irriteer jij je hier ook aan...

Discussie in 'De lounge' gestart door Sandhya, 28 apr 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Trees

    Trees Niet meer actief

    Als ik ooit zo mooie dikke nuik mag hebben, word ik voor sommige van jullie de meest irritante zwangere vrouw die er bestaat. Hééérlijk :).

    Het is toch juist prachtig als vrouwen zo in de weer zijn met hun zwangerschap. Het is toch ook een megawonder en dat mag je best showen.

    Naast de vrouwen in stringbikini's ;) erger ik me meer aan vrouwen die laconiek over hun zwangerschap doen, alsof het helemaal niet bijzonder is en alleen maar erg vervelend is dat hele zwanger zijn en moeder worden..... ruilen?
     
  2. Ineke1983

    Ineke1983 Fanatiek lid

    30 jan 2009
    3.322
    0
    0
    Limburg, België
    @ Trees, daar kan ik me helemaal in vinden!!!
     
  3. sidmick

    sidmick VIP lid

    23 jun 2008
    17.224
    3.670
    113
    Kan het me in jouw situatie helemaal voorstellen Trees. Toch ben ik zo'n mama. Ik werd echt depressief van zwanger zijn. Voor mij dan ook echt nooit meer.
     
  4. Trees

    Trees Niet meer actief

    Het 'vervelend' vinden en er echt ziek of in jouw geval depressief van worden vind ik wel wat anders. Ik vind het juist heel erg dat je dat hebt moeten meemaken en daar willen denk ik weinig vrouwen mee ruilen.

    Ik doel echt op de vrouwen 'ik ken ze uit mijn omgeving', die om het minste of geringste lopen te piepen en dan in de trant; mijn grote teen doet zóóó zeer :rolleyes:.
    Sommige symptomen horen er nu eenmaal bij en zolang je er niet erg ziek van wordt snap ik al dat gepiep niet. Kindjes groeien nu eenmaal niet in bloemkolen :(.

    Ik bedoel dus absoluut niet vrouwen die depressief worden of andere serieuze klachten.
     
  5. Gabbel

    Gabbel VIP lid

    21 apr 2008
    6.555
    14
    38
    Gelderland
    nou geloof me als ik zwanger ben mag de hele wereld het weten !
    laat die vrouwen gewoon gelukkig zijn met hun buik..
    wie weten hebben ze er jaren over gedaan en allerlei problemen gehad met het zwanger worden, nou geloof me dan wil je niks anders dan lekker je zwangerschap aan iedereen laten zien!

    sorry vind deze topic eigenlijk nergens opslaan, mja dat is mijn mening
     
  6. draak86

    draak86 VIP lid

    7 mrt 2008
    5.427
    0
    0
    Thuisblijf mama
    Noord-holland
    weet je waar ik me aan irriteer? aan die mensen die.... JUIST! jullie bergijpen hem. Laat ieder toch lekker genieten. Het is ook een wereldwonder dat vanuit een microscopisch klein celletje een baby ontstaat.
     
  7. Dushi

    Dushi Niet meer actief

    Ik ben via IVF-ICSI zwanger geraakt en kreeg tijdens mijn zwangerschap heeeeel veel aandacht. Het was erg prettig en soms zelf over de top.
    Dat kan dus ook nog gebeuren!! Hahahaa..

    Nee, ik kan me er niet aan ergeren. Ik weet als geen ander hoe blij ik was (ben) met mijn (eenmalige) wondertje.
     
  8. Aszz

    Aszz Niet meer actief

    :) Ik ook! :) Heerlijk, ik had eindelijk een excuus voor mijn dikke pens :D

    En nee, ik erger me er niet aan. Ik weet nnog wel hoe blij en trots ik was tijdens de 1e zwangerschap. Heerlijke dikke buiken!
     
