Zwangere dames van het PCO - clubje.

Discussie in 'Zwangerschap clubs' gestart door Milla, 6 nov 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. cira

    cira Fanatiek lid

    7 mrt 2007
    2.884
    0
    0
    Property service coordinator
    Gorinchem
    Meiden ik snel even wat gelezen.

    Pooh gecondoleerd!

    Makkie ik heb een stationwagon dus moet genoeg ruimte zijn.

    Taliaa shit dat je lichaam nog niet doet wat het moet doen. Ik ben ook benieuwd wanneer ik ongesteld word uit mijn eigen.

    Linda Wat ben je een schat! Dikke knuffel!

    Meisje ik was dacht ik zo'n 35 kilo aangekomen met veel vochtophoping.

    Milla jeetje rustig aan doen hoor!

    Lot wat een heerlijke foto

    MAriska ineens kruipt ze hoor!

    @ all Met mijn moeder gaat het wat beter ze slaapt veel en blijft alsnog heel erg moe. Merk ook dat ze der eigen nog niet je van het voelt. Ze past ook nog niet op dus heb vandaag weer even creatief moeten regelen voor oppas.

    Verder is en blijft Jaimy gewoon stront en stront verkouden we gaan morgen maar weer naar de HA. Tenminste als ik niet vergeet te bellen. Kijken wat ze nu weer vertellen want hij slaapt 's nachts heel slecht door al het hoesten.
     
  2. poohbear226

    poohbear226 VIP lid

    12 feb 2007
    9.547
    2
    0
    pillenboer
    zuid holland
    wat een verhalen allemaal weer!! ;)
    Ik was 16 kilo aangekomen, waarvan de laatste weken vocht was ivm hoge bloeddruk. Erm oet nu nog 5 kilo af. :( Ik loop dan ook nog in positiebroeken, want ik heb echt geen zin om nieuwe broeken te kopen.

    Ben net met Jens op mn werk koffie wezen drinken. Ging goed. Hij is een stuk vrolijk dan gisteren. En ligt nu zoet te slapen (zonder op mn arm te moeten ;) )
    Zo effe mn vriend bellen ,kijken hoe het met hem is!

    @makkie, schrijf jij maar lekker over je zwangerschap hoor. Als we daar moeilijk over moeten gaan doen!! En mij heb je er niet mee hoor. Ik denk voorlopig nog niet aan een nummer 2... :)
     
  3. taliaa

    taliaa VIP lid

    2 mrt 2007
    15.453
    1.634
    113
    Brabant
    Heeel vreemd,
    ik kan niet meer reactie sturen want er zijn teveel ontvangers? dus moest nu uit mn hoofd jullie toevoegen, hoop dat ik niemand vergeten ben!!!
    Maar goed, ik vind alles prima!
    @meisje, ik kom wel naar jou toe, is veel makkelijker joh! En zoals milla zei, de afslagen zijn hier dicht, dus naar jou toe komen is prima! En milla mag voorin hoor, ga ik met de 2 meiden achterin, heb wel lange benen:):) hihi. Past de kinderwagen(zonder bak hoor) achterin bij jou Meisje? denk het wel he!

    @locatie, achtertuin bij Cira is mij ook prima hoor. pannenkoekenhuis ook! misschien nodigen we onszelf daarna wel bij sybje thuis uit, wahahahaha. nee hoor... Pooh zou ook komen als het daar was, dus dat is wel leuk denk ik! Moeten we daar reserveren? hoelaat? iemand zei 12 uur? Moet wel zeggen dat die van ons dan wrs stikchagie is, want die slaapt altijd van 1030/1100-1300 ongeveer, maar goed, wie weet, ik maak ze wel vroeg wakker, dan kan ze in de auto slapen!

    heb er zin in!!!!

    Liefss, taliaa

    ps isab zegt dat ze ook wel een pannenkoek lust, de draak...

    dit was bedoeld als pb-tje, maar ik kan maar 1 gebruiker als ontvanger instellen? heel wazig, maar goed..
     
  4. poohbear226

    poohbear226 VIP lid

    12 feb 2007
    9.547
    2
    0
    pillenboer
    zuid holland
    sorry, heb het effe druk met overlijden opa, een verdrietige vriend en jens in zn jengelende mood... Is er al wat besloten??
     
  5. taliaa

    taliaa VIP lid

    2 mrt 2007
    15.453
    1.634
    113
    Brabant
    @pooh, gecondoleerd!!!! als we in ridderkerk afspreken kom je dan ook??
     
