Zwangere dames van het PCO - clubje.

Discussie in 'Zwangerschap clubs' gestart door Milla, 6 nov 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Makkie

    Makkie Niet meer actief

    Lieve Chantje, wat heftig allemaal... ik wil je net als de rest je heeeeel veel sterkte, liefde en geluk de komende tijd toewensen! Ik hoop echt dat jullie hier goed uit gaan komen. Ik ga je ook heel erg missen! Hele dikke knuffel voor jou en je meisje!!!!
     
  2. taliaa

    taliaa VIP lid

    2 mrt 2007
    15.464
    1.647
    113
    Brabant
    @chantje, wat ontzettend tja, rot, verdrietig en nog veel meer! Ik wens je alle, alle sterkte en kracht die je nodig hebt meid!!!! En ik hoop dat jullie er samen uit zullen gaan komen!!!!!
    Pfft heb er geen woorden voor!!

    @all, door bovenstaand ben ik een beetje van de kaart hoor....iedereen een dikke knuffel! en ik hoop dat we het topic toch blijven houden, want ik kan jullie niet missen hoor!!!!
    Liefss, taliaa
     
  3. meisje0123

    meisje0123 Fanatiek lid

    24 aug 2007
    3.343
    0
    0
    Noord Brabant
    :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
    Oh lieve Chantje, wat vertel je ons nóu?
    Meid, wat vind ik dit erg voor je zeg!
    Ik hoop dat jullie samen de kracht vinden om er uit te komen, en wens jullie veel succes en sterkte voor de komende periode. Pffff..... heftig hoor.... :( :( :( :( :(
     
  4. Chantje

    Chantje Fanatiek lid

    5 mrt 2007
    1.432
    0
    0
    amersfoort
    Dankjulliewel voor alle lieve woorden!!

    Hij is nog wel "gewoon" thuis. Er wordt druk gewerkt aan de verbouwing, niemand weet het. Dit voelt zo vreselijk, zo onwaar. We zijn in sept. 12 jaar samen, das bijna mijn halve leven....
    En die Suze is zo vrolijk en gezellig, gelukkig heeft ze hier geen besef van!!

    Een van mijn beste vriendinnen is gister geopereerd dus ik kan haar niet bellen en ik denk dat de ander meteen boos op mijn man gaat worden en dat ik ik ook niet.

    Gister kwamen mijn broertje en schoonzusje vertellen dat ze zwanger is. Zij helemaal happy de peppy, een heel gelukkig gezinnetje in de maak. En wij moesten "even" ophouden met praten en ruzie maken zolang zij hier waren. Ik heb voor 100% blij, vrolijk en enthousiast gedaan maar ben zo bang het zo niet over kwam. Heb vandaag maar ff een kadootje voor ze gekocht!

    Wat moet ik nou toch????

    Meisje: wat leuk een jongentje en alweer over de helft! Wat fijn dat de 20 weken echo goed was!

    Makkie; bedankt voor je email! Je bent lief!

    Taliaa; bedankt voor je sms, jij bent ook een lieverd!!

    De rest ook allemaal schatten!!
     
  5. Makkie

    Makkie Niet meer actief

    @Chantje, het is niet eerlijk he hoe het kan lopen... zolang samen en dan dit.... maar is er nog wel een kans dat het goed komt? En voor Suze... gelukkig heeft ze het besef nog niet helemaal. Wat moeilijk voor je meid... komt ook nog je broertje vertellen dat ze zwanger zijn... super voor hen natuurlijk, maar wat hard en dubbel allemaal voor jou. Ik hoop zo dat het allemaal nog op z'n pootjes terecht komt, dikke knuffel!

    Meisje, en nog helemaal blij op je blauwe wolk?? Hihihi, gaaf joh, een jochie! Gaan jullie het nog aan meer vertellen of blijft het verder geheim?

    Zag Mariska ook nog even voorbij komen! Meid, hoe gaat het met jou en je meisje? Hoe staat het met zwanger worden/je cyclus? (als dit te prive vind dat heb ik niets gevraagd hoor....)

