Augustus 2009 mama's

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door Daan78, 18 nov 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. worldofme

    worldofme Lid

    22 feb 2009
    17
    0
    0
    hallo meiden sorry voor mijn lange afwezigheid. ik lig nog in het ziekenhuis, ben vorige week opgenomen met weeen, kreeg weeenremmers maar alles gaat nu redelijk goed. ik mag morgen weer naar huis maar moet wel weeenremmers blijven nemen tot 32 weken. Nou, ik kom snel weer voorbij!
     
  2. annie22

    annie22 Fanatiek lid

    11 nov 2008
    1.355
    0
    0
    @Mik, nog niet gebeld. Om half 2 hebben ze spreekuur. Ben ook benieuwd. Waarschijnlijk zegt ze toch dat ik het zelf moet aanvoelen. Nou ga straks op visite dus kom eind van de middag terug!

    @Worldofme, jeetje even schrikken zeg!! Gelukkig gaat alles nu goed. Sterkte!

    @ollekebolleke, hier nog geen ervaring met babyfoons!
     
  3. Schijndelsvolk

    Schijndelsvolk Fanatiek lid

    30 nov 2006
    2.450
    1
    0
    Beroeps militair & Huisvrouw
    Schijndel
    Jeetje worldofme... heel erg veel sterkte en doe het echt rustig aan hoor! Ik weet hoe je jezelf nu voelt hoor! met de kleine wel alles goed?
     
  4. verhip

    verhip Fanatiek lid

    23 aug 2007
    1.463
    0
    0
    Zo worldofme, dat is schrikken! Hoe voelde je aan dat het weeen waren of had je al meerdere kinderen??
     
  5. Sweepy

    Sweepy Bekend lid

    15 okt 2008
    934
    0
    16
    Noord Brabant
    Liefie: Wat schrikken zeg. Denk inderdaad goed na over de mogelijkheid om van de lezing af te zien, kan me voorstellen dat je daar dan geen zin meer in hebt. Hoe gaat het nu met je?

    Annie: Wat een stom gedoe met je werk zeg.
    Ik zou ook kiezen voor jezelf en je kindje en dan maar niet meer werken.

    Ik had vandaag ook zoiets belachelijks. Ik werd gebeld door de arbodienst. Dat ik ziek was en wat er is. Nee meneer ik ben niet ziek ik ben zwanger en op advies van de arts ben ik minder gaan werken.
    Waarom dan, ik die man beu dus zeg ik omdat het niet goed gaat met 1 van de kindjes en de kans er is dat dat kindje overlijd. Zijn vraag: Kunt u in percentages aangeven hoe groot die kans is…. :(
    Nee meneer, ik zou willen dat iemand dat kon….. Dat is toch echt belachelijk. Het was dat ik op dat moment ergens was waar ik me in moest houden, anders was ik echt heel kwaad geworden. Mijn man had de telefoon opgenomen. Ik ga denk ik wel een officiële klacht indienen, dit was namelijk niet alles…. :evil:

    Elke: Advies van mijn gyn. is om te blijven bewegen, omdat het met stil zitten alleen maar erger word. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

    Worldofme: Dat is schrikken zeg. Fijn dat alles nu weer onder controle is.

    Ik heb vanmorgen een bellypaint gehad, het was echt heel gezellig en het is heel mooi geworden. :D Daar gaan we de geboortekaartjes van maken en dat komt helemaal goed. Ben er echt heel blij mee. Alleen staan ook de namen er op dus kan ik het aan niemand laten zien, dat is jammer. En anders deed ik dat ook niet want het geboortekaartje moet wel een verassing zijn.
     
  6. Liefie

    Liefie Bekend lid

    26 mrt 2008
    753
    1
    0
    Sweepy en verhip, bedankt voor jullie lieve reacties! Het gaat nu wel weer goed met me. Alleen al het feit dat ik er een beslissing over heb genomen geeft wat opluchting. Alleen de beslissing is, om toch nog de lezing te gaan doen, dus de spanning is niet helemaal verdwenen... En verhip je zegt daar waarheid als een koe. Het onderwerp waar ik over ga spreken is wel echt 'mijn ding', maar ik moet wat meer zelfvertrouwen hebben dat ik er meer over weet dan mijn toehoorders... Maar het gaat goedkomen...

    Sweepy wat ben ik nieuwsgierig naar jouw bellypaint! Maar lekker geheim houden hoor, tuurlijk moeten de namen en het kaartje een verrassing blijven. En wat een eikel die arbo-arts, dat die mensen nou niet wat meer inlevingsvermogen hebben... ongelooflijk.

    Worldofme, jeetje nu al weeen gehad. Hopelijk komt alles goed en mag je nog lekker lang zwanger zijn. Veel sterkte!
     
