Augustus 2008 mama's !

Discussie in 'De mama's' gestart door miranda4xmama, 21 jul 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. lique80

    lique80 VIP lid

    18 sep 2006
    7.763
    0
    0
    Programmeur
    Noord-Holland
    @Esprit, hee meid, fijn dat je weer even wat van je laat horen. Wat een moeilijke tijd moeten jullie doormaken. Ongelooflijk. Hoever ben je nu precies?
     
  2. miranda4xmama

    miranda4xmama VIP lid

    17 sep 2007
    6.379
    0
    0
    Ergens in Drenthe.
    @ Bemy: hier ook zo'n bewegelijk meisje.
    Laureen wil helemaal niet meer op schoot zitten.
    Ze wil allen maar kruipen, staan en springen de hele dag door.


    We hebben een grote duitse herder en die haart op het moment enorm uit.
    Ben 2 keer op een dag aan het stofzuigen, niet leuk meer.
    Nou had ik Laureen net even op de grond gezet komt ze er ineens aankruipen met 2 handjes vol haar.
    Heeft ze net ter plekke uit onze hond getrokken, arm beest. ha ha

    ** VRAAG: zijn er hier nog meer meiden met uitharende honden????
    Ik vind het op het moment erg vervelend omdat Laureen veel op de grond kruipt.
    Hoe doen jullie dat? (kan de hond toch niet de deur uitgooien). :p
     
  3. Setteke

    Setteke Niet meer actief

    Nou, Tymen is weer op school en Silke ligt in bed. De tijd om vanalles te doen, maar geen zihin! Moet wel stofzuigen, want de vloer ligt weer vol, moet eigenlijk nog een wasmand vouwen (nou ja, de inhoud dan) en het eten voorbereiden. Bleh!

    @ Chantal, ach gut nee toch, eczeem en piepen! ik hoop dat het meevalt allemaal en dat het niet iets chronisch wordt!

    @ Denice, jij ook klaar voor vaderdag? Ik ook zo goed als, moet alleen nog even kunstwerk maken met de kids. Ik dacht eerst dat het komende zondag al vaderdag is, maar nog een week later dus. Ik ga volgende week wel een dag naar mijn moeder kan zij me mooi helpen, want ik alleen met 2 kids onder de vingerverf....

    @ Marleen, ik kan ook heel onaardig zijn tegen Hilbrand hoor! Kan er niks aan doen, maar sommige dingen komer er wel eens wat rot uit....

    @ Noura, hier ook een Miele. ideaal ding!

    @ bemy, zekers ken ik je nog wel, hoewel wij nooit actief met elkaar gekletst hebben. Hoe is het met je meisje, ze doet mee aan de baby van het jaar verkiezing toch? En hoe is het met jouw man? Die was toch erg ziek? Hier ook een erg beweeglijk kind. Silke zou er ook geen zak aan vinden in het vliegtuig, ik denk dat je weinig anders kan doen dan afleiden. leuke speeltjes mee, wat lekkers, misschien wil ze wel even slapen? Ik weet het niet hoor!

    Nou, setteke moest maar eens wat nuttigs gaan doen.....
     
  4. @ esprit; meid dat is lang geleden idd...
    Weet neit zo goed wat ik op je verhaal moet antwoorden, moest ook even weer denken...
    1 ding kan ik je wel zeggen, de eind van mijn zwangerschap en ook de geboorte van Tygo werd enigszins overschaduwd door de ziekte en het overlijden van mijn schoonvader en hoewel het een moeillijke situatie is voor de mensen om je heen, zijn jij en jouw nieuwe beebje het belangrijkst. Het kindje voelt echt aan hoe jij je voelt en met welk gevoel je het op de wereld brengt.
    Ik heb mij aan het eind bewust afgesloten voor de situatie met mijn schoonvader, mij er bewust neit mee bezig gehouden of er over nagedacht, omdat ik niet wilde dat Tygo het verdriet zou voelen. Ook toen mijn schoonvader stief (de dag na de geboorte) heb ik mij heel bewust gefocust op dat kleine wondertje en heb niet toegelaten dat ik of iemand anders het verdriet zou toelaten in zijn leventje.
    Ik hoop dan ook dat je je de komende tijd kan verheugen met vreugde en liefde, zonder verdriet op deze bijzondere gebeurtenis, want deze tijd krijg je niet terug. Doe het voor jezelf en doe het voor je kindje.

    hardstikke mooi dat het met melanie zo goed gaat...
    Ook al vooruitgangen van optrekken en staan...!
    Hardstikke leuk!

    Meid, gezellig dat je er weer bent, misschien is het ook wel fijn voor je, ff weer een uitlaatklep en de gezelligheid opzoeken ;)

    Hoop dat ik je hier verder niet voor het hoofd stoot met mijn reactie, want het is goed bedoelt, het ligt alleen erg gevoelig.

    knuffel
     
  5. Setteke

    Setteke Niet meer actief

    Oh ja Miranda, vergeet ik jou helemaal!

