Tweeling

Discussie in 'Zwangerschap clubs' gestart door Mima, 9 nov 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Olove

    Olove Actief lid

    23 okt 2008
    406
    0
    0
    Sales medewerkster
    HHW
    @Kar
    zit er dan ook geen regelmaat in die weeen...die krampen dus? Ik dacht namelijk dat je daar altijd aan kon herkennen dat het weeen zijn.

    Mbt de afspraak bij de Gyn..ze trekken bij ons in het z-huis er altijd een half uur voor uit..voor tweelingzwangerschappen..Eerst wordt er gevraagd hoe het gaat..dus zoals afgelopen week gaf ik aan dat ik last had van krampen..en daar werd eigenlijk niet op gereageerd heel apart...want toen ik nog in het z-huis lag werd ik meteen met de ambulance vervoerd naar het AMC toen ik zei dat ik krampen had.
    Daarna wordt er een echo gemaakt...en worden de kids gemeten..Bij mij begonnen ze trouwens ook ongeveer met 23 weken met de eerste meting.
    Ook wordt elke keer mn cervix gemeten..en afgezien van mijn geschiedenis wordt dit normaal gesproken in ons z-huis om de 4 weken gedaan.
    Ik begrijp precies wat je bedoelt...het is voor ons heel bijzonder..maar voor hun bijna routine..ik zie het als een stukje sociale vaardigheid die bij vele Gyn ontbreken..want je bent geen patient.. ( ja ook )..maar belangrijker nog een mens.
    Wat me wel opviel is dat de verpleegkundigen op de verlos in Alkmaar ontzettend lief en aardig waren...in het AMC is dat wel heel anders..missen ook een stukje sociale vaardigheid en sommige zijn zelfs contact gestoord ;)...die hebben dus echt een verkeerd beroep gekozen.

    @Karel..
    In principe is alles rustig..gisteravond nog wat krampen..wel van korte duur maar waren wel ongemakkelijker..
    Vanmorgen wakker geworden van 1 pijnlijke kramp...en vandaag rommelt het een heel klein beetje..ik verwacht vanavond weer meer..blijkt toch 's avonds elke keer echt te beginnen.
    Afgezien van wat meer slijmverlies de afgelopen dagen..gloeiende wangen..en de krampen/steken gaat het voor de rest goed.
    Ik heb weleens gehoord dat het oefenweeen zijn ( voorweeen ) en dat dit nog heel lang kan aanhouden, dit hoop ik natuurlijk..maar wel vervelend..want elke keer denk ik zal het nu begonnen zijn.
    Ook schijnen het indalingsweeen te kunnen zijn...heeft iemand daar ervaring mee?..Kan dat uberhaupt bij een tweeling...rare vraag..maar dat komt omdat ons meisje al heel laag ligt..ze trapt bijna de bm-mond open :)

    Ik heb trouwens ook die docu gezien op National Geo..erg interessant..ook al zijn die van mij twee-eiig..blijft een wonder allemaal!
     
  2. Margit, ik heb met tranen in mijn ogen je bevallingsverhaal zitten lezen. Het is zo herkenbaar. Ik lag dan met 30 weken en 1 dag met vroegtijdige weeen in het ziekenhuis en ben per ambulance met gillende sirenes naar de andere kant van het land gereden naar een ziekenhuis met een NICU. Ik dacht precies hetzelfde als jij toen: dat is toch niet nodig? Gelukkig hebben bij mij wel de weeenremmers geholpen. En dat alles als een film aan je voorbij is gegaan kan ik me zo goed voorstellen. Die dag was ook als een film aan mij voorbij gegaan, gelukkig met een goede afloop. Bij jou dan gelukkig ook wel, maar jouw meiden zijn echt die dag geboren. Dit doet mij te meer beseffen dat ik toen zo'n geluk heb gehad. Ik lijkt me zo zwaar om te vroeg te bevallen, je kindjes zo hulpeloos daar in die grote couveuse te zien liggen (wij kregen een rondleiding op de NICU zodat we wisten wat we evt. konden verwachten en daar lag een tweeling van 29 weken en een paar dagen). Ik wil jou en je man heel veel sterkte wensen met deze zware tijd. Maar dat het 2 mooie, sterke meiden worden, daar geloof ik in hoor!
     
