Tweeling

Discussie in 'Zwangerschap clubs' gestart door Mima, 9 nov 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Olove

    Olove Actief lid

    23 okt 2008
    406
    0
    0
    Sales medewerkster
    HHW
    Tjeetje wat is het hier stil!

    Even ego
    Ben net terug uit het ziekenhuis, bij controle is er toch 1cm ontsluiting geconstateerd afgelopen dinsdag...De inwendige echo zag er ook heel anders uit, we zagen het meteen! Je kon echt een kanaatje zien open staan...baarmoedermond is nu ook zo goed als verstreken.
    De gyn ging even voelen en ze kon er zo in en kon het kontje van het meisje voelen, ze durfde niet verder ivm eventueel prikkelen..maar had sowieso 1cm.
    In overleg besloten om me op te nemen en me weer longrijpers just in case te geven.
    In eerste instantie 4 dagen opname en als alles stabiel was terug naar huis...maar ineens kreeg ik vanmiddag te horen dat ik al naar huis mocht.
    Ik had immers al 4 weken gewonnen door thuis rust te nemen...en door me zo in te schatten geloofde ze wel dat ik meteen zou bellen mochten de klachten toenemen.
    Ook is het niet te zeggen wanneer het doorzet.
    Vind het super spannend nu! Menstruatie achtige klachten blijven en harde buiken ook..maar worden niet pijnlijker..maar deze harde buiken hebben waarschijnlijk wel voor die ontsluiting gezorg.
    Ik was zaterdag al heen geweest en toen zag inwendig alles er goed uit..maar na zaterdag namen die harde buiken toe..en ineens dinsdag ontsluiting..Dus het lijkt wel alsof het van binnen in maar weinig nodig heeft.
    Na het onderzoek op de opname...en toen had ik best veel bloedverlies..rood..en slijmerig..maar wel alleen maar rood.
    Gelukkig werd dat minder en men zei dat dat miss door het inwendig onderzoek kon komen. Vandaag gedurende de dag bij plassen..plas ik nog wat restjes bruin bloed uit..stukjes..Ik vroeg of het miss de slijmprop kon zijn..die geprikkeld was bij het inwendig onderzoek..en dat kon zei ze..maar dan kon zich ook weer opnieuw aanmaken..Dus eigenlijk ben ik daarover niks wijzer.
    1 van jullie verstand daarvan...

    Ergens heb ik het idee dat het geen week meer duurt...Maar ze lopen vaker met 1cm en verstreken baarmoedermond lang rond..dus who knows.
    1 ding wel, het begint me aardig op te breken....vanaaf maar een zeiltje onder het laken plaatsen, just in case.

    Morgen zal ik even bijlezen

    Liefs
     
  2. KristaB

    KristaB Actief lid

    27 jan 2009
    475
    0
    0
    Den Haag
    Poe Olove, dat klinkt idd alsof ze niet lang meer willen wachten! Hoeveel weken ben je nu? Ik hoop dat ze toch nog even blijven zitten, ookal word je doodmoe van dat gerommel. Heel veel sterkte!

    Sweepy, we hebben alweer een week niks van je gehoord! Gaat alles wel goed (naar omstandigheden)?

    Ik was gister in het ziekenhuis waar ze me vertelden dat ze bij een natuurlijke bevalling van een tweeling altijd een infuus met weeopwekkende medicijnen gebruiken. Heeft iemand van jullie daar ervaring mee, want het lijkt me helemaal niks! Pas als er echte vertraging op treedt, dan wel, maar niet zomaar!
    En hoe hebben de reeds bevallen moeders ervaren dat ze continu aan de ctg moeten en dus weinig bewegingsvrijheid hebben? Is dat echt heel vervelend of wil je toch alleen maar liggen?

    Verder op babyfront hier heel goed nieuws, de babies zijn even groot en groeien precies zoals het moet :) Hopen dat het zo door blijft gaan!
     
  3. Karel1978

    Karel1978 Fanatiek lid

    12 jan 2009
    2.273
    0
    0
    Maastricht
    Olove spannend! HEt zal nu niet lang meer op zich laten wachten!! Hoe lang ben je nu dan precies zwanger? En met de kids is alles goed?

    MArgit en Sweepy..Hoe is het bij jullie?

    En KAr? Bijgekomen van alle drukte??

    Hier alles nog goed. Gisteren weer een echo gehad, en alles is nog goed. Ze zijn tevreden. De dames wegen nu 460 en 490 gram. Verder is het vruchtwater normaal en alle flows (wat dat precies is...geen idee) zijn ook goed. Hopelijk gaat het elke week zo!

