Zwangere dames van het PCO - clubje.

Discussie in 'Zwangerschap clubs' gestart door Milla, 6 nov 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. lot23

    lot23 VIP lid

    13 aug 2006
    6.130
    0
    0
    gelderland
    Makkie laat Seth maar niet meer op bed het is echt zo schrikken. Heel veel succes straks hoop voor je dat het er goed uitziet en jullie een mooi kloppend hartje zien!! [-o<
     
  2. poohbear226

    poohbear226 VIP lid

    12 feb 2007
    9.547
    2
    0
    pillenboer
    zuid holland
    @lot23, ged wat eng.. maar je bent geen slechte moeder hoor. echt niet!!

    @tamara, wat een koppie haar!!! lief!

    nou hier was het 3,5 uur slapen ,flesje en toen was ie me toch vrolijk. kletsen, spartelen lachen in zn bedje. met zn doekje kroelen, echt schattig.
    in bad gedaan en nu net beneden!

    ik moet straks na de pufclub, we hebben 6 weken na gym!! ben benieuwd naar alle verhalen
     
  3. Chantje

    Chantje Fanatiek lid

    5 mrt 2007
    1.432
    0
    0
    amersfoort
    Lot; Suze is ook een keer van ons bed gevallen. Wat voel je je dan vreselijk he?! Gelukkig kunnen die kleintjes heel wat hebben!!
     
  4. Sas7

    Sas7 Fanatiek lid

    23 mei 2007
    2.092
    0
    0
    @meisje mmm nog al een verschil zeg tussen cape d agde en saint maxime. Als je voor een strandvakantie gaat en fakir bent, dan zit je daar goed. Het is een en al kiezelstrandlot en rotsige baaitjes. Alles is daar wel een stuk duurder, restaurants en terrasjes en ijsjes. Het achterland is wel spectaculair en ruiger dan de langedoc. Maar als ik zelf mocht kiezen dan zou ik toch naar de cape gaan. Daar zijn de stranden tenminste van zand. Misschien als alternatief een kant en klare tent of stacaravan die wel beschikbaar is.
    @lot je hoeft je geen slechte moeder te vinden hoor. Soms is je kindje verder dan de mama. Nou heeft mama weer een leer moment gehad. Enneh ik heb Thijs van de week ook een keer laten stuiteren hoor. Ik had niet verwacht dat ie zichzelf zou loslaten en toen klapte die plat achter over. Weer wat geleerd.
    @makkie ik ben benieuwd hoe je echo is vanavond. Enneh Thijs heeft ook wel eens prikjes gehad met 38.5 en dat ging erg goed met paracetemol. Een dag later was ie van alles af.
    @all bleh ik heb een enorme baaldag vandaag. Ik baal dat mn man er niet is. En Thijs trekt aan alle kindjes de haren op het kdv. En als ie dat niet mag gaat ie heel erg hard huilen. Maar hij moet het toch afleren. Straks maar lekker mijn tent is top in bed kijken en morgen lekker met Thijs zwemmen. En dan zal ik er wel weer tegen kunnen.
     
  5. Linda

    Linda VIP lid

    24 sep 2006
    7.819
    0
    36
    Gelderland
    @makkie: ik duim voor je!
     
  6. Mvj

    Mvj VIP lid

    22 mrt 2007
    8.623
    0
    0
    zuster
    zuid - holland
    @milla : jeetje wat een vervelende periode heb ja achter de rug zeg pppfff gelukkig gaat het nu goed !

    @makkie ; ben benieuwd hoe je echo was !

    @ chantje : gelukkig heeft je man voor jullie gekozen !
     
  7. poohbear226

    poohbear226 VIP lid

    12 feb 2007
    9.547
    2
    0
    pillenboer
    zuid holland
    @sas, sterkte met alles. Zo'n baaldag is niet leuk, hopelijk gaat het morgen weer beter!

    @makkie, hoe laat moest je ook al weer vanavond??? Ik ga zo naar de na-gym, ben rond 2230 thuis en dan kom ik wel effe checken bij je!