  3. Kar76

    Kar76 VIP lid

    30 okt 2006
    5.124
    0
    0
    Maastricht!
    Olove, ja, die weeën van mij kwamen toen ook keurig om de 5 minuten. En werden gedurende de dag erger. Toen de VK kwam - ik had uiteindelijk toch maar eens gebeld - kreeg ik echt het idee dat ik me zo ontzettend aanstelde. Net of ik wist wat 'echte' weeën waren, ze voelden behoorlijk echt voor mij! Ik was zo kwaad. Toen hielden ze dus ook prompt op, om een uur of 12 later weer langzaamaan te beginnen. De vk was nog wel zo 'aardig' om me te strippen toen en daardoor ben ik wel de slijmprop verloren. Maar toen het dus wéér begon, en heftiger werd, en ook om de 3 minuten, durfde ik al bijna niet meer te bellen. (En het was nog 3 uur 's nachts ook..) Uiteindelijk bleken die 'echte' weeën ook niet sterk genoeg en moest ik aan de wee-opwekkers in het ziekenhuis.

    Mijn voorweeën, laten we ze zo noemen ;), voelden aan alsof iemand met twee handen mijn baarmoeder pakte en ronddraaide. Zoals je vroeger prikkeldraad deed bij anderen, met hun arm, weet je wel? Ik had al wéken daarvoor telkens menstruatieachtige krampen en het was daar dus absoluut niet mee te vergelijken. De échte weeën, en zeker die met het infuus, waren nog eens vele malen erger en moeilijk te beschrijven.

    Wat grappig dat jouw meisje ook 'kindje 1' is, en als eerste geboren gaat worden. :) Is jouw jochie ook zo'n draaikont? Hier lag hij dus nu alweer anders dan vrijdag, en toen lag hij ook anders dan 3 weken eerder.. Ben benieuwd of hij nog een vaste positie gaat kiezen! ;)
     
  4. Olove

    Olove Actief lid

    23 okt 2008
    406
    0
    0
    Sales medewerkster
    HHW
    nou..nou...Kar, zoals jij het beschrijft klinken die weeen helemaal niet prettig..niemand omschrijft ze als prettig ..maar als prikkeldraad bij je armen..je bedoelt dat uitwringen. Maar wat een gedoe dan...met de VK..Ik zeg ook elke keer tegen mezelf dat ik hoop dat het begint met vliezen breken..dan weet je het tenminste zeker dat het kan gaan beginnen..maar helaas begint daar maar 10% van de bevallingen mee.

    Onze meid ligt nog steeds in stuit..en is indd het eerste kindje..beetje balen..maar ik laat me goed voorlichten over eventueel een stuitbevalling..
    Onze jongen ligt al een tijd hetzelfde..met het hoofdje beneden..maar was rond jouw periode ook nog lekker dwars aan liggen...Ze kunnen nog alle kanten op, de CTG was altijd een drama toen ik in het ziekenhuis lag..zelfs nog met 28 weken!

    Verders een rustig avondje vol calorieen! Lijkt wel alsof ik nu alles moet inhalen qua bunkeren..ineens zoveel trek in milkshakes..magnum almonds ( en NEE dat staat NIET gelijk aan een pakje boter )..Dus vanavond ook nog eens makkelijk gegeten..patatje oorlog, kroket, kaassouflee, milkshake..en net een magnum almond..tis toch verschrikkelijk! Ben helemaal niet veel aangekomen..hooguit 10 kilo maar ik moet niet zo doorgaan.
    Buik begint weer iets te rommelen..maar ach..dat zijn we nu wel gewend.
     