    Ze zijn wel heel bewegelijk en een kindje drukt met zijn kop tegen mijn ribben aan. Das geen fijn gevoel en zitten wordt soms erg pijnlijk :rolleyes: Maar goed...
    Vanmiddag maar eens nieuwe kleding kopen voor mezelf :) En ik heb van mijn schoonzusje een hele doos roze kleertjes gekregen...zo schattig. Kleine jurkjes en slofjes... :baby:

    Fijne dag allemaal!
     
  4. Noor28

    Noor28 Fanatiek lid

    12 dec 2006
    3.801
    0
    0
    verpleegkundige
    Nieuw Vennep
    Olove: ja nu begint het toch wel spannend te worden! Maar wat je zegt, sommige vrouwen lopen tijden met een klein beetje ontsluiting. En 1 voordeel: die verstrijking én die eerste centimeter heb je alvast cadeau gekregen ;) Hoop toch dat de ukkies het nog wel even volhouden bij je, iedere dag is er weer eentje!! Sterkte!

    Krista: ze hangen sowieso een zak met weeenopwekkers klaar, voor het geval de weeen na de geboorte van de eerste uitblijven.
    Bij mij hebben ze het niet gebruikt, maar pas toen de tweede ter wereld was gekomen het infuus aangezet, om zo de geboorte van de placenta te bespoedigen en het bloedverlies te beperken, preventief dus.
    Voor wat betreft je vraag over het aan bed gebonden zijn, ja dat kan vervelend zijn. Maar ik moet zeggen dat toen bij mij de weeen echt vervelend / serieus werden ik anderhalf uur lang als een soort zombie op de bedrand gezeten heb en in die anderhalf uur ging ik van de 3 naar de 9 cm ontsluiting. dus al met al heb ik er niet zoveel last van gehad. niet iedereen heeft bewegingsdrang, er zijn genoeg vrouwen die het liefst in bed blijven, of inde buurt ervan ;)
    Zal afwachten worden voor je ;)

    Karel: wat fijn dat je controle weer goed was!!
    lekker shoppen hihi heerlijk!

    Sweepy, Margit, hoe is het inmiddels met jullie??
     
  5. sette

    sette Lid

    3 dec 2007
    80
    0
    0
    wijkverpleegkundige
    vriezenveen
    Hallo allemaal,

    Even een ego bericht van mij zo mailde ik op 6 mei dat ik even voor controle ging naar ziekenhuis zoor de geplande ks. Nou dat pakte even mooi anders uit.
    Ik bleek daar een onderdruk te hebben van 112 wat totaal niet bij mij past dus contact gezocht met de gyn en ik moest komen om een lang verhaal kort te maken veel eiwitten in de urine en ik moest blijven maar omdat de kindjes het niet goed meer deden wilden ze eigenlijk ook niet al te lang meer wachten en werd ik overgeplaatst naar ander ziekenhuis omdat eigen ziekenhuis geen couveuse capaciteit genoeg had.
    ZE hebben mij geprobeerd de hele nacht stabiel te houden wat totaal niet lukte hij vloog omhoog en dan weer heel laag tegen de ochtend een spoedsectio gehad omdat het met mij niet zo goed meer ging de kinderen wel.
    Dus werden een minuut na elkaar onze jongens geboren sven en stijn. Waarvan stijn nog anderhalve week in het ziekenhuis heeft gelegen woog 2 kilo en sven 3 kilo.
    Ik een beroerde twee weken achter de rug heb en nu weer opkrabbel. bloeddruk weer goed maar een hb van 5 dus zo slap als een vaatdoek.
    Vandaar dat ik nu pas mail en niet gelezen heb naar jullie belevingen.

    gr sette
     
  6. Olove

    Olove Actief lid

    23 okt 2008
    406
    0
    0
    Sales medewerkster
    HHW
    @Krista
    De beebs zijn nu 32w+4dg..een termijn die ze ons 6 weken geleden niet zouden geven!
    Op zich is het verantwoord als ze nu komen..ze kunnen waarschijnlijk al zelfstandig ademen..en ik mag in ons streek ziekenhuis bevallen..een hele geruststelling.
    Maar we wachten af..ben normaal zo'n controle freak..en wordt er moedeloos van dat ik nu niks hierover kan zeggen..zoals wanneer..hoe en waar.
    Over de weeenopwekkers kan ik niks zeggen maar wat Noor zegt daar zit wat in..de tweede moet er natuurlijk ook nog uit.
    Mbt de CTG..tja..heel irritant dat lange plat liggen..ik ben het door mn bedrust wel gewend al dat liggen...maar doordat ze het nog steeds lastig vinden om 2 hartjes te lokaliseren vind ik dat geprut aan mn buik wel vervelend..waardoor ik veel harde buiken krijg

