30-plussers en zwanger worden (deel 3)

Discussie in 'Zwanger worden clubs' gestart door Josien, 6 apr 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. MIEKE! Jeetje wat zal jij geschrokken zijn zeg! GElukkig gaat het beter met je.

    WANNA! Wat raar dat ze hem niet horen huilen. Zou ik me echt heel rot bij voelen........

    POOH! Gefeliciteerd met de huepjes.

    Rick slaapt ook door, vanmorgen was het 7.30 uur vanaf 23.30 uur JOEPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hij ligt wel ingebakerd hoor dus dat zal ook wel helpen. DONDERDAG is de grote feestdag dus heb het nog even drukjes!

    LIEFS
     
  2. Mieke8

    Mieke8 VIP lid

    9 nov 2006
    14.188
    0
    0
    Noord-Holland
    Soof, jippie voor Rickie :D
    Alvast veel plezier voor donderdag, het wordt prachtig weer!
     
  3. Ja , we kijken er erg naar uit. 5 Jaar terug was het ook wel mooi weer, alleen veel wind en een beejte miezer gehad. Heeft trouwens een mooi effect gehad op de foto's!

    Krijgen jullie een email als er hier geantwoord is? Ik heb volgens mij alles goed aangegeven maar, ik krijg echt niks binnen............:(

    MOrgen ga ik babyzwemmen met Rick, ben zo benieuwd hoe hij dat vind. Ik heb er namelijk heel erg veel zin in!

    MB! HOe gaat het met je meissie?

    LIEFS
     
  4. Mieke8

    Mieke8 VIP lid

    9 nov 2006
    14.188
    0
    0
    Noord-Holland
    Soof, babyzwemmen is hier vooral favoriet bij mama hihihi, maar Boaz vindt het ook wel leuk hoor. Hij is alleen een beetje een luie zwemmer ;)

    Het gaat hier nu al 2 nachtjes de goede kant op.
    Ik laat Boaz gewoon even zeuren in bedje wanneer hij nu 's nachts wakker wordt. Gister was dat een half uur en viel hij weer in slaap vannacht maar 10 min. JOEPIE!
     
  5. mb02

    mb02 Bekend lid

    Wanna/ Miepie, nou, zo te lezen kwam alles weer goed op gang bij jullie, dat geeft moed. En na 3/4 maanden weer zwanger, ik hoop dat het bij mij ook zo snel mag gaan. Ik moet er echt niet aan denken om er weer een jaar op te moeten wachten.....
    Wanna, jeetje, dat je de vruchtzak open hebt gemaakt, wat dapper zeg!

    Soof, het wordt inderdaad prachtig weer donderdag, super zeg! Ik wens je alvast heeeeel veeeeeel plezier, geniet ervan!
    En babyzwemmen, lijkt me ook zo leuk om te doen. Ben benieuwd wat rick ervan vindt.

    Pooh, fijn dat jens zijn heupjes zijn "goedgekeurd"! Wat gaat die ostheopaat precies doen?

    Mieke, fijn dat je enkel aan de beterende hand is. Vlieland, heerlijk zeg. Gaan jullie met zijn 3-tjes?

    Wanna, hahaha, wendagen voor de mama's......Maar wel vreemd dat ze in een kamer slapen waar niemand ze kan horen, het is een kleine moeite om een babyfoon neer te zetten, toch? Maar heb je er verder wel een goed gevoel bij?

    ALL, Ik begin mijn gewone ritme weer op te pakken. Moet wel rustig aan doen, heb nog steeds buikpijn, en dat wordt erger als ik teveel doe. Gister mijn werk gebeld, gezegd dat ik deze week nog niet kom werken. Nu heb ik voor zaterdag een slaapdienst staan, mijn leidinggevende heeft zoiets van "tja, als donderdag alles goed is, dan kan je die toch wel draaien?". Vind die reactie wel een beetje jammer, alsof er donderdag dan een knop omgaat en alles weer helemaal OK is :x.
     