  6. Chantje

    Chantje Fanatiek lid

    5 mrt 2007
    1.432
    0
    0
    amersfoort
    Lieve meiden,

    Wat fijn dat jullie wel een meeting doen!!
    Ik hoop dat jullie een hele fijne dag hebben!

    Pooh; gecondoleerd!

    Milla; wat schrikken meis! Ik hoop dat je je ondanks dat je druk bent met jouw meiden toch zo rustig mogelijk kan houden!!

    Ik lees toch stiekem zo nu en dan mee, ik heb echt "jaren" met jullie geschreven en het is gewoon een gewoonte om steeds even te kijken hoe het met jullie en de dikke buiken en baby's gaat!!

    Hier weinig nieuws, we wonen samen in een huis en daar is alles mee gezegd. Hij weet niet wat ie wil en ik eigenlijk ook even niet.....
    Steeds hoop ik dat ik in een nare droom zit en straks wakker wordt en dat alles dan weer goed is....
     
  7. Milla

    Milla Niet meer actief

    Ik vind het pannenkoekenrestaurant ook een goed idee, in dat geval kan én Pooh komen én weet zeker dat M. dat ook leuk en vooral lekker :) vind!
    Wat betreft het ophalen/rijden.. mij maakt het niet uit! Ik kan ook de kant van meisje/taliaa op komen, of dat we ergens afspreken, moet dan wel even mijn man vragen of hij ons wil brengen.
    Makkie jij komt toch ook? moeten we even kijken hoe we het oplossen met de medicijnen voor Linda, om ze koel te houden.
     
  8. Milla

    Milla Niet meer actief

    Hè toch, wat rot voor je Chantje! Ik blijf hopen dat het snel beter zal gaan en het inderdaad een boze droom is waar jullie samen sterker uitkomen.
    Heel jammer dat je niet mee gaat naar de meeting, maar ik snap het wel!
    Mocht je toch nog zin hebben of afleiding zoeken, dan ben je meer dan welkom.
    Is het allemaal wel allemaal te dragen met de verbouwing en de aankomende verjaardag van Suze? Het zal vast niet meevallen! Ik denk veel aan je, hopelijk gaat het snel beter!
     
  9. Milla

    Milla Niet meer actief

    Potverdorie, de hele middag geen bal uitgevoerd en weer krampjes en bruinverlies! :(
     
  10. poohbear226

    poohbear226 VIP lid

    12 feb 2007
    9.547
    2
    0
    pillenboer
    zuid holland
    milla,zou jij wel naar de meeting gaan dan??
     
  11. Thamara00

    Thamara00 Fanatiek lid

    30 sep 2007
    1.171
    0
    0
    Thuis moeder
    Gelderland
    @ Pooh gecondoleerd, heel veel sterkte.

    @ Chantje hopelijk komt er snel een einde aan je boze droom.
    Vind het zo erg voor je.

    @ Milla dan nog rustiger doen.

    @ Cira wat fijn dat het alweer wat beter gaat met je moeder.

    @ All
    Vanmorgen nacontrole gehad, uur moeten wachten en na 10 min stond ik alweer buiten.
    Morgen alle boodschappen doen.
    En donderdag komen ze sleuven frezen voor de elektra, en ik ga dan met Mika naar de voetbalveld (hebben ze allemaal spelletjes)
    Hele fijne avond.
    Liefs Thamara
     
  12. Sas7

    Sas7 Fanatiek lid

    23 mei 2007
    2.092
    0
    0
    @milla bedoelen ze niet met rust eigenlijk de hele dag liggen. Misschien kun je familie, buren of vrienden inschakelen om je huishouden een beetje bij te houden en wat dingen met je meiden te doen. Als ik echt in je buurt had gewoond had ik wel een middagje op je meiden gepast hoor, dan kun je rustig liggen. Want ik denk dat dat toch het beste is. Overleg het anders met je huisarts, misschien is er iets met alfahulp te doen. Want op dit moment ben jij en je kindje in je buik het belangrijkste. En denk goed na of het verstandig is om zaterdag te gaan. Ik denk niet dat dat onder rustig aan doen valt. Het is niet leuk, maar er komt vast nog wel eens een meeting. Misschien komen we straks allemaal wel bij jou langs om je nieuwe spruit te bewonderen. Jij bent toch de aanstichter van dit topic. grijns. Enneh ik wil ook wel eens een meeting mee maken. Het is dat ik nu door omstandigheden niet kan. Het heeft allemaal nog met de afwikkeling van het overlijden van mn opa te maken, en ik wil mn ouders nu wel even bijstaan, dus ik ben van het weekend bij hun. Milla echt even verstandig zijn hoor en goed nadenken of zaterdag wel verstandig is. Ik weet hoe moeilijk het is voor een brabander om niet met een feestje mee te kunnen doen, want branbanders zijn toch echte gezelligheids beesten. (dit alles is lief bedoeld hoor, het is absoluut geen kritiek)
     
  13. Linda

    Linda VIP lid

    24 sep 2006
    7.819
    0
    36
    Gelderland
    Milla denk aub echt goed aan jezelf en maak je niet druk over de medicijnen, we kunnen het gewoon ook 22 mei doen, ik heb al een handige afslag op het oog! Mocht je wel gaan dan haal ik het volgende week ergens bij Makkie op.
     