  5. FunnyMe

    FunnyMe VIP lid

    8 jul 2006
    7.561
    0
    0
    Ik ben dinsdag met de meiden bij de kinderarts geweest. In het kort Sophie moet 27 mei naar de kno arts, de kinderarts denkt dat het spugen komt doordat er steeds zoveel druk op haar oortjes staat. Anna blijft onder behandeling van de fysiotherapeut. In ieder geval tot ze kan lopen. Over het overstrekken kon de kinderarts niet veel zeggen. Zou ze best vroeger zichzelf aangeleerd kunnen hebben toen ze het steeds benauwd had. En nu dat ze het niet meer benauwd heeft weet ze niet beter dan haar armpjes zo naar achter te overstrekken. Anna heeft te weinig spierspanning in haar armpjes en de kinderarts vond haar hoofdje ook niet sterk genoeg. Vandaar doorgaan met de fysio.

    Ik had gisteren echt weer een actie. Sophie lag er om 12.45 in. (ik had haar een dagje thuis gehouden, verkouden, ontstoken oogjes en het eerste tandje wat doorkomt) Om 14.30 werd ze chago wakker. Dus speentje gegeven, knuffeltje erbij en muziekje aan. Ze sliep zo weer. Om 15.30 werd ze weer wakker. Dus ik haar uit bed gehaald. Dacht zal even met diesel lopen. Ik pak de sleutels, deur dicht... heb ik de sleutels van de brievenbus bij me!
    Dus rondje met Diesel gelopen (met Sophie op mn arm) en daarna gevraagd of hij bij de buren mocht blijven.
    Ik kon 2 dingen doen, of naar mn ouders lopen (3,5 km) of naar mn broertje (500 meter). Aangezien ik geen buggy, telefoon of wat dan ook bij had ben ik maar naar mn broertje gelopen. Mn broertje woont op t kamp. Ja hoor zijn ze samen met hun zoontje naar de ha. Dus ik ben maar in die wagen wezen wachten. Om 17 uur kwamen ze eindelijk (Anna was nog op kdv) dus heb het uitgelegd, Sophie daar gelaten en ben met mn broertje Anna gaan halen. Om 18 uur kwam gw thuis. Die moest wel lachen toen hij het hoorde. Ach tis echt weer iets voor een chaoot zoals ik...

    Moet het even nog een keer zeggen.... Sophie haar eerste tandje is door!!!!!
     
  6. Noor28

    Noor28 Fanatiek lid

    12 dec 2006
    3.801
    0
    0
    verpleegkundige
    Nieuw Vennep
    hai meiden!

    Hier een beetje druk met vanalles, en ook een boel leuke dingen, dus ben er ff wat minder geweest ;)

    FunnyMe: hoera de eerste tand!! :)
    Dus nog even niet klaar in het ziekenhuis met je dametjes. En door met de FT. Hoe gaat het verder met de meiden? rollen ze al het huis door ;)

    Olove: alweer een paar dagen verer. Gaat ie nog een beetje??

    Margit: wat heb je je verhaal over de bevalling ontzettend mooi opgeschreven. Ook hier prikkende oogjes hoor!
    Hoe is het nu met de dametjes??

    Bolbuikje: hoe is het nu met Benthe thuis??
    Kunnen Malou en Ruben al een beetje wennen aan haar "vaste verblijfsvergunning"? :)

    Kar: hoe is het nu met de hormonen-explosie? Nog steeds zo snel emotioneel? Herken het wel heel erg hoor!! Pffff zwanger zijn heeft soms echt de nodige ongemakken! Kan het me nog al te goed herinneren! (Het is trouwens ook niet meer echt goed gekomen hoor, kan nog steeds heel snel prikkende ogen krijgen ;))
    staat het gisteren in de krant gepubliceerde stuk ook online?

    Karel: vandaag weer echo toch? Laat je even weten hoe het geweest is??
     
  7. FunnyMe

    FunnyMe VIP lid

    8 jul 2006
    7.561
    0
    0
    Noor, Sophie rolt lekker door de kamer. Anna niet, die wil alleen maar op haar buik liggen. Ze tijgert wel (in zn achteruit) Ach ze vindt het allemaal wel best. Wat heb je allemaal voor drukke dingen achter de rug (vroeg zei nieuwsgierig)? Hoest met je mannen?

