Zwangere dames van het PCO - clubje.

Discussie in 'Zwangerschap clubs' gestart door Milla, 6 nov 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. DebJes

    DebJes Fanatiek lid

    19 jul 2008
    3.421
    0
    0
    Pedagogisch medewerkster
    Scheveningen
    hey meiden!

    Het is hier heerlijk weer! Ik moet vandaag even een dagje werken! Vind ik niet zo heel egr, zie ik mijn collega weer die ik nu 2 weken nie heb gezien. Zij is nu 15 weken zwanger dus ze zal wel aardig buikje krijgen!

    Jesse gaat zo naar oma en vanavond eten wij daar.

    Makkie heeeeeel veel plezier vanavond kom je het even melden!

    Hier foto van een ondeugende jesse gisteravond onder het eten.
    Foto is met mijn telefoon gemaakt dus niet hele goede kwaliteit.

    http://94.100.114.27/577650001-57770000 ... _olmI.jpeg
     
  2. Milla

    Milla Niet meer actief

    @ Makkie heel veel succes! Wat spannend en leuk, ben benieuwd!

    @ Linda fijn dat je de medicijnen ontvangen hebt.

    @ Lot, ik was het nog vergete te zeggen maar wij gaan naar bungalowpark het loo, bij apeldoorn.

    Ik ben hier even wat minder, heb het ontzettend druk..
    We zijn vanalles aan het regelen mbt school, ga vandaag weer naar zwangerschapsyoga, heb vanmiddag een afspraak in het ziekenhuis, deze week afspraak met vriendinnen en moet nog een hele boel doen voor de vakantie, we vertrekken vrijdag!
    Wat betreft school, ik heb inmiddels een afspraak gemaakt op een andere school ter oriëntatie. Vandaag krijg ik een telefoontje wanneer we kunnen gaan kijken, ik hoop nog voor onze vakantie.
    Ik heb helemaal geen last meer gehad van bloedverlies en krampen!
    Morgen ben ik 24 weken, ik tel de dagen af naar 26 weken, omdat dat de grens is tussen behandelen/niet behandelen, ik ben niet zo heel bang meer dat het mis gaat, maar ik weet dat het weer opnieuw kan beginnen, dus zal blij zijn als ik 26 weken zwanger ben en deze periode achter de rug heb.
     
  3. goedemorgen meiden,

    Heb me al een tijdje nie laten zien maar krijg het allemaal niet zo goed geregeld. Druk op kantoor, nog maar 11 dagen waarin ik alles moet overdragen. hebben een groot evenement gedraaid en thuis moet nog een hoop gebeuren.
    Maar ben zo moe dat er niets uit mn handen komt.
    zO KLAAGMODUS UIT.

    Ik ga vanaf nu weer netjes bijlezen en reageren.
     
  4. Milla

    Milla Niet meer actief

    Ryanne, je beeb gaat voor hoor, gewoon rustig aan doen.

    Heeft iemand nog iets van Chantje gelezen/gehoord? Ik vraag me af hoe het met haar gaat.
    Chantje, mocht je dit lezen, hoe was de verjaardag van Suze, en hoe gaat het met je?
     
  5. Makkie

    Makkie Niet meer actief

    Morgen meiden!

    Ryanne, doe jij nou maar rustig aan, je kunt niet alles tegelijk en bijhouden! En dat snappen we heel goed hoor! Dus nog 11 dagen tot je verlof? Heerlijkkkkkk!

    Pooh, Seth was als hele kleintje ook snel overprikkeld en onrustig. Maar goed, dat kwam achteraf ook grotendeels door de allergie.... maar ik denk dat veel kleintjes dit gedrag in het begin hebben, je hoort het zo vaak! Bij een maand of 3 is dat meestal wel over en gaan ze minder slaap nodig hebben en willen ze er mee bij zijn/ontdekken en zijn veel mensen en drukte juist wel leuk en interessant!

    Debjes, werkse even vandaag, dan weer lekker vrij!! Hoe gaat het nu met je ziektekiemen??

