December 2006 mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door Otje, 1 dec 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. duikster

    duikster VIP lid

    13 nov 2005
    5.714
    73
    48
    Setje: wat fijn dat Marcel's sollicitaties in elk geval gesprekken opleveren. Ik duim dat het snel een mooi resultaat heeft.

    Debbie: veel sterkte. ik hoop dat een maagbandje je brengt wat je er van wilt.
     
  2. duikster

    duikster VIP lid

    13 nov 2005
    5.714
    73
    48
    zo dat was wel wat paginavulling van mijn kant....
    Eve: als je echt geinteresseerd bent in de sprookjescamping moet je ook eens via google zoeken op: stacaravan huren sprookjescamping. Dan kom je ook particuliere verhuur tegen dat kan soms goedkoper zijn. Ook de naastgelegen camping is soms goedkoper en daarbij kun je dan wel gebruikmaken van de faciliteiten van de sprookjescamping...
    enne ik wacht nog af of ik een banner voor je moet/mag maken
     
  3. noralien

    noralien Fanatiek lid

    7 jun 2005
    2.734
    1
    0
    Wormerveer
    Ik kom alleen even om...

    Chris van harte te feliciteren met je 1e verjaardag!!

    Ik hoop dat je een fijne dag hebt gehad, maar ik begrijp dat je het pas zaterdag viert.
    Dat is mooi, want er is nog iets naar je onderweg wat een beetje vertraging heeft opgelopen...
     
  4. noralien

    noralien Fanatiek lid

    7 jun 2005
    2.734
    1
    0
    Wormerveer
    Maar nu ik hier tóch ben....

    Debbie, vervelend dat je steeds niet lekker in je vel zit. Ik hoop echt dat je een goed overwogen beslissing kan nemen met alle voors en tegens daarin meegenomen. Het is een moeilijk besluit denk ik, dat veel met zich mee brengt. Als het dit gaat worden, hoop ik echt dat het resultaat gaat hebben en dan vooral dat jij je er beter door gaat voelen.
    Nog even een persoonlijke vraag...waarom schrijf jij een bepaald woord hier steeds niet voluit? Is dat omdat je je ervoor schaamt? Want dat is natuurlijk nergens voor nodig! :)

    Otje, oehhh dát zijn de mindere dagen. Voor iedereen hier (voor mij iig wel) herkenbaar, maar soms zooooooo irritant!

    Setje, mijn duimen draaien! Een tweede gesprek op zo'n kort termijn is wel een goed teken!

    Duikster, dat ziet er echt uit als een leuke vakantie.
    Als moet ik daar wel eerlijk bij zeggen dat het mij niet zo trekt. Camperen vind ik wel leuk, maar zo'n themacamping hoeft voor mij niet zo. Al zou Jikke het misschien wel leuk vinden :).
     
  5. noralien

    noralien Fanatiek lid

    7 jun 2005
    2.734
    1
    0
    Wormerveer
    En tot slot nog even een foto van het setje dat ik voor mijn zus gemaakt heb.

    Bekijk bijlage 1595
     
  6. Otje

    Otje Fanatiek lid

    10 apr 2006
    4.703
    0
    36
    Duikster: Klinkt superleuk die duplo van bob de bouwer. Heeft Chris er al mee gespeeld? Nick zal het ook wel leuk vinden denk ik?
    Wat een leuke vakantie-foto's.

    Setje: Oh dat is supergoed nieuws dat Marcel al bij verschillende bedrijven op gesprek mag. Hopelijk wordt het iets!

    Noralien/Setje: Voelt wel prettig dat mijn verhaal van Koen de laatste dagen wel herkenbaar is ;)

    Noralien: Wat een schattig setje zeg! Echt heel erg leuk. Een goede vriendin van me gaat in september bevallen. Zou ik misschien tegen die tijd ook iets bij je kunnen bestellen? Heb je ook meer mogelijkheden qua figuurtjes of zo? Omdat er nu sterretjes staan bij de naam. Lief hoor!