  9. spinnie1978

    spinnie1978 Actief lid

    17 feb 2009
    358
    22
    18
    Ik kan me er goed in vinden wat je zegt, kan me er ook giga aan ergeren dat sommige vrouwen zo overdreven gaan doen. Vooral als ze dan ook nog moeilijk gaan doen over de zwangerschap, ik weet ook wel dat elke zwangerschap verschillend is maar maak er geen drama van. Het is juist een mooie periode in je leven en ga dan niet overdreven moeilijk doen als je (helaas) last krijgt van zwangerschapskwaaltjes).
    (Zijn op het werk nu met 4 zwangeren en 2 doen net alsof ze een erge ziekte hebben)
    Sorry kan hier gewoon slecht over.
     
  10. Elmo

    Elmo Niet meer actief

    Zwangerschap staat voor mij gelijk aan een mooi wonder.
    Daar mag je het dus over hebben, daar mag je dus mee pronken en daar mag je zeer zeker zovaak overheen wrijven als je zelf wilt!

    Als een ander zich hier aan stoort..jammer dan :-D
    *mening*
     
  11. Feddar34

    Feddar34 Fanatiek lid

    23 apr 2009
    1.106
    3
    38
    Kunstenaar en piercer
    Nijmegen
    Zonde van je energie zeg, je druk maken om zoiets.
    Leven en laten leven.
    Wees blij dat we niet allemaal hetzelfde zijn, zou saaie bende worden niet!
     
  12. Mariekje

    Mariekje Fanatiek lid

    19 nov 2006
    1.014
    0
    0
    Ik irriteer mij bijna niet aan mensen, en gun echt iedereen een klein wondertje.
    Ik ben zelf een tijdje bezig, en ben nog altijd voor iedereen blij als ze zwanger zijn, ik leef met iedereen mee voor wat betreft kwaaltjes, en laat iedereen in hun waarde.

    Maar iedereen die zegt, nee, daar kan ik mij niet aan irriteren, nou jullie moeten eens kennis maken met mijn collega.

    Die roept doodleuk tegen een andere collega, die 3.5 jaar bezig geweest is voor haar kleintje, dat zij beter geen kinderen kon nemen, omdat ze een leuk setje bij de zeeman had gekocht. Ze vind het onverantwoordelijk om daar kleertjes te kopen. En goede ouders kan je niet worden, nee, ze moest een voorbeeld aan haar nemen. Ze vond het achterlijk dat zij ook 16 uurtjes bleef werken. Dat kon echt niet volgens haar. Het arme kind is spontaan in janken uitgebarsten.

    Midden in de rokersruimte zeggen, dat omdat zij zwanger is, ze vind dat het rookplekje maar weg moest, zo kon zij niet even gezellig buiten zitten. Er zijn 7 buiten zitgelegenheden op mijn werk, waarvan 1 ver weg, voor rokers is bestemd. Ze vond het heel raar dat zelf HR, onze hoofdkantoor, vertelde, dat ze beter ergens anders kon gaan zitten als ze buiten wilde zitten. Haar antwoord, ja maar ik ben zwanger, jullie moeten meer naar mijn wensen kijken.

    De kantinejuffrouw werd doodleuk meegedeeld dat er voor haar maar soep zonder zout moet worden gemaakt, en in de snoepautomaat zat iets niet waar zij sinds haar zwangerschap zo verslaafd aan was.

    Tegen mij riep ze doodleuk, dat mijn parfum haar misselijk maakt. (ik draag britt van burberry of angel) en dat ze het niet meer dan normaal vind dat ik dit maar niet op deed. En ja, zo werd het ook gezegd. Ik heb haar vriendelijk gevraagd ergens anders te willen gaan zitten. Anders bleef het ze misselijk.

    Echt handboekkwaaltjes heeft ze, en ze zit meer thuis dan dat ze werkt. Ze is 16 weken zwanger en heeft tot nu 7x in de ziekte wet gezeten,vooral met het mooie weer, je kan mij niet wijsmaken dat je zovaak ziek bent van een zwangerschap, want dan moet het wel ongezond zijn.