    Allemaal bedankt voor jullie succeswensen! Duimen jullie heel hard mee dat er een gezond zwaaiend bewegend minimensje :baby: in mijn buik zit?? [-o<
    Seth is trouwens een beetje uit zijn hum, hij had gisteravond ook verhoging (38.3) en rode wangen en huilerig. Dacht nu wel aan tandjes, maar tis nu weer over. Kan het zijn dat dat savonds erger is? Vind um nog wel wat witjes en beetje glazige/rode oogjes... als hij vanmiddag nog steeds verhoging heeft, dan bel ik even het bureau wat te doen met de prikjes. Lijkt me niet echt een lekkere combi dan...

    Vandaag verder een leuke dag!! Gedo is vrij, vanmiddag met ons ventje lekker pronken op het bureau (alleen de prikjes zijn natuurlijk niet leuk....) en dan vanavond naar de vlos voor de echo!! joehooooeeee!

    (oja, vanmorgen werden we om 09.00 wakker van veel herrie... was er een glazenwasser onze ramen van de slaapkamer aan het wassen?? :confused: Geen idee waarom , niet afgesproken ofzo en nooit eerder gehad! hahahaha ik vind het prima! :)
     
  6. DebJes

    DebJes Fanatiek lid

    19 jul 2008
    3.421
    0
    0
    Pedagogisch medewerkster
    Scheveningen
    Makkie koorts komt meestal '' avonds! Zou best tanden kunnen zijn! Of even niet lekker in hun vel! Kids krijgen natuurlijk snel koorts. Arme Seth :( Nog wel op de dag dat hij zijn broerte of zusje gaat zien ;)

    Ryanne lekker rustig aan doen hoor forum loopt niet weg ;) Had even op je bebysite gekeken leuk zeg! Wie weet wordt jouw baby wel op Jesse zijn eerste verjaardag geboren 14 juli ;)

    Milla lekker even op vakantie! Gelukkig geen bloedingen meer! Hopelijk blijft dat zo, snap best dat je uitkijkt naar die 26 weken dan heb je voor jezelf toch emer gerustelling, maar die kleine blif lekker zitten wie weet wel tot 42 weken ;)

    Oh ja Makkie kep nog steeds keelpijn en verkouden maar voel me niet echt ziek meer GELUKKIG!
     
  7. Chantje

    Chantje Fanatiek lid

    5 mrt 2007
    1.432
    0
    0
    amersfoort
    Hoi lieve meiden wat lief dat jullie nog zo aan me denken!!

    Hier gaat het wel, we hebben een HELE lastige tijd gehad en papa heeft besloten voor ons te gaan.
    Dat is natuurlijk heel fijn maar onze relatie en ook mijn ieigenwaarde heeft een flinke deuk opgelopen. We gaan er samen hard aan werken maar ik ben stiekem elke keer als ik naar huis rij bang dat hij weer van gedachten is veranderd. Ik voel me dus nog behoorlijk onzeker en zit (zat ik al niet zo) niet zo lekker in mijn vel....

    We hebben de verjaardag van Suze wel heel intens beleefd en we hebben alle 3 ontzettend genoten van die dag!! (foto's zijn te zien op mijn hyves).

    Mijn man heeft nog erg veel last van stress van zijn opleiding (hij heeft een paar weken terug te horen gekregen dat hij dyslectisch is). Dus hij zit veel achter de laptop ivm met zijn afstudeerproject en ik dus wat minder.

    Wil wel weer lekker met jullie meekletsen hoor!!

    Makkie; ik duim voor een super echo vanavond!

    Milla; wat fijn dat het nu goed gaat, geen krampen enzo meer!

    De rest moet ik weer ff lezen....
     
  8. Milla

    Milla Niet meer actief

    @ Chantje, dat is ook toevallig, ik heb zojuist een privetik naar je hyves gestuurd!
    Ik ben blij om te lezen dat jullie nog bij elkaar zijn, hopelijk komen jullie hier samen sterker uit en krijg je gaande weg weer vertrouwen in elkaar en in de situatie!
    Fijn dat de verjaardag van Suze zo leuk is geweest!

