Januari 2010 Mama's

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door cruella, 22 apr 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Cleo

    Cleo Actief lid

    1 nov 2005
    471
    0
    0
    Heel voorzichtig kom ik mij bij de januari 2010 moeders melden. Gisteren had ik een positieve test, maar ik durf niet onbevangen blij te zijn. Voor de geboorte van ons dochtertje heb ik twee keer een mk gehad. Dat speelt toch wel door mijn hoofd. Een spannende tijd voor ons allemaal.

    Gefeliciteerd voor alle a.s. mama´s die het hartje al hebben zien kloppen!

    liefs,
    Cleo
     
  2. Hilli

    Hilli Fanatiek lid

    26 dec 2007
    1.864
    0
    36
    Hey hey :)

    @Crash: Ooh dat vind ik ook heel lief van je oom :D
    Wie weet maakt jij ook wel kans op een tweeling, spannend :D

    @Noname: Wat goed! Hier ook de nacht doorgeslapen, gelukkig, maar ik had deze morgen wel niet het gevoel dat ik uitgeslapen was.

    @Sjalotjuh: Haha!! Geweldig, een plant die Ukkie heet! :) Ik stel me al voor hoe jullie daar tegen zitten te praten :D
    Leuk hé, de beeb namen geven. Hier is het Frumpeltje of Frumpel. Nog iemand die hun kleine al een naam heeft gegeven? Die van Wops is Pooh, dat weet ik nog :)

    @Eekje en Marieke: Gefeliciteerd met de 7 weken!! Is al ver hé :D

    @Jada: Hoera! Helemaal geweldig! Ben echt blij voor jullie :D
    Ik krijg met 8 weken ook nog een inwendige. Ik weet ook echt niet wat ik moet verwachten ... tis toch niet te groot hé :oops:

    @Marieke: Idd, wat jij zegt. Gewoon dan een echo en zoveel weken van zorgen minder!

    @Stitchie: Welkom! En gefeliciteerd :D Een echt wondertje dus :D

    @Cleo: Ook voor jou een dikke proficiat en welkom!

    Nee, ik geloof het nog steeds niet dat ik zwanger ben. Zo moeilijk. Ik had nooit gedacht dat ik zo nuchter zou zijn :D
    Ik ben vandaag met mijn nicht, die drie weken langer zwanger is, gaan shoppen voor cadeautjes voor de peter en de meter. Voor haar hé, ik wacht nog af :D Was een hele mooie winkel, met zoveel schattige dingetjes :D
    Peter en meter, is dat niet peetoom en peettante in NL?
     
  3. Ise

    Ise VIP lid

    28 okt 2007
    5.163
    436
    83
    jada, SUPER zeg! gelukkig.. dus een inwendige echo valt mee? misschien dat ik voor volgende week dan toch een afspraak maak bij een echobureau (daar mag je een afpraak maken voor een termijnecho voor je de eerste afspraak bij de vk hebt, ik zou m dan zeg maar zelf betalen). ik kan eigenlijk niet wachten.. bij de vk zou ik nog een week of 4 a 5 moeten wachten op een echo. weet niet zo goed wat ik moet doen, wil ook niet te voorbarig doen.
     
  4. Hilli

    Hilli Fanatiek lid

    26 dec 2007
    1.864
    0
    36
    Als jij je er beter bij voelt om nu al een echo bij het echobureau te laten maken, zou ik dat zeker doen. En dat je hem zelf moet betalen, op zich maakt dat niet veel uit hé. Tis tenslotten jullie wondertje. :D Daar heb je dat wel voor over :)

    Ik zie net dat mijn banner verkeerd staat. Ik ben 16 januari uitgerekend, dan ben ik vandaag 4 weken en 6 dagen, geen 4 weken en 5 dagen, toch?
     
  5. @stitchie; Welkom, gefeliciteerd met je zwangerschap!

    @Cleo; Jij ook welkom! Ik kan me voorstellen dat je het nog wel wat eng vind.

    Als jullie ook op de lijst van de januari mama's willen komen moeten jullie even een PB-tje sturen naar Jada1984 of naar mij (Sjalotjuh87) Dit is de site, http://www.everyoneweb.com/januari2010/

    Inwendige echo heb ik ook gehad. Viel mij ook reuze mee, had ik niet verwacht.

    Ik weet niet meer wie het was (sorry) :oops: maar ik ben ook niet achter de laptop vandaan te halen, heb ook geen zin om te gaan poetsen of wat dan ook. Echt erg eigenlijk :p Ik ga nu toch maar proberen wat te doen. Zoë licht lekker op bed dus daar heb ik ook geen 'last' van.
     
  6. @ Hilli, valt mee hoor, het is even een raar gevoel, maar er is niks engs aan. Terwijl ik het van te voren toch wel een beetje eng vond.
    Mij koste deze echo helemaal niets, heb er nog speciaal naar gevraagd. Ik moet hier ook wat gaan doen in huis, morgen allemaal visite over de vloer.
     
  7. @ Hilli. Je banner zou idd op 4 weken en 6 dagen moeten staan, vreemd heb je de verkeerde datum ingevoerd?
     
