April 2009 Mama's!

Discussie in 'De mama's' gestart door Sam0110, 20 mrt 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Isademi

    Isademi VIP lid

    3 jun 2008
    11.327
    2
    0
    Thuisblijfmama
    Zuid Oost Brabant
    @msroxy ja het is niet leuk maar snap wat je bedoeld dat het "fijn" is dat ze het daar OOK doet anders kom je geen stap verder..

    Over lichaam/afvallen e.d. ja ik krijg hoop complimentjes van mijn mannetje die zegt dat ik weer strakke billen heb (die in 1 hand passen, gelukkig heeft hij grote handen hahaha)

    Maar mijn familie zegt niets en vind dat best jammer want ik ben zo trots dat ik EINDELIJK onder die 100 kilo weeg das voor mij zo'n prestatie en als ik dan een normale broek aan heb en beetje laat zien dat mijn buik bijna weg is krijg ik ook geen reactie (zeer teleurstellend haha) ik moet steeds zelf alles zeggen (doe ik nu natuurlijk ook niet meer) had verwacht meer complimenten te krijgen bij ons thuis vinden ze "dun" zijn heel belangrijk mijn vader lijnt zelfs ook 1 tot 2 keer per jaar een paar weken en vind zijn kleine buikje *(ik zie hem niet maar goed)* vreselijk.. had juist gedacht dat HIJ het wel zou zien, het voelt nu een beetje alsof het nog niet goed genoeg is ofzo.. gelukkig laat manlief wel zien en voelen hoe goed ik er uitzie (volgens hem maar voel me ook wel lekker in mijn vel of dat kwabje buik na dan)

    Vanmorgen ben ik even het huis uitgevlucht ik beet vannacht zowat Martin zijn hoofd eraf omdat hij de fles verkeerd vasthield (jaja ik weet het zit ik te preken over geduld verlies ik het zelf, het was gisteravond even teveel ze waren weer tegelijk aan het gillen, lijkt wel of ze het leuk vinden om mama gek te maken) dus was keihard aan het huilen toen martin binnenkwam (helemaal met van die zwarte wasbeer mascara ogen) dus ik wilde toch zo'b tummy tub ding gaan halen, ik vind het zelf niets maar we hebben haar geprobeerd in een grote emmer en zij vind het geweldig dus dacht HALEN DIE EMMER! meteen even gebruik gemaakt van de mama mazzeldagen, 2 grote zomerslaapzakken voor Dean gehaald.

    Ik had nog een bon van de Hema dus heb daar setje gehaald (wit linnen jurkje met legging en mint shirtje eronder (weer eens wat anders als roze) en traktatiespullen voor Dean (ja echt erg maar had dat nog steeds niet geregeld voor dean zijn KDV haha)

    Had ook een bon van de Villa Hap dus heb daar een schattig setje gehaald , een broekje (wit met lichtroze stipjes) overgooiertje en een shirtje eronder was 40 euro maar door die bonnen hoefde ik maar 5 eurie bij te betalen..

    Bij de Prenetal nog 3 shirtjes (roze, fuchsia en wit) die kan je lekker makkelijk overal onder doen.. 2 tuinbroekjes (wit en beige/wit gestreept) is wel met korte broek maar ik doe er een legging of maiilot onder en hij is geschikt voor koudere tijden..haha
    Een leuk roze met feek overgooiertje/tuniekje met riempje en 2 van die luierbroekjes (ik vind het mooier als een broekje onder een jurkje zit ook al hebben ze een maillot aan dat maakt het af, deze zijn met leuke ruches op de kont :p en een roze legging :)

    Oja en supergave sportschoenen avn reebok voor Dean, ik HOOP dat ie ze past anders moet ik terug voor een grotere maat

    @Silvie Miley vind het op haar buik ook leuk en lekker maar ik leg haar niet op haar buik in bed of wagen neer als ze eenmaal eraan wennen is het eind helemaal zoek en slapen ze helemaal niet meer gewoon, en geeft toch wat meer risico... dean is ook een buikslaper maar pas toen ie zich om kon draaien ging ie er ect op liggen daarvoor legde ik hem express nooit zo neer..