    @ Debjes, wat vervelend dat je je nog steees niet zo lekker voelt, gelukkig niet meer zo ziek, maar je hebt het flink te pakken gehad, ik heb het even niet gevolgd, maar is je mannetje inmiddels weer terug van vakantie?

    @ makkie ik duim voor je, ik denk dat je een jongetje krijgt!
     
  9. Makkie

    Makkie Niet meer actief

    hee meiden,

    Chantje, fijn weer wat van je te horen! En super dat de verjaardag van Suze zo geslaagd was! Is ze flink verwend? Zal wel!! En ook fijn dat jij en je man gaan proberen ervoor te vechten en bij elkaar blijven. Dat zal voor Suze ook het allllllllerfijnste zijn natuurlijk! Lastig voor je man, dyslectisch... is mijn broertje ook en ken nog wel meer mensen. Ik snap ook je onzekerheid die je nog hebt, zal mss nog wel even duren, heeft tijd nodig. Tis ook niet zomaar iets wat er gebeurd is! Ik wens jullie echt alle liefde en kracht van wereld toe!!

    Milla, een jongetje! hihihi wie weet. Wel gaaf 2 jochies! Mijn vriend zei vanmorgen trouwens dat hij een meisje denkt.... hij heeft bij Seth geen enkele keer een voorgevoel gehad, nu dus wel! hahahah we zullen zien! En wat fijn dat je nog steeds bloed en krampvrij bent! Houden zo! Wel rustig aan doen hoor, je kunt stress en drukte nu niet gebruiken (hoewel dat natuulijk moeilijk is in deze situatie) Denk aan je! En vrijdag met vakantie, fijn dat het door kan gaan, had je vorige week nog niet durven hopen/dromen!

    Nou, Seth had vanmorgen 38 graden en net 37,8. Ga om 15.00 naar het CB, vraag daar wel wat te doen met de prikjes. De eerste keer met prikjes had hij ook verhoging die dag en savonds echt enorme huilbuien. Geen idee of het met elkaar te maken had? Heb wel genoeg paracetamol in huis en hopelijk fietst hij er net als de 2e keer goed doorheen....
     
  10. poohbear226

    poohbear226 VIP lid

    12 feb 2007
    9.547
    2
    0
    pillenboer
    zuid holland
    @chantje, wat fijn dat je man toch verder wil gaan! maar ik kan me goed voorstellen dat dit wel een knauw in je relatie en eigenwaarde zet! Hopelijk komen jullie er samen goed doorheen! Leuke foto's van Suze's verjaardag trouwens!!! Toppie !!

    @makkie, je hebt kans dat het CB de prikjes van Seth uitstelt. Maar oh, ik zie dat het al 1500 is, dus je zal er wel al zijn ,duh! ;)

    Jens ligt al dik een uur in zn hangmat te pitten. Ik heb eindelijk de strijk weg kunnen werken. Er zaten zoveel kleren van mn vriend in. En omdat hij vrijdag t/m zondag naar Zweden is voor de begrafenis, moet hij toch wat schoon gestreken spul mee kunnen nemen! ;). Had ik al verteld dat ik zolang bij mn moeder ben? Stom he, maar ik vind 3 dagen fulltime met Jens best pittig. Ik ben soms erg blij als papa thuis komt en ik effe wat anders kan doen dan mama zijn. (schaam schaam). En dan te bedenken dat Debjes en sas dit zoiezo langer hebben dan 3 dagen.
     
  11. poohbear226

    poohbear226 VIP lid

    12 feb 2007
    9.547
    2
    0
    pillenboer
    zuid holland
    [​IMG]

    onze hangmat baby
     
  12. @ makkie heel veel succes en have fun vanavond! Kom je wel snel langs...
    @ debjes ik hoop niet dat het 14 juli wordt. Moet je eerlijk zeggen dat ik soms nu al denk kom er uit! (niet dat ik dat al wil maar ben het soms zo moe) Mag best een paar weekjes eerder komen :)
    Moet eerlijk zeggen dat mn rose wolk ff ver te zoeken ben. Ben echt toe aan mn verlof. * klagmodus weer uit*
    @ pooh wat een schattig menneke.
    @ chantje wat fijn dat hij voor jullie kiest. Zal een lastige tijd worden maar jullie komen er zeker sterker uit! Dikke knuffel voor jou.


