Gillian Mckeith

Discussie in 'De lounge' gestart door lieniej, 19 apr 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. lieniej

    lieniej Actief lid

    24 mei 2007
    497
    0
    0
    Ik zit er aan te denken om een boek van Gilian Mckeith aan te schaffen, die mevrouw van het programma 'wat je eet ben je zelf'.
    Is er hier iemand die het boek heeft gelezen en misschien ook de recepten heeft uitgeprobeerd? Het schijnt echt gezond te zijn..hihi!
     
  2. Wilma

    Wilma VIP lid

    22 mei 2006
    6.396
    0
    0
    Uithoorn
    Hej dat programma heb ik van de weektoevallig gezien. Kijk anders nooit van die programma's maar dit vond ik wel interresant (moet nog wat kilo's kwijt en sta er nu achter omdat mn gewrichten het gehad hebben door n ander probleem. Heb die extra kilo's er nu dus ECHT niet meer bij nodig!). Leuk dat ze ook n kookboek er van hebben! Wil ook wel eens ervaringen horen er over.
     
  3. Lonnie26

    Lonnie26 Bekend lid

    8 nov 2007
    598
    0
    16
    office manager die niemand managet
    Eindhoven
    Ja ik kook regelmatig uit het boek.
    Ik moet zeggen dat het echt niet meevalt want ze gebruikt hele aparte ingredienten.
    Het is een must om een natuurvoedingswinkel of een biologische supermarkt in de buurt te hebben. Want bij de gewone winkel verkopen ze bijvoorbeeld mungboontjes of misopasta niet.
    Maar echt, ik vind het heerlijk. Het lijkt net of we in een restaurant eten als ik daarvan kook. Het is supergezond en kleurrijk. Je moet er wel de tijd voor nemen. Maar na verloop van tijd gaat het sneller. Ze bakt ook veel in de oven en dat kost meer geld en tijd. Maar is wel gezonder.
    En je valt er ook echt van af als je verder dan ook niet meer snoept. En veel belangrijker: ik voelde me echt veel fitter. En als je dan ook nog sport, nou dan val je volgens mij echt goed af.
    Maar sommige dingen moet je laten weken en dat moet dan 10 uur lang ('s nachts) dus daar moet je rekening mee houden. En je moet in het begin sommige dingen even in huis halen. Kost wat maar je doet er wel lang mee.
    Nou heel veel succes. En vooral eet smakelijk!
     
  4. Dandelion

    Dandelion Actief lid

    20 jul 2007
    480
    0
    0
    Office manager/ Student CE
    Amsterdam
    Ik heb twee boeken en een tijdlang gedaan, maar het is wel duur, de ingredienten zijn vaak van de natuurwinkel/biologisch. Ik voelde me er goed bij maar je moet alles plannen. En ( persoonlijk) met 4 dagen werken en een dreumes vond dat erg moeilijk.

    Ik wil het wel weer starten als we weer iets meer uit te geven hebben.

    Succes met de keuze!
     
  5. Blodyn

    Blodyn Lid

    27 dec 2006
    90
    0
    0
    DTP'er bij een krant
    Rotjeknor
    Ik heb 3 boeken van haar en het bevalt me uitstekend. Niet zozeer om af te vallen, maar gewoon voor mezelf/gezin om "goed"/gezond te eten.

    Maar zoals Lonnie26 het al zei: het is een must om een natuurvoedingswinkel of een biologische supermarkt in de buurt te hebben.
     

Deel Deze Pagina