    Ook moet ze ander werk hebben, anders werd het te zwaar, ik kan je vertellen, wij werken op een backoffice, en geloof mij, veel vreten wij er niet veel uit. Want nu ze zwanger is, worden de muisbewegingen haar te veel, ivm carpaal tunnel syndroom.

    Ze wordt eerst naar een ARBOarts heen gestuurd volgende week. Want zelfs de meest begripvolle leidinggevende is het nu zat.

    En zo kan ik wel even doorgaan. En ik kan je vertellen, iedereen kan haar nu wel schieten. Want als je 40 uur per week, nou ja, als ze er is, met zo 1 moet samen werken, dan piep je echt heel anders.
     
  13. Cherrylein

    Cherrylein Fanatiek lid

    14 nov 2007
    1.759
    0
    0
    Van die meiden die alleen maar bezig zijn met hun zwangerschap bedoel je? Mjah, me eraan ergeren doe ik niet, maar zelf ben ik niet zo. Nu krijg ik het even niet meer uit mijn hoofd, maar niet omdat ik zo trots ben op mijn zwangerschap, maar omdat ik me er dood aan erger dat ik nog steeds zwanger ben en het gewoon niet meer wil zijn. Elk moment dat ik er niét aan denk, voelt als een verademing op dit moment.
     
  14. Cherrylein

    Cherrylein Fanatiek lid

    14 nov 2007
    1.759
    0
    0
    Jeetje Mariekje, wat een aansteller...Nooit tegen haar gezegd? Die neiging zou ik wel hebben. Gatverdamme, zulke mensen mogen van mij een schop onder hun hol hebben.
     
  15. Eliesje

    Eliesje Niet meer actief

    Nee stoor me er niet aan. Wel zwangeren die heel overdreven gaan lopen zodat iedereen aan het gewaggel kan zien dat ze zwanger zijn. :) Vreselijk!

    Oh ja en alleen maar klagen klagen en klagen. Bij 7 weken zwangerschap al last van bekkeninstabiliteit etc. :rolleyes:
     
  16. draak86

    draak86 VIP lid

    7 mrt 2008
    5.427
    0
    0
    Thuisblijf mama
    Noord-holland
    @Mariekje

    Heb al aangegeven dat ik het balchelijk vind dat iemand loopt te zeuren dat een zwangere straalt maar die griet waar jij het oover hebt :evil: daar zou ik ook moordneigingen van krijgen
     
  17. kvptje

    kvptje Fanatiek lid

    31 dec 2006
    1.156
    1
    0
    huismamma!!!
    Vlaardingen
    Van iemand die trots is op haar zwangerschap en daarvan geniet... nee daar kan ik me niet aan storen.

    Maar een zwangere buuf van een vriendin van me kan ik me wel aan storen. Heeft een ideale zwangerschap maar klaagt alleen maar!! En omdat zij eerder zwanger raakte dan die vriendin van mij voelt zij zich suprieur aan haar... ja daar kan ik me dan wel aan storen maar dat heeft volgens mij meer met het karakter te maken dan met de zwangerschap
     
  18. R1lana

    R1lana Fanatiek lid

    24 mrt 2009
    4.465
    0
    0
    Huisvrouw
    Venhuizen
    Ja idd :D
    Ik heb er totaal geen moeite mee, het is toch iets moois wat je mee maakt en ik snap wel dat je het dan wilt delen, heb zelf ook foto's online staan..
    Snap niet dat iemand zich daar aan kan ergeren ?
     
  19. R1lana

    R1lana Fanatiek lid

    24 mrt 2009
    4.465
    0
    0
    Huisvrouw
    Venhuizen
    Ja hier zou ik me dus wel enorm aan kunnen irriteren, als het om zulke mensen gaat als deze dame dan snap ik het wel !
     
  20. Elmo

    Elmo Niet meer actief

    Ik geloof niet dat Sandhya het zo verdreven bedoelde...zij vindt de mindere maten al irritant :D
     

Deel Deze Pagina