Tweeling

Discussie in 'Zwangerschap clubs' gestart door Mima, 9 nov 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Maaike1982

    Maaike1982 Actief lid

    7 jul 2008
    318
    0
    0
    Journaliste
    Amsterdam
    Nog iemand interesse in een duobak voor de Urban Jungle? Ik heb een lime groene in de aanbieding. Ga mijn UJ dit weekend ombouwen en heb geen ruimte, dus wil er snel vanaf!
     
  2. HJ1977

    HJ1977 Actief lid

    6 jun 2007
    447
    1
    0
    He Maaike, Lijkt me leuk, maar ik heb een urban jungle waarbij de kindjes niet naar je toe kijken.
    Volgens mij kan ie daarf niet op.

    Olove, volg het advies van de dames maar op. Kan een blaasontsteking zijn en een blaasontsteking tijdens de zwangerschap kan weeen opwekken! Dus echt even een potje plas weg laten brengen hoor!

    Sweepy, wat een verhaal...Lijkt me enorm moeilijk voor jullie om al die doemscenario´s te horen. Heel veel sterkte en spreek die uk van je toe dat hij-zij het nog even vol moet houden hoor!

    Andere dames, hoe gaat het met jullie en de kindjes? Lekker genoten van het mooie weer afgelopen weekend?

    Volgens mij maken onze jongetjes vandaag een ontwikkelingssprongetje. Veel slapen en tussendoor onrustig en huilen. Dat heb ik 1 keer eerder meegemaakt en een paar dagen later begonnen ze te lachen. Ben heel benieuwd wat ze nu gaan ontdekken. Ik vrees dat het een motorische vooruitgang zal zijn, haha. Op de zij rollen ofzo. Daar zijn ze nu al een beetje mee bezig. Heel veel trappelen met de beentjes en af en toe de beentjes al de lucht in gooien.

    Morgen weer mijn eerste vergadering van mijn werk. Nog twee weekjes, dan moet ik er echt weer aan geloven. Wat gaat dat toch allemaal supersnel, zo´n verlof.

    Tot de volgende keer!
    Groetjes, Ellen
     
  3. Kar76

    Kar76 VIP lid

    30 okt 2006
    5.124
    0
    0
    Maastricht!
    Sweepy, je hoeft je absoluut niet te verontschuldigen voor je lange verhaal! Ik vind het juist fijn om te lezen hoe het met jou en je kindje(s) is.

    Ik kan me voorstellen dat je erg verdrietig en ongerust bent. Je blijft toch elke keer op beter nieuws hopen.. Ik hoop dat ze gewoon lekker blijven zitten tot het kleine mannetje sterk genoeg is om geboren te worden.

    Ik vind het zo naar voor je, ik weet niet wat ik moet zeggen eigenlijk.. Alleen maar heel veel sterkte, en denk goed aan jezelf en je partner. *knuffel*
     
  4. Kar76

    Kar76 VIP lid

    30 okt 2006
    5.124
    0
    0
    Maastricht!
    HJ: erg herkenbaar, zo'n sprongetje. Even heel zwaar maar daarna erg leuk! :D
    Krijgen ze bij jou ook altijd vlak erna zo ongelooflijk veel honger? Sverre wel, en die kon dan ook opeens iets nieuws. Helaas ging zo'n sprong bij hem op een gegeven moment eigenlijk altijd samen met een tand krijgen én dus een oorontsteking erbij. :(

    Maaike: nope, geen urban jungle hier. Lijkt me wel erg leuk, zo'n duobak!

    Sette: ik ga die abc zoom ook even bekijken komende donderdag (dan gaan we naar Babydump). Ben benieuwd. Ik had idd ook al gezien dat ze in Duitsland veel goedkoper zijn. Typisch eigenlijk.

    Hier: weinig nieuws sinds gisteren. ;) Krijg wel steeds meer last van ischias helaas.

    Fijne (werk)dag allemaal!
     