    Wat ontzettend knap van Laureen! Silke gaat wel steeds meer langs de tafel heen en weer lopen en ze kan ook aan 1 hand een paar stapjes doen, maar verder niet hoor! Je hebt gewoon een superknap kind!
     
  6. @ denice; dat ligt aan je gebruikersinstellingen, had ik ook, moet je de tijd veranderen...
     
  7. ok ff weer ant werk... k lees mee big brother is watching you ;)
     
  8. denicepino

    denicepino Fanatiek lid

    13 jun 2007
    1.943
    0
    0
    horeca medewerkster
    kerkrade
    chantal... ja zou ik eigenlijk wel moeten doen had er de vorige keer 3 testen besteld voor 5 euro. maar die zijn al weer op hihi.
    dus ja ik denk gewoon ff wachten nog voel ik rare dingen doe ik nog even paar bestellen. altijd handig die dingen al in huishebben hahahaha.

    schattig he als die kleintjes zo'n bos haar hebben al meteen. emy had heeeeeeeeeeeeeeel donkerbruin haar bijna zwart toen ze geboren werd. en nu is dat gewoon nog bruin. dus is wat lichter. je ziet nu dat er hier en daar de krul in schiet.

    nicht was bevallen 19 mei trouwens van een jongetje. had ik dat al verteld?? timo. haha nou begin ik te twijfelen over de naam owwwwwwwwwwwwwh en t is me nicht nog wel ogh ogh ogh.. hahahah nee timo ik weet t zeker.. tochh.... jaaahh . hij kwam met de vacuumpomp terwereld dus had een beetje punt hoofdje maar het gaat nu helemaal goed met hem.

    en een kennisje van mij die is eergister bevallen van een meid amy melissa half 10 begonnen er weeen kwart voor 10 kwam de verloskundige en om 10 uur geboren !!!
     
  9. miranda4xmama

    miranda4xmama VIP lid

    17 sep 2007
    6.379
    0
    0
    Ergens in Drenthe.
    Hey Esprit, kom je ook weer even gluren hier! ;)
    Er zijn hier inderdaad veel zwangeren bijgekomen.
    Vruchtbaar cluppie.

    @ Setteke: hoe kan je mij nou vergeten?
    Ja ik weet dat ik een knap kind heb (kijk maar naar mijn profielfoto) ha ha ha :)
    Nee ik vind het ook knap van Laureen, ben trots op haar.

    Heb het net ook snel even aan oma verteld via de telefoon anders leest ze het hier en dat is niet zo leuk natuurlijk.


    Iedere keer als ik een berichtje schrijf zetten jullie er snel 10 nieuwen bij.
     
  10. Setteke

    Setteke Niet meer actief

    Oh ik kan nog niet weg zie ik.

    @ vera, meid, wat leuk dat je even langskomt! jeetje wat moeten jullie het moeilijk hebben zeg! En wat is het dan dubbel, he, zo'n kleintje in je buik! Ik snap heel goed dat het verdriet je geluk nu overschaduwt, het is echt vreselijk wat er is gebeurd. Maar teveel stress is niet goed voor je kleine he? Hoe moeilijk het is, probeer wel een beetje te genieten van je kleintje in je buik. Wat chantal al zegt, deze tijd is zo weer voorbij, en bekijk het eens vanuit Denise, die zou toch ook niet willen dat je niet van haar nieuwe nichtje of neefje kunt genieten? Die zou juist toch superblij geweest zijn, of niet? Het verdriet mag er zijn, wat zeg ik moet er zijn, maar laat het niet alle moois uit je leven wegnemen! Hoe is het met jouw zus en zwager? kunnen ze het allemaal een beetje aan? Misschien helpt het jou als je hier met ons je verdriet kunt delen, doe gerust, daar zijn we hier voor. Ik vind het erg leuk dat je hier weer even bent! Fijn dat je kleine meid het zo goed doet, zeg!

    @ Miranda, hier drie harige katten, en ik ben momenteel dus ook elke dag aan hetstofzuigen. Ik vrees dat je er niets aan doet, blijven stofzuigen, helaas! En Silke krijgt ook wel eens haren binnen hoor! ik weiger om twee keer per dag te zuigen..... (voor zo lang ik dat nog volhou, wat een bende elke dag weer.....)
     
  11. denicepino

    denicepino Fanatiek lid

    13 jun 2007
    1.943
    0
    0
    horeca medewerkster
    kerkrade
    #30491 denicepino, 11 jun 2009
    Laatst bewerkt: 11 jun 2009
    miranda agh zielig beest. die heeftnu 2 plukken haar minder :D
    je hebt een shampoo daarvoor he. heeft me moeder ook ze heeft een witte marmere vloer he en een zwart labrador die enorm verhaart dus die vloer was ook einde dag helemaal zwart nu heeft ze die shampoo kan je bij dierenarts of pets place of een ja wat duurdere dierenwinkel kopen. nu is dat een heeeeeeeeeeeel stuk minder. je kan t niet helemaal voorkomen maar wel minderen.