    Vandaag ging niet heel veel beter dan de afgelopen dagen met Koen. En ik ben het eigenlijk best behoorlijk beu. Loop echt op m'n tenen zeg :( Vanochtend werd hij gelukkig uit zichzelf wakker maar toen ik naar hem toe ging plofte hij demonstratief terug in bed en riep: Slapen! :( Ja hoor... daar gaan we weer. Ik heb hem toen laten liggen en ben naar beneden gegaan. Toen ging hij heel hard mama roepen, heel vaak. Ik dacht echt: Ja boef, bekijk het maar even. Ik was net bij je... Heb de spulletjes voor het zwemmen klaar gelegd en brood gemaakt en toen ik zo'n 10 minuten daarna naar boven ging was hij "redelijk" lief ;)

    Bij het zwemmen voldeed zich ook nog een kort drama maar was eerlijk gezegd wel lachwekkend!
    De juf deelde op een gegeven moment bekertjes uit waar we dan een spelletje mee gingen doen. Toen kwam ze bij Koen... hij kreeg een roze beker... Nou je had zijn gezicht moeten zien! Stond echt op onweer en hij rende het bad uit en ging even verderop op de grond liggen huilen. Dus ik eruit, Koen gepakt en weer het bad in. Zegt een vriendin van me (die ook altijd meezwemt met haar dochtertje): Spoel je zijn haren thuis uit met een bekertje na het wassen? Ja dus!!! ;) Waarschijnlijk was dat dus de reden dat Koen zo overstuur was en niet vanwege de roze beker maar ik moest wel erg lachen om het voorval hoor. :p

    Tot gauw weer... ga nog even wii-en. We hebben een nieuw spelletje: Super Mario Galaxy. Erg leuk en een aanrader. Weet dat er hier verschillende wii-ers zijn!?

    Groetjes Otje
     
  7. noralien

    noralien Fanatiek lid

    7 jun 2005
    2.734
    1
    0
    Wormerveer
    Het zijn bloemetjes bij de naam ;)
    Bekijk bijlage 1597
    Misschien dat het zo iets duidelijker is?
    In september is mijn site als het goed is wel in de lucht en dan kun je daar alle mogelijkheden zien. Als dat niet zo is moet je me maar even mailen, dan maak ik iets voor je buiten de site om. Er zijn dus wel meer mogelijkheden, ook met grote opdruk van een plaatje met naam erbij.

    Balen dat het vandaag niet veel beter ging. Hoop dat Koen morgen met een opperbest humeur wakker wordt.
    Jikke was vandaag ook weer erg wisselvallig ;)
     
  8. duikster

    duikster VIP lid

    13 nov 2005
    5.714
    73
    48
    Noralien: je maakt me nieuwsgierig....
    superleuk dat setje voor je zus!
    en ik moet zeggen dat zo'n themacamping mij in eerste instantie ook niet heel erg trok en we het met name voor Nick deden, maar inmiddels ben ik wel om. Het was erg gewoon erg leuk en ook de omgeving is erg mooi. Wij gaan dus nog eens terug zelfs....

    Otje: zucht - haal diep adem - pff....ik herken het echt....Nick was vandaag ook niet te harden. Heb overigens bij hem het gevoel dat het mede samenhangt met een doorkomende kies. Waar nog maar 1 puntje van de vier door het tandvlees is, dus....
    Chris krijgt de duplo pas zaterdag....dus daarna mag hij ermee spelen
     
  9. Otje

    Otje Fanatiek lid

    10 apr 2006
    4.703
    0
    36
    Duikster: lees net je bericht dat het met Nick ook niet super gaat en misschien vanwege een doorkomende kies. Ik ga er bij Koen ook eens naar kijken straks. Want van het weekend was hij dus al zo verkouden en beetje verhoging. Zou er natuurlijk op kunnen wijzen he?

    Noralien: :$ Oeps.. dacht echt dat het sterretjes waren maar nu ik het van dichterbij zie, zijn het inderdaad bloemetjes.