  5. sascha78

    sascha78 Actief lid

    3 mrt 2007
    256
    0
    0
    Leerkracht basisonderwijs
    Karel over je enorme buik(je) wacht maar tot je tien weken verder bent, als je dan je buik vergelijkt met die van nu dan zal dit inderdaad een buikje lijken. Leuk dat je je kindjes steeds beter voelt. Een voedingskussen is mij altijd goed bevallen, al had ik ook wel vaak een paar kleine kussentjes mee naar bed, 2 tussen de knieën en 1 onder de buik. Het voedingskussen heb ik na de bevalling ook heel veel gebruikt. Heb m nu overigens te koop dus als je er belang bij hebt?

    Margrit dat zal een hele drukte zijn met die verbouwing. T Is denk ik niet verkeerd om wat rustiger aan te doen op het werk. Het schiet voor jou ook alweer aardig op. Mijn kleintjes lagen in een volkomen stuit, een van de twee lag met haar kontje ingedaald. Ik mocht kiezen of ik gewoon wilde bevallen of middels een keizersnede. Ik heb voor het laatste gekozen om het risico voor de kleintje zo klein mogelijk te houden. Ik zag er erg tegenop (vooral tegen de ruggenprik) maar het viel me heel erg mee, de ruggenprik heb ik niet eens vernomen. Nadeel is wel dat je kleintjes pas heel laat vast kunt houden en vaak niet het huid op huid contact hebt. Bij mij duurde het best lang voordat ik echt een band met ze op kon bouwen terwijl bij mn oudste dochter (gewoon bevallen) die band er gelijk na de geboorte meteen was.

    Sweepy, spannend hoor, eerst waren jullie wat gerustgesteld en nu is het dus toch weer heel onzeker allemaal. Ik hoop echt voor jullie dat beide kindjes het gaan redden. Bij jullie dus ook al de boel op zn kop, wel lekker dat je straks kunt gaan inrichten.

    Kar hoe gaat het nu met je vriend, is hij alweer wat mobieler? En de pup nog steeds uit logeren (of zwemmen)? En eindelijk een datum voor de echo, in welk ziekenhuis moet je nu? O Ik leest nu dat je naar Groningen gaat, daar heeft mijn vriendin ook haar 20 weken echo gehad.

    Noor hoe is het met jou? Isa heeft nu ook lekker vakantie of niet?

    Hanneke hoe gaat het nu met Benthe komt er al wat vooruitgang in? Ik kan me voorstellen dat je haar nu ook wel graag thuis wilt hebben.

    Daisy voor jou schiet het ook alweer behoorlijk op zeg! Hoe voel je je verder? Vervelend dat de meiden nu juist niet zo goed slapen. Heb je wel vaste tijden voor ze met slapen zodat ze weten wanneer het zover is. Bijvoorbeeld ’s middags gelijk na het eten? Ik weet niet of ze nog 2x slapen overdag of maar 1 keer, maar wanneer het nog 2x keer is kun je misschien overstappen naar 1x slapen?

    Essie vervelend dat Isis nog steeds zo’n last van krampen heeft. Wie weet helpt de venkelthee inderdaad wel, even afwachten dus of je het mag geven of niet.

    HJ lekker dat de jongens weer wat gaan doorslapen ’s nachts. De meerlingendag was erg gezellig en je bent idd eventjes helemaal niet bijzonder meer, wel lekker voor een keertje. Mooi dat de jongens zo goed gegroeid zijn! Zitten ze nu dan ook in verschillende kledingmaten? Hier alles goed, lief dat je er naar vraagt. Nog eventjes en dan moet je weer aan het werk, zal wel weer even wennen zijn denk ik, wel weer zin in, of nog niet zo?

    Olove 29 weken alweer inmiddels en lekker thuis, hopelijk blijven ze nog even lekker zitten daarbinnen. Klinkt niet echt gezond dat vele plassen en die steentjes, ben je er al mee heengeweest?

    Marian hoe is het met jou en je zwangerschap, is de misselijkheid inmiddels wat voorbij?