    @linda, oeh jullie bruiloft komt nu dicht bij!!! leuk leuk leuk! is alles regeeld nu?

    pIk ga dus zo naar de na-gym. 6 lessen, ben benieuwd. papa is voor het eerst een para uurtjes (2 maar ;) ) met jens alleen. Hoop dat het alles goed gaat.
    u heeft ie snel nog zoiets van, ik krijg hem niet stil, doe jij het effe?! :)
     
  8. taliaa

    taliaa VIP lid

    2 mrt 2007
    15.466
    1.650
    113
    Brabant
    ha meiden,
    wat is er een hoop geschreven zeg, leuk!!!
    @makkie, je hebt nu je echo, ik hoop zoooo dat je een mooi minimensje ziet! laat je het snel weten??? en Seth zn prikjes, ja lastig hoor! hoe is het nu met hem? draait hij trouwens al beide kanten op (over de linker en rechterzij)?
    @Lot, meis toch, dat is schrikken... maar wat de rest ook zegt, dat kan dus iedereen overkomen. Ik leer er maar van, want ik deed dat dus ook wel eens even. even op ons bed en zelf even vlug wat halen, nu dus maar niet meer! ben dus maar blij: je hebt isa van een zelfde soort val behoedt!;);)hoe is het nu met Tygo?
    @Chantje, wat ben ik blij voor jou joh!!!!! en jullie!!!!!!!!!! ik snap dat dit wel een deuk heeft opgeleverd! ik hoop dat je er samen sterk uitkomt meis!!! dikke knuffel!(wat een mooie foto's op hyves!)
    @syb, wat ben je stil?
    @nietmeerniezen dames, ik ben blij dat ik niet de enige ben!!! Ze hebben hier bij de thuiszorg wel een cursus de blaas de baas, wieweet ga ik dat wel doen. eerst maar eens mn oefeningen doen.
    En Sas: die ringetjes, tja, mis. als ik er na nr 2 ook nog last van heb, laat ik dat ook doen, net als mn aambeien weghalen, haha lekker oudewijvenkwaaltjes;)
    @pooh, isa kon ook wel van slag zijn van drukte! hoort erbij hoor! nagymze!!!
    @thamaraa: wat een snoepie! en wat staat dat haar haar wijs joh!! en dat speldje *smelt*
    @alle andere dames, dikke knuff!!

    Hier alles ok, niks nieuws.ben weer voor een jaar BHV'er.
    Nog 3 dagen werken en dan VAKANTIE!!!! (2 hele weken, joepiedepoepie!!)
    Liefss, taliaa
     
  9. DebJes

    DebJes Fanatiek lid

    19 jul 2008
    3.421
    0
    0
    Pedagogisch medewerkster
    Scheveningen
    Ryanne logisch dat je het wel beetjke zat bent nu vooral met je werk! En ik troost je ik heb NOOIT tijdens me zwanegrschap op een roze wolk gezeten, klinkt misschien hard maar heb in die tijd bijna niet genoten. Als ik er nu achteraf op terug kijk schaam ik me wel een beetje, want het is toch wel het mooiste wat je kan mee maken, maar goe dik was echt 9 maanden lang ziek. heb alleen maar overgegeven en kon niks binnen houden.

    Chan: oh wat fijn dat er toch nog hoop is, en logisch dat jij nog wel bang en onzeker bent! Je relatie heeft toch een deuk op gelopen en daar moet hard voor gevochten worden, ik wens jouw en je vriend natuurlijkk heel veel sterkte. Ik heb de foto's gezien van Suze haar verjaardag geweldige foto's en die taart zo onwijs gaaf! Heb je die speciaal laten maken?


    Lot je bent geen slechte moeder hoor! Ik heb het met Jesse ook gehad en ik zat nog wel naast hem op de bank, ik nam een slok van mijn drinken en bam hij lag op de grond.


    Thamara wat een heerlijk meisje heb je en dat haar!

    Makkie raar dat de prikjes zijn door gegaan, hier doen ze dat dus echt niet, maar goed ze zullen het wel weten! Ik hoop dat de koorts snel zakt!
    Ben benieuwd hoe het bij de echo was!
    Mijn vriend komt trouwens zaterdagavond thuis.

    Pooh logish hoor dat je lekker bij je moeder gaat slapen! het is ook best zwaar en vooral als ze nog zo klein zijn ! Daarom zeg ik maar weer heb bewondering voor Sas

    Sorry als ik even iemand vergeten ben er is zoveel geschreven hahaha
     
  10. Sas7

    Sas7 Fanatiek lid

    23 mei 2007
    2.092
    0
    0
    @all even een blij berichtje ik kreeg net een mailtje van mn man en 2 aug komt ie weer thuis. jippie zaterdag zitten we op de helft. hiep hoi. Vanaf zaterdag kunnen we gaan aftellen.
    Sorry moest ik even kwijt.
     
  11. DebJes

    DebJes Fanatiek lid

    19 jul 2008
    3.421
    0
    0
    Pedagogisch medewerkster
    Scheveningen
    Sas lekker joh aftellen!
     