  6. Mieke8

    Mieke8 VIP lid

    9 nov 2006
    14.188
    0
    0
    Noord-Holland
    mb, heb je ze dan op de hoogte gebracht op je werk van je mk?
    Ik zou het weekend ook nog even meepikken hoor, even rust en pas op de plaats, je hebt toch een soort van 'bevalling' achter de rug en je lichaam moet ook weer even herstellen, niet alleen dat ook geestelijk vergt het energie. Dus denk aan jezelf, straks kun je nog genoeg werken hoor! Laat ze maar even lekker.

    We gaan met het gezin van mijn schoonouders, dus hun kinderen en aanhang en de kinderen. We zijn dan met 7 of 8 volwassenen en 2 kleintjes. Gezellig hoor en we treffen het natuurlijk met super weer, heb er zin in en is het eerste echte (vakantie) uitje met Boaz.
    Ben al een lijstje aan het maken wat er allemaal mee moet anders vergeet ik straks de helft.
     
  7. poohbear226

    poohbear226 VIP lid

    12 feb 2007
    9.547
    2
    0
    pillenboer
    zuid holland
    leuk mieke, klinkt gezellig!! en ja, wat moet je veel meenemen!! oef!

    @mb01, lekker zo'n leidingevende... tis niet zommar wat, een miskraam!
     
  8. debenbas

    debenbas Actief lid

    4 mrt 2009
    160
    0
    0
    :$ Jeetje mineetje Mieke! Wat was dat nou? Van de trap gevallen....oei oei...fijn dan dat manlief tóch maar even uit bed kwam om eens te kijken. Da's niet niks, je schrikt je eigen wezenloos! ...en 't doet verdorie nog zeer ook, als je jouw kleine zo goed hebt beschermt!

    Mb, neem lekker de tijd, en dat ze 'n bult krijgen op 't werk!
    Wat fijn zo'n reactie...:( ...NOT!
    Inderdaad nu even aan jezelf denken hoor, ik kan me nog herinneren van ons mam, die heeft 4 kids en is in totaal 11 x zwanger geweest (2x van een tweeling), dat die óók niet 1-2-3 weer terug aan 't werk was, lag natuurlijk aan het aantal maanden zwanger zijn....óf curretage. Maar hoe 't ook zij...je bént verdorie toch zwanger geweest he! Da's niet zomaar iets natuurlijk!...hmmm, en dat zegt je vrouwlijke collega dan zo op die manier...

    Mieke alvast véél plezier, wij zijn nét terug van de ardennen, was supergezellig!!Ook met alle kids en kleinkind. En afgelopen weekend van het varen met de vriendin&pa van mijn vriend, héérlijk gehad!

    Alleen op de dag van het varen, had nét een foto of 2 gemaakt van een overvliegende ooievaar :$:D....werd ik later ineens ongesteld zeg!!! Véél te vroeg ook nog! Want zou 't eigenlijk vandaag moeten worden...of niet... (vriendlief had de dag ervoor een ooievaar gezien...hij zat toen voor z'n werk helemaal in Steenwijk!Toeval?)

    Hoe mijn lijf in elkaar steekt..heb géén idee meer, maar vanaf nu zou ik toch graag om de 2 dagen klussen hoor!

    WannabeMom...jemig...kreeg er gewoon kippevel van, toen je vertelde dat je jouw vruchtje verloor, en hebt opengemaakt...wel mooi te weten dat alles er al op en aan zat, en dat je dat hebt kunnen zien...maar vooral dat je die kleine hebt kunnen begraven. Lijkt me dat zwaar zeg.