    Susi welkom hier, zijn jouw kleintjes 1 of 2-eiig? Alvast veel plezier met het voorbereiden van hun eerste verjaardag, toch wel bijzonder zo’n eerste verjaardag.

    Sette ik kan me voorstellen dat je nu gelijk voor de veilige weg kiest er is volgens mij niks erger dan een kind te moeten verliezen.

    Funnyme leuk om weer wat te horen. Fijn dat er nu eindelijk duidelijkheid is over wat je man had. Hoe is de sollicitatie gegaan?

    Hier lekker aan t genieten van de vakantie, heerlijk om even niet te moeten halen en brengen. De oudste gaat vanavond uit logeren en de jongste twee gaan morgenvroeg naar pake en beppe en blijven daar een nachtje slapen. Even rust voor mama. Afgelopen donderdag zijn er bij mij 3 kiezen getrokken en ik heb daar nog steeds last van, vanaf die donderdag is de oudste ook ziek geworden. Elke middag met koorts slapen op de bank en 's avonds vroeg op bed. De koorts liep op tot 40 graden. Sinds gisteren is ze weer koortsvrij gelukkig, nu maar hopen dat de andere twee dames het niet krijgen. Ik ga nog even wat doen, de kleintjes liggen nu nog te slapen.
     
  6. Karel1978

    Karel1978 Fanatiek lid

    12 jan 2009
    2.273
    0
    0
    Maastricht
    Even snel;

    @sascha: dank je wel voor je aanbod, maar ik heb hem net, van het weekend zelf gekocht! Het is even wennen, maar ik slaap wel een stuk beter gelukkig!

    ABC zoom...is dat niet die wagen waarin de kindjes naar elkaar toe kunnen zitten, dus achter elkaar? Die vonden wij ook super mooi, maar toen we hem bij de babydump zagen was hij toch wel heel lang :( Ons leek dat niet zo praktisch in winkels met maken van bochtjes enzo...

    Wij zijn trouwen ook in DLD wezen kijken. Daar hebben ze idd wat goedkopere dingen en andere dingen. Vooral ook de autozitjes waren een stuk goedkoper!

    Nou, moet gaan werken ..bah..

    Groetjes, Erica
     
  7. Hanneke

    Hanneke VIP lid

    18 jun 2007
    14.893
    275
    83
    Onze roze wolk!
    Noor,
    Idd die twee worden nu ineens wel heel snel groot! Heel gek, want ze zijn natuurlijk echt niet ineens in een paar weken mega geworden! Haha! Bij jullie alles goed neem ik aan? Twee drukke mannetjes en een lief prinsesje ;)! Haha!

    Sette,
    Spannend hoor, zo de datum weten lijkt me juist nog wat extra spanning geven doordat je af gaat tellen naar die dag! Nouja succes nog even met de laatste paar weekjes :D!

    HJ (Ellen, ik probeer je naam te onthouden, maar lukt me om een of andere manier steeds niet :oops:),
    Getver! Die rotprikjes ook! Maar gelukkig weer opgeknapt zeg! En jullie lekker in de tuin bezig geweest. Tja dat moet ook he ;) en als je er niet van houd, dan stel je het lekker uit ;) weet er (helaas) alles van. Zelfs zo erg dat we tegenwoordig een ‘tuinman’ hebben :oops:! Die komt zo af en toe de boel bijwerken voor ons (alleen de voortuin overigens, achter probeer ik zelf te doen samen met leander). En buiten slapen is heel gezond voor kindjes zeggen ze altijd :D!

    Olove,
    Een beetje laat, maar gefeliciteerd met de 29 weken! Super! Nu nog een paar weken erbij als het even kan!

    Sweepy,
    Heel veel sterkte en een dikke knuffel! Krijg steeds kippenvel van jou verhaal :oops: en dan zit ik te klagen dat ik mijn meisje niet mee naar huis ‘mag’ nemen :oops:! Hoop dat jullie straks over een tijdje twee prachtige kindjes hebben die je beide mee naar huis mag nemen en bij jullie mogen blijven!

