December 2006 mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door Otje, 1 dec 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. eve

    eve Fanatiek lid

    26 apr 2006
    4.525
    0
    0
    Den Haag
    Iemand wel es in een Landal park in Drenthe geweest? En zo ja, welke? En hoe was het daar?
     
  2. Otje

    Otje Fanatiek lid

    10 apr 2006
    4.703
    0
    36
    Ja, wij vorig jaar in Landal Parc Sandur vlakbij Emmen. Erg leuk daar! Er zit een zwembad bij. Niet megagroot hoor maar wel erg leuk. En een uitgebreide supermarkt op het terrein. Dat is niet zo'n campingwinkel waar alles 2 x zo duur is maar een gewone Plus-supermarkt. Verder veel groen daar, mooie omgeving. Dierentuin vlakbij. We zijn er 1 week geweest en ondanks dat het weer niet zo super was in die week hebben we het toch heel leuk gehad.
     
  3. Otje

    Otje Fanatiek lid

    10 apr 2006
    4.703
    0
    36
    Zo, even reageren op de laatste stukjes...

    Ja, wat een nieuws he over MJ. Ik schrok er wel van hoor! Dacht eerst: het is vast een grap maar toch niet dus. Ja, verder heb ik niet zo veel met MJ dus... maar wel triest, zo jong.

    Noralien: Leuk dat je die site hebt geplaatst van Rowena gaat naar Ghana. Ik ga er zeker eens naar kijken.
    Leuke naam zeg van je site. Klinkt lief!

    Melliemel: Hoop voor je dat de nachten snel weer beter gaan.
    Fijn dat de kids een nachtje bij je moeder kunnen slapen maar kan me voorstellen dat je het ook wel spannend vind. Probeer er van te genieten ;)
    Veel plezier vandaag bij de TT in Assen!

    Jantien: Jeetje wat een verhaal zeg. Bijna ongeloofwaardig maar als je haar buik hebt gezien... tja. Heb je haar blote buik gezien of met kleding aan? Want kan het niet zijn dat ze faked met een kussen? Tja, ik weet het ook niet hoor. Heb je nog iets vernomen?

    Slingding: Kan me goed voorstellen dat je door alle drukte niet de puf hebt om te lezen en te reageren. Komt wel weer goed hoor!

    Eve: Ik zie zeker gelijkenis hoor! Leuk zeg!

    Ik ben vanochtend om 7.15 opgestaan. Het was zooo warm. Verder ligt iedereen nog in bed. Heb net de was al buiten opgehangen. Lekker rustig hier en nog koel. Ik ga even m'n onbijtje maken. Straks verven ;) Niet erg veel zin in...

    Groetjes Otje
     
  4. Jantien

    Jantien Bekend lid

    20 feb 2006
    906
    0
    0
    Ja ik heb haar blote buik gezien en die zag er echt ingedaald uit. Dus dat zou waar kunnen zijn.

    Uiteraard zet ik er heel heftig mijn vraagtekens bij, maar toch..... wat als het waar is.
    Ze vroeg om mijn telefoonnummer voor het geval ze steun nodig had, dat ze me kon bellen.
    Nou...... daar begin ik dus niet aan.

    Maar ik kan me niet voorstellen hoe ze het zover heeft laten komen zonder iets van steun of hulp van derden. Helamaal niemand heeft ze de afgelopen 8 maanden gezien.

    Maar goed ik hou jullie op de hoogte.
     
  5. eve

    eve Fanatiek lid

    26 apr 2006
    4.525
    0
    0
    Den Haag
    @Karin: Ik wil voor Fynn een paar Teva's bestellen. Nick heeft ze toch ook? Vallen deze groot, klein of gewoon?
     
  6. Otje

    Otje Fanatiek lid

    10 apr 2006
    4.703
    0
    36
    Jantien: Hmm... als ik er zo goed over na denk is het wel een raar verhaal. Ze zou dus al die tijd binnen zitten en niemand gezien hebben. Hoe heeft ze dan gegeten of zo? En waar leeft ze van? Uitkering of zo? Dan moet je je toch ook wel eens melden of zo? Maar als het wel waar is, vind ik het erg sneu voor dat meisje. Waar had je haar online dan?