    @Karel
    Fijn dat het goed gaat met de kleine kruimels!
    En tjee wat voel jij ze al goed..ik heb sinds 4 weken pas dat vervelende gevoel bij mn ribben..maar sowieso voelde ik ze vrij laat.
    Ik heb nu net alle babykleertjes door mn mams laten wassen...het ligt hier nu..en ook van die schattige roze jurkjes..Ik ga ze zo allemaal merken..de eerste letter van de namen in het labeltje..voor als mn man door de bomen het bos niet meer ziet ;)

    @All
    Vannacht weer een onrustige nacht gehad..wellicht ook door de laatste spuit longrijpers waar je je opgejaagd van kan voelen.
    Zelitje wel gister onder het laken geplaatst...just in case.
    Ontzettend vaak weer naar de wc..vreselijk..met restjes oud bloed nog..en een groot stuk :(
    Tis allemaal gewoon bruinig dus gelukkig niet helder wat het wel was na het toucheren..rood en slijmerig ( niet doorzichtig )
    Half 5 vanmorgen wakker..niet meer kunnen slapen terwijl ik die nacht ervoor ook maar 4 uurtjes had geslapen...om zes uur stond ik vanmorgen onder de douche en gelukkig daarna nog wat uurtjes kunnen pakken.
    Zometeen weer ziekenhuis voor een prik ( progesteron, krijg ik tot week 36 om mn baarmoeder rustig te houden )
    Wat me de laatste dagen opvalt is dat ik wakker word met van die rode wangetjes..heel apart..zal wel niks zijn..zit nu namelijk echt overal op te letten.

    Hebben jullie trouwens ervaring met het verliezen van de slijmprop..wat ik heb zou door het toucheren kunnen zijn..maar de gyn zei ook dat het de slijmprop kon wezen die met het toucheren is vrij gekomen...en blijf je daarna dan nog lang oud bloed verliezen..restjes?

    @Margit en Sweepy..ben ook erg benieuwd hoe het jullie vergaat
     
  7. Sette
    Van harte gefeliciteerd met je 2 jongens! Mooie namen! Hoe gaat het nu met ze? Ik hoop dat je snel opknapt en lekker van ze kan gaan genieten.

    Olove
    Ik heb 7 weken met 2 cm ontsluiting gelopen, dus je kan idd weken met ontsluiting lopen voordat ze komen. Sterkte met de harde buiken.

    Krista
    Ik ben ingeleid en heb dus een infuus met weeenopwekkers gehad. Eerst een ruggenprik en daarna het infuus en ik moet zeggen: het is heerlijk bevallen zo! Pas toen ik persweeen kreeg ging de ruggenprik uit.
    Dat ik aan de ctg lag, heb ik ook niet echt als vervelend ervaren. Alles voor de kinderen, toch? Wat ik wel vervelend vond was dat ik door het lange zitten op bed pijn in mijn stuitje kreeg. Door de ctg kan je ook niet echt even bewegen, je ligt/zit dus wel continue op je rug/billen (in mijn geval ruim 9 uur).

    Daisy
    Hoe is het met jou? Hoe gaat het met je zwangerschap?

    Mijn meiden zij alweer een half jaar!! Wat gaat de tijd toch snel!
     
  8. Noor28

    Noor28 Fanatiek lid

    12 dec 2006
    3.801
    0
    0
    verpleegkundige
    Nieuw Vennep
    Sette: jee wat een onverwachte wending nog uiteindelijk!
    Van harte gefeliciteerd met jullie twee mannetjes, wat een ontzettend leuke namen!!
    Hopelijk knap je nu vlug op en kun je optimaal van jullie gezinnetje genieten!!
     