    KristaB,
    Over die onveiligheid van die adapters van de easywalker heb ik toevallig een tijdje geleden in dit topic een link geplaatst ;). Op onze wagen kunnen overigens geen cosi’s en heb het eigenlijk nooit gemist ook. Ik legde ze veel liever even uit de cosi’s lekker in de wagenbakjes, das voor mijn gevoel veel prettiger :winK:! Obstipatie heb ik altijd last ;) ik kan al in geen jaren zonder dat ik een microlax gebruik. Maar fijn dat de roosvicee lijkt te helpen!

    Sascha,
    Hmm 3 kiezen getrokken, ziek kindje, das minder! Maar even allemaal uit logeren is wel heerlijk voor mama ;)!

    Maaike,
    Helaas zijn ze een beetje groot voor die wagen bak :)! Haha! Marktplaats misschien een idee?

    Kar,
    Ik heb van de week die firstweels wagen gezien en die ziet er echt leuk uit moet ik zeggen :D! Dacht zelfs tjonge dat ik die toen niet gezien heb! Haha! Maarja das achteraf ;)! Twee maxi cosi’s en nog een wandelend eigenwijs kleintje is lastig idd ;)! Twee maxi cosi’s alleen gaat nog wel, maar dat wandelende kleintje erbij maakt het lastig. Hier het zelfde probleem, twee kindjes die nog niet lopen en een maxi cosi, dat is ook lastig alleen ;)!


    Hier met Benthe weer even iets minder. Krijgt sinds gister toch weer paracetamol voor de temp. Maar heb haar vanmiddag zonder kleertjes (alleen een romper) in het bedje gelegd. Leander gaat er zo weer heen en ik ben heel benieuwd naar haar temp nu. Volgens mij had ze het vanmiddag namelijk gewoon veel te warm met een pakje aan, een omslagdoek, een lakentje+dekentje en dan nog in zo een klein plasticbakbedje. Maarja, misschien heb ik het wel mis en wil ik dat ze het alleen wat te warm heeft/had ;)! Drinken (paar slokjes) en sabbelen doet ze wel nog steeds.

    Liefs, Hanneke!
     
  8. HJ1977

    HJ1977 Actief lid

    6 jun 2007
    447
    1
    0
    Hey allemaal,

    Eerst even op jullie reageren:

    Hanneke, je kunt best wel gelijk hebben hoor. Bij Midas hebben ze het ook wel eens gedacht, maar toen was hij net naar een andere couv verhuisd en stond de temp te hoog. Kunnen zo veel factoren zijn. Inderdaad een te warm pakje kan al genoeg zijn. Normaal gesproken zou je dat niet eens aan Benthe merken, maar bedenk je wel dat ze in een ziekenhuis ligt en hoe fijn dat ook qua zorg is, soms leggen ze ook wel eens op alle slakken zout.

    Sette, wat spannend dat je de datum nu weet. Vind je het nu ook zo dicht bij komen nu je een datum hebt? Vond ik wel toen wij er 1 kregen. Zie je erg op tegen de keizersnede? Ik vond het erg meevallen hoor. Bij mij ging er zelfs nog wel het een en ander niet helemaal lekker doordat het moeilijk bleek om mijn infuus te prikken en om een ruggeprik te zetten. Daar hebben ze 5 keer over gedaan en nog vond ik het meevallen! Dat zegt wel genoeg toch? Geen weeën en onvoorspelbaarheid en drie dagen na de keizersnede ging ik naar huis. Helemaal niet zo gek vergeleken bij de horrorverhalen die ik wel eens heb gehoord over natuurlijke bevallingen, haha.