    @lynn het kan soms wel even wennen zijn hoor, dean moest even wennen, die houd niet zo van erg "vast" zitten, en Miley gooide meteen alles los en ontspannen en hing letterlijk als een zak zout erin en vond het heerlijk.. ik ben wel blij dat ik NU bij miley begin dan kan je het qua rug opbouwen ik moest met Dean opeens met 3-4 maanden beginnen en dat was best heftig met zijn gewicht haha..
     
  2. Isademi

    Isademi VIP lid

    3 jun 2008
    11.327
    2
    0
    Thuisblijfmama
    Zuid Oost Brabant
    oja door het uitstapje ben ik weer helemaal ontspannen en kan weer de wereld aan (voor hoelang geen idee haha) dus heeft me wel even goed gedaan, martin is nu inmiddels wat grijzer die moest het dus even alleen doen vanochtend (die waardeert me ook weer veel meer als gisteren)
     
  3. kipkip

    kipkip Fanatiek lid

    11 feb 2008
    2.578
    0
    36
    Hallo allemaal,

    Wat een drukke bedoening zeg zo'n kleintje. Alle respect voor de dames die er al 1 (of meer) hebben rondlopen...

    Ik zat gister ook even te bedenken waarom die dagen zo voorbij vliegen zonder dat ik ergens aan toekom. Maar aangezien ons meissie niet zo snel drinkt en met luiers verschonen erbij kost dit al gauw een drie kwartier tot een uur en dat maal 6 voedingen, schiet de dag aardig op. Dan nog een beetje wandelen, troosten en de dag is weer voorbij.

    Ze drinkt de laatste dagen niet meer de flesjes leeg. Ik moest van de kraamhulp 10 cc per dag verhogen dus ze zit nu op 120 cc per voeding maar meer dan 100 krijgt ze echt niet weg. Nou goed, aankomende vrijdag komt het cb langs dus maar eens even overleggen. Uitdrogen zal ze niet want ze drinkt nog wel ca. die 100 weg. Maar toch ga je je onbewust een beetje zorgen maken.

    msroxy, wat vervelend dat jullie meisje is opgenomen, ik hoop dat het snel beter met haar gaat.

    Ik ga vanaf nu eens proberen wat vaker mee te schrijven met jullie!
     
  4. kipkip

    kipkip Fanatiek lid

    11 feb 2008
    2.578
    0
    36
    Oh ja en vanavond gaan we naar het theater en gaat ons meissie voor het eerst een paar uur naar oma. Spannend! Ga wel even bellen in de pauze :oops:
     
  5. Kikki

    Kikki Bekend lid

    15 aug 2008
    875
    0
    0
    @Sylvie: misschien heb je er wat aan: op de site van o.a. Friso staat een afbouwschema van BV naar FV. Je kunt kiezen voor hypo-allergeen (lijkt het meest op BV) of voor Standaard 1. Standaard 1 is overigens iets goedkoper. Als je aan hypo-allergeen begint kun je geloof ik niet meer overstappen op Standaard. Ik gebruik zelf ook Friso en dit bevalt prima en ze hebben een zeer vriendelijke en meewerkende klantenservive inclusief voedingsdeskundigen.

    @MSRoxy: heftig hoor, je kleintje in het z'huis. Wel blij dat ze ook daar "gewoon" spuugt. Dan weten de medici dat het echt serieus is! Sterkte!

    @Hier: ons kleintje heeft van het een op het andere moment groene poep :confused: ipv mosterdgeeld. Geen koorts, drinkt goed, maar hij is wel wat jengeliger dan anders. Ik heb niets veranderd aan zijn flesvoeding. Enig idee of dit normaal is of dat ik me zorgen moet maken? CB is niet bereikbaar in het weekend en huisartsenpost zegt "geen zorgen". Maar ja, ik ben een nieuwbakken mama, dus ik lees graag jullie ervaringen. Oh ja, en mijn bloedingen worden minder, dus wie weet hoef ik niet onder het mes volgende week [-o< [-o< [-o< .
     