    Zo, ga even ontbijtje maken voor Sara en mij. Koen slaapt nog. Om 8 uur komt de klusjesman nog het een en ander af maken en (hiep hoi :)) wij mogen dit weekend weer gaan verven op zolder. Fijn met dit weer. :(

    Groetjes Otje
     
  10. eve

    eve Fanatiek lid

    26 apr 2006
    4.525
    0
    0
    Den Haag
    @Debbie: Vind het echt zo vervelend voor je dat er ruzie is bij jullie thuis en dat Thijmen daar dan bij is. Dat moet je als moeder echt verdriet doen. Hoop echt dat een maagband de oplossing is voor je overgewicht maar ik zou er wel eerst heel goed over nadenken. Heb je eigenlijk al geprobeerd om onder begeleiding te dieeten? Zoals je ziet aan Janette kan dat heel hard gaan. En ze heeft geen hongergevoel door het dieet dus dat is positief. Mss kun je haar ook es om raad vragen?

    @Karin: Wat een supergezellige vakantiefoto's! Snap goed dat je daar wel had willen blijven. Foto van Nick en jou is mooi! En wat schattig dat Nick en Chris dezelfde jasjes aanhebben :) Goede tip van de camping! Ik ben nog ff aan het puzzelen wat ik wil met de banner dus je hoort het. Thanks iig!

    @Setje: Goed nieuws zeg vwb Marcel! Het grote geld komt er dus weer aan ;);) Ik neem Fynn's buggy mee naar Blijdorp. Dat gaat wel lukken met de trein hoor. Daar ga ik tenminste wel vanuit :D En vanaf het station is het 10 minuten lopen dus dat komt ook goed.

    @Noralien: Vroeger zou ik echt niet gezien willen worden op een themacamping maar sinds Fynn doe ik de raarste dingen :p Wat een lief setje heb je gemaakt! Wil je vast vertellen hoe de site gaat heten? ;)

    @Otje: Zoooooo herkenbaar allemaal :( Al moet ik zeggen dat het bij Fynn al een paar weken geleden is...tijd voor een nieuwe fase!? Hahaha, het zwembad incident is echt grappig! Was al bang dat Koen niet van roze houdt :p Ik heb Fynn's haar al heel lang niet meer met shampoo gewassen. Spoel het gewoon met water en dat ruikt prima.

    Lees net dat Michael Jackson is overleden :$ Echt bizar!
     
  11. noralien

    noralien Fanatiek lid

    7 jun 2005
    2.734
    1
    0
    Wormerveer
    Op dit stukje ben ik helemaal vergeten te reageren. Ik denk dat ruziënden ouders meer impact op kleine kinderen heeft dan ze in eerste instantie laten blijken.
    Wij hebben gelukkig bijna nooit woorden. We zijn het wel vaker oneens, maar echt zélden met stemverheffing. Maar laatst gebeurde dit dus wel een keer. Jikke was daar dus ook bij en hield zich eerst stil. Uiteindelijk riep ze ineens heel machteloos "niet doen, niet roepen!". Oh dat deed zó'n pijn :(.

    Mijn site gaat "katootje(.nl)" heten.

    Ik hoorde het vanmorgen van Robert, dat Michael jackson overleden is. Dat zal nog toestanden veroorzaken denk ik.
    Het valt me op dat er tegenwoordig vaak (ook in Nederland) heel massaal en bijna hysterisch ;) gereageerd wordt bij het overlijden van een bekend persoon. Alsof het een goede vriend was of zo. En de media springt daar dan weer bovenop. Huilende mensen scoren goed denk ik.
    Ik vind het heel erg hoor, als er iemand overlijdt. Al helemaal als dit op jonge leeftijd gebeurt. Maar hier ben ik denk ik te nuchter voor.
    Al krijg ik wel kippenvel van familiedrama's of zoiets als in Apeldoorn.
     
  12. noralien

    noralien Fanatiek lid

    7 jun 2005
    2.734
    1
    0
    Wormerveer
    Oh ja, wilde nog even een link plaatsen.
    Een tijd terug heb ik veel kleertjes e.d. van jullie gekregen om mee te geven aan een oud-collega van mij. Zij is bezig met het opzetten van een weeshuis in Ghana en ondersteunt intussen diverse projecten.
    Ik vind het wel leuk hier even te laten weten wat ze allemaal doet. Het is een kleinschalig initiatief van haar en haar vriend, maar ze proberen er echt toe te doen. Vind dat echt gaaf!