    Taliaa, ik blijf hier hoor! Kan jullie ook echt niet missen! Maar ik wil verder niet het gevoel hebben dat ik mss te veel ben voor sommige omdat ik zwanger ben.... ik ben echt zo enorm aan het genieten op mijn roze/blauwe wolk, ik hoop dat het niet erg is als ik hier over mijn zwangerschap blijf beppen?? Anders moeten jullie het zeggen hoor!! Hoe gaat het verder met de hapjes van Isa?? Nog lekker even de broodkorst ingesmeerd met pasta?? :) :)

    Nou die Seth van ons is ook een kwiebus hoor..... gister echt de hele dag heel goed drinken, alle flesjes op! Vandaag weer een keertje 100cc, keertje 120 cc en net maar 60 cc!! ... maar wel enorm actief en vrolijk... gewoon geen honger. Nou ja, ik ga me er niet meer druk om maken na wat de kinderarts zei hoor! Verder nog lekker misselijk en moe. Mannetje heeft t/m maandag vrij, dus dat is erg lekker! Morgen naar mijn schoonouders, lekker chinees eten.

    Hoe gaat het met de rest van de zwangere mutsen en de mama's/beebjes??
     
  6. poohbear226

    poohbear226 VIP lid

    12 feb 2007
    9.547
    2
    0
    pillenboer
    zuid holland
    @chantje... kan hij vertellen waarom hij opeens zo denkt?/ 12 jaar is toch geen kattepis om zomaar weg te gooien. Is er geen ander in het spel? Of ben ik nu te persoonlijk?

    @all, hier alles oke. Ik snotter nog wat af en ben doof en schor! We zijn vanmiddag plantjes voor in de tuin wezen halen met de kinderwagen. Terwijl ik in de tuin bezig was dacht ik steeds Jens te horen huilen in zn bedje. Gek he, dat je zo gebrand bent op het horen van je kindje?! ij doet het tot nu toe erg goed vandaag. Het is gewoon een kindje wat veel slaap en rust om zich heen nodig heeft. Daar zijn we wel achter. Als ie langer dan 2,5 uur zonder slaap is wordt ie oververmoeid wat zich uit in enorme drift/huilbuien! Ach, leer je kindje kennen, is niet zo makkelijk!
    Ik wil nog steeds graag naar de meeting, maar het liefst met man! Dan kan hij me ook een beetje helpen met Jens. Mara ik twijvel nog wel of het niet te veel voor Jens is!
     
  7. cira

    cira Fanatiek lid

    7 mrt 2007
    2.884
    0
    0
    Property service coordinator
    Gorinchem
    hier even een ego berichtje.

    Afgelopen zondag heeft mijn mam een hartinfarct gehad :confused: . Woensdag is ze gelukkig weer naar huis gegaan. Met buiten een tas vol medicijnen het recept rust. tot woensdag ben ik dus bijna niet thuis geweest. Donderdag eerst gewerkt daarna heerlijk met mijn mannetjes de stad in valt de pin bij de h*ma in storing en blokkeerd mijn pas :evil: aaaaaaaahhh. en tot overmaat van ramp is er gisterenavond een vreemde kat in onze slaapkamer gekomen en heeft heel mijn bed onder gepist. :c: Matras naar de klote. Dus vandaag maar een luchtbedje gekocht dat we vanavond redelijk normaal kunnen slapen. Aankomende week gaanw e maar gelijk een nieuw bed kopen.

    Ga ik nu proberen om een beetje bij te lezen en te reageren op iedereen.
     
  8. poohbear226

    poohbear226 VIP lid

    12 feb 2007
    9.547
    2
    0
    pillenboer
    zuid holland
    @cira, ged nee he. is je moeder bekend met hartklachten??? hoop dat ze snel weer opknapt. echt schrikken!

    @all oh ja... en er is hier in ridderkerk een erg leuk,lekker, mooi pannenkoekenhuis, met kinderboerderij ernaast en wandelpark!!!he syb????
    hint...hint ;)
     
  9. DebJes

    DebJes Fanatiek lid

    19 jul 2008
    3.421
    0
    0
    Pedagogisch medewerkster
    Scheveningen
    Cira jeetje wat schrikken! Zit je even niet mee zeg! sterkte!