    Sascha, Midas heeft maat 56 en Lex zit in de grote maat 56 en in 62! Ik heb nu maar twee lades gemaakt, voor elk kind een, want vanmorgen had mijn moeder ze tijdens het oppassen prachtig uitgedost met te kleine sokken en Midas met een veel te grote broek, haha!
    De vergadering ging weer lekker. Het leek net alsof ik niet weg was geweest, ik viel er zo weer in. 17 mei ga ik officieel weer beginnen. Wel lastig dat ik niet kan blijven als de vergadering uitloopt. Daar moet ik nog wel even weer aan wennen. Ik heb wel zin hoor om weer te werken. Ik merk dat ik er veel energie van krijg om weer met mijn hersens bezig te zijn en gewoon Ellen te zijn en niet de mama die de flesjes maakt en de luiers verschoont.

    Zwangere dames, gaat alles verder goed met jullie? Druk bezig met kamertjes inrichten en ik hoorde al van alles over wagens kopen... Die Zoom ziet er wel mooi uit hoor, maar zoals Erica zegt, als hij erg lang is is het niet altijd even handig.
    Het is handig om te kijken hoe klein de wagen opgeklapt kan worden en of deze in je auto past en dat er dan ook nog maxi-cosi's op de achterbank kunnen, ;) Wij hadden nl. een polo en daar paste de UBJ wel in, maar dan kon er echt geen kind meer bij, haha! We hebben wel enorm gelachen toen we hem op gingen halen, want de polo zat echt propvol met wagen. Ondertussen hebben we een oerburgelijke station, een Focus, waar de wagen met gemak achterin kan. Voor de mensen met een kleine auto die niet van plan zijn om de vierdaagse te gaan lopen met de wagen: die van x-adventure schijnt opgeklapt zelfs in de kofferbak van een Corsa te passen! En wat Hanneke zegt: ik leg liever ook de kindjes na een autorit in de wagenbak. Dat wordt ook echt geadviseerd. Die adapters voor maxi-cosi's zijn best handig, maar lang in de cosi liggen is gewoon geen goede houding voor je kindje.

    Nou, ik ga eens kijken of er nog wat leuks op tv komt.
    Groetjes!
     
  9. Olove

    Olove Actief lid

    23 okt 2008
    406
    0
    0
    Sales medewerkster
    HHW
    Hey meiden,

    Vandaag op controle geweest en alles zag er hartstikke goed uit, ook mn BM-mond was stabiel..nog steeds maar 7mm..
    Onze meid ligt met de beentjes nog steeds onderaan...en via de inwendige echo zag je dat ze tegen mn BM-mond aan het trappen was...heel maf gezicht. Ik hoop dat ze nog wel gaat draaien want hoop op een natuurlijke bevalling...Als er 1tje in stuit ligt kunnen ze die zelf dan nog laten draaien..weet niet of dat mogelijk is bij een tweeling.

    Nou iig is alles stabiel en op naar de magische 30!
     
  10. FunnyMe

    FunnyMe VIP lid

    8 jul 2006
    7.561
    0
    0
    Olove, als het eerste kindje in hoofdligging ligt en het 2e kindje in stuit dan mag je gewoon bevallen. Bij mij kwam eerst Anna in hoofdligging en daarna Sophie in stuit (voetjes eerst)

    Vandaag klein emomomentje... Meiden zijn vandaag net zolang uit mijn buik als dat ze erin hebben gezeten. Gek idee hoor!
    Sollicitatie ging mijns inzien wel goed. Hij wilde weten wat mijn opzegtermijn was en toen ik dat niet wist vroeg hij me dat meteen uit te zoeken en dezelfde middag te laten weten. Morgen uiterlijk 12 uur belt hij me.
     
  11. Daisy1975

    Daisy1975 Fanatiek lid

    20 aug 2007
    4.495
    0
    0
    Verkoopster
    brabant
    Hoi meiden,

    wilde even laten weten dat alles hier weer redelijk gaat.
    Ben vorige week door mn rug gegaan en kon werkelijk niks meer,gelukkig veel hulp gehad,kon de kids zelfs niet verzorgen,wat een toestand,bah!!
    Nu gaat het weer iets beter en dit is mn eerste dag zonder hulp...