    Hier ben ik bijna van de rooie rakkers af...ze kunnen niet allemaal tegelijk afscheid nemen lijkt 't 8)
    Maar ikke wel!
    kan niet wachten om nu eens opnieuw te starten, maar dan wel om de 2 dagen...zal het vriendlief eens héél lief brengen, en kijken of ie niet ál te moe is...:D

    We hebben het weer heel druk, iedereen wil nog afspreken voor ze met vakantie gaan...dus onze agenda zit weer aardig vol de komende weken...tegen die tijd zijn wij denk ik toe aan vakantie! En dan géén weekendje, maar 2 complete weken hahaha!;)

    Liefs, deb
     
  9. Mieke8

    Mieke8 VIP lid

    9 nov 2006
    14.188
    0
    0
    Noord-Holland
    Deb, wat heerlijk 2 weekjes vakantie, waar gaan jullie naar toe?
    Geniet maar lekker!
    En wat een super leuke banner heb je zeg. Enne om de 2 dagen klussen is toch heel goed lijkt me! En die ooievaars die zullen vast voor deze ronde over gevlogen zijn, ik duim heel hard voor jullie!

    Hier gaat het weer een stuk beter, heb vandaag weer auto gereden, alleen bij het intrappen van de koppeling voelde ik de spiertjes in mijn voet wel trekken hoor. Hij is nu rondom blauw geworden, maar kan er gelukkig weer redelijk op lopen. Nog niet te veel belasten natuurlijk. Wat een heerlijk weer is het en blijft het de komende dagen!
     
  10. Timon

    Timon VIP lid

    4 sep 2008
    10.015
    0
    0
    Gelderland
    Mieke, fijn dat je in ieder geval met de auto weer mobiel bent. Kijk nog wel een beetje uit, he.

    MB, wat een reactie van jouw leidinggevende! Kun je haar niet achter het behang plakken? :p Blijf je deze hele week nog thuis?

    Deb, succes met de komende ronde. die ooievaars zullen vast een betekenis hebben.

    Sophia, ik krijg wel telkens mail. Hoe staan jouw instellingen?

    Ik heb het vermoeden eerder mijn ei te krijgen dan anders. Dusse... manlief mag weer op tijd mee naar bed.:D
     
  11. Miepie74

    Miepie74 Fanatiek lid

    10 okt 2008
    4.062
    8
    0
    Sophia: veel plezier he?! Geniet ervan alvast, je hebt een prachtige dag uitgekozen!

    Pooh gefeliciteerd met Jens' heupjes :) Had dit nou ook gevolgen voor het inbakeren of is hij daar nu wel een beetje overheen?

    Wanna al een beetje gewend aan het kdv? :D

    MB: wat iedereen zegt: neem je tijd. Ik ben toen ook anderhalve week thuis gebleven en had nog het idee dat het me allemaal te snel ging. Maar goed, het was sowieso niet een goede periode voor mij want al gauw overleed één van mijn katjes zomaar en ik had volgens mij een soort van bore-out op mijn werk (nog steeds, haha). Take as long as you need, en zulke leidinggevenden kunnen gewoon opzouten en anders stuur je ze maar langs mij! (als er een dreigend-kijk-smiley was geweest, had ik die nu ingeplakt! :))

    Deb en Timon: heeeeel veel klusplezier, haha!

    Ik mocht vandaag weer naar de verloskundige. Vandaag ietsje langer gebabbeld, een inleiding op een gesprek voor de volgende keer over de bevalling, over borstvoeding (ons toch maar ingeschreven voor zo'n voorlichtingsavond) en hoe het verder gaat. Metingen waren goed en wat ik al vermoedde: de kleine daalt al lekker in en draait met haar achterwerk tegen mijn ribben (auw) :D en voeten in mijn zij. De verlos vond dat ik nog als een hinde de trap op rende, haha! Ze zijn bij mij wel goed met complimenten geven, vorige keer de buikspieren, nu mijn trap-ren-capaciteiten en ze vond dat ik een mooi strak buikje heb. Kan weer ff vooruit! :)