  14. lot23

    lot23 VIP lid

    13 aug 2006
    6.130
    0
    0
    gelderland
    milla jeetje wat schrikken iedere keer weer. doe alsjeblieft rustig aan....

    linda wat lief dat je hier nog weleens meeleest, mis je hier wel maar snap het zeker. hoe is het met je?

    Pooh gecondoleerd!

    Chantje hoop ook zo dat het een boze droom blijft en is en dat er toch een oplossing te vinden is. Doe rustig aan en denk aan jezelf en je meisje. Als ik ga zaterdag en je wil toch wat anders aan je hoofd kunnen we altijd samen gaan!! Ik denk aan je en hoop dat je boze droom snel voorbij is en gelukkig kom je hier nog wel want we kunnen helemaal niet zonder je.

    Dames word het ridderkerk?

    makkie heerlijk dat je buikje begint te groeien en nog 2 weken en dan kan je jullie wondertje zien. afgelopen nacht heeft Tygo heerlijk geslapen altijd als ik dat zeg gaat het de komende nacht niet goed dus durf het haast niet te zeggen.

    Vandaag weer gewerkt. met tygo is het erg goed gegaan op het kinderdagverblijf gelukkig. Hij is de laatste dagen ook zo vrolijk heerlijk gewoon. Morgen nog werken en dan donderdag koninginnedag gezellig en hopelijk mooi weer. We hebben vandaag een vakantie geboekt en gaan 24 mei naar Ibiza!!
     
  15. DebJes

    DebJes Fanatiek lid

    19 jul 2008
    3.421
    0
    0
    Pedagogisch medewerkster
    Scheveningen
    Jeetje wat is er een hoop geschreven!

    Makkie: Jeetje meid doe rustig aan, wat onzeker ook voor je!

    Rianne: Ach ja hopelijk geen hitte golf voor jouw, ik had het gelukkig niet ik be natuurlijk vorig jaar op 14 juli bevallen, heb daarna ook niet echt meer mooit weer gehad helaas.Maar goed 3 jaar geleden in Juli was er hitte golf en toen was mij zus zwanger en die vond dat ook helemaal niks! DUs nou ja gewoon lekker zonnetje 21 graden is mooi zat straks ;)

    Chan: Wat heftig zeg. Lijkt em wel moeilijk als je man ineens op een dag niet meer weet wat hij wilt, terwijl je pas (ze is nog toch nog maar bijna een jaar) een kind hebt.

    Iemand opa was overleden weet even niet meer wie sorry! Maar gecondoleerd! En heel veel sterkte!

    Hier alles goed, beetje druk! Antibiotica van Jes slaat goed aan! Alleen ben ik nu stront verkouden. En kreeg ik het vandaag toch wel even benauwd toen ik de sympthonen van die gekke varkensgriep las, dat is gewoon precies als een gewone griep! Maar goed ik heb nog geen koorts en hoest ook niet. Maar goed het zijn toch wel weer enge dingen wat er gebeurd op de wereld! Mijn Collega vond het ook maar niks, zji is natuurlijk zwanger en heeft nu ook helemaal zoiets van ik moet goed voor mezelf en mijn kindje zorgen! Maar goed hopelijk komt het niet deze kant opwaaien.
    Nou ik ben nu lekker 2 dagen vrij en ga daar volop van genieten! Morgenavond komt mijn neefje van 6 hier slapen en gaan we donderdag lekker naar de kermis met de hele familie!
    Vandaag is Jesse met opa en oma en zijn neefje en nichtje naar de kinderboederij geweest, lammetjes de fles geven, alleen dacht Jesse dat die zelf van die fles mocht drinken hahaha! De foto's volgen nog!
    Zo genoeg weer over mij!
    Ik ga mijn bed opzoeken!
     
  16. DebJes

    DebJes Fanatiek lid

    19 jul 2008
    3.421
    0
    0
    Pedagogisch medewerkster
    Scheveningen
    Jes is vandaag trouwens 9,5 maand nog 2,5 maand en dan 1 jaar! *Zucht* wat gaat dat toch snel he meiden!
     
