Hallo allemaal, Maandag heb ik spaghetti gemaakt en wat overbleef in een afgesloten bakje in de koelkast gelegt. Wou het invriezen, maar vergeten Nu vraag ik me af of het nu nog goed zou zijn? Het ziet er niet raar uit ofzo, en het ruikt ook niet vreemd, maar twijfel toch... Wat denken jullie?
Getver, ik gooi zoiets al na een dag weg......... Liever iets te vroeg weggooien, dan er eens flink ziek van worden, zeker als je kindjes hebt....
Volgens mij is het in de koelkast gewoon 3 dagen houdbaar, dus vandaag zou ik twijfelen en het denk ik weggooien.
Ik zou het persoonlijk ook weggooien. Wij gooien iets na 2 dagen echt weg. We zijn als een goed ziek geworden, en het gebeurd ons dus geen 2de keer meer. Groetjes
Iets van maandag zou ik uiterlijk woensdag nog eten, maar later echt niet meer. Behalve als het meteen de vriezer in is gegaan natuurlijk.
jakkie ik gooi dat echt wel weg... enige wat wij doen is met stamppotten vandaag eten en eventueel morgen maar de dag erna is al te lang zou niet graag risico gaan lopen