    O, nog maar 2 (TWEE!!!) daagjes werken, JIPPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  12. puck1234

    puck1234 Fanatiek lid

    25 nov 2007
    1.186
    0
    0
    hallo allemaal

    voor degene die me nog kennen ik heb vandaag mijn eerste IUI gehad erg spannend. de timing was goed ik had een mooi groot ei dat op springen stond en er waren 5 en half miljoen soldaten beschikbaar volgens de arts maken we een goede kans maar we moeten toch rekening houden met een teleurstelling.

    groetjes aan iedereen

    puck
     
  13. Timon

    Timon VIP lid

    4 sep 2008
    10.015
    0
    0
    Gelderland
    Puck, welkom. Wij hebben elkaar hier nog niet eerder getroffen. Spannend, meid. Ik duim voor je dat het positief uit zal vallen en dat je dus zwanger zal zijn.

    Miepie, je zal maar vrij gaan hebben met het mooie weer. Als de zomer echt doorzet heb jij het goed uitgekiend. ;)
     
  14. JoyceD

    JoyceD Fanatiek lid

    6 jan 2006
    2.208
    0
    0
    administratief medewerkster
    Amsterdam
    Goedenavond meiden.

    Sorry dat ik zo lang niets van me heb laten horen ...
    Ik heb het niet echt makkelijk de laatste tijd.

    Helaas ging het al een tijd niet goed tussen mij en mijn (inmiddels ex) partner.
    We hebben het nog geprobeerd maar helaas.
    Nu zijn we dus alweer een paar maandjes uit elkaar.
    Momenteel ben ik samen met een vriend bezig met een koophuis.
    Een huurhuis zou te lang gaan duren voor ons beiden.
    We hadden elkaar uiteindelijk finaal in de haren gevlogen.
    Nu zijn we tenminste nog als vrienden uit elkaar gegaan....
    Helaas is de baby-droom hier dus opgehouden.

    Verder ben ik ook nog eens mijn baan kwijt geraakt.
    Die etters hebben het na jaren treiteren toch nog voor elkaar gekregen.
    Als excuus hebben ze de recessie gebruikt en daar ging de rechter mee akkoord....

    Maar goed, nieuwe start met nieuwe kansen zullen we maar zeggen.
    Verder gaat het wel goed met mij eigenlijk.
    Ik heb nu veel tijd en die besteed ik aan mijn kinderen en help dus ook veel op school met van alles.
    Vandaag was ik mee naar Artis als begeleidster bijvoorbeeld.
    Heel erg leuk allemaal en geniet er met volle teugen van zolang het kan.
    Ik ben natuurlijk weer aan het soliciteren (tja, een koophuis is nu eenmaal duur) en hoop snel weer een baan te vinden.

    Eind juli krijgen we als het goed is de sleutels van ons nieuwe huis.
    Dan ga ik me natuurlijk eerst volledig concentreren op het verbouwen en het in richten ervan.
    Daarna zal ik wel weer geregeld komen kijken hoe het met jullie gaat allemaal.

    Ik zag volgens mij een heleboel van de dames uiteindelijk met een mooie baby!
    Van harte gefeliciteerd dames!

    Nogmaals sorry dat het zolang duurde voor ik wat liet horen.
    Maar ik had niet echt behoefte aan gelukkige zwangere dames....

    Groetjes
    JoyceD
     
  15. poohbear226

    poohbear226 VIP lid

    12 feb 2007
    9.547
    2
    0
    pillenboer
    zuid holland
    @puck, welkom terug!! enne, wat spannend!!! Ik duim de komende 2 weken hoor! :)

    @joyced, jee, wat heb jij een hoop meegemaakt! Klinkt als een pittige tijd! Ik hoop dat je je leventje weer fijn op orde krijgt en veel geluk en liefde mag vinden!