    Vanmorgen bij het CB geweest. Anna weegt nu 7215 en Sophie 7190. Dames zijn 68 en 68,5 cm. Keurig dus. Omdat we over een maand op vakantie gaan adviseerde de arts om nu alvast de prikjes te doen ipv met 11 maanden. Dus oke, meiden hebben de prikjes gehad.
    Ook mogen ze als de nutrilon op is over op volle melk. Dan moeten we wel vit D bijgeven.
     
  8. Karel1978

    Karel1978 Fanatiek lid

    12 jan 2009
    2.273
    0
    0
    Maastricht
    Wat is er weer veel geschreven. Ik krijg geen melding van nieuwe berichten, dus ik heb nog niet alles bij kunnen houden :(


    Vandaag inderdaad weer een echo gehad. Ik had dezelfde echoscopiste, dus ik baalde want de vorige keer was ze niet bepaald vriendelijk. Maar deze keer gelukkig wel. Met 3 man sterk gingen ze kijken. En ...met de dames is alles helemaal goed! De groeiachterstand is verdwenen. Uiteraard verschillen ze iets van gewicht maar dat was geen probleem. Ik ben dus helemaal happy! :D
    Een van de meiden lag uitgebreid te gapen en op zo'n echo ziet dat er dan wel heel raar uit. Zo'n bekkie die dan helemaal open gaat :)
    Ze liggen nu allebei in stuit, met de hoofdjes tegen elkaar ( ik zal eens een foto plaatsen). Ze lagen elkaar te aaien en gaven bijna kusjes!!
    De echoscopiste vond het zo leuk dat ze 1 foto zelf heeft gehouden, na ja dat mag dan wel van mij ;)

    Maar dat streng toespreken helpt dus wel! Opvoeden begint nu al (ahum)
    Moet nog wel elke week komen, dan kijken ze alleen naar de hartjes en vruchtwater enzo. Nu heb ik eigenlijk weer een complete 20 weken echo gehad..

    Bij iedereen alles nog rustig? ik lees over tandjes die doorbreken!! Dat is toch wel een mijlpaal he! ;)
    En bij Olove alles rustig? Die eetbuien heb ik nu... ik ben nu 8 kilo aangekomen. Nu bijna 1 kilo per week...poh.. maar gelukkig alles op de buik, dus geen opgepoft gezichtje.. Maar een frietje gaat er goed in hoor! Lekkerrrr.

    Nou, ga nu toch maar netjes een bruin broodje smeren en dan werken.. bah..
     
  9. Karel1978

    Karel1978 Fanatiek lid

    12 jan 2009
    2.273
    0
    0
    Maastricht
    plaatje zo maar:
     
  10. MC lover

    MC lover Actief lid

    16 aug 2007
    436
    0
    0
    Valkenswaard
    Deze wilde ik jullie niet onthouden:
    http://www.planetdeb.net/spirit/rescue.htm

    @Karel wat een prachtige echo!!! Maken ze bij jullie 3D? Heel mooi!
    Fijn zeg dat het verschil weg is, weer een zorg minder.

    @FunnyMe: Je dames doen het prima zeg! En haar eerste tandje, ziet zo grappig uit he. heeft ze er geen last van gehad?
    Wat een grap zeg met die sleutel, als ik jou verhaal zo lees zou het zo op mij van toepassing kunnen zijn! Ik ben een keer vergeten Julian neer te leggen die nog even in zijn bedje zat te spelen, terwijl ik Thomas lekker neerlegde. Na een half uur hoorde ik opeens huilen, zat ie nog precies hetzelfde in zijn bedje, hij wist toen nog niet hoe die moest gaan liggen :oops: :oops: :oops:

    @Noor: ondanks de drukte alles op rolletjes?