  9. Noor28

    Noor28 Fanatiek lid

    12 dec 2006
    3.801
    0
    0
    verpleegkundige
    Nieuw Vennep
    Essie: jeetje jouw meisjes ook alweer een half jaar!! Wat gaat het snel!!
    Nog gefeliciteerd met je verjaardag, zag ik té laat op hyves ;)
     
  10. Kar76

    Kar76 VIP lid

    30 okt 2006
    5.124
    0
    0
    Maastricht!
    Sette, Gefeliciteerd met je twee ventjes! Wat een verrassing nog. Ik hoop dat jij je snel beter gaat voelen, klinkt inderdaad niet lekker. Sterkte en toch proberen te genieten van deze bijzondere tijd!

    Olove, jeetje, bij jou is het ook super spannend dus.. Zou je nog in mei gaan bevallen dan?! Wel een mooie maand! Sterkte met alle pijntjes en ongemakken, en met de moeheid. Ik herinner me die van mijn vorige zwangerschap en ik was echt opgelucht toen dat de bevalling begon..

    Krista, ik heb ook wee-opwekkers gehad omdat mijn weeën niet sterk genoeg waren en de ontsluiting niet opschoot. Plus een wee-registratie ding in mijn baarmoeder en een ctg-ding op Sverre's hoofdje. Ik zat dus aan 3 draden vast en kón niet anders dan op mijn rug liggen. Op zich vond ik dat wel prima omdat ik zoveel pijn had dat ik niet eens mijn benen kon bewegen op een bepaald moment - die wee-opwekkers werken dus wel. ;) Leuk is het niet hoor. Ik mocht op een gegeven moment douchen om wat te ontspannen maar dat wil dus echt niet en was één groot drama.
    Ik heb wel gevraagd om pijnbestrijding maar niet gekregen. Daar doen ze nu wel makkelijker over (geloof ik, ik moet nog afwachten hier) en dan is het denk ik allemaal wat minder erg hoor.

    Margit en Sweepy hoe is het met jullie? Ik hoop dat alles goed is.

    Hier: erg veel buikpijn zodra ik iets te ver of te lang moet lopen of staan. Dus ik ga morgen even de gyn bellen. Verder enórm moe. En nog steeds erg druk op mijn werk. 's Avonds kan ik vaak alleen maar huilen van vermoeidheid. Als ik eerlijk ben, ben ik het zwanger zijn ook al zó zat. :( Ik erger me soms zelfs aan de bewegingen van de kindjes. :(
    Kortom ik ben erg toe aan rust, en vakantie. Gelukkig gaan we 12 juni naar Frankrijk!
     
  11. Olove

    Olove Actief lid

    23 okt 2008
    406
    0
    0
    Sales medewerkster
    HHW
    Weer even ego, ja sorry..zit gewoon een beetje in spanning.
    Menstruatiegevoel is weer aanwezig..en vannacht denk uiteindelijk mn prop verloren..tijdens het plassen..ik zag een prop van ongeveer 1 cm omtrek liggen rood bruinig..dacht nog aan restjes oud bloed..maar dit was echt compact.
    Sinds vroeg in de middag verlies ik weer geleidelijk oud bloed..voel het gewoon lopen ( sorry )...
    Twijfel toch of dit nog steeds van het toucheren is.
     
  12. KristaB

    KristaB Actief lid

    27 jan 2009
    475
    0
    0
    Den Haag
    @Noor
    Dank je, dat stelt me wat meer gerust :)

    @ Sette
    Dat zit ook niet mee! Ik hoop dat je snel weer opkrabbelt en van je zoontjes kan genieten. Stoere namen heb je ze gegeven!

    @Olove
    Dat is snel gegaan dan, die weken! Voor jou waarschijnlijk wat minder door die bedrust..
    Je mag trouwens zo ego doen als je wilt hoor! Het is fijn dat wanneer je ongerust bent hier moeders zijn die je advies kunnen geven :) Ik hoop dat je in het ziekenhuis meteen hebt aangegeven over dat bloed, want dat het blijft lopen, daar word ik ook ongerust van!

    @Essie
    Ja precies waar ik 'bang' voor ben, uren achter elkaar op je rug moeten liggen.. Maar idd, wat moet voor de kindjes dat moet :)

    @Kar
    Ja, als de weeen niet sterk genoeg zijn, moet het gewoon en waarschijnlijk wil je het dan zelfs wat versnelling!
    Ik ben het zwanger zijn de laatste weken ook zat aan het worden, hoor.. Al die ongemakken die opeens op zijn komen zetten. Overal pijn en opgezwollen voeten. In de auto stappen gaat zelfs niet zonder pijn :( Maar mijn huilperiode is gelukkig weer voorbij! Bij bewegingen denk ik soms ook "doe nou maar weer rustig!!" (Oja, ze schoppen niet meer tegen m'n ribben gelukkig). Dus gelukkig zijn we wat dat betreft normaal :)
    Ik zou trouwens met je baas bespreken of je geen halve dagen mag werken. Mijn baas kwam er gewoon uit zichzelf mee :) Als je dat niet doet, moet je misschien over een paar weken wel de ziektewet in :(

    Groetjes iedereen en veel sterkte!!
     