  7. mik

    mik Bekend lid

    13 aug 2008
    528
    0
    0
    @annie22 heb je al gebeld met je vk?
    hoop dat het gunsitg was wat ze heeft gezegd
    laat je het nog even weten?
    liefs mik
     
  8. Mega Babs

    Mega Babs Actief lid

    3 nov 2008
    168
    0
    0
    Kinderopvoedster
    Torhout
    Worldofme dat is minder dat je nu al weeën hebt. Hou je maar rustig. Gelukkig gaat het al wat beter jou. Alles goed met je kindje?

    Liefs Babs
     
  9. Sweepy

    Sweepy Bekend lid

    15 okt 2008
    934
    0
    16
    Noord Brabant
    Liefie speciaal voor jou, maar ook voor alle anderen ;) heb ik een foto geplaatst van mijn bellypaint in mijn album. Uiteraard een foto zonder namen. En ik heb een buikfoto geplaatst maar die is al weer een maand oud dus ik moet nodig een nieuwe maken.
     
  10. MissGin

    MissGin Fanatiek lid

    1 jun 2007
    2.883
    0
    0
    Middelburg
    Sweep Wat een mooie bellypaint zeg!!!
    Waar heb je die laten maken?
    Ik ga in juni naar Oirschot om een bellypaint te laten zetten!
     
  11. Liefie

    Liefie Bekend lid

    26 mrt 2008
    753
    1
    0
    Ooooh Sweepy, wat een eer dat wij jouw bellypaint mogen zien! =D> =D> =D>

    Wat is ie prachtig mooi zeg! Echt ik ben helemaal onder de indruk! Sowieso vind ik het plaatje heel leuk (wij willen een jungle-kamer gaan maken, krijg helemaal inspiratie nu...) maar het is ook echt heel mooi geschilderd. Waar heb je dat laten doen? En dan jullie handen eromheen, echt super! Geniet er maar van, blijft het even zitten of moet je het er vanavond al weer af wassen... zou echt jammer zijn :(

    PS voor de anderen: je moet op de foto van sweepy's buik klikken, dan krijg je wel 2 foto's te zien ipv 1 en dan kun je ze nog groter maken om beter te kijken.

    PS sweepy ben je nou niet bang dat iemand uit je omgeving het al ziet ivm de kaartjes? Of weet niemand dat je op dit forum zit....
     
  12. Sweepy

    Sweepy Bekend lid

    15 okt 2008
    934
    0
    16
    Noord Brabant
    Ginny: Daar ben ik inderdaad ook geweest. Super leuk vrouwtje. Normaal gesproken schildert ze buiken rond de 30 weken maar nu hebben we het door omstandigheden al eerder gedaan en ze was onder de indruk van de grootte van mijn buik. haha. :D
    Wel grappig want de baby's reageren op het schilderen. Ze werd ook regelmatig geschopt, en dat vond ze wel heel leuk. Ze heeft zo'n vaste hand dat je er niets van merkt op de tekening.
    Mijn man zag het eerst niet zo zitten om mee te gaan maar vond het toch heel erg leuk. Ik wilde hem er ook graag bij op de foto's en hij heeft mee besloten wat er geschilderd werd. Dat vond hij ook heel leuk.

    En Liefie niemand bekends weet dat ik op dit forum zit, tenminste niet voor zover ik weet. :D Pas als ze het kaartje later zien weten ze dan dat ik het was. Daarom zet ik ook geen foto's van mezelf enzo neer. En uiteraard geen namen, want die hebben we ook op de buik laten schilderen en dat maakt het echt helemaal af.

    Na het maken van de foto's enzo spuiten ze een spulletje op je buik waardoor het de hele dag blijft zitten. Vind het wel heel erg zonde om het er vanavond af te wassen.

    Voor wie het wil weten, de site: http://www.rainbowcreation.nl
     
  13. annie22

    annie22 Fanatiek lid

    11 nov 2008
    1.355
    0
    0
    Wauw sweepy wat mooi je buik zeg!! Leuk gedaan hoor!

    @Mik, ik heb gebeld!!
    Nou de vk was heel lief. En die zei dat als het nu goed gaat (4 uur per dag) dan moet ik me daar aan houden en zeker niet meer gaan werken! En ze vond het raar dat me werk het op deze manier regelt. Ze zei: dit is niet de manier. Je werk moet je gewoon naar de arboarts laten gaan. Maarja dat zeg ik al 100 keer!!
    Dus ben benieuwd wat ze nou gaan doen voor de komende 2 weken. Gister zeiden ze hele dagen of niks. Hoop dat halve dagen wel kan en anders heb ik gewoon even vakantie!
     
  14. noa307

    noa307 Fanatiek lid

    12 aug 2008
    2.787
    0
    0
    ey meiden

    22 WEKEN!!!!

    alles goed. ze te lezen wel want zijn niet veel nare berichten voor bij gekomen.
    hier gaat alles ook ze gangtje alleen me rechter been blijft zeer doen vooral bij lopen.
    lijkt wel als me been uit de kom draait dan. maar las dat er wel meerdere zijn die last hebben bij lopen.