    @ all net ff een geborotekaartje ontworpen. Heb de proefdruk bestel en mij kennende pas ik het toch weer wat aan maar het begin is gemaakt. Heb het in mn album algemeen geplaatst.
     
  13. Thamara00

    Thamara00 Fanatiek lid

    30 sep 2007
    1.171
    0
    0
    Thuis moeder
    Gelderland
    @ Chantje wat fijn om weer wat van je te horen.
    En helemaal super dat je man er voor wilt gaan, hopelijk gaat het snel weer zoals vanouds.
    Heel veel sterkte en succes met alles.
    Ga dadelijk nog even op je hyves de foto's bekijken.

    @ Makkie en heeft Seth de spuitjes gehad ?
    Ben zo benieuwd naar jullie mini mensje (laat ja vanaaf nog ff een foto zien)

    @ Pooh wat een leuke foto zeg.
    Die is echt helemaal vertrokken.
    Heb je helemaal goed hoor dat je even bij je moeder bent.

    Net een eind gewandele met de kids.
    Wilde voor Mika nieuwe broeken kopen, maar hij is zo groot en best mager dus alle broeken zijn veel te groot bij zijn billen en benen (en vind dat geen gezicht) dus vrijdag even bij de makro kijken of ze daar nog iets leuks hebben voor hem.
    En toen we thuis kwamen kon ik Nomi verschonen, ze had een flinke poepluier en was flink door gelekt :confused:
    Dadelijk met eten beginnen, manlief heeft vanavond curses die komt dus thuis om snel te eten om te kleden en weer te vertrekken.

    Nog even mijn meisje showen
    [​IMG]
     
  14. lot23

    lot23 VIP lid

    13 aug 2006
    6.130
    0
    0
    gelderland
    Chantje wat een goed nieuws dat je man voor jullie heeft gekozen maar dat je relatie en je eigenwaarde een deuk heeft opgelopen geloof ik best en ook je onzekerheid snap ik maar wel uitspreken he dan weet hij ook waarom jij niet zo lekker in je vel zit. Veel sterkte en hoop dat jullie hier samen heel sterk uitkomen!!

    Ryanne je mag best even klagen hoor, en als je verlof heb gewoon lekker uitrusten.

    Makkie hoe was het op het cb? Succes vanavond zal aan je denken!

    Milla Apeldoorn dat is in de buurt. Doe rustig aan en probeer te genieten van je weekje weg!

    pooh wat ligt hij lief te slapen zo ,had je het eigenlijk nog nagevraagd van het inbakeren? Snap dat je naar je moeder gaat hoor, dat heb je soms je handen even vrij!

    Thamara wat een mooi meisje zeg! Lastig met broeken voor Mika.

    Dames er is me gister wat overkomen, voel me zo'n superslechte moeder. Had Tygo overdwars in ons bed gelegd en wilde even wat van zijn kamertje pakken en toen hoorde ik een knal lag mijn kleine mannetje naast het bed en huilen en toen werd hij een beetje wit, jeetje wat ben ik geschrokken en heb ik staan huilen met hem in mijn armen en voelde me zo slecht gelukkig was mijn man al snel thuis. Hij lag op zijn rug en heeft zich denk ik met zijn benen naar achter geduwd en lag op zijn buik op de grond dus is omgeklapt oh echt voel me nog steeds slecht hier hoor ik hem voor te behoeden. sorry moest het even kwijt, mijn man heeft alles nagevoeld en Tygo begon nergens moeilijk bij te kijken of te huilen dus niets kapot denk ik maar ben dan zo bang voor zijn hoofdje en nekje...
    Vandaag ben ik een dagje thuis heb erge hoofdpijn ook slecht geslapen omdat ik Tygo in de gaten wilde houden dus vandaag lekker veel geslapen.
     