    Pff... ben helemaal op. Vandaag echt veel gedaan op zolder. Eerst alles geschuurd (de inbouwkasten en vensterbank). Nu staat alles in de grondverf. Morgen kunnen we weer verder om alles te lakken. Straks even lekker gedouched en heb boodschappen gedaan. Vanaf ongeveer 16 uur is het weer ontzettend slecht hier. Het onweert de hele tijd en regent heel erg hard... Kinderen zijn nog bij mijn ouders. Ben nu even een soepje aan het maken (uiensoep).

    Groetjes Otje
     
  7. duikster

    duikster VIP lid

    13 nov 2005
    5.714
    73
    48
    Eve: Nick heeft geen teva's maar zoontjes van vrienden van ons wel. Naar wat ik van hun hoor vallen ze redelijk normaal van grootte.

    WE hebben vandaag heerlijk buiten gezeten met de verjaardag van Chris. heerlijk weer, kon niet beter. Chris was wel wat onder de indruk van alle dingen, maar was toch ook lekker aan het eten en spelen. de Bob de bouwer duplo is een succes, vooral voor Nick. Chris vond 1 blokje al interessant genoeg om mee te spelen. Maar ik geloof echt dat onze kids daar veel lol van gaan hebben.
    Chris heeft ook nog - op de groei- en kruiwagen en een schep gekregen, waar Nick ook al lekker mee aan het rommelen was...fijn dat het zand van de zandbak nu op de tegels ligt :(
    Nu morgen de verjaardag van mijn vader nog....en dan is het weekend weer voorbij.

    Melliemel: leuke dag gehad in Assen?
     
  8. Tisse heeft sinds vandaag ook Teva's en in zijn gewone schoenen heeft hij 21 en nu 20.5.

    Nog een nieuwtje hier: ik heb werk. Nu zullen jullie denken: wat nu weer? Maar ik kreeg gisteren telefoon van de directeur van Liene haar toekomstige school en hij deed me een aanbod dat ik niet kon weigeren.
    Een halftijdse werken in de 1ste kleuterklas (3-jarigen). Dus dat is 1 week werken, 1 week thuis. Dus dat ga ik doen vanaf september.

    Voor de rest is het hier de laatste tijd erg heftig geweest. We hebben zelfs op het punt gestaan te scheiden. Reden was dat ik verliefd was (en nog steeds een beetje ben) op een andere man. Het is een jeugdvriend van me. Erge is dat hij ook verliefd is op mij. Een paar weken geleden hadden we afgesproken en hebben we gekust. Ik heb dit allemaal tegen Ben verteld en we hebben echt gepraat en gepraat en nog gepraat.

    We gaan nu eerst naar relatietherapie gaan (vanaf volgende zaterdag) en in september ga ik dan werken. Ik ben het thuis zijn soms ook beu.

    We gaan onze kinderwens even op hold zetten en binnen een paar jaar gaan we weer verder (hopelijk). We zouden graag een gezinnetje van 4 kindjes hebben, en misschien willen we adopteren. Maar dat is allemaal voor straks.

    Eerst eens van mijn verliefdheid af geraken en aan ons huwelijk werken.

    Een superdikke proficiat Chris!

    Debby, heel veel succes met je maagband!
     
  9. Otje

    Otje Fanatiek lid

    10 apr 2006
    4.703
    0
    36
    Duikster: Mooi dat jullie zo'n leuke dag hebben gehad. Geen last meer gehad van regen en onweersbuien?

    Saar: Eerst even een reactie op je nieuwe werk: Super hoor! Dat klinkt inderdaad mooi, 1 week werken, 1 week thuis. Die week die je dan werkt, is dat dan elke dag?
    Jeetje wat heftig zeg dat jullie (bijna) in scheiding lagen. Hoop voor jullie dat het goed komt hoor. Vind jullie zo'n leuk stel. Ja, ik ken Ben natuurlijk niet maar jullie zien er altijd zo lief uit samen vind ik. Sterkte met alles hoor!
     