  12. Thamara00

    Thamara00 Fanatiek lid

    30 sep 2007
    1.171
    0
    0
    Thuis moeder
    Gelderland
    @ Sas das leuk nieuws.
    Dat word nu idd aftellen, hopelijk gaat de tijd lekker snel (want 2 aug is mijn zoon jarig :))
     
  13. taliaa

    taliaa VIP lid

    2 mrt 2007
    15.466
    1.650
    113
    Brabant
    @sas, goed joh!!!! bijna op de helft!!!!!

    @makkie, kom eens op meid!!!
     
  14. lot23

    lot23 VIP lid

    13 aug 2006
    6.130
    0
    0
    gelderland
    Sas dat is goed nieuws eindelijk een datum om naar af te tellen.

    Taliaa met Tygo gaat het goed hij is soms wat onrustig maar dat is hij vanaf zondag al dus niets met de val te maken. Verder is hij gewoon vrolijk, gelukkig.
    Ga je nog op vakantie? Heerlijk 2 weken vakantie, wij hebben volgende week woensdagavond anderhalve week vakantie heerlijk.

    Linda vind het leuk je hier weer eens te zien, we blijven je missen en je plekje houden we warm!!

    Makkie..............ben zo benieuwd!!

    Hier gaat het verder goed, nog wel wat last van mijn hoofd maar morgen wel een dagje werken. Donderdag moet Tygo naar het cb dus ben benieuwd hoeveel hij gegroeid is.
     
  15. taliaa

    taliaa VIP lid

    2 mrt 2007
    15.466
    1.650
    113
    Brabant
    @makkie, waar blijf je nou??
    @Lot, als het mooi weer is gaan we met mijn familie een weekend kamperen (hemelvaart) anders gaan we mis. een paar dagen naar mn schoonouders, die zitten dan in de Eifel. Fiijn dat Tygo niet echt last van de val heeft gehad! mama waarschijnlijk meer..;)

    Nou ik ga nu écht offline. Makkie, morgenochtend ben jij weer de 1e waar ik naar kijk!!:)
     
  16. Makkie

    Makkie Niet meer actief

    Hee meiden!!

    Sorry, ben al een tijdje thuis, maar mijn moeder was hier nog, dus lekker gekletst (Seth was toch een beetje uit zijn hum, dus niet meegenomen naar de vlos).

    Maarrrrrrrr: alles is toppie!!!!! \:D/ En mooi klein frummeltje te zien met een goed kloppend hartje!! Echt, wat een wonder en wat een opluchting! Volgens het apparaat ben ik nu bijna 9 weken, dus een weekje korter. Maar goed, mijn duur was echt een ruwe schatting, wist het echt niet zeker. Maar bij nu 9 weken zou mijn cyclus 34 dagen zijn geweest en dat komt meer in de buurt dan mijn berekening van 28 dagen natuurlijk... maar goed, maakt niet uit! Het kindje ziet er goed uit, mooie vruchtzak, goede vliezen, genoeg water en van goede grootte met een mooi kloppend hartje!! Over 3 weken nogmaals een echo, dan is het nog exacter te bepalen.

    Wat zijn we blij!!!!!! Tis nu pas echt, nu durf ik wat meer te genieten. Morgen intake bij de vlos, heb daar zin in hihihihi!

    Lees morgen jullie geklets weer even door, ben nu te hyper en ga even wat mensen bellen!

    Slaap lekker straks allemaal!!
     
  17. DebJes

    DebJes Fanatiek lid

    19 jul 2008
    3.421
    0
    0
    Pedagogisch medewerkster
    Scheveningen
    Makkie gelukkig was alles goed! Nou je zat er toch niet ver naast met je eigen berkening 5 dagen maar!
    Nu lekker genieten!
     
  18. taliaa

    taliaa VIP lid

    2 mrt 2007
    15.466
    1.650
    113
    Brabant
    moest toch nog even spieken...
    Makkie, meissie toch, wat ben ik blij voor jullie zeg!!! wat fijn dat alles goed is! nu lekker hyperen en morgen Seth in zn nieuwe t-shirt! wil natuurlijk wel een foto zien he..;)
     
  19. Mvj

    Mvj VIP lid

    22 mrt 2007
    8.623
    0
    0
    zuster
    zuid - holland
    @makkie : super zeg ! toch weer een opluchting !
     
  20. poohbear226

    poohbear226 VIP lid

    12 feb 2007
    9.547
    2
    0
    pillenboer
    zuid holland
    goed zo makkie!!! fijn hoor meid!!!
    @sas, wat fijn dat jullie een datum hebben nu om naar toe te leven. Tis nog wel ver weg, maar het aftellen is begonnen!
    @all ,de nagym was een uurtje bijkletsen over de bevallingen. Er waren er toch wel bij die het nog pittiger hadden gehad dan ik! pffff
    Volgende week gaan we echt gymen .;)
     

Deel Deze Pagina