    Hier de link:
    WaarBenJij.Nu | Rowena gaat naar Ghana
     
  13. debbie1988

    debbie1988 Fanatiek lid

    6 nov 2005
    1.608
    0
    0
    Thuismoeder + Oppasmoeder
    amstelveen
    Eve: Ja ik heb al meerdere dingen geprobeerd, ook onder begeleiding. Maar op de 1 of andere manier hou ik toch steeds dat onverzadigde hongergevoel, en ik heb gewoon echt last van me rug en me knie. Ik vind het lief dat je zegt dat ik misschien Janette is om hulp kan vragen, maar ik heb er echt heel goed over nagedacht en gepraat. Ik weet echt zeker dat ik dat wil, en ik wil gewoon dit overgewicht snel kwijt.

    En ja de ruzie's doen me ook echt zeer, maar ja we houden nog steeds wel heel veel van elkaar en gelukkig komt het altijd wel weer goed.

    Otje hier is die fase ook nog steeds aanwezig helaas, af en toe kan hij echt het bloed onder je nagels vandaan halen. Maar ook is hij momenteel erg van het schreeuwen, vooral als die bijvoorbeeld buiten aan het spelen is. En ze papa en mama tegen elkaar opstoken doet hij nu ook al, als sebas bijvoorbeeld vraagt van wie mag jij naar buiten dan is het vaak Mama zegt dat of mama heeft dat gezegd.

    Noralien wat een super leuk setje zeg, echt heel leuk en mooi gemaakt.
    Dat ik dit ene bepaalde woord niet voluit schrijf is niet omdat ik me er voor schaam, maar meer voor mezelf te beschermen tegen over me schoonfamilie. Ik bedoel hun lezen soms hier ook wel eens mee, sebas zijn zussen dan en ik heb geen zin dat hun dat weten. Dan krijg ik namelijk meteen een nieuwe naam of oordeel, en dat wil ik niet. Hopelijk begrijp je het, waarom ik dus niet voluit schrijf.

    De rest erg bedankt voor jullie lieve woorden, ik heb er al echt heel goed overnagedacht en weet echt wat ik wil. Ook heb ik via hyves een meisje en een jongen leren kennen, dat meisje heeft nu een jaar een maagband en is 75kg afgevallen. Tuurlijk is het niet zo van je maagband zit en je kan eten wat je wilt, maar je krijgt zoieso voor en na de operatie goede begeleiding van een psychiater, dieetist en een fysio.

    Duikster erg leuke foto's, en lijkt me erg leuk die sprookjescamping zeg. Ik had toen een folder gezien en d8 nee is niks, maar zo te horen en zien is het dus toch wel een succes ;)
     
  14. Otje

    Otje Fanatiek lid

    10 apr 2006
    4.703
    0
    36
    Lekker ontbijten in de tuin, vanmorgen +/- 9.00 uur
     
  15. Otje

    Otje Fanatiek lid

    10 apr 2006
    4.703
    0
    36
    "Mama, ik WIL niet op de foto" ;)
     
  16. melliemel

    melliemel Fanatiek lid

    31 aug 2005
    2.081
    0
    0
    hi hi,

    janette; wat goed van teun zeg,

    otje; nou jij mag ff klagen hoor:p jeetje klinkt wel errug vermoeiend hoor, en heb je hem nog wakker moeten maken? sara gaat zeker allemaal handtekeningen laten zetten op haar roze voetje:)

