Teleurgesteld

Discussie in 'De lounge' gestart door BellaLuna, 11 mei 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. BellaLuna

    BellaLuna Niet meer actief

    Vorige week ben ik in het huwelijksbootje gestapt! Alles ging perfect, maar een goede vriendin van me was er niet. :( Ze had de dag ervoor om ruim 22.00 uur gemaild dat ze niet kón komen.

    Op mijn bruiloft hoorde ik achteraf dat ze het vervelend vond dat ze moest horen van een ander dat we gingen trouwen. Dat is mijn fout geweest, ik had namelijk op mijn hyves gezet dat ik een jurk had gekocht. Verder wist niemand dat we gingen trouwen... Mijn man had me nog niet officieel gevraagt, maar het was wel duidelijk dat we snel gingen trouwen. De volgende dag was haar zoontje jarig en daar hebben we het nog uitgebreid over gehad. Ze had het persoonlijk op mijn hyves gelezen, en niet van een ander gehoord.

    Nu was het dus voor mij een flinke domper dat ze niet op mijn bruiloft was, zij en haar man (en kinderen) konden absoluut niet komen maar wenstte ons wel een hele fijne dag toe.

    Toen de bruiloft achter de rug was, en ik weer eens het internet af ging speuren kwam ik haar online tegen. Ze zit op hetzelfde forum als waar ik ook af en toe wat post, (en dat weet ze), en zag dat ze gewoon op onze trouwdatum online was. Ze heeft een aantal reacties geplaatst op het tijdstip dat ons feest aan de gang was. :(

    Ze heeft me verder niet meer aangesproken op MSN, via telefoon of via hyves, dus naar mijn mening is ze flink gekrenkt. Mijn man zegt dat we er nu achter zijn gekomen wie onze echte vrienden zijn, en dat zij daar niet toe behoren.

    Nu krijgen we zojuist een SMS dat ze word opgenomen in het ziekenhuis voor een operatie. Het was allang bekend dat ze opgenomen moest worden, ze stond in de wacht voor een week of 10 al. De SMS is persoonlijk aan ons gericht, dus wat we ermee aan moeten weet ik ook niet.

    Voel me er heel zwak bij; Ben enorm teleurgesteld dat ze heeft gelogen dat ze niet 'kon' komen, anderzijds vind ik het ook heel spannend voor haar. Voel me enorm gekrenkt dat ze niet wilde komen op onze bruiloft omdat ze heeft moeten 'lezen' dat we gingen trouwen...

    Wat zouden jullie doen in mijn plaats?
     
  2. moes

    moes Fanatiek lid

    20 jul 2006
    2.765
    9
    38
    haar bellen en zelf om uitleg vragen.
    dit is puur een misverstand denk ik.
    jij bent voor haar dingen aan het invullen, vraag het haar zelf!
     
  3. BellaLuna

    BellaLuna Niet meer actief


    Nouja, ik weet dat ze gekrenkt is.
    Mijn vriend belt haar man op dit moment op (zij zijn vrienden), ik wil héél graag opheldering.

    Begrijp het gewoon niet, ze is altijd mijn beste vriendin geweest. De laatste tijd wat minder, maar toch.. :(
     
  4. Cynnie1984

    Cynnie1984 VIP lid

    25 feb 2009
    6.014
    140
    63
    R'dam
    Ik vind dat je man gelijk heeft je weet niet wie je echte vrienden zijn en daar hoort zij niet bij...

    ik zou nu op haar sms niet reageren....en een keer afspreken (over een paar weken als ze hersteld is) om erover te praten en haar duidelijk maken dat je het echt niet leuk vond dat ze niet bij jullie grote dag aanwezig was.

    Als een vriendin mij dit flikt is ze geen vriendin meer!
     
  5. BellaLuna

    BellaLuna Niet meer actief

    Wil er ook even aan toevoegen dat we pas geleden belde om af te spreken. Hun jongste was jarig geweest toen we niet konden, en zij zouden ons terugbellen wanneer het voor ze uit zou komen.......... Tja, dat telefoontje is nooit gekomen. :(
     
  6. Cynnie1984

    Cynnie1984 VIP lid

    25 feb 2009
    6.014
    140
    63
    R'dam
    Dat vind ik ook wel een beetje vaag..... net of ze jullie proberen af te sluiten van hun leven....????

    Is je man (is je vriend niet meer) al klaar met bellen?
     
  7. suus1983

    suus1983 VIP lid

    10 okt 2006
    47.809
    32.714
    113
    Komt me echt heel bekend voor. Wij kregen een smsje de avond voor ons trouwen om 23.00 uur dat die vrienden niet op onze bruiloft konden komen. Notabene een smsje, niet eens een belletje.

    Dit was ook een vriend van mijn man, ze kenden elkaar al sinds hun 2e. Helaas is het bij ons hierdoor wel stukgelopen.
    We hebben nog wel eens geprobeerd af te spreken daarna, maar zij hadden aldoor geen tijd. Toen kwamen we ze eens tegen bij ons in het dorp. Bleken ze daar al een week te zitten en ze hadden niks laten horen, toen was het voor ons wel heel duidelijk.