  6. Sylvie

    Sylvie Fanatiek lid

    20 nov 2005
    1.733
    0
    0
    Belgie
    @imd: ik ben ook niet van plan om haar altijd op haar buikje te leggen, is ook slecht voor de rug enzo zeggen ze dus.. maar wilde het wel even uittesten wat het zou geven als ik het deed, ze heeft er net weer meer dan een uur over gedaan voor ze sliep, zo zielig want ze is echt moe.
    Ooh shoppen wil ik ook :D klinkt allemaal heel leuk! Hier ook altijd een legging onder een jurkje, schattig he. Ooh van die broekjes met ruches op de kont vind ik ook helemaal geweldig :)

    @kipkip: nu je het zo zegt valt het me pas op hoeveel je op een dag bezig bent met voeden en verschonen :confused: was dan ook best trots op mezelf toen ik heel alleen laure en rhune in bad had gestopt, te eten had geven en in bed had gestopt, zonder gehuil dan nog wel :D
    Maar bij een tweede gaat dat wel wat vlotter vind ik zelf, je bent overal relaxer in.
    Veel plezier vanavond !

    @eenwondertje: Friso denk ik niet dat we hier in België hebben, mijn man heeft nutrilon HA gehaald. Dit raadde ze inderdaad zo aan op hypo te nemen als je overstapt van de borstvoeding naar flessen, en ook mijn man gaf al zijn melk als baby terug over dus inderdaad toch het beste. Bij mijn zoontje ben ik overgestapt van de hypo melk op 6 maanden naar de standaard en dat gaf geen problemen. sorry geen idee of groene poep normaal is! Ik denk dat ik iets gemist heb want waarom moet je onder het mes???
     
  7. Kikki

    Kikki Bekend lid

    15 aug 2008
    875
    0
    0
    @Sylvie: ik denk dat het niet uitmaakt van welk merk je FV gaat geven. Misschien dat je wel wat hebt aan de afbouwschema's op de diverse sites van de fabrikanten? En na de keizersnede is bij mij placenta in de baarmoeder achtergebleven (zie een paar pagina's op dit forum terug). Omdat mijn littekenweefsel in de baarmoeder nog te kwetsbaar is voor curretage, wordt nu eerst geprobeerd via wee-opwekkers de placenta eruit te laten komen en dan heb ik 50% kans dat een curretage niet nodig is. En dat hoop ik echt, want dit is gewoon medische nalatigheid waar je niet vrolijk van wordt....... Succes met de FV!
     
  8. jodie

    jodie Bekend lid

    20 mei 2008
    817
    0
    16
    Sylvie: Kun je je een beetje berusten in je keus die je hebt gemaakt? Ik hoop dat je heel snel weer op zult knappen en je ook weer leuke dingen kan doen! Zo is het ook niet leuk....
    Heb je al een beetje een afbouwschema kunnen vinden?

    Eenwondertje: Groene poep hadden wij hier ook ineens, kon geen kwaad zeiden ze.
    Ik hoop zo voor je dat je niet onder het mes hoeft, zou mooi zijn als de medicijnden zouden werken!

    IMD: Ik vind het wel super voor je dat je onder je ouder gewicht zit en je oude broeken past! *doet een dansje* hihihi.

    Straks verder reageren, nu wil er eentje eten hihi
     
  9. Mirjanne

    Mirjanne Bekend lid

    2 jan 2006
    554
    1
    18
    @MSRoxy.. fijn dat ze is opgenomen en dat ze de boel flink onderspuugt. Wat raar om dit op te schrijven, maar zo wordt er inderdaad serieus gekeken. hopelijk is het snel op te lossen, en op deze manier kunnen jullie misschien ook een beetje bijtanken :)

    @Eenwondertje: Mijn kraamverzorgster vroeg of Quinten heel erg krampjes had gehad de nacht ervoor, wat ik met een 'ja' moest beantwoorden.. Ik vroeg haar hoe ze dat zag.. Zij zei : Hij heeft groene poep.. ? Zou dat het zijn, is je ukkie wat kramperig?