    setteke ja bijna ben ik klaar ja kado's die moet ik nog even inpakken. maar voor de rest doe ik handafdrukjes en voetafdrukjes inlijsten met een tekst ofzo erbij. van emy :D dus die moet ik nog even maken. maar de verf is ingepakt haha . dusuhhh ff kijken waar ik die nu weer in heb gegooit. ander smoet ik even nieuwe verf halen.
    das toch leuk hihi met twee kids verven.beetje op de vloer beetje op de tafel beetje op de stoel en in me haren beetje tegen mama's gezicht en op me mooie kleren :D hihi

    chantal dank u zal ik even instellen hahaha :D ik denk al zijn hun nu zo scheel dat die tijd zo blijft staan ofzo.
    '
    dankjewel chantal voor de tip :D jeeej !! nou is de tijd normaal.. alleen nu staat er ook nog een regel stel de dag in van het begin van de week. welke dag is dat van hier in nederland dan is maandag de begin van de week of zondag??? haha mischien stommevraag.
     
  12. denicepino

    denicepino Fanatiek lid

    13 jun 2007
    1.943
    0
    0
    horeca medewerkster
    kerkrade
    hihi ja zeker een vruchtbaar clubbie iedereen die niet zwanger wil worden kan beter de benen nemen hahahah :D rennnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeh...............


    nee hier blijven niet weg gaan blijf hier ....
     
  13. @ denice, hahaha
    iemand vroeg mij op kantoor al of ik zwanger was, ze had zo'n gevoel en ze zat er niet vaak naast...

    ik zeg nou meid, dit keer laten je gevoelens je toch echt in de steek!
     
  14. lique80

    lique80 VIP lid

    18 sep 2006
    7.763
    0
    0
    Programmeur
    Noord-Holland
    #30494 lique80, 11 jun 2009
    Laatst bewerkt: 11 jun 2009
    @Denice, waar komt dat kennisje van jou vandaan? Wat een supersnelle bevalling zeg!
     
  15. Linka76

    Linka76 VIP lid

    14 dec 2007
    9.703
    0
    0
    JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA maandag is geregeld voor oppas en kan naar gesprek gaan! Ik heb nog een keer gemailt om laten zien dat ik zo graag wil, moet paspoort, bankpasje en pasfoto meenemen, nou oeiii! En heb 2 opvang gevonden, nog ff wachten op antwoord en het klinkt of noem maar op! Spannend hoor!

    Jes is hangerig en ik ben hangerig! Tjeetje, ik zal hartstikke blij als Myrna thuis is en Jeroen thuis komt! Haha!
     
  16. Linka76

    Linka76 VIP lid

    14 dec 2007
    9.703
    0
    0
    Marleen, ik ben ook soms bot hoor! Soms is dat nodig omdat Jeroen stront eigenwijs is en dat slecht luistert, kan ik daarin niet tegen...
     
  17. Linka76

    Linka76 VIP lid

    14 dec 2007
    9.703
    0
    0
    *zwaai naar Esprit en Bemy*
     
  18. Esprit

    Esprit Fanatiek lid

    5 jun 2007
    1.141
    0
    0
    Groepsleidster op internaat voor moeilijk opvoedba
    IJsselmuiden
    Thanks meiden voor het warme wederwelkom!

    @Chantal: thanks voor je reactie meid en je stoot me helemaal niet voor de kop hoor! Kben dagelijks bezig met er een rustige weg in te vinden, dat gaat de ene keer beter dan de andere keer...

    @Setteke: ik weet zeker dat Denise enorm trots is op haar nieuwe neefje/nichtje! Dat zijn ook telkens beelden die in me opkomen. Zo was ze zo blij met Melanie, heb daar hele mooie foto's van! Met mn broer en schoonzusje gaat het niet zo goed. Ze slaan zich er wel heel sterk door heen (wat ze laten zien dan hè), maar door het nauwe contact dat ik met ze heb prik je daar gauw door heen. Ik sta vaak ook zo machteloos, want ik kan niks voor ze doen, ik kan hun pijn en verdriet niet wegnemen....Ze weten dat ik er voor hun ben....

    Voor wie het ook weer vroeg: ik ben vandaag precies 31 weken en 2dagen zwanger...
    Kzal is ff gaan knooien met een banner, die is na de "verhuizing" vermist geraakt geloof ik...

    Liefs Vera
     
  19. denicepino

    denicepino Fanatiek lid

    13 jun 2007
    1.943
    0
    0
    horeca medewerkster
    kerkrade
    esprit die bevalling komt wel heel snel weer he :D ben je er alweer op voorbereid. spanning? of laat je het gewoon over je heen komen ?
     
  20. @ linka; wat super dat je op gesprek kan en alles hebt kunnen regelen, succes meid, je klinkt ook erg enthousiast!!!
    Kruip toch lekker straks met zn drietjes op de bank, denken over, tekenfilmpje erop ofzo... Als jes dat wil tenminste... hahaha...

    @ esprit, gaat snel, 31 wkn al, duurt niet lang meer he!
     

Deel Deze Pagina