    @Olove: ik had ook niet in de gaten dat ik weeen had (last van mijn rug ja dat wel, maar wist ik veel) totdat mijn vliezen braken. Trouwens het apparaat in het ziekenhuis gaf later ook geen weeenactiviteit aan (en ik ben ook niet zo iemand die dat overduidelijk laat merken) maar ik voelde ze toen toch overduidelijk
    Doe je maar lekker tegoed aan al die calorieen, waarschijnlijk hebben die kleintjes dat nu nodig en heb je er daarom zo'n zin in. Ze houden het gelukkig nog goed vol in je buik, duimen dat het nog even zo blijft.

    @Essie: hoe gaat het met jou en de kleintjes?

    @Margit; wat een verhaal zeg, het eerste wel heel herkenbaar. Bij mij ging het ook allemaal zo snel en onverwachts je beseft pas veel later wat er gebeurt is en dat je nu toch echt mama bent geworden! Hoe gaat het nu met de kleintjes, wat een vechtertjes (hebben ze vast van hun mama). Sterkte en vergeet niet te genieten. Denk aan jezelf!

    @Addie: Hoe is het met jou en de kleintjes?

    Maddy
     
  11. HJ1977

    HJ1977 Actief lid

    6 jun 2007
    447
    1
    0
    Hé dames!

    Karel, wat een superfoto! Echt heel erg mooi zeg. En wat fijn dat er geen sprake meer is van een groeiachterstand. Kun je nu extra gaan genieten!

    Olove, heb gisteren ook magnums gekocht. Wil je dat soort dingen hier niet meer noemen? ;) :D Veel te lekker.

    Funnyme, fijn dat het lekker gaat met je meiden. Mooi verhaal van de sleutels, had mij ook kunnen overkomen. Sterker nog, het is me al een keer overkomen, maar toen had ik nog geen kindjes en de fiets bij de hand, dus het was iets minder dramatisch.

    Kar, hier ook nog steeds last van de hormonen. Ben nu begonnen met een nuvaring en ik krijg het idee dat het alleen maar erger wordt :( .
    Ontzettend leuk onderwerp trouwens waar je op promoveert.

    Margit, wat heb je de bevalling mooi beschreven zeg! Wat moet dat heftig zijn geweest.
    Hoe gaat het nu met Merle en Linde en met jullie?

    Hanneke, hoe gaat het met het complete gezinnetje? Kun je het allemaal een beetje bolwerken?

    Daisy, hoe gaat het met je? Nog steeds halve dagen aan het werk? En hoe is het met de meiden?

    Zwangere dames, houden jullie het nog een beetje vol? Na de 20 weken echo vond ik de zwangerschap wel snel zwaarder worden, jullie ook?

    Hier alles oké. Lex en Midas liggen heerlijk te slapen. Ze krijgen nu echt een ritme in hun dag, erg fijn. De nachtvoedingen komen nu ook altijd omstreeks 5 uur en wanneer ze eerder wakker worden slapen ze met fopspeentje nog best een poosje door.
    Berry en ik zitten wel behoorlijk aan de lat. We zijn gewoon door en door moe. Berry omdat hij laat (na de laatste fles) gaat slapen en er vroeg weer uit moet. Ik omdat ik sinds de kinderen thuis zijn geen nacht meer helemaal heb geslapen.
    Zondag heb ik mijn eerste slaapdienst weer. Ik kan er bijna naar uitkijken om de hele nacht te slapen, maar vind het wel sneu voor Berry dat hij er nu 's nacht uit moet voor de voedingen en dan ook nog de volgende dag moet werken. Ben wel benieuwd hoe ik het vind om mijn jochies zo lang niet te zien.
    O, alarm van boven! Ze zijn wakker.
    Tot later!
     
  12. Olove

    Olove Actief lid

    23 okt 2008
    406
    0
    0
    Sales medewerkster
    HHW
    Nou hier zijn we weer!

    @ Funnyme
    Gefeliciteerd met Sophie haar eerste tandje! De rest zal nu wel snel volgen he.

