Sterker reukvermogen

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door wiebertje, 15 mei 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. wiebertje

    wiebertje Fanatiek lid

    2 feb 2009
    1.095
    0
    0
    Ik ruik alles 10x beter (sterker) Ben ook gestopt met roken nu bijna 2 maanden ligt het daaraan of is het een combinatie van die twee :(
     
  2. Daan0201

    Daan0201 Fanatiek lid

    28 okt 2005
    1.830
    0
    0
    Stoppen met roken zorgt er wel voor dat je beter gaat ruiken. Maar je reukvermogen neemt ook toe door de zwangerschap! Voor jou dus dubbelop nu ;)
    Bij mij is het nu gelukkig weer wat minder, maar ik had in het begin bij deze zwangerschap zo'n sterk reukvermogen dat ik letterlijk misselijk werd van ALLE geurtjes om me heen; onze houten vloer, doucheschuim, shampoo, bodylotion, wasmiddel, eten, drinken, de hond, snoetenpoetsers, billendoekjes enz enz. #-o :)
     
  3. Inkiewinkie

    Inkiewinkie Actief lid

    5 feb 2009
    467
    0
    0
    Poppenmaakster
    Noord-Holland
    Ik denk dat het een combi is van beiden. Als je niet rookt ga je alles beter ruiken en proeven.
    Zwangerschap maakt het inderdaad nog veel erger. Ik werd net een soort speurhond in het begin. Als ik naar huis fietste na het werk kon ik precies vertellen wat er in alle keukens in de straat gekookt werd. Ik werd gelukkig niet van alles misselijk, maar soms stond ik wel verbaasd van hoe vies sommige dingen (en mensen :confused: ) roken terwijl ik dat daarvoor nooit had gemerkt.
     
  4. wiebertje

    wiebertje Fanatiek lid

    2 feb 2009
    1.095
    0
    0
    Ik heb ook nog is elke woensdag en zaterdag markt voor de deur dan is het pas echt feest :( ben nog niet echt heel erg misselijk geweest ervan tot nu toe maar 1x overgegeven :(
     

Deel Deze Pagina