  10. janette

    janette VIP lid

    26 feb 2007
    5.113
    0
    0
    Ben op zoek naar de droombaan
    Heiloo
    Vorig jaar in het land van bartje geweest in een 8 pers. boederij de luxe
    beviel prima!!! alleen op het park is er weinig aan evt winkels/restaurantje en het binnenzwembad is een babybad en een groot bad en geen spuitfiguren wel een heel groot buitenzwembad met alles er op en er aan maar die is allen in ze zomer open.

    Melliemel hoe was de tt?

    Jantien ik zet grote vraagtekens bij het verhaal hoor.... je kan geen 8 mnd binnen zitten zonder dat iemand dat merkt, je moet toch boodschappen enzo hebben? en hoe ga je werken? als ze ww krijgt heeft ze solicitatieplicht dus ja dan "moet " je ook de deur uit....

    weet het zo nog niet hoor....

    Otje hier geen spatje regen....

    Saar gefeliciteerd met je baan....
    oeps moeilijk om te lezen van jullie problemen.....

    Vandaag naar Ikea geweest, teun lekker bij me ouders en wij erop uit
    nieuwe salontafel, tv meubel en eetkamertafel+stoelen gekocht
    wel ff schrikken bij de kassa maar als strakkies alles staat dan ziet het er weer mooi uit
    nu maandag de kringloop ff bellen kunnen ze de oude spullen ophalen, heb het geprobeerd te verkopen via mp maar helaas niemand wilt het hebben.....

    Teun is de 1e avond van de 5 zonder huilen gaan slapen, we gaan nu maar elke 10 min ff bij hem kijken totdat hij slaapt...het is ook vandaag de 2e dag dat hij niet meer overdag slaapt....


    ga nog ff zitten en dan slapen morgen een feestje van vrienden ze vieren het bij meertjes hier in de duinen...tussen 10 en 12.30 .....

    tot later
     
  11. duikster

    duikster VIP lid

    13 nov 2005
    5.714
    73
    48
    pff heftig Saartje er gebeurd van alles in jullie leven lees ik. Ik hoop echt dat jullie er samen goed uit gaan komen en dat je verliefdheid tot rust komt zodat je samen met Ben, je kindjes en je werk een heel gelukkig leven mag hebben. enne....jij bent ook belangrijk in de zin dat je zelf gelukkig moet zijn, wil je er kunnen zijn voor je kinderen en je man en als werken je afleiding geeft, geeft dat je op een andere manier ook weer heel veel energie aan je kindjes op de momenten dat je wel bij hen bent. Tenminste dat is wat ik merk als ik werk. Ik ben heel graag bij mijn kinderen, maar ben ook heel blij als ik mag werken, omdat ik dan ook dingen van mezelf kwijt kan die ik als mama niet kan en contacten heb die ik als ik thuis ben niet heb en dan voel ik me in plaats van alleen maar mama ook weer een mens met eigen wensen en behoeften.
     
  12. slingding

    slingding VIP lid

    9 apr 2006
    5.425
    1
    0
    verzorgende IG
    Middelburg
    saar: gefeliciteerd met je baan!
    en wat karin schijft kan ik alleen maar beamen.
    Wat een moeilijke situatie zit je nu!:(
    Ik wens jullie heel veel sterkte hier in!
     
  13. slingding

    slingding VIP lid

    9 apr 2006
    5.425
    1
    0
    verzorgende IG
    Middelburg
    kailynn gisteren in de auto bij opa, met open dak!
     
  14. slingding

    slingding VIP lid

    9 apr 2006
    5.425
    1
    0
    verzorgende IG
    Middelburg
    dit was het huis afgelopen maandag aan de achterkant.
     
  15. slingding

    slingding VIP lid

    9 apr 2006
    5.425
    1
    0
    verzorgende IG
    Middelburg
    dit is de achterkant nu
     
  16. slingding

    slingding VIP lid

    9 apr 2006
    5.425
    1
    0
    verzorgende IG
    Middelburg
    dit was afgelopen maandag de voorkant nog.
     
  17. slingding

    slingding VIP lid

    9 apr 2006
    5.425
    1
    0
    verzorgende IG
    Middelburg
    dit is de voorkant nu, al is die boom zo midden in beeld al omgezaagt.
     