    @Karel
    Heerlijk dat alles er goed uit ziet...en wat een prachtige foto...ik wou dat die van mij er zo mooi bij lagen..Die van jou worden vast foto modelletjes haha!
    En tja die kilo's..ik denk dat ik in totaal nu 10 kilo ben bijgekomen...alles op mn buik..een piepklein beetje bij mn billen en bovenbenen.
    Maar inderdaad ook geen bolle toeter :D

    @all
    Net terug van controle..alles is nog steeds stabiel. BM-mond hetzelfde en de hartjes van de kindjes doen het prima..liggen nog wel in dezelfde houding..eerste kindjes met dr kontje naar beneden.
    Had het weer aangegeven over mn krampen en ze zei eigenlijk alleen dat ik aan de bel moest trekken als het erger werd..wat ik natuurlijk zeker wel van plan ben.
    Dacht eigenlijk dat dat mn BM-mond nog korter had gemaakt, maar gelukkig niet.
    Gisteravond had ik het wel weer ff heftig..maar niet heftiger als anders..en gelukkig kom ik de nachten gewoon normaal door.
    Tot nu toe dus bijna 2 weken elke dag/avond last van gehad..en elke keer is het weer spannend..das wel vermoeiend.
     
  13. MC lover

    MC lover Actief lid

    16 aug 2007
    436
    0
    0
    Valkenswaard
    Effe spammen (sorry, kan het niet laten)

    [​IMG]
     
  14. MC lover, dat mag hoor, met 2 van die schatjes!

    Karel, wat een mooie echo!

    Hier alles goed hoor, bedankt vor het vragen MC lover. Het is alleen druk, druk, druk he jullie kennen het wel. Vandaag met Isis naar de KNO arts geweest. 3 kwartier wachten voor 1 minuut binnen te zijn. Alles was goed met Isis oortjes. Tja, dat kon ik haar ook wel vertellen, maar ja de ka stond erop dat ik met Isis naar de kno arts ging. Ach, beter een controle teveel dan te weinig. Op het moment gaat het ook erg goed met Isis. Misschien dat ze eindelijk over de krampjes heen aan het groeien is?
    Verder genieten de meiden lekker van hun fruithapjes en groentehapjes. Fay eet iets beter dan Isis, maar ik denk dat Fay gewoon met alles wat makkelijker is dan haar zus. Vanaf volgende week gaan we minder flesvoedingen geven en meer echt eten. Ben benieuwd hoe dat gaat.
     
  15. Noor28

    Noor28 Fanatiek lid

    12 dec 2006
    3.801
    0
    0
    verpleegkundige
    Nieuw Vennep
    Essie: pff balen zo lang te moeten wachten voor zo'n kort consult, maarja, dat kan je nu weer afvinken. Fijn dat het zo goed gaat nu met Isis! En spannend weer minder melk en meer bijvoeding, toch weer een mijlpaal he?

    MCLover: wat een mooie jongetjes zijn die twee van jou toch! Heerlijke snoetjes!! Hoe is het verder bij jou??

    Olove: fijn dat alles weer goed was!! Hoever ben je nu? (aangezien we je banner niet meer kunnen zien)

    Karel: wow, wat fijn dat alles goed was!! Gelukkig joh!! Toch weer een stuk minder spanning daarvan denk ik!!

    HJ: wat fijn dat je een beetje een ritme te pakken krijgt, wel zo lekker! En ja, het is af en toe doodvermoeiend met dat soort nachten... Het wordt echt beter, maar kun je iets verzinnen om tijdelijk wat ontlast te worden? Al komt er maar iemand overdag even langs zodat je gewoon een paar uurtjes kunt bijtanken!
    Alvast succes voor je slaapdienst van zondag, wel weer even wennen!
    (Wat voor werk doe je eigenlijk?)

    FunnyMe: wow die twee van jou ontlopen elkaar écht nauwelijks!