  13. HJ1977

    HJ1977 Actief lid

    6 jun 2007
    447
    1
    0
    Sette gefeliciteerd met Sven en Stijn! Best een heftige bevalling zo zeg. Hopelijk ben je er zelf snel weer bovenop en kujn je optimaal gaan genieten. Met de jongens verder alles goed?

    Olove, wat ontzettend spannend. Hopelijk blijven je kindjes nog eventjes zitten.

    Hanneke, heerlijk zo'n rustdagje. Kun je even helemaal van bijtrekken.

    Maaike, hoe bevalt je nieuwe appartement? Gaat het goed met de kindjes? En hoe gaat het met jou? Val je nog steeds zo veel af of heeft het zich al weer wat gestabiliseerd?

    Margit, wat een knappe dames heb je zeg! Fijn hè om toch die kleine stukjes vooruitgang te zien. De duimen draaien hier nog steeds op volle toeren voor Merle en Linde hoor!

    Noor, ik werk als coördinerend begeleider op een begeleid wonen project voor mensen met een verstandelijke beperking. Dus slaapdiensten en kantooruren. Ik vind het erg leuk om te doen. Ik heb SPH gedaan en ben bij toeval in deze doelgroep gerold. Werkte in eerste instantie op een behandelsetting voor LVG jongeren.

    Ik heb trouwens mijn eerste werkweekje er al weer op zitten. Het is me 100% meegevallen. Eigenlijk vind ik het best wel weer lekker om te werken. Alles wordt weer een beetje normaal. Ik ben er wel achter dat ik geen thuisblijfmoeder ben. Voor Berry is het nog wel even wennen. Hij moet nu toch een aantal nachten flesjes geven. Met de gastouder gaat alles gesmeerd. Echt een lieve vrouw die al staat te stralen aan de deur omdat ze het zo leuk vindt met de jongens.
    Met de jongens gaat het prima. Gisteravond hebben ze wel een huilavondje gehad. Erg jammer voor Berry. Hij kon ze bijna niet stil krijgen. Hij vertelde dat hij ze nog nooit zo heeft horen krijsen. Na schone luiers, badjes en veel knuffelen heeft hij besloten om ze dan maar veel te vroeg een flesje te geven. Dat hielp en ze zijn daarna direct in slaap gevallen.
    We zijn trouwens ook voorzichtig begonnen met de jongens wat lepeltjes fruithapje te geven. Ze vinden het echt heel lekker, behalve de mango. Die vinden ze ontzettend vies.
    Nou, ik ga weer eens een paar flesjes maken.
    Groetjes en tot de volgende keer!
     
  14. Kar76

    Kar76 VIP lid

    30 okt 2006
    5.124
    0
    0
    Maastricht!
    Olove, hoe is het nu? Heeft het doorgezet? Ik moet zeggen toen ik mijn slijmprop verloor, dat ik daarna nog maar 1 keer wat rood-achtig slijm had (sorry ;)) maar geen oud bloed ofzo. Dus mocht het lang aanhouden, toch even melding maken hoor. Heeeeeel veel sterkte!

    HJ, wat fijn dat het werken je goed bevalt! Ik vond het - toen ik eenmaal uit mijn depressie was opgekrabbeld - ook heerlijk weer te gaan werken en 'mezelf' te kunnen zijn. Weer volwassen gesprekken over iets anders dan alleen baby's. Ik zou ook nooit thuisblijfmoeder kunnen zijn hoor. Werk momenteel ook 100% al zal ik na de geboorte van de tweeling denk ik toch terug gaan naar 80%.

    Margit, ik had 't helemaal vergeten te zeggen gisteren maar ik ben plaatsvervangend trots op jouw meiden! Sterke vechters zijn het! Hebben ze al iets kunnen zeggen over de termijn waarop ze naar huis mogen, als ze zoveel vooruitgang blijven boeken als nu? Hou je taai he?

    Fijne zonnige dag allemaal, en alvast een fijn weekend!
     