    @all, niet lachen... maar jens had gisteren om 1930 een fles op en ging onder luid protest en geschreeuw naar bed om 2030. (heeft hij weken niet gehad, die driftbuien) Hij viel uiteindelijk uitgeput in slaap om 2100 uur. Wij zijn toen ook maar naar bed gegaan.
    Hij moest eigenlijk om 2330 een laatste fles, maar we dachten, hij komt vanzelf wel rond die tijd!
    Was het opeen 3.45 toen meneertje begon te huilen. Wij waren helemaal suf, zo van, komt ie nu pas?!
    toen fles gegeven en nu liggen de mannen nog te slapen.
    Maar om 8.00 met hij toch een fles hoor ,anders wordt het een zooitje vandaag! Ik maak hem gewoon effe wakker!
     
  16. Miepie74

    Miepie74 Fanatiek lid

    10 okt 2008
    4.062
    8
    0
    Haha Pooh, hij heeft wel een eigen willetje, die kleine man van jou he?

    Puck: heeeeel veel succes met deze eerste IUI!!! De omstandigheden klinken ideaal, we gaan duimen tot de 10de!
     
  17. Mieke8

    Mieke8 VIP lid

    9 nov 2006
    14.188
    0
    0
    Noord-Holland
    Timon, en heb je je ei nog eerder gehad??

    Miepie, nog even en je hebt VERLOF!!! heerlijk eindelijk YES!

    Pooh, misschien kun je eens proberen om zijn laatste fles te vervroegen en dan 's nachts er niet op in gaan, dan doen wij nu ook met als resultaat dat Boaz vannacht niet eens wakker is geworden.

    Puck, daar ben je weer en met wat voor nieuws, je eerste IUI, spannend zeg. Ik ga heel hard voor jullie duimen.
    Wanneer is nu je NOD?

    Joyce, tjee zeg wat is er in die tijd veel gebeurd in je leventje.
    Tja bij de meiden hier ook. Sterkte met alles zeg, is niet niks geweest denk ik zo.

    Meiden, Boaz heeft doorgeslapen... YES YES YES!
     
  18. Simi

    Simi Actief lid

    24 okt 2007
    410
    0
    0
    Bijna het midden van NL
    Hoi meiden,

    Wat is er weer veel gebeurt!

    Ik doe even snel een reactie voor Puck en Joyce
    Puck wat spannend! ik duim me hier een rotje!!
    Ik stuur je vanavond even een PBtje

    Joyce goed weer even van je te horen! Wat een veranderingen zeg. Dapper hoor hoe je er over verteld! En al snel weer verhuizen uit je huisje. Mooie nieuwe start lekker in de zomer.

    Liefs, simi
     
  19. mb02

    mb02 Bekend lid

    Mieke, klinkt heel gezellig! Wel spannend, de eerste vakantie met Boaz, zal inderdaad wel een kleine volksverhuizing worden ;). Hoera voor Boaz!, houden zo.

    Miepie, haha, ik zie je al de trap op rennen, met grote buik en al...De meeste zwangeren die ik voorbij zie lopen kunnen alleen nog maar waggelen ;). Wat een heerlijk idee, nog maar 2 daagjes werken!!!

    Puck, ik duim voor je!!!!! Dat die 5,5 miljoen zwemmers maar als een soort pieter van den hogeband (je weet wel, die zwemmer ;)) op hun doel afgaan:).

    ALL, Tja, fijn he, zo'n leidinggevende:x. Maar ik blijf wel thuis hoor, begin na het weekend weer. Moet haar nog wel bellen (morgen, na afspraak met de vk), en dit keer laat ik me niet overbluffen.
    Zo komt een vriendin op de koffie, die heeft ook een miskraam gehad. Fijn om er met haar over te kunnen praten.

    Geniet allemaal van het weer, heerlijk!!!!!
     
  20. Timon

    Timon VIP lid

    4 sep 2008
    10.015
    0
    0
    Gelderland
    Nou, de streepjes waren zo vaag dat ik het toch op de normale tijd verwacht. Maar dat neemt niet weg dat we lekker op tijd naar bed zijn gegaan. ;)
     

Deel Deze Pagina