  8. Hilli

    Hilli Fanatiek lid

    26 dec 2007
    1.864
    0
    36
    @Jada: Is het zo'n beetje als bij een uitstrijkje?
    Nee, ik heb niet de verkeerde datum ingevoerd. Heb het net nog eens geprobeerd. ZP banner geeft 6 dagen aan, en deze 5 dagen. kHeb de dag van mijn laaste menstruatie daarom maar een dagje vervroegd :D Staat mijn banner tenminste juist :)

    Ik zit ook veel te veel achter de laptop. Maar ben altijd zo benieuwd naar iedereen zijn kwaaltjes, echo's, ... :D
     
  9. Ik heb nog nooit een uitstrijkje gehad, dus ik weet het niet. Er komt een soort ijzeren staafje bij je naar binnen, daaromheen een condoompje. Zo kan ik het het makkelijkst omschrijven.
     
  10. Ise

    Ise VIP lid

    28 okt 2007
    5.163
    436
    83
    over een week ben ik 7 weken en 4 dagen, zou je dan al een uitwendige echo kunnen doen?
     
  11. Volgens mij kan het wel, alleen is er een kans dat ze minder zien met de uitwendige, zodat ze alsnog een inwendige doen.
     

  12. Dat heb ook! ik ben ook veelste benieuwd wat ierdereen zegt enzo.
     
  13. Hilli

    Hilli Fanatiek lid

    26 dec 2007
    1.864
    0
    36
    Ik moet om de twee jaar een uitstrijkje laten doen, sinds ik aan de pil ben. Is niet zo gezellig vind ik :D
    Dan gaan ze met zo'n eendenbek achter ding naar binnen, voelt heeeel koud aan. Maar eigenlijk valt dat ook mee. Dus zo'n inwendige echo zal wel helemaal meevallen, zeker als er een hartje klopt. Moet wel toegeven dat ik daar teveel mee bezig ben. Ik heb zoveel schrik dat het mis gaat gaan. Pfff.

    Kheb vannacht trouwens gedroomd dat ik een echo kreeg en dat daaruit bleek dat ik eigenlijk al 6 weken en 2 dagen was :D Hoe kom ik erbij hé :D
     
  14. noname

    noname Bekend lid

    18 aug 2008
    679
    0
    0
    Lieve Jada,

    Wat een goed nieuws!! Ik ben erg benieuwd naar de echo foto...
    Ik houd je album in de gaten. Hopelijk kun je nu weer iets meer va dit wondertje genieten...
    Ik heb as dinsdag mijn eerste inwendige echo en hoop ook zo dat alles goed is. Als ik er nu alleen al aan denk begin ik al te kokhalzen... komt ook dat de laatste x dat ik een echo had (was toen met 8 weken) het hartje net niet meer klopte en die beelden krijg ik gewoon niet van mijn netvlies. Zonder dat ik een aanleiding had om te denken dat het niet goed was.....
    Gelukkig gaat mijn moeder mee....
    :(
     
  15. Hilli

    Hilli Fanatiek lid

    26 dec 2007
    1.864
    0
    36
    @Noname: Dat lijkt me idd verschrikkelijk. Heel goed dat je niet alleen gaat!
    kHoop het zo dat het hartje van je kindje stevig klopt en dat die slechte gedachte bij een echo wordt vervangen door een nieuwe en positieve!
     
  16. Dankje Noname, ik ga voor je duimen dat alles goed is met je eerste echo.
    Fijn dat je moeder meegaat. Ik heb de foto in mijn album staan, er is nog niet veel te zien.
     
  17. Hilli

    Hilli Fanatiek lid

    26 dec 2007
    1.864
    0
    36
    Even een vraagje :D Maar wie van de dames is van plan om haar buik in te smeren tegen de straie? En vanaf wanneer kan je daar best mee beginnen? Vanaf dat je een buikje begint te krijgen? Of best daarvoor al uit voorzorg?

    Ik weet wel dat straie ook erfelijk bepaald is, maar toch. Stel dat ik dan straie krijg, dan weet ik toch dat ik het geprobeerd heb :D
     
  18. noname

    noname Bekend lid

    18 aug 2008
    679
    0
    0
    Jada, mooie foto hoor...al best goed te zien!

    Hilli, ik ga wel smeren. Gewoon ook omdat het zo lekker ruikt en je huid lekker soepel maakt. Vooral als de huid strak staat op het einde. Enne... baat het niet dan schaadt het niet!
     
  19. Hilli

    Hilli Fanatiek lid

    26 dec 2007
    1.864
    0
    36
    @Jada: Ooh, de eerste foto van jullie kindje :D Vind het zo lief! Je moet nog wel wat verbeelding gebruiken, maar hij/zij is er al hé!

    @Noname: Weet jij al met wat je gaat smeren? Ik ken er eigenlijk maar twee, de olie van Weleda en de crème van Zwitsal, die mama lijn.
     
  20. Cleo

    Cleo Actief lid

    1 nov 2005
    471
    0
    0
    Een inwendige echo daar voel je eigenlijk helemaal niets van! Gelukkig is het niet te vergelijken met een uitstrijkje, want dat vond ik best een beetje pijnlijk. Het is even een beetje koud op het moment dat ze hem inbrengen. Hoe makkelijker je je kan ontspannen hoe makkelijker het gaat.

    Sterkte en veel plezier allemaal met de echo´s. Ik ben zelf een beetje in dubio of ik zal bellen voor een afspraak. 11 juni gaan wij op vakantie. Grote kans dat het voor die tijd niet meer gaat lukken. Ik wel zelf niet te vroeg al de echo laten maken, aangezien mijn ervaringen met eerdere zwangerschappen niet zo positief was. Anderzijds is het wel lekker op te weten waar we aan toe zijn voordat we weggaan... Moeilijk moeilijk.

    tot snel weer!
    liefs,
    Cleo
     

Deel Deze Pagina