  15. Thamara00

    Thamara00 Fanatiek lid

    30 sep 2007
    1.171
    0
    0
    Thuis moeder
    Gelderland
    @ Lot
    Je bent helemaal geen super slechte moeder.
    Die kleintjes zijn gewoon zo snel.
    Mika is toen bij mij van de bank af gevallen.
    Gelukkig is het goed afgelopen met Tygo en als je het toch niet vertrouwd dan bel je de dokter even.
    Begrijp je gevoel helemaal (had ik toen ook) maar je bent echt geen slechte moeder hoor.

    Liefs Thamara
     
  16. lot23

    lot23 VIP lid

    13 aug 2006
    6.130
    0
    0
    gelderland
    Thamara dank je wel. Ik heb hem vandaag in de gaten gehouden en niets anders gemerkt dus denk dat alles goed is.
     
  17. meisje0123

    meisje0123 Fanatiek lid

    24 aug 2007
    3.343
    0
    0
    Noord Brabant
    Ahhh Lot, ze zeggen dat IEDERE moeder haar kind wel eens een keer laat vallen!!!
    Dus ehh... maak je niet te druk meid, het overkomt de beste wel eens!
     
  18. meisje0123

    meisje0123 Fanatiek lid

    24 aug 2007
    3.343
    0
    0
    Noord Brabant
    @ Iedereen: Is iemand van jullie bekend in Zuid Frankrijk / Cote d'Azur?
    Wij zouden op vakantie gaan naar Cap d'Agde naar een villa, maar nu belt de touroperator op dat er een overboeking is en dat ze een (nog luxere, dat dan weer wel...) villa hebben ge-opteerd voor ons in Saint Maxime, aan dezelfde baai als Saint Tropez. De accomodatie is bijzonder mooi, maar ik weet dus niet veel over het plaatsje en hoop dat dat ook leuk is!!

    Ik heb overigens al wel veel gegoogeld hoor, en het lijkt ook een prima vakantie-plek, maar ik dacht misschien kent iemand van jullie het plekje ook!
     
  19. Linda

    Linda VIP lid

    24 sep 2006
    7.819
    0
    36
    Gelderland
    Maxime ken ik niet maar Saint Tropez is natuurlijk kei sjiek, volgens mij zijn al die plaatsjes daar erg mooi in ieder geval vond ik de cote dázure geweldig!
     
  20. Makkie

    Makkie Niet meer actief

    Meisje, nee ken ik niet! Maar klinkt goeddddd!

    Linda, nog minder dan 4 weken jullie bruiloft joeeehooeeee! Hoe gaat het verder met de voorbereidingen?

    Lot, ooo meid, wat naar nou! Snap dat je je zo voelt, maar je kunt er niets aan doen hoor! Hele dikke knuffel! (ik laat Seth ook regelmatig alleen op ons bed als ik me aankleed ofzo.... kan ik beter ook niet meer doen, hij rolt al zo goed!) Gelukkig dat Tygo er verder geen last van heeft.

    Nou, de prikjes zijn doorgegaan... ben er zelf niet zo blij mee, maar onder de 38,5 graden mag het doorgaan. Hij had daar ter plekke 37,9..... mocht het verzetten, maar dan zou het pas over 2 weken zijn, hemelvaart zit ertussen... en omdat hij al achterloopt met de prikjes, hadden ze dat liever niet. Straks paracetamol geven, hij is echt niet lekker, dat was hij sowieso al niet. Verder wel goed gegroeid weer en ze vond het echt al ver en snel met draaien! Ga ook zo makkelijk bij hem, echt hoppa! Dat vond ze erg knap. Weer helemaal verder goedgekeurd dus! Gelukkig nu even heel lang geen prikjes! 11 juni weer naar de arts van het bureau.
    Pfffff maak me een beetje druk, heb sindsnet lage rugpijn en beetje ongigevoel.... hoop zo dat het goed zit straks! Nog maar een paar uurtjes!
     

Deel Deze Pagina