  17. poohbear226

    poohbear226 VIP lid

    12 feb 2007
    9.547
    2
    0
    pillenboer
    zuid holland
    zo he he, gisteren om 1930 met zn drietjes naa bed gegaan. daar wat geluierd en telefoontjes gehad ivm overlijden van opa. Jens wilde maar niet slapen in zn bedje en ik wist het echt effe niet meer. Uiteindelijk vel hij rond 2200 uur in slaap in zn bedje (pfff) en heeft m 1.15 de fles gehad van mn vriend (weet ik niets meer van). Nu is ie net pas wakker en ben ik een flesje aan het maken. Ik heb dus aardig wat uurtjes geslapen, joepie!!
    Hopelijk is ie vandaag wat minder lastig met slapen. ;)

    debjes, beterschap. Ik heb het vorige week grondig gehad. Maar gelukkig geen mexicaan tegen gekomen ;)
     
  18. cira

    cira Fanatiek lid

    7 mrt 2007
    2.884
    0
    0
    Property service coordinator
    Gorinchem
    Goedemoren allemaal!

    Milla jeetje wellicht inderdaad meer rust op bed. Kijk wel goed uit hoor!

    Pooh fijn dat je een paar goede uren heb kunnen slapen.

    Chantje je verhaal blijft heftig. Ik denk elke dag wel aan je vind het zo rot voor jullie. Rustig aan doen he! en vergeet dadelijk niet te genieten van de eerste verjaardag van Suze. We denken hier aan je en een hele dikke knuffel van ons.

    Debjes fijn dat Jesse zich al weer beter voelt. Wel jammer dat jij nu weer verkouden wordt. Even een vraagje krijgt Jesse nu ab vanwege zijn verkoudheid? Jaimy is namenlijk ook alleen maar verkouden en daar doen ze helemaal niks mee. Ja roepen dat alle kinderen altijd verkouden zijn.

    Lot wat goed van Tygo! En wat lekker he zo'n vrolijk ventje

    Linda meid kan niet anders zeggen als dat we aan je denken! En ook ik mis je hier.

    Sas veel succes bij je ouders dit weekend en sterkte.

    Thamaraa jammer dat je niet komt.

    Taliaa raar dat je maar naar 1 persoon kan PBen.

    Meiden ik ga gauw pap maken voor me ventje want hij heeft honger.
     
  19. taliaa

    taliaa VIP lid

    2 mrt 2007
    15.453
    1.634
    113
    Brabant
    ha meiden,
    @milla, he bah meid, hoe is het nu??
    @linda, we misen je hier hoor! ik hoop zooooo dat je snel een roze wolk op mag!!
    @chantje, hoop dat je het vreemd vindt dat de meeting wel doorgaat?? en wat milla zei: als je zin hebt kom je gewoon hoor!! je hebt mn nummer, mocht je hem nodig hebben!:)
    @pooh, sterkte meid!!! zie je het wel zitten as zaterdag?
    @sas: jammer meis! maar lief dat je je ouders gaat helpen/ondersteunen!
    @all, isab had gister lichte verhoging (37,9) jengelig en hoog rode wangen, jaja tandjestijd. Nu geen verhoging meer en uiteindelijk toch wel geslapen vannacht. (heeeeel vaak wakker geweest *gaap*) oja MIJLPAAL: ze heeft zich gisteren (heeel per ongeluk) van dr buik naar dr rug gedraaid!!! knap he.. ben weer übertrots natuurlijk!!

    Liefss, taliaa
     
  20. Mvj

    Mvj VIP lid

    22 mrt 2007
    8.623
    0
    0
    zuster
    zuid - holland
    Joooeehooooee wij hebben 1 tandje !

    @miila : rustig aan doen meis
    @pooh : gecondeleerd meis

    @all :eek:k word het ridderkerk ??
    uuhhmmm maar met zijn allen hier thuis ? dat gaat niet lukken denk ik .....ik vraag me alleen af of we ons daar de hele dag kunen vermaken ...maar we kunnen evt ook over de kinderboederij wnadelen ...
    maar misschien is het handig om even te reservern ?
    pooh reserveer ik of jij ?

    hhoeveel mensen kwamen er nou ?

    ooh ja ik dacht trouwens dat meisje mille en talia zou halen ...nu lees ik weer linda ? :( ik snap niet meer haha

    die varkensgriep daar krijg ik de bibbers van ........het is al in europa in duitsland en oostenrijk :(
     

Deel Deze Pagina