    Chantje wat moet dit vreselijk voor je zijn! Waarom wil je man er mee ophouden? Of weet hij zelf de reden ook niet? jeetje hier moet toch over gepraat kunnen worden! Suze is nog een eens een jaar. Ik wens je veel sterkte meid!
     
  10. Makkie

    Makkie Niet meer actief

    Pooh, goed dat je nu weet hoe Jens het graag heeft! Happy baby happy mama toch! En van mij prima als je je man meeneemt hoor, gezellig! Ennuh, leuk idee bij jullie, maar denk dat het voor een paar van ons toch wel een beetje ver rijden is....

    Cira, meid wat erg van je moeder! Jee, moet er toch niet aan denken zeg... wat fijn dat ze al wel naar huis mag weer. Heel veel succes en sterkte ermee! (en bedankt kat, erg fijn zeg....)

    Debjes, nog steeds geen foto van je nieuwe coupe gezien hoor!! Heb je wat op hyves staan?

    He bah, wat een rotnieuws vandaag allemaal he? Eerst van Chantje en nu ook nog van Cira. Allebei dikke knuffel meiden!
     
  11. Makkie

    Makkie Niet meer actief

    even om weer wat vrolijk te worden, Seth heerlijk op zijn speelkleed aan het spelen

    [​IMG]

    En helemaal voldaan na de fles!

    [​IMG]
     
  12. Sas7

    Sas7 Fanatiek lid

    23 mei 2007
    2.092
    0
    0
    @all he he weer even reageren. Ik heb het erg druk gehad de afgelopen dagen. Donderdag ook nog de crematie van mn opa, maar dat ging gelukkig goed. Alleen de terug weg was een ramp. ik had maar 19km file. Gelukkig was Thijs bij mn schoonmoeder, dus ik heb er rustig op mn gemak ingestaan. Gisteren nog een mooie buggy bij de prenetal gekocht en een kastje bij de Ikea. (die staat nog steeds in mn auto. nog geen tijd voor gehad) Gelukkig is het morgen koopzondag, want mn wasmachine heeft net de geest gegeven. Hij wast wel maar centrifugeerd niet meer. Nou doet de droger er maar 2x over hoor. Ik moet toch wassen, met die leuke spuitluiers van mn kleine mannetje.
    Trouwens dat pannekoekenhuis in Ridderkerk klinkt me goed in de oren. En ridderkerk is maar een uur rijden. Trouwens hier in Helmond zit ook een hele lekkere. grijns grijns.
     
  13. cira

    cira Fanatiek lid

    7 mrt 2007
    2.884
    0
    0
    Property service coordinator
    Gorinchem
    Sas gecondoleerd nog met je opa

    Taliaa nog gefeliciteerd met je man.

    Lot gefeliciteerd met de nieuwe baan van je man!

    Ryanne gefeliciteerd met je verjaardag en met je man zijn verjaardag.

    Chantje jeetje de trane schieten n mijn ogen. Vind het echt zo erg voor je! Weet even niet wat verder te zeggen. Een super dikke knuffel! en ik zal je echt super missen hier. (je komt toch soms nog wel even vertellen hoe het met jou en Suze gaat?)

    Thamaraa ik smelt helemaal bij de foto van je twee kanjers.

    Makkie en lot wat een schatjes. Syb wat een stoere vent!

    Makkie wat rot dat Seth toch KMA heeft. Maar als je het weet kan je er rekening mee houden. Hij groeid super zeg!!

    Taliaa al lekker aan de broodkorstjes. Hier gaan inmiddels er hele boterhammen in. Bambix gebruikte ik overigens echt pas toen Jaimy 6 maanden was geweest.

    Meisje gefeliciteerd met jullie 20 weken. En super leuk een jongen erbij!!

    Lot ik vind dat een goed idee dat de echoscopiste van makkie ons even verteld :oops:
    Wat rot dat Tygo soms (vaak) zo onrustig slaapt 's nachts.

    Pooh mmm pannekoeken klinkt niet slecht.

    Sybje wat eng van Jelmer met die reactie op peer zeg. En nee je bent absoluut geen zeur!!
     
  14. cira

    cira Fanatiek lid

    7 mrt 2007
    2.884
    0
    0
    Property service coordinator
    Gorinchem
    Makkie hoe krijg jij die fotoos zo op ZP?
     
