaal goed toch! Seth drinkt 5 x 170cc, maar gaan ook de laatste dagen niet helemaal op. Ach joh, ze verhongeren heus niet! Hopelijk vanacht een keer een lekker nachtje doorslapen! En tja, het was de bedoeling dat we het verder nog even geheim zouden houden tot de eerste echo... maar mijn schoonmoeder kon haar mond weer eens niet houden. Dus nu weet vast de hele fam van mijn vriends kant het, maar iedereen doet alsof ze het nog niet weten... jammer maar is niet anders....

    Nou, ik ga ook even liggen. Ben moooooeeeee (en ik neem WEER een zak paprikachips mee hahaha)

    xxx
     
  17. Chantje

    Chantje Fanatiek lid

    5 mrt 2007
    1.432
    0
    0
    amersfoort
    Hallo allemaal

    Lief dat jullie zo aan me denken!
    Ik heb een smsje, krabbel en email gehad en het is misschien het duidelijkst als ik hier reageer.

    Ik zal even het een en ander uitleggen:

    Ik ben heel heel erg druk met de verbouwing. We doen het "zelf" en daar komt veel (meer dan we dachten) bij kijken, de verbouwing "loopt ook achter op schema".
    Hierdoor ben ik weinig achter de laptop te vinden.

    Ik dacht dat we een "intieme" meeting zouden hebben. Alleen de meiden van hier. Nu las ik dat er meiden waren die met het hele gezin willen komen. Ik had graag gehad dat dat in overleg was gegaan. Het was in 1e instantie mijn bedoeling om met jullie de 1e verjaardag van "de 1e pco baby" te vieren bij mij in de tuin met de mensen met wie ik zoveel gedeeld heb tijdens het zwanger worden, het zwanger zijn en het moeder zijn. Nu voel ik me een soort van "meeting point"

    De laatste reden voor mijn afwezigheid is; ik zit niet lekker in mijn vel, ik baal enorm van mijn lichaam (was ik maar slank, deed mijn lichaam maar wat het hoort te doen enz), ik baal enorm van mijn denken. Als ik dan toch met "de billen bloot ga": ik ben enorm jaloers op Makkie. Uiteraard ben ik wel oprecht blij voor haar dat ze zo snel en zonder mmm zwanger is geraakt maar ik wil dat ook!! Ik wil zo graag een broertje of zusje voor Suze. Het lijkt wel of dit gevoel sterker is dan voordat ik Suze had. Ik schaam me ook heel erg voor mijn gevoel van jaloezie!!!

    Liefs Chantje
     
  18. Thamara00

    Thamara00 Fanatiek lid

    30 sep 2007
    1.171
    0
    0
    Thuis moeder
    Gelderland
    Ik neem mijn man en kinderen mee.
    Omdat ik heel topografisch ben aangelegd haha, en daarom rijdt mijn man en ja mijn kinderen neem ik dan natuurlijk ook mee.
    Vind je het goed dat ze mee komen ?
     
  19. lot23

    lot23 VIP lid

    13 aug 2006
    6.130
    0
    0
    gelderland
    Chantje je hoeft je helemaal niet te schamen voor je gevoel je wens is zo sterk dat dat gevoel er nu bij komt. We weten allemaal hoe het voelt wanneer de wens niet uitkomt dus iedereen zal je vast begrijpen.
    Ik hoop dat de meeting doorgaat en dan kom ik alleen met Tygo jouw kant op. Als ik je voor de meeting ergens mee moet helpen laat het dan maar horen doe ik graag. En een meetingpoint ben je zeker niet ook ik ben erg nieuwsgierig naar degene waar ik lief en leed met heb gedeeld en mee deel. Vervelend dat je niet lekker in je vel zit en dan alles erom heen, sterkte meid! We hopen wat van je te horen missen je hier wel maar snap dat jullie het druk hebben. Dikke knuffel!!

    Moet vaker zeggen dat Tygo niet goed slaapt hij heeft vannacht doorgeslapen tot kwart voor 6 dat was wel weer even lekker. Nu ga ik hem zo wakker maken moet zo werken en hij mag naar de kindjes toe.
     
  20. taliaa

    taliaa VIP lid

    2 mrt 2007
    15.464
    1.647
    113
    Brabant
    lieve, lieve chantje, wat goed dat je hier zo met je billen bloot gaat hoor! daar zijn we voor! en idd, we willen met elkaar de verjaardag vieren van "onze" 1e PCO baby! samen met de meiden waar we in het hele proces veel mee gedeeld hebben! Dat is iig ook mijn bedoeling. Als je je terug wilt trekken of het liever bij iemand anders wilt doen, moet je het gewoon zeggen hoor meis! en als ik (net als Lot, haha) iets kan doen ivm meeting dan zeg je het gewoon!!!
    En wbt de jaloerse gevoelens, ohhhh ik herken ze ook... :oops: :oops: En voor jou moet het nog moeilijker zijn omdat Suze natuurlijk véééél ( ;) ) ouder is dan Isab.
    Meis, we willen het gewoon relaxed houden mbt meeting, dus j moet het zelf aangeven!!
    En succes met de verbouwing!!!!(moet ik mn kluskleren meenemen?:) wil ik gerust doen hoor!)

    @Lot, fijn dat tygo zo goed geslapen heeft!

    @makkie, ik zie je banner, man alweer bijna 7 weken, vind je het zelf ook snel gaan?
    @all, dalijk naar mn vriendin. de 1e keer dat we samen afspreken mét de kids, wahahaha, we worden ouhoud.....
    Liefss, Taliaa
     

Deel Deze Pagina