    debbie; och jeetje wat voel jij je beroerd als ik het zo lees zeg, ik vind dat je het heel goed verwoord hebt zo, en ik hoop dat je met een maagband wel een stapje verder komt, ik heb toevallig pas iemand gesproken die ook jarenlang met dilemma zat en er dus ook voor heeft gekozen om voor een maagband te gaan, en zij gaf aan dat het heeel zwaar is met eten maar dat het wel degelijk werkt en dat je dus wel voor altijd rekening moet houden dat je kleine porties kan eten maar ook vaak dat je je er dus niet lekker bij voelt. het is een aanpassing in je leven maar als je wilt afvallen en je daardoor beter gaat voelen, zij is er zowieso al 30 kilo mee afgevallen mss dat je dit motiveert ze is daarnaast ook wel aan het sporten maar mss dat jij na de operatie wel elke dag opbouwend elke keer een stuk flink kan gaan doorwandelen buiten(dus in een vlot tempo een half uurtje per dag) mss kun je een hartslag meter kopen en dan een eigen 'planning qua sporten kan maken' met behulp van de hartslagmeter? ik wil je daar best mee helpen om dit evt in te passen hoor. het is idd niet niks hoor en ook zeker even risicovol. maar zoals je beschrijft denk ik dat dit mss voor jouw ook de beste oplossing is.
    enne als je steun nodig hebt wij(ik iig wel) zijn er voor je hoor. ik vind het goed van je dat je dit besluit hebt genomen en wens je heel veel sterkte.
    leuke foto's hoor ziet er mooi uit je tuin

    duikster; oops vergeten maar alsnog een welgemeende felicitatie voor chris zijn 1e verjaardag hoor
    wat een leuke foto's zeg enne hij is 1 jaar geworden maar ik vind hem ook echt een dreumes koppie hebben hoor, leuk man, en nick wat een mannetje zeg:)

    setje; ooh fijn te horen dat er iig progressie gelijk al is bij solliciteren, ik moet zeggen ik vind het hier ook best spannend even hoor mel heeft gisteren de voorlopige oplevering van zijn laatste project gedaan, ja hij heeft dus nog steeds geen andere projecten, er is verder niets gezegd hoor maar toch vind ik het maar niks.
    hoe is het verder in jullie vruchtbare leven?

    otje; och och die koen hihi moest idd wel even lachen toen ik het staartje las hoor:)

    noralien; wat schattig zeg, leuk hoor nu ben ik nog nieuwsgieriger naar je site;)

    eve; nou he, heel bizar ik hoorde het in de winkel(jaaaa echt een dorp waar ik woon;))

    eve/noralien/debie; dat denk ik dus ook en ik kan me goed voorstellen dat je je er heel schuldig onder kan voelen, daarnaast denk ik toch ook dat idd een kind dit echt goed aanvoelt ed maar als ik verder kijk denk ik niet dat een kind daardoor zich heeeel anders ontwikkeld dan anders, mss dat hij/zij 'tijdelijk' iets heeft maar op de langere termijn.....ik weet het verder ook niet natuurlijk

    otje; jeeetje op die laatste foto ook al kijkt hij mss ietwat sikkeneurig vind ik hem echt op sara lijken, klopt dat een beetje?

    hier gaan de nachten ook weeer wat minder, helaas orlando is nu veel aan het huilen momenteel, waardoor??!! mag joost weten geen idee baal hier wel van vind het erg zielig nml, verder luisterd hij wel gwoon goed maar op de een of andere manier zit hij niet heel lekker in zijn velletje, vanavond gaat hij met valerius voor het eerst bij mijn ouders slapen, wat mede door het voorgaande voor mij nog spannender is denk ik dan, 'normaal' de eerste keer ergens slapen ben ook erg benieuwd hoe het gaat want beide slapen natuurlijk niet door:( mijn moeder had al gezegd ik slaap deze week extra zodat ik as vrijdag lekker de nacht door kan halen;)....wij gaan morgen naar de tt van assen. vandaar dat mijn moeder had geopperd om de kids dan de avond ervoor al te laten slapen omdat wij om 6.00 uur kwart over zes al weg gaan, vind het super dat mijn ouders dit willen doen en denk aan de ene kant ook wel dat het goed gaat komen zeker overdag maar aan de andere kant......:);) hadden jullie dit ook de eerste keer??
    zondag middag vieren we mel zijn verjaardag, dus druk weekend en zal hier dus niet te vinden zijn...
    heb ook een blaasontsteking, dit werkt niet echt fijn als je zo een druk weekend hebt zeg maar
    ik ga nog even soort van relaxen voordat ik weer aan de slag moet

    gr en iedereen fijn weekend
    saskia
     
  17. Jantien

    Jantien Bekend lid

    20 feb 2006
    906
    0
    0
    Hallo,

    Voor mij is het alweer (again) een tijdje geleden.
    Ik heb het zo vreselijk druk, dat ik echt superweing achter mijn PC-tje zit

    Maar wat ik nu meemaak.
    Ik zit heel gezellig te chatten met een meisje van 18, die 38 weken zwanger is.

