iemand dit ook of mischien tips voor mij?

Discussie in 'Miskraam' gestart door danikrogt, 14 apr 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. danikrogt

    danikrogt Actief lid

    13 nov 2008
    141
    0
    0
    geen werk
    rijswijk
    hey dames

    ik wilde eerst even melden dat ik woord blint ben dus sommige worden ben ik niet zo goed in

    ik heb 16 maart in de avond een miskraam gehad van me eerste kindje ik was denk ik tussen de 5 a 6 weken zwanger heb het nooit echt goed uitkunnen rekenen want mijn cycus klopt nooit ene keer 28 dagen en dan weer 33 dagen dus weet het niet precies .

    nu na mijn miskraam wilde ik graag weten hoe je moet uitrekenen wanneer je ongv weer ongi word iemand hier een andw op? moet je wachten tot je ongi word of komt het ongv ook net als ongi na 4 weken ? of kan dit langer duren? iemand tips?

    verder zal me man en ik wel willen weten of je snel weer zwanger kan worden na een miskraam of kan het dan weer zo lang duren ? iemand hier ervaring mee?

    ik en me man moeten ook wachten van de gyn totdat ik weer ongi ben geweest met klussen maar we willen ook gewoon klussen voor de lol mag dit dan nu ook niet? of kunnen we dat wel doen iemand hier ervaringen mee?

    ik hoop dat ik zo duidelijk ben geweest met mijn vragen en verhaal mijn miskraam was erg moeirlijk voor ons maar je moet je soms ook over dingen heen zetten en verder gaan ik denk nog regelmatig aan mijn miskraam maar ik kan het tog niet terug draaien daarom willen we samen er weer voor gaan vandaar deze vragen

    mischien ook meiden die dit ook hebben mee gemaakt en hun verhaal ook kunnen doen

    liefs en sucses met zwanger worden

    xx danielle
     
  2. Karel1978

    Karel1978 Fanatiek lid

    12 jan 2009
    2.273
    0
    0
    Maastricht
    Allereerst sterkte met alles! Ik heb in het begin een miskraam gehad, dus ik weet een beetje wat je mee maakt...

    Uitrekenen wanneer je weer ongi wordt kan volgens mij niet. Mijn vk vertelde me dat je weer ongi wordt als je lichaam herstelt is. En als dat gebeurt kun je ook gewoon weer zwanger worden. Eigenlijk regelt je lichaam dat dus allemaal zelf. Maar het kan dus wel 4 a 6 weken duren voordat je weer ongi wordt...

    Volgens mij mag je ook weer gewoon klussen hoor! Als jij/ jullie je daar goed bij voelt waarom niet? Als je echt twijfelt bel dan eens een vk op of je huisarts..

    Nogmaals sterkte! En succes met klussen ;)
     
  3. aloeetje

    aloeetje Actief lid

    25 aug 2008
    204
    0
    0
    huisvrouw
    hattem
    Ik sluit me er helemaal bij vorige reactie aan.
    Heb zelfs helaas vorige week met ongeveer zelfde periode moeten mee maken.
    Ongesteldheid kan wat langer duren na de miskraam, maar op zo'n korte periode hersteld de cyclus wel sneller.
    Wat betreft de seks inderdaad doen waar je zelf behoefte aan heb, mijn gyn heeft mij in januari gezegd, gewoon door te kunnen gaan, dus waarom jij niet mag vind beetje vreemd!
    Ze zeggen wel dat je na een miskraam vruchtbaarder zou kunnen zijn, maar daar kan ik niks over zeggen, had een beetje van je klus gedrag of op de juiste periode denk.

    Ik zou zeggen als jullie willen, gewoon genieten. Lichaam zegt zelf wel of het er aan toe is of niet.
     
  4. AgathaZwaan

    AgathaZwaan Actief lid

    20 mrt 2009
    255
    0
    0
    Haarlemmermeer
    Ik heb 31 maart een miskraam gehad en ben sinds afgelopen zondag ongesteld...erg snel dus maar volgens de vk niet ongewoon. Mijn vriend en ik zijn weer sex gaan hebben toen het bloeden van de miskraam gestopt was. Volgens de gyn was dat geen probleem.

    Ik heb het ook erg moeilijk gehad (en nog wel hoor), mijn vriend en ik waren al 3 jaar bezig en hadden de hoop al opgegeven dat het ooit nog zou lukken...ik word volgende maand 38 en hoop dat ik nu niet zo lang hoef te wachten. 28 mei hebben we een gesprek met de gyn en gaan we toch maar de medische molen opstarten want de tijd tikt wel door!

    Laten we maar positief denken en hopen dat we snel weer zwanger zijn!

    Liefs,
    Agaath
     
  5. Esma

    Esma Bekend lid

    Wanneer je ongesteld wordt verschilt per persoon. Ik had op 29 maart een MK. Op 3 april was mijn baarmoeders schoon zei de Gynaecoloog. Die zei ook dat ik gewoon zwanger kon worden. Het heeft wel even geduurd voor ik helemaal was gestopt met bloeden. Daarna 1 keer 'geklust' en volgens mij nu zwanger. De test was in ieder geval positief. Dat was niet de bedoeling. De Mk was voor mij echt een klap en we wilden het na de zomervakantie weer proberen.
    Dinsdag naar de HA om bloed te laten prikken of ik echt zwanger ben. Volgens de VK kan het wel.

    Wanneer je googled lees je verschillende verhalen over wanneer je weer zwanger mag worden, maar ja... we hebben het niet allemaal in de hand.
     
  6. Elina

    Elina Actief lid

    2 mrt 2006
    184
    0
    0
    huismama
    Friesland
    Allereerste veel sterkte met het verwerken van de miskraam

    Het verschilt heel erg per persoon en per miskraam, bij mij waren ze allemaal niet hetzelfde en ik was ongeveer 4 weken na een miskraam weer ongesteld, zwanger werd ik soms ook weer binnen een maand, maar er kon ook wel eens een paar maanden tussen zitten.
    Het is gewoon afwachten en veel geduld hebben. En niet al te veel aan denken, (ik weet dat dat moeilijk is) sterkte en ik hoop dat jullie snel weer het goede nieuws mogen krijgen dat je zwanger bent,
    Trouwens wij hadden ook na de bloeding gewoon weer sex hoor, net wanneer je zelf wil inderdaad.
     

Deel Deze Pagina