    @Sylvie.. verstandig denk ik hoor, dat je gaat afbouwen.. Het moet wel léuk blijven, de borstvoeding, en niet alleen maar pijnlijk en onzeker enz. Heb zelf geen ervaring met afbouwen, ik ben na 8 maanden gestopt omdat het zo erg teruggelopen was.. Misschien even een LK inschakelen? (laat je alleen niet 'omver' praten dan ;) )

    @Op buik slapen... Liever niet, maar als hij krampjes heeft, wil ik nog wel eens mijn hand over mijn hart strijken en hem op zijn buikje in de box leggen.. als ie dan in slaap valt, dan moet dat maar een slaapje, alhoewel ik een groot voorstander ben van 'in het eigen bedje'. Soms moet je niet té streng zijn.. Maar verder vind ik het eng hoor, in zijn eigen bedje doen we dat écht niet.

    @ eh.. oh jee, wat erg, ben de helft weer vergeten.. Ik ga binnenkort ook maar eens starten met een Word-documentje.. sorry dames :oops:

    Hier een geweldige nacht gehad !!!! Ik was gisteravond gaan zingen, maar manlief stuurde rond tien uur een heel zielig smsje 'Kom je gauw naar huis'? Bleek dat Quinten weer flink krampjes had gehad. Ik zat dus net aan mijn welverdiende flesje Palmbier :), en die kon ik onaangeraakt weer inleveren, aangezien ik toch maar zelf moest voeden. Nou ja, thuisgekomen bij mijn huilende mannetje en zijn vermoeide vader, gevoed en weggelegd.. Toen was ie dus stil. Rond 22.30 was dat. Vervolgens kwam hij om 4.30 (!) en daarna om 9.30 (!) .. en op de kamer van dochterlief was het nog stil, die werd kort daarna wakker. Hoezo, je kunt niet uitslapen met 2 kids :)

    Gisteren (na al de berichten hier gelezen te hebben) ook snel even naar de Prenatal gegaan.. Wilde nog zo'n fisherpricewipstoeltje hebben, met van die muziekjes.. Zooo schattig, en het stond me toch wat tegen om Quinten in de wipper van Isabelle (roze ;) ) te leggen, dus ach, hij mag ook wel iets nieuws hebben. Dus een wippertje, nieuwe bekleding voor de kinderstoel, adapters voor mn Quinny Zapp, spuugdoekjes, pyamaatje enz enz geshopt.. Heerlijk :D
     
  10. moederLynn

    moederLynn Fanatiek lid

    5 mrt 2009
    2.012
    0
    0
    moederen
    met mijn hoofd in de wolken
    kipkip....ik weet niet hoeveel jou kleine weegt? maar julian weegt iets meer dan 4000 gram en mag 100cc drinken....misschien even een lijstje google over gewicht en cc....?

    imd...lekker hoor winkelen....voor mijzelf doe ik het nog niet...vind het op een of andere manier niet zo leuk als voor julian....

    sylvie....julian vnd het buikslapen ook super lekker.....en mag dat alleen als ik wakker ben en erbij ben....maar of het slecht is voor het rugje weet ik niet....volgens mij is het wel weer goed voor de heupen en het ademen....iedereen in nl sliep tot 1987 op hun buik...voor dat alles alleen omdat wiegendood zoveel voorkwam hebben ze dat verandert dat is aanzienelijk minder....dus daarom leg ik hem mooi op zijn rug en als ik erbij ben en hij wil heavenly slapen dan mag hij op zijn buik...hihi
     