  18. slingding

    slingding VIP lid

    9 apr 2006
    5.425
    1
    0
    verzorgende IG
    Middelburg
    cynthia aan de klus
     
  19. slingding

    slingding VIP lid

    9 apr 2006
    5.425
    1
    0
    verzorgende IG
    Middelburg
    zo dan hebben jullie een bouw inpressie zeg maar.

    Kailynn is vrijdag wezen wennen op het kdv.
    Ze was al erg moe want ipv 4 midagen was e al 4 hele dagen naar het kdv geweest
    en dan nog een wen middag er achteraan zeg maar.
    Ze zei nog vrolijk gedag en is gaan spelen, toen had ze op den duur door dat wij echt weg waren en werd ze huilerig en erg moe.
    ze heeft zelfs geslapen daar, en toen we kwamen halen wilde ze niet weg.
    Dus ik denk dat het wel goed zit met ons meisje op het nieuwe kdv.

    Ze is nu bij opa en oma, morgen hebben we een concert, we moeten mee spelen op een examen van een slagwerken, dus leuk project en morgen ga ik ook de nacht in.

    Ik mis kailynn wel ontzettend hoor.....
    op dat punt zou ik blij wezen als alles achter de rug is.
    Als ze dan thuis is, is ze vaak niet te genieten omdat ze zo moe is en eindelij weer in haar eigen omgeving is.

    Ik hou me maar vast aan de gedachten dat ze staks super blij zal zijn met haar roze prinsessenkamer.

    ik ga mijn bedje opzoeken...

    ps lola ben je al terug van vakantie?
     
  20. eve

    eve Fanatiek lid

    26 apr 2006
    4.525
    0
    0
    Den Haag
    #30280 eve, 28 jun 2009
    Laatst bewerkt: 28 jun 2009
    @Otje: Lekker klusdagje gisteren zeg! Hoop dat het vandaag wat koeler is bij jullie. Hier heeft het nog niet geregend/geonweerd en dus is het nog erg broeierig.

    @Karin: Oh, ik dacht dat je Teva's voor Nick ging kopen...Never mind, denk dat ik toch maar ff naar de winkel ga. Fynn heeft nu Geox sandalen en klaagt steeds over pijn ;) Kennelijk zitten de bandjes niet lekker ofzo....

    @Saar: Allereerst gefeliciteerd met je nieuwe baan! Klinkt echt goed. Schrik wel van jullie relatieproblemen. Net als Otje vind ik jullie ook echt een leuk stel! En hoop dus ook dat het allemaal goedkomt. Maar ik begrijp ook dat een mooi plaatje niet alles is. Voor zover ik je ken heb ik wel es het gevoel dat je jezelf wat wegcijfert voor je gezin. Denk dat je daardoor de verliefdheid hebt aangegrepen als een soort van afleiding en even iets helemaal voor jezelf. Werken lijkt me daarom heel goed. Zoals Karin ook zegt hoef je daar even geen moeder te zijn en dat geeft je weer extra energie voor thuis en ga je thuis nog meer waarderen. Denk echter niet dat je een verliefdheid meteen kunt wegstoppen. Je kunt er wel anders mee om leren gaan. Hopelijk hebben jullie veel profijt van de relatietherapie! Jullie zijn echt een mooi gezinnetje!

    @Janette: Het Land van Bartje vind ik er als park het mooiste uitzien van de Landalparken in Drenthe. Zwembad, winkel, restaurant zijn voor ons geen must ;) Waar geen jullie nu ook al weer naartoe?

    @Cynthia: Leuk zeg, Kailynn in de cabrio :) Moest wel ff goed kijken naar de voor en na foto's hoor...maar zie dat het lekker is opgefrist nu alles wit is! Fijn dat Kailynn het zo naar haar zin heeft op het kdv.

    Iemand nog een tip voor een vakantiepark? We gaan met m'n ouders eind augustus nog een week weg. Willen of weer naar Drenthe of naar Belgie...En zien door de vakantieparken het bos niet meer...Zwembad is voor ons geen must. De huisjes moeten echter wel ruim en comfortabel zijn met een eigen tuintje (liefst met een hek eromheen) en er moet genoeg te wandelen zijn in de buurt.
     

Deel Deze Pagina