    Hier druk geweest de afgelopen periode met 6 keer een halve dag scholing ivm ons nieuwe elektronisch dossier (niet hét veelbesproken dossier, hoewel daar natuurlijk op termijn wel aansluiting voor zal komen) en afgelopen maandag was de "go-live" dus best wel wennen allemaal, en verder leuke dingen: weekendje Schier met vriendinnen en kids, verjaardagen, onze zesde trouwdag etc.
    Alles loopt hier verder goed hoor, lekker zijn gangetje!
     
  16. Olove

    Olove Actief lid

    23 okt 2008
    406
    0
    0
    Sales medewerkster
    HHW
    @Noor
    Ik ben nu 31weken..as zondag 32...dus het gaat de goeie kant..
    Krampen zijn er nog..en vandaag al vanaf vanmiddag tot nu..het duurt dus langer en begint al in de middag ipv in de avond..Maar verwacht gewoon weer een rustige nacht hoor.
     
  17. FunnyMe

    FunnyMe VIP lid

    8 jul 2006
    7.561
    0
    0
    Meiden willen jullie me helpen? Voor mijn werk (kraamverzorgende) moet ik een soort van presentatie schrijven. Het moet gaan over tweelingmoeders. Ze wilden graag dat ik als tweelingmoeder zou vertellen,hoe wij het fijn vinden dat er met de kindjes wordt omgegaan. Bijv. Ik vond het persoonlijk erg fijn dat de kindjes dicht bij elkaar bleven (dus samen in bed). Kunnen jullie me vertellen wat jullie belangrijk/ fijn vinden?
     
  18. FunnyMe

    FunnyMe VIP lid

    8 jul 2006
    7.561
    0
    0
    Karel jouw foto doet me denken aan een echofoto van de meiden. Daarbij hield 1 kindje steeds het hoofdje van de ander vast. Ik zal hem eens opzoeken en plaatsen.
     
  19. FunnyMe

    FunnyMe VIP lid

    8 jul 2006
    7.561
    0
    0
    Het ziet er een beetje eng uit. Ik was daar pas 16w5d

    [​IMG]
     
  20. Olove

    Olove Actief lid

    23 okt 2008
    406
    0
    0
    Sales medewerkster
    HHW
    @Funnyme
    Wat mij heel fijn lijkt is inderdaad als de kleintjes lekker vaak bij elkaar zijn..bv in de box.
    Als het iemand is die ervaring heeft met tweelingen. Tja en het belangrijkste dat de aandacht goed verdeeld wordt.
    Er zullen vast nog veel meer dingen zijn..maar daar zal ik denk terloops tegenaan lopen.

    @all
    Zoals velen heb ik ook Hyves en ben ik lid van de Tweelingenhyves..en daar lees ik net dat 1 van de meiden afgelopen dinsdag is bevallen van 2 meiden..zij lag al met 23 weken in het ziekenhuis en volgens mij was ze nu 28 weken geweest..Uitpuilende vruchtenzak en nog meer narigheid.
    Helaas is het eerste meisje overleden en het tweede meisje vecht nu voor haar leven.
    Pffff..wat een zwaar bericht zo op de vroege dag..en dat doet mij steeds meer beseffen dat ik ( wij ) zo'n geluk hebben...
    Ook al ben ik het de laatste tijd behoorlijk zat..mede doordat die Buik behoorlijk in de weg zit..besef ik dat de kindjes zolang mogelijk bij me moeten blijven

    Vannacht dacht ik echt dat het was begonnen, vanaf de middag zoals al eerder geschreven krampen...en dat zette zich ook door in de avond en in bed. Tegen 12 uur probeerde ik te slapen maar het viel me op dat het steeds regelmatiger kwam..( om de 3 a 4 min ) vanuit mn rug en onderbuik.
    Ik ben na 3 kwartier onder de douche gestapt en toen zakte het af...heb er daarna nog heel even last van gehad ( puur minder ) in bed..
    Ik denk dat dit dus echt die beruchte oefenweeen waren..en waar ik eigenlijk al anderhalve week last van heb..Het is wel behoorlijk vervelend aan het worden nu..
    Vandaag is het ook aan het rommelen..maar meer zeuren.
     

Deel Deze Pagina