    @FunnyMe,dat is ene rare gedachte idd,had ik ook..
    Hoe gaat het verders?
    Laat je wat weten als je iets hoort vandaag????Succes!!

    @Olove,goed nieuws meid!!
    Weet het niet zeker maar volgens mij kunnen ze die niet draaien....

    @Sette,spannend hoor meis.
    Ik weet wat het is,bij ons ook zo,best ook wel een beetje raar vindt je niet?
    Hier viel de ks ook reuze mee hoor,ook daarna heb ik weinig tot gen last gehad!!

    @Sascha,bedankt voor je tip,lief dat je meedenkt!
    Ze slapen nu nog 2x op een dag,s'morgens bna het ontbijt en s'middags na het fruit,zo rond 2 half 3.
    Wat zou je doen als je ze 1x laat slapen??
    Ze slapen iig wel als ik ze op bed leg,toevallig nu niet,Linne slaapt en Fenne is meer aan het spelen.
    Hoe gaat het met jullie???

    @Easywalker,wij hebben m ook en zijn supertevreden alleen ook zonder adapters,ook ik ben niet zo weg van Maxi cosi's,wij hebben ze dan ook enkel gebruikt als autostoel,waar ze ook voor bedoeld zijn,ik vond het geen extra moeite om ze in de wieg te leggen hoor...

    @Sweepy,jee wat een verhaal meid!
    Ik hoop zo dat het goed gaat komen met jullie beebjes!!
    Is het TwintoTwin??
    Heel veel sterkte meissie!!!
    En houdt zoveel mogelijk rust wie weet groeien ze daar ook nog van!

    @Bolbuikje,Benthe nog niet thuis??
    Het gaat wel de goede kant op met haar??En hoe bevalt het om 3 kleintjes te hebben,ja is nu toch anders omdat je Benthe niet thuis hebt tuurlijk.
    Hoe gaat het met jou zelf?

    @Essie,hoe gaat het met jullie??

    @Kar,sterkte met je Ischias meid!!

    @HJ,leuk is dat die vooruitgangen,zo heerlijk om te zien alleen idd ze worden er soms niet vrolijker van,hahaha..
    Gaat echt hard ja verlof,geniet nog van je laatste 2 weken thuis!
    Hoeveel werk je?En waar gaan de kids naartoe?
    --------------------
    Weten jullie nog dat ik vertelde dat we gaan trouwen,nou we zijn hoogstwaarschijnlijk uit de datum,eerst onze inimini maar ns afwachten ;)
    Ook hebben we een 'echte naam' voor inimini,ik dacht dat we er nooit uit zouden komen,gelukkig hoor!
    Nu alleen nog op zoek naar een babykamer,we zijn een beetje laat,erg heh.
    Ben nu alweer bijna 27 weken,waar blijft de tijd!!!!

    Meiden,tot snellie weer!!
    En succes allemaal!!!
    Liefs van ons..
     
  12. Olove

    Olove Actief lid

    23 okt 2008
    406
    0
    0
    Sales medewerkster
    HHW
    @funnyme
    Helaas het eerste kindje ligt in stuit :(
     
  13. Pippie1976

    Pippie1976 Bekend lid

    8 nov 2008
    798
    0
    0
    Zuid-Holland
    Lieve dames, graag wil ik jullie laten weten dat afgelopen zaterdag onze prachtige dochters Merle en Linde zijn geboren. Geheel onverwachts en 10 weken te vroeg (29+4 weken). Ze liggen nu op de IC in het LUMC in Leiden en het gaat naar omstandigheden redelijk goed. Ze liggen aan de beademing, omdat hun longetjes nog niet rijp zijn. Gelukkig hebben we al wel met ze mogen buidelen. Het is allemaal heel heftig en dubbel en kan het nog niet helemaal bevatten. Ik hoop in ieder geval met heel mijn hart dat ze het gaan redden. Ik zal binnenkort wat meer schrijven, maar ga nu eerst wat rust nemen. Wilde in ieder geval dat jullie even weten hoe het gaat.
     