    Zij verteld mij dat ze nog nooit is gecontroleerd, bij de huisarts is geweest, geen verloskundige heeft en nu mogelijk weeen heeft.

    Door een verkrachting is zij zwanger geworden.

    Zij heeft mij alles in vertrouwen verteld.
    Natuurlijk weet ik dat chatten ook een manier van aandacht vragen kan zijn.
    Maar via haar webcam heb ik haar gezien en ook gevraagd om haar buik te zien.
    Een hele lage buik, dus 38 weken kan makkelijk waar zijn.

    Aan haar gezicht te zien heeft ze best regelmatig weeen en ze vertelde me dat zij ook vocht verlies heeft.

    Even ervan uitgaande dat dit allemaal waar is, wordt er nu ergens in nederland een kindje geboren zonder begeleiding van een meisje die doodsbenauwd is.
    al 8 maanden niet meer buiten is geweest en bang is voor alles en iedereen.

    Wat kan ik doen als ik straks weer met haar ga chatten?
    Ze is nu even gaan liggen en ik heb beloofd om straks weer even te kijken of ze online is.

    Moet ik uberhaubt iets doen.
    Ik loop er de hele tijd al mee in mijn hoofd.
     
  18. slingding

    slingding VIP lid

    9 apr 2006
    5.425
    1
    0
    verzorgende IG
    Middelburg
    meiden ik heb weer bij gelezen, wat een verhalen allemaal.
    ik heb helaas even de tijd niet en puf om persoonlijk op jullie te reageren.
    Ik plaats vanavond nog wat foto's op mijn hyves en misschien ook nog hier met de verloop van de verbouwing.

    tot later......
     
  19. duikster

    duikster VIP lid

    13 nov 2005
    5.714
    73
    48
    Jantien ik zou haar toch adviseren een arts te bellen! ook de nazorg is erg belangrijk, zeker als de bevalling niet zo vlot verloopt. Maar raar verhaal...
     
  20. eve

    eve Fanatiek lid

    26 apr 2006
    4.525
    0
    0
    Den Haag
    @Noralien: Leuke naam voor je site! Ik ben ook te nuchter voor dat soort media toestanden hoor! Maar vond het wel gek om te horen dat hij dood was. Echt super wat wat je oud-collega allemaal doet! Heb altijd veel bewondering voor dergelijke initiatieven.

    @Debbie: Fijn dat je 2 mensen via Hyves hebt leren kennen. Zal denk ik veel helpen om ervaringen uit te wisselen. Houd je ons op de hoogte van alles? Je kunt hier gerust alles kwijt hoor!

    @Otje: Wat gezellig zeg, ontbijten in de tuin :) En de 2e foto is herkenbaar...haha...wat kunnen ze dan heerlijk chaggo kijken.

    @Saskia: Sterkte met je blaasontsteking en je drukke weekend! Hoop dat Orlando snel weer goed in z'n velletje zit! Fynn heeft al bij m'n ouders geslapen toen hij amper 1 week oud was dus ik heb er nooit problemen mee gehad. Maar nu vind ik 1 nachtje wel genoeg hoor!

    @Jantien: Weet eigenlijk niet zo goed wat ik met je verhaal moet. Heb er wel een beetje vraagtekens bij...:(

    M'n ouders hebben een scanner gekocht om dia's en negatieven te digitaliseren. Echt leuk! Hierbij een foto van mij toen ik iets jonger was dan Fynn nu. Zien jullie gelijkenis?
     

Deel Deze Pagina