    Ik zou ook bellen en om opheldering vragen, maar persoonlijk ben ik nu wel van mening dat als iemand op die manier afzegt voor je bruiloft ze het waarschijnlijk niet de moeite waard vinden.
     
  8. BellaLuna

    BellaLuna Niet meer actief

    Hij houdt me ook op de hoogte via telefoon; hij is op zijn werk.
    Ik zal het vanavond allemaal wel horen. Ik weet gewoon niet wat ik moet denken.
     
  9. BellaLuna

    BellaLuna Niet meer actief

    Zo voel ik me op dit moment ook ja. Voel me énorm gekrenkt!
     
  10. suus1983

    suus1983 VIP lid

    10 okt 2006
    47.809
    32.714
    113
    @bellaluna: ja, dat hadden wij dus ook. Op de dag zelf drong het nog niet eens zo tot mij door, maar daarna was ik ontzettend gekrenkt. Om een verjaardag af te zeggen is nog tot daar aan toe, maar een bruiloft vind ik echt heel erg. Je kunt er niets aan doen als je ziek bent oid, maar om dan te wachten tot die avond laat vantevoren? Dat gaat er bij dan niet in. (Ik zag het smsje ook pas op de dag zelf, had de avond ervoor mijn telefoon al uit gedaan om nog lekker te kunnen slapen.)
     
  11. Moesje1

    Moesje1 Niet meer actief

    wat een raar verhaal! ik hoop dat ze aan je man wat uitleg kunnen geven want dit kunnen ze natuurlijk niet zomaar maken, neem aan dat hun dat niet snappen?

    hoop dat je vanavond wat meer weet natuurlijk!

    nog gefeliciteerd meid!!
     
  12. BellaLuna

    BellaLuna Niet meer actief

    Tja ik sliep in mijn ouderlijkhuis natuurlijk, en hoorde het ook pas van mijn 'man' de volgende dag. We zaten in de bruidsauto en hij zei: "Owja... Die en die komen vandaag niet.." Was echt een shock... Had het opzich verwacht, omdat ze ook al niet terugbelde om de verjaardag van hun jongste te vieren. En híj kwam ook al niet opdagen op de vrijgezellendag van mijn man. Ook 's ochtends een SMSje dat hij niet kon...
     
  13. leeuwen77

    leeuwen77 Bekend lid

    7 mrt 2006
    710
    0
    0
    duik instructrice
    bonaire
    GEFELICITEERD!!!

    Ik denk dat je niet te snel conclusies moet trekken. En ik weet niet wat voor operatie ze moet ondergaan, maar ik vind toch dat je haar bij moet staan. Laat jij je dan maar van de goede kant zien. Je kan haar natuurlijk altijd bellen en vragen of ze je steun nodig heeft. Haar antwoord zou je genoeg duidelijk moeten geven waar je staat. Sommige mensen nemen dingen nou eenmaal harder dan andere. Mijn beste vriendin is ook niet op mijn huwelijk geweest, en achteraf is ze gescheiden van haar man en kwam ik er dus achter dat het aan hem had gelegen en hij haar had verboden om mij nog te zien. Dus ben ik blij dat ik het contact toch heb behouden. Nu zijn we weer in elkaars levens. Dus kijk het nog ff aan.
     
  14. Ineke1983

    Ineke1983 Fanatiek lid

    30 jan 2009
    3.322
    0
    0
    Limburg, België
    Alvast gefeliciteerd met je huwelijk! Hopelijk heb je er toch van kunnen genieten, want het is jullie dag en nu trekken deze "vrienden" door hun afwezigheid toch nog aandacht!

    Wij hebben ongeveer hetzelfde meegemaakt met 2 vrienden zelfs:
    - Een vriendin sinds enkele jaren (die vooral graag ging stappen) stuurde rond middernacht (lagen al te slapen) een smsje dat ze niet gingen komen omdat ze pas de dag ervoor terug waren van vakantie en haar vriend nog rood zag! Dat is pas echt een flauw excuus... Later zag ik op haar foto op Facebook (een vriendensite, beetje zoals hyves denk ik) dat ze die avond in een discotheek was geweest!
    - En een jeugdvriend van mijn man heeft niet eens afgebeld! Hij had de week ervoor bij de vrijgezellenavond een kleine woordenwisseling gehad met de andere jongens omdat hij naar een striptent wilde en de anderen niet, ze vonden het gelukkig niet passen, en toen is hij gekrenkt vertrokken maar hij zou toch naar het feest komen. Niet dus! Vond hem wel altijd al een rare want hij beweerde dat ik mijn man van hem had afgepakt (komaan, een echte vriend gun je toch een lief en hij mocht hem nog gewoon blijven zien) Hij heeft pas 6 maanden later een mailtje gestuurd om zich te excuseren en nu doet hij niet of er nooit iets is geweest!

    Ik denk dat je je conclusies best trekt en deze personen niet meer als echte vrienden kan zien, want deze uitleg lijkt me meer jaloezie! Je kan natuurlijk nog altijd contact blijven houden en achteraf op bezoek gaan, maar ik zou toch een zekere afstand houden totdat ze bewijst dat ze je hechte vriendschap weer opnieuw waard zijn...
    Maar dat is natuurlijk mijn eigen opvatting en karakter!

    Hopelijk vind je een voor jou passende oplossing!
     

Deel Deze Pagina