  14. sascha78

    sascha78 Actief lid

    3 mrt 2007
    256
    0
    0
    Leerkracht basisonderwijs
    Margrit gefeliciteerd met jullie meiden, wat een prachtige namen zeg! Wat moet dat enorm schrikken geweest zijn, ik kan me voorstellen dat je het nog niet helemaal kunt bevatten. Ik duim met je mee dat alles goed komt met de meisjes.
     
  15. sascha78

    sascha78 Actief lid

    3 mrt 2007
    256
    0
    0
    Leerkracht basisonderwijs
    Daisy ik zou ze dan 's morgens niet op bed doen en ze dan na het middageten op bed brengen. Zo leren ze ook dat ze gelijk na het eten op bed gaan. Wanneer ze eraf komen geef je ze dan hun fruithap. Ik hoop voor je dat dat gaat werken, succes. Vervelend van je rug, gaat het nu alweer wat beter?
     
  16. Karel1978

    Karel1978 Fanatiek lid

    12 jan 2009
    2.273
    0
    0
    Maastricht
    @margit: proficiat! Ik kan me voorstellen dat het even schrikken is en dat het nog onwerkelijk is. Hopelijk gaat alles goed met de meiden! En wat een mooie namen... Geniet van ze!
     
  17. Kar76

    Kar76 VIP lid

    30 okt 2006
    5.124
    0
    0
    Maastricht!
    Margit, van harte met je meiden!
    Wat een prachtige namen hebben ze!

    Jeeeeeetje wat een verrassing! Ik kan me voorstellen dat het heel heftig was en is.
    Heel veel sterkte de komende tijd. Doe rustig aan!
     
  18. Olove

    Olove Actief lid

    23 okt 2008
    406
    0
    0
    Sales medewerkster
    HHW
    MArgit, tjee...ik krijg kippevel...weet niet waarom maar wat totaal onverwachts ook...GEFELICITEERD!
    Ik hoop dat ze het goed maken en doen!

    En tjee...je had nog gevraagd over die meting van de baarmoedermond en dat ze dat alleen doen als er een risico is op vroeggeboorte...en dan beval je ineens..

    Poe...ben helemaal verrast...ik lig al weken plat en jij bevalt in 1 keer.
    Waar zit het verschil??..

    Ik weet zeker dat het allemaal goed komt...ze hebben daar de beste hulpmiddelen.

    Sterkte! ( succes )
     
  19. Daisy1975

    Daisy1975 Fanatiek lid

    20 aug 2007
    4.495
    0
    0
    Verkoopster
    brabant
    @Margit,van harte gefeliciteerd met jullie dochtertjes!!
    Wat een prachtige namen zeg!
    Hopelijk gaat en komt alles goed met Merle en Linde!!
    Dikke knuff....

    @Sascha,met mn rug gaat het de goede kant op(to vorige week dan,de bekkenpijn en ischias blijft gewoon,helaas...)
    De kids hebben vanmorgen amper geslapen en leg ze net na hun fruit totall-loss op bed,volgens mij slapen ze nu gelijk!
    Volgens mij hebben ze nog wel die 2 slaapjes nodig..
    Hoe deed jij dat dan toen jullie kids deze leeftijd waren?
     
  20. Noor28

    Noor28 Fanatiek lid

    12 dec 2006
    3.801
    0
    0
    verpleegkundige
    Nieuw Vennep
    Margit: GEFELICITEERD MET JULLIE DOCHTERTJES!!!
    Jee wat een verrassing!! Hopelijk maken ze het goed en nu goed groeien en sterk worden!!!
    Wát een ontzettend leuke namen!!!
    Veel sterkte ook in deze vreselijk hectische en onwerkelijke tijden!! Mijn gedachten zijn bij jullie!
    Heel veel liefs!!!
     

Deel Deze Pagina