  11. Isademi

    Isademi VIP lid

    3 jun 2008
    11.327
    2
    0
    Thuisblijfmama
    Zuid Oost Brabant
    nee voor mezelf vind ik er sinds dean al geen bal meer aan (eigenlijk nooit echt teruggekomen) ik vind voor mijn kleintjes shoppen VEEEEEEEl leuker (daar kan ik ook echt TE veel geld aan uitgeven haha)
     
  12. Isademi

    Isademi VIP lid

    3 jun 2008
    11.327
    2
    0
    Thuisblijfmama
    Zuid Oost Brabant
    onze miley drinkt best wel veel (genoeg) en die drinkt 90-100 cc water met 3 scheppen voeding je hoeft NU niet meer eke dag 10 cc erbij te doen hoor.. ze mogen ongeveer hun gewicht in kilo's x 150/175 cc per dag hebben.... die 100 is echt wel genoeg want ze is nog een stuk jonger (en volgens mij ook lichter) als Miley?? dus niet zo'n zorgen maken, babies geven vaak zelf best goed aan hoeveel ze willen en als ze aangeeft dat 100 genoeg is is dat prima want dan krijgt ze 600 cc per dag toch (met 6 voedingen)

    Ja er gaat veel tijd in zo'n ukkepuk zitten , gelukkigh gaat hier verschonen, aankleden e.d. vrij snel (door handigheid inmiddels) flesje incl boeren en knuffelen gaat het meeste tijd in zitten (half uur minimaal anders spuugt ze als ik te snel ga) als je al die uren gaat tellen schrik je best wel...
     
  13. Kikki

    Kikki Bekend lid

    15 aug 2008
    875
    0
    0
    We denken nu idd dat er sprake is van darmkrampjes (wat Mirjanne al suggereerde). Dat was er er niet, maar na de laatste 2 voedingen is meneer toch onrustiger dan anders, beentjes trappelen enz. We denken dat hij veel te gulzig drinkt. Als we niet af en toe pauzeren, dan heeft hij echt de fles leeg in 5 minuten...... Hij weegt nu net 3 kilo en krijgt 7 voedingen van 85 cc (150 cc + 5 schepjes en dan verdeeld over 2 voedingen). En dat is best veel voor hem en hij wil nog meer...... We gaan maandag wel overleggen met het CB. Voor nu hebben we een andere speen gekocht in de hoop dat hij de voeding dan gelijkmatiger binnenkrijgt........
     
  14. Magickwings

    Magickwings Bekend lid

    22 aug 2006
    714
    0
    0
    Hallo hallo, hier ben ik weer!

    Jeetje, ik ben echt ziek geweest de afgelopen 2 dagen!
    Natuurlijk precies tijdens de storingsdienst van mijn man, zodat ik alleen met 2 kids was tijdens het eten/badderen/naar bed doen.. heel fijn! (not)
    Maar ik heb het overleefd (de kinderen ook haha!) en het is nu lekker weekend.

    Ik heb net alles wat ik gemist heb doorgelezen en nu wordt Raphje wakker (meteen tsr, heb ik altijd zo erg he... lang leve de "koffiepads") dus even snel heel kort:

    Msroxy: Niet fijn dat je lieve kleintje in het ziekenhuis ligt, wel fijn dat ze er nu serieus naar kijken. Moet toch een geruststellend gevoel zijn.
    Moet wel zeggen dat ik ze erg laks in jullie ziekenhuis vind, ik heb op de spoedeisende hulp gewerkt en daar werd toch heel anders met die kleintjes omgegaan hoor! Dus super dat jullie aangedrongen hebben!
    Veel sterkte en hopelijk is je meisje gauw weer thuis.

    Sylvie: Niet schuldig voelen als je besluit te stoppen met bv! Je hebt een maand gegeven, dat is toch een superstart! Je moet er zelf niet aan onderdoor gaan, dat is voor je gezinnetje ook niet goed. En van wat ik al gelezen heb ben je voor mij al een bikkel hoor!