  15. Noor, dank je wel! Lief van je dat je er aan dacht! Hoe is het met jouw kids?
     
  16. Olove

    Olove Actief lid

    23 okt 2008
    406
    0
    0
    Sales medewerkster
    HHW
    Hey Kar,

    NIks heeft doorgezet...hele avond krampen gehad..maar het werd niet erger..de kindjes voelde ik ook weer goed, daar maakte ik me ff zorgen over..maar door die longrijpers worden ze wat rustiger.
    Gisteravond zooo onwijze moe..en hoofdpijn, vroeg naar bed..maar weer een onrustige nacht gehad.
    Gisteravond hield dat oud bloed verlies ook op..en vanmorgen naar de wc..en toen was het een beetje slijmerig ( heeeel licht bruin ) met 2 roze drupjes..En nu alleen slijmverlies..dus er is duidelijk wat gaande.
    Duurde het bij jou nog lang voordat het daarna doorzette?
     
  17. Karel1978

    Karel1978 Fanatiek lid

    12 jan 2009
    2.273
    0
    0
    Maastricht
    Sette proficiat met je 2 jongens! En inderdaad leuke namen! Hopelijk knap je snel op en gaat alles goed met de jongens! =D> =D>
     
  18. Pippie1976

    Pippie1976 Bekend lid

    8 nov 2008
    798
    0
    0
    Zuid-Holland
    Dag dames,

    Ik zie dat alle berichten van de afgelopen dagen verdwenen zijn, dus bijlezen en reageren zit er (weer...) even niet in. Ben wel heel benieuwd hoe het met iedereen is. Olove, ben jij nog steeds zwanger? En hoe is het met Sweepy? En Karel en Kar, trekken jullie het nog een beetje? En alle andere tweelingmamma's, hoe is het met jullie?

    Een kleine update vanuit ons: Merle en Linde zijn deze week allebei de 2 kilogrens gepasseerd! Merle woog vandaag 2040 gram en Linde 2140 gram! Het worden echt al grote meiden (vergeleken met 6 weken geleden dan...). Ze liggen sinds gisteren niet meer in de couveuse, maar in een wieg. En ze mochten gisteren voor het eerst kleertjes aan. Echt een supermooi moment: het worden dan opeens echte baby's! Ze doen het verder allebei goed, ze hebben op dit moment alleen beiden nog wat last van hun longetjes, die nog onrijp zijn omdat ze te vroeg geboren zijn. Ze ademen hierdoor nog te snel en hebben nog zuurstof nodig (ze hebben nu allebei een 'neusbrilletje' dat een beetje zuurstof in hun neus blaast). We hopen dat dat de komende weken, als ze groter en sterker worden, afgebouwd kan gaan worden. De komende weken gaan we ook verder met het oefenen met zelf drinken: uit de borst en uit de fles. Het kost ze nu nog heel veel moeite om zelf te drinken, maar ik hoop dat dat langzaam maar zeker beter gaat. Ik kan intussen bijna niet meer wachten om ze mee naar huis te nemen, wil ze zo graag de hele dag bij me hebben! Op dit moment gaan we er nog steeds vanuit dat ze rond de uitgerekende datum naar huis mogen, dus nog zo'n 4 weken te gaan... mijn geduld wordt wel heel erg op de proef gesteld!

    Iedereen weer bedankt voor het duimen! Hoop dat het met jullie ook allemaal goed gaat en hoop over niet al te lange tijd ook weer mee te kunnen lezen!

    Liefs,
    Margit
     
  19. KristaB

    KristaB Actief lid

    27 jan 2009
    475
    0
    0
    Den Haag
    Echt stom dat steeds maar alle berichten verdwijnen!
    Hoe gaat t met jullie?
    Groetjes!
     
  20. Kar76

    Kar76 VIP lid

    30 okt 2006
    5.124
    0
    0
    Maastricht!
    Margit, wat een goed nieuws weer! Ik kan me voorstellen dat je ze graag mee naar huis wil nemen, jullie wachten ook al zoooo lang. Wat groeien ze goed zeg!

    Krista, ik vind 't ook irritant dat je telkens weer moet wennen aan een nieuwe layout en dat de berichten dan weg zijn... Hopelijk was dit de laatste keer!

    Olove, het is vandaag 7 juni!!! Ben je nog zwanger?!

    Alles goed hier - laatste drukte voor mijn vakantie. Nog maar 3 dagen werken (4 als 't tegenzit) en dan heerlijk naar Frankrijk!
     

Deel Deze Pagina