Hoe snel "zichtbaar" bij een tweede?

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Dottie, 10 mei 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Dottie

    Dottie Bekend lid

    8 mrt 2009
    665
    0
    0
    Bediende
    Dag dames,

    ik ben nog maar net zwanger en mijn buik is echt super gezwollen! Ik besef mij wel dat het waarschijnlijk mijn darmen zijn die heel erg opzetten ofzo, maar het is echt fel.
    Als ik met een blote buik voor de spiegel sta zit er echt al een buik. :( Ik vond het zelfs zichtbaar met mijn kleren aan. (ben wel gefixeerd erop...)

    Zo wordt het moeilijk om het nog een tijdje verborgen te houden...

    Iemand ervaring hiermee?

    Bedankt alweer!
     
  2. pina123

    pina123 Bekend lid

    30 jun 2008
    598
    0
    0
    Ja waarschijnlijk fixeer je erop en denkt dat iedereen het kan zien! Maar vooral in het begin gaan die darmen weer op hol volgens mij..
    Ik ben nu 11 weken en of je het nou kunt zien als je het nog niet weet... (ook m'n tweede)
    Dat denk ik niet.. Kan het nog goed verbergen!
     
  3. Luuz

    Luuz VIP lid

    16 aug 2008
    23.842
    2.610
    113
    Hier
    ja hier één!!! haha. ben nu 8 wk zwanger, en zag mn buikje al bij 6 wk. Ik weet dat eht mn darmen zijn, maarja.. hij zit er toch.. Gisteravond had ik optreden van de vereniging en moest een strak shirt aan :S:S We willen het nog even stil houden dus dat is dan wel balen.. Een vriendin die het wel weet, zei meteen dat het opvalt,,, en 's avonds krijg ik uit het publiek ook nog de opmerking dat ik dikker ben geworden.. mmm,,,ik wil ook niet weten hoe ik eruit zie als aan het eind van de zw.schap, want de buik word met de dag iets dikker...
     
  4. Dottie

    Dottie Bekend lid

    8 mrt 2009
    665
    0
    0
    Bediende
    Ik ben maar bang dat ze het op het werk gaan doorhebben. We zijn met een heel deel zwanger geworden op één jaar en nu is ronde 2 begonnen zeg maar. Dus iedereen is iedereen in het oog aan't houden op veranderingen in uiterlijk, gewoontes... Er zijn er al twee terug zwanger, waarvan we weet hebben.
    Plus iedereen weet ook dat ik héél hard mijn best doe om op gewicht te blijven, dus ik ben zo bang dat het gaat opvallen! Begrijp me niet verkeerd... laat die buik maar groeien, maar na 12 weken aub :)

    Pina: jij gaat het binnenkort vertellen?
    Roeltje: wel niet zo leuk dat je er gewoon wordt op aangesproken. Dat doe je toch niet? Zeggen dat iemand dikker is geworden [-X
     
  5. Mamavyas

    Mamavyas Fanatiek lid

    22 mrt 2006
    2.691
    0
    36
    utrecht
    Het enige wat je bij mij kan zien is vet hahaha.

    Nee serieuse bij is er niet echt een echte zwangere buik te zien.
     
  6. pina123

    pina123 Bekend lid

    30 jun 2008
    598
    0
    0
    nou ik had een moeder (ben juf) die met 7 weken tegen mij zei; ben je weer zwanger? Toen had ik een strak shirt aan met een bolerootje..
    Maar de familie weet het al en mijn collega's ook al vanwege mijn misselijkheid (heb 2 weken thuis gezeten)
     
  7. linaris

    linaris Lid

    28 apr 2007
    27
    0
    0
    Hey hey,

    Ik ben nu ruim 13 weken zwanger van mijn tweede kindje en ik moet zeggen dat het bij mij nog redelijk meevalt. Het ligt er heel erg aan welke kleren ik aan heb. Moet er ook wel even bij zeggen dat ik echt heeeeeel erg misselijk geweest ben en dat ik 3 weken geleden een flinke buikgriep gehad heb. Ben ook nog 3 kilo lichter nu als toen ik net zwanger was.....(voordeeltje aan ziek zijn..... ;) )
     
  8. safian78

    safian78 Actief lid

    26 jan 2006
    428
    0
    0
    Ik ben nu ongeveer 7 weken en zie er gelukkig nog niet veel van, alleen sávonds maar dan zijn mijn darmen opgezet. Bij week 12 gaan we trouwen dus ik hoop dat ik het tot die tijd verborgen kan houden!
     

Deel Deze Pagina