    @liz gelukkig is je meisje weer thuis, alleen jammer van haar zere billen.


    en las ook dat er iemand nog in ziekenhuis lag met weeen remmers die geslikt moeten worden tot 32 weken.. pff dan heb je nu ook niet echt een leuke zwangerschap hopelijk werken de medicijnen en blijft je ukkie nog even zitten.

    @sweepy wat is je buik mooi beschilderd zeg ech gaaf!!!! en inderdaad rara man die arbo arts. je kindjes gaan voren hoor en groot gelijk dat je klacht in gaat dienen you go girl!!


    pfff voor de rest ga ik maar weer even lezen hopelijk onthoudt ik dan meer hahaha
     
  15. MissGin

    MissGin Fanatiek lid

    1 jun 2007
    2.883
    0
    0
    Middelburg
    Sweepy Ja als ik ga, dan ben ik 33 weken.
    Zit nu alleen nog te bedenken wat ik erop laat painten hihi :)
    Maar gelukkig heb ik nog een paar weken de tijd!

    Annie Voet bij stuk houden hoor!
    Als jij maar 4 uur wilt werken, dan gaan ze daar maar in mee.
    En zoniet....dan maar 100% ziektewet en heb je lekker vroeg verlof :thumup:
     
  16. noa307

    noa307 Fanatiek lid

    12 aug 2008
    2.787
    0
    0
    @ginny ow jij gaat ook bellypaint doen leuk hoor, gebruik je dat dan ook voor het kaartje of niet?
     
  17. Rianne80

    Rianne80 Fanatiek lid

    20 jul 2008
    1.338
    0
    0
    Lelystad
    Dat was dus ook mijn punt bij de gyn, ik zei ik snap het principe van luisteren naar je lichaam wel maar ik kan daar weinig mee, ik kan dan mijn grenzen niet goed aangeven dus wat houdt dat nou in? Wat moet ik nou doen? Hoe leg ik dat uit op mijn werk, wat moet ik zeggen? (ik ben zo'n held in voor mezelf op komen maar niet heus...) Thuis blijven zei ze na mijn emotionele verhaal te hebben aanschouwd :(

    Hahaha zo staat onze baby kamer er ook voor, daar zit in nu te typen een verdieping lager, de dakramen zitten erin, er staat een begin van de muren maar af? Ho maar, komt wel, een baby slaapt overal ;)

    Gisteren bij een stel tweelingmeisjes van 10 dagen oud wezen kijken, och jee mensen, wat klein weer, het waren geen reuzen bij de geboorte maar wel groter dan mijn kids bij de geboorte en ze waren echt zoooo klein, wat vergeet je dat zeg, echt mooi!

    @ Ollekebolleke, babyfoons zijn volgens mij allemaal wel goed tegenwoordig alleen valt het bereik mij op papier ook tegen, veel van 300 meter maar... Dus ik lees mee naar de antwoorden, wel leuk al die terug praat functies en muziekjes, die hadden we tig jaar geleden niet echt!

    @ Liefie, volgens mij kan het niet sneller naar een album, ik heb het nog niet gezien iig...

    @ Sweepy, ik nieuwsgierig naar je album klikken (want het leek mij ook wel wat zo'n belly paint) maar ik zie niks meer :(

    Voor de rset gaat het hier na de eerste week ziektewet nog niet veel beter, de rust is wel goed, dat merk ik wel maar harde buiken blijven, als ik teveel doe heb ik ze ook als ik stil zit (en met teveel bedoel ik 1 ding in mijn huishouden ongeveer :rolleyes: ) en als ik niks doe dan heb ik het alleen als ik opsta en loop, lekker dan... Hoop dat het nog af gaat nemen in de komende weken... Maar liever dit dan aan de weeen remmers zoals ik lees van iemand, brrr hoe komt dat toch zo vroeg?

    Fijne avond!
     
  18. brusje

    brusje Fanatiek lid

    26 dec 2008
    2.625
    241
    63
    bannercheck
     
  19. cjpt

    cjpt Fanatiek lid

    16 jul 2008
    2.447
    1
    0
    Zuid Holland
    Straks even bijlezen en reageren maar heb mijn oude foto's weer in mijn album gezet. En voor de geïnteresseerden: ook 2 nieuwe foto's
     
  20. DesireeK

    DesireeK Actief lid

    26 okt 2008
    483
    0
    0
    Den Haag
    Zo ik heb weer een hoop bij te lezen... Ik heb een aantal dagen geen internet gehad :(

    en foto's van mijn echo plaatsen lukt ook nog niet zoals ik wel :(
    Ga vanavond of morgen even op mijn gemakje bij lezen...
     

Deel Deze Pagina