    En over bikkels gesproken:
    Eenwondertje, jou blijft ook weinig gespaard he? Vind wel dat je na al die tegenslag erg sterk overkomt!
    Ik ga echt duimen dat je niet onder het mes moet, het wordt nu echt wel eens tijd om onbezorgd van je gezinnetje te genieten.
    Hoe is het nou? Voel je dat de medicinen hun werk doen of valt het wel mee?
    Sterkte in ieder geval!

    Zo, nu ga ik mijn kleine heerlijke ventje even pakken, verschonen en voeden en dan kom ik vanavond of morgenochtend weer terug voor meer reacties.
     
  15. jodie

    jodie Bekend lid

    20 mei 2008
    817
    0
    16
    Eenwondertje: Hier hetzelfde probleem, in 5 minuten 120cc achter de kiezen, hij kan moeilijk boeren, dus gulzig drinken in combi met lucht niet kwijt kunnen dat schoot niet op.
    Nu andere flessen (born free) met luchtafvoer systeem en sinds kort johannesbroodpitmeel (nutriton) om het wat dikker te maken en voor een meer verzadigd gevoel, Senne "zoop"maar door....nu al een zuiplap haha. Hij doet nu 15 a 20 minuten over de fles en huilt minder.
    Nogmaals ik ben blij voor jullie dat het met alles toch de goede kant op gaat! Lekker genieten. Ben je nog met de medicatie bezig?

    Kipkip: Ik was ook in de war met dat elke dag 10 cc ophogen, ik wist niet dat je dan op een gegeven moment met 120cc ook om de 4 uur moet voeden omdat hij anders teveel kreeg. Wat IMD al zei, gezien de leeftijd en gewicht is het echt voldoende, no worries!

    IMD: Ik vond het zo herkenbaar....wat zei je ook alweer, kop eraf bijten omdat hij de fles fout vasthield? Hihihihihi.
    En wat fijn dat je je na het winkelen zo happy voelde, lekker gevoel is dat he! Hoe gaat het nu met Miley haar krampjes? Heb je het idee dat de infacol helpt? En ben je nog geswitcht van fles?

    Danielle: Wat heerlijk dat het met Tim zo goed gaat en dat hij zo goed groeit. Heeft hij ook al van die lekkere bolle wangetjes???

    Magicwings: Gelukkig ben je weer beter, had je griep?

    Msroxy: Alweer meer nieuws over Nienke? Duim hard voor jullie.

    Amom: Groetjes terug, we zijn je nog niet vergeten.

    Rach: Dat "mijn baby" heb ik ook, heel normaal hihihi.

    Mirjanne: Werd dat biertje even door je neus geboort! Zielig dat Quinten zo'n krampjes had zeg, maaaarrr wat een heerlijke nacht!

    Buikslapen: Durf ik ook niet aan. Lijkt me wel heel lastig als je kindje het wel lekker vind.
     
  16. jodie

    jodie Bekend lid

    20 mei 2008
    817
    0
    16
    Coto hoe gaat het nu met de pijn?

    En Leonie zou goed kunnen dat ze wat overprikkeld is.....is hier ook snel zo.
     
  17. Leonie27

    Leonie27 VIP lid

    1 dec 2007
    5.540
    0
    0
    Jodie, hoe gaat het nu met Senne en met het slapen?

    Buikslapen, mijn meisje vindt het al een ramp als ik haar even op haar buik leg om nekspiertjes te trainen dus op haar buikje slapen is er (gelukkig) helemaal niet bij.

    Rach, nee bezoek houdt haar echt niet allemaal vast. Bepaalde mensen mogen dat wel maar tantes, ooms, collega's etc. die toch wat verder weg staan mogen lekker naar haar kijken. Al die handen moet ik inderdaad ook niet allemaal aan mijn baby :oops:

    Zo, hier slaapt ze weer. Vind het allemaal wel moeilijk hoor wanneer ik haar moet laten huilen zodat ze in slaapt valt of wanneer ik haar toch even moet gaan troosten/ er uit halen.
    Het lijkt namelijk wel of ze geen tussenstand heeft zal ik maar zeggen. Ze is of stil of ze huilt/krijst alles bij elkaar. Lastig!