  15. 1ekindje

    1ekindje Bekend lid

    4 jun 2006
    506
    0
    0
    ik moest echt veel terug lezen want ik was al enige tijd niet meer hier geweest. druk geweest met mijn nieuwe contract door nemen (wel 35 pagina's) en we hebben een nieuwe auto gekocht en ons bed is eindelijk afgeleverd (hadden we in februari al besteld).

    chantje heel veel sterkte en ik hoop net als de rest hier dat jullie er samen weer uit komen.
     
  16. Makkie

    Makkie Niet meer actief

    hier je foto oploaden: http://nl.tinypic.com/ verkleinen naar website/email

    dan als ie klaar de link onder 'IMG-code voor forums & berichtenforums' copieren en gewoon in je reactie plakken!

    1ekindje, jaaaaa daar ben je weer! moest vanmiddag nog aan je denken, dacht al, even een tijdje niets van haar gehoord! Maar alles goed met jou/je meisje/je nieuwe baan??

    De rest: ik ben ook voor lekker pannekoeken/wandelen bij Syb en Pooh in de buurt hoor! Ik doe mee en ik rij wel, maakt me niets uit! Declareer gewoon mijn benzinekosten bij Syb of Pooh... hahaha :) :) (tis voor mij bijna 2 uur rijden, maar volgens mij voor sommige nog langer??...)
     
  17. DebJes

    DebJes Fanatiek lid

    19 jul 2008
    3.421
    0
    0
    Pedagogisch medewerkster
    Scheveningen
    sas welke buggy heb je gekocht?

    Makkie nee heb nog egen foto geplaats zal ut morgen ander even doen. Ben niet zo gek van foto's van mij zelf hahaha/


    Ik ben vandaag bij de prenatal geweest heb ook een buggy gekocht, gewoon van het merk prenatal een zwarten, wilde eerst de quinny zapp kopen maar aangezien je kind daarin niet kan slapen was dit niet echt praktisch. Ik heb namelijk de buggy meer gekocht voor beide oma's. De ene oma moet ook altijd op dinsdag de andere 2 kleinkinderen van kdv en basischool halen en om dan steeds die grote wagen in en uit de auto te halen (zei moet de banden er ook afhalen van het onderstel want anders past het niet) is een heel gedoe. En aangezien mijn onderstel dan straks beschadigd is vind ik zonde (ben er best zuinig op) en de andere oma gaat op vrijdag altijd met de tram naar de markt, dus kon zij nooit als ze Jesse hele dag had er heen omdat de wagen niet in de tram passen (zijn te breed) dus is een buggy gewoon een ideale oplossing. Ook heb ik nog leuk parasolletje gekocht, een leuk broekje en shirtje en een stoel verkleiner (de andere was vies en kapot) Je kreeg overal 20% korting op dus dat was heerlijk shoppen!
     
  18. cira

    cira Fanatiek lid

    7 mrt 2007
    2.884
    0
    0
    Property service coordinator
    Gorinchem
    Makkie je kan in twee gedeelten eerst naar Tiel en met mij verder ;)

    Thanx voor de tip ga ik dit weekend nog een foto plaatsen als ik het niet vergeet.

    Meiden ik ga mijn slaapkamer verder leeghalen en ons (vanmiddag uit nood gekocht) luchtbed oppompen. (afgelopen op een 1 persoons logeerbed geslapen met mijn vent is voor 1 nachtje leuk)
     
  19. Sas7

    Sas7 Fanatiek lid

    23 mei 2007
    2.092
    0
    0
    @debjes ik heb de rode prenetal buggy gekocht. Ik hou wel van een kleurtje. We hebben volgens mij dezelfde. Ik heb verder daar nog 2 zomerslaapzakken gekocht en een zomerhoes voor om zijn autostoeltje. (die was ook ruim 30 euro) Dus dat was wel leuk met al die korting. Ik had geloof ik ruim Eur 40 aan korting.
     
  20. poohbear226

    poohbear226 VIP lid

    12 feb 2007
    9.547
    2
    0
    pillenboer
    zuid holland
    waar wonen jullie dan allemaal??? ridderkerk ligt bij rotterdam!!
     

Deel Deze Pagina