    Ik ben trouwens nog helemaal niet zonder haar geweest. Vind alleen de gedachten al moeilijk dat ik bijvoorbeeld een half uurtje niet bij haar in de buurt/in huis zou zijn al moeilijk. Ik las dat iemand, weet niet meer wie, vanavond naar theater ging, dat zou ik echt nog niet kunnen. Wil haar continu om me heen.
    Herkent iemand dit? Of zou ik toch wat meer "afstand" van haar moeten doen, bijv. uurtje naar oma brengen? Weet niet of dit gevoel "normaal" is?
    Wat een onzekerheden allemaal zeg!
     
  18. coto500

    coto500 Bekend lid

    23 jul 2008
    908
    0
    0
    Schiedam
    Niet bij gelezen, doe ik morgen weer MAAR:

    Wij zijn ons net echt rot geschrokken! Djemi had wat krampjes en huilde een beetje. Begint ze ineens enorm te krijsen, echt niet normaal meer! Ziet mijn man ineens bloed in haard mondje! Zo bij haar onderkaakje! waaah wat is er aan de hand. Vervolgens een kwartier gekrijst! Zo zielig. En echt niet meer onhouden. Hij wil al de HA gaan bellen en geeft haar aan mij. Begint ze tijdens het krijsen naar opzij te happen (teken van honger!) Dus ik leg haar aan. Ja hoor stil en drinken! Nu gaat het weer goed...
    Wat het geweest is? Misschien zelf iets opengekrabbeld? Of met over de schouder houden haar kaakje/lip gestoten? Ik weet het niet? Maar ik zat gewoon mee te grienen!
    Nou ja dat hebben we ook weer gehad...

    Borsten : Tepels lijken minder zeer te doen, maar nu heb ik in mijn rechterborst pijnlijke harde plekken? Ik denk toch maandag weer het CB bellen....zucht....
     
  19. Danielle1982

    Danielle1982 Fanatiek lid

    3 apr 2008
    3.515
    1
    0
    @Jodie; ja, hij heeft idd al lekkere bolle wangen! Begint ook echte baby billen te krijgen...;)

    @Tijd; ja, er gaat idd heel erg veel tijd in zitten! Vind het voornamelijk pittig dat het altijd lijkt, dat als ik lekker wat voor ijzelf wil gaan doen, hij wakker wordt en gaat huilen.
    Daar moet ik telkens nog wel een beetjeaan wennen! Ben zelf ook nog niet zonder hem uit huis weggegaan. Miss moet ik zo idd ook maar eens iets voor mijzelf doen.
    Maar het lijkt me nog even niets zonder hem, dat is dan de 1e x in 10 maanden! ;)

    @Buikslapen; dat durf ik niet zo goed, geloof ook niet dat hij dat graag wil!

    @IMD; ja, dat herken ik wat je zegt..Ben ook telkens mijn vriend aan het helpen, en vind dat heel erg vervelend van mijzelf... Probeer er ook echt op te letten, vriend vind het gelukkig niet vervelend!

    Zo, duurt best lang zo'n stuk typen met 1 hand...:)
    @
     
  20. Danielle1982

    Danielle1982 Fanatiek lid

    3 apr 2008
    3.515
    1
    0
    @leonie; volgens mij niet gek hoor, wil hem ook telkens om me heen hebben!
    We zijn tenslotte ook al 10 maanden bij elkaar, dus best logisch volgens mij! ;)

    @Coto; jee, wat eng! miss idd met haar kin gestoten ofzo? dat ze iets aan haar tong kapot heeft?

    Vnden jullie hey ook zo naar als de kleine zo hard moet huilen dat de beeb helemaal paars wordt, en bijna gee lucht hapt?
    Daar word ik altijd helemaal naar van. Gebeurd gelukkig niet vaak, maar soms als het allemaal iets te lang duurt, kan hij helemaal over de rooie gaan..:(
     

Deel Deze Pagina