December 2006 mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door Otje, 1 dec 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. noura

    noura VIP lid

    27 apr 2006
    8.819
    0
    0
    halloooo allemaal, goedemorgen

    eve ik heb geen idee wat betrefd vakantiepark..

    zie overigens erg leuke fotos weer voorbij komen van karin en otje
    cynthia vind klussen er altijd zo gezellig uitzien, haha en lekker een cabrio

    noralien wat een leuk setje zeg!

    setje, wat klinkt dat hoopvol die sollicitaties, duimen draaien hier

    jantien, wat een raar verhaal ja, maar aan de andere kant is het ook eng. ondanks dat mensen haar gezien hebben, niemand zal vermoeden dat iemand geen medische hulp zoekt. plus dat mensen soms heel goed kunnen verstoppen, hoe gek het ook klinkt.
    het enge ervan vind ik dat ik denk aan gevallen waarin babys ergens gevonden zijn, en dan denk ik dus aan zoiets als dit.
    mischien moet je toch proberen haar nummer te krijgen? en dan kan je er melding van maken? want het klinkt behoorlijk labiel en mocht daar een babytje komen, dan heeft die toch hulp nodig

    safouane is vandaag met opa en oma naar de dierentuin in arnhem.
     
  2. janette

    janette VIP lid

    26 feb 2007
    5.113
    0
    0
    Ben op zoek naar de droombaan
    Heiloo
     
  3. Nynke31

    Nynke31 Fanatiek lid

    7 mrt 2006
    1.383
    0
    0
    Limburg
    @eve: wij gaan de 1ste week van september naar sunparks belgie. Aan de kust bij plopsaland. Weet ff niet meer hoe het plaatsje heet.
    Jiri heeftook teva's, maat 22,5. Zijn nu te klein, heeft mt 24 in zijn schoenen, maar die passen nog goed. Ben nu aan het twijfelen of ik mt 23,5 moet nemen of 25. Is zo'n groot verschil. Dus moet hij toch mee naar de winkel om te passen.

    @saar: sterkte met jullie relatie.
    Leuk dat je toch gaat werken in september.

    @duikster: de kolf die jij noemde is inderdaad een fijne, maar duur.

    Weet nog niet goed wat ik moet met BV en kolven. Ik geloof niet dat BV mijn ding is. Ze komt soms vaak en drinkt ook nog lang. Dat maakt me onzeker en het lijkt of ik niets anders doe dan voeden. Vind het ook lastig plannen om weg te gaan.
    Ze groeit nog steeds goed, dus dat is dan wel een geruststelling.
     
  4. melliemel

    melliemel Fanatiek lid

    31 aug 2005
    2.081
    0
    0
    hi hi,

    jantien; wat een nare toestand zeg, mocht het waar zijn, zoiets serieus nemend had ik haar idd ook zeker aangeraden de ha of het ziekenhuis te bellen zoiets mag niet alleen gebeuren, heb je veel kontakt met haar gehad de laatste tijd? hoe is het nu met haar of heb je niets meer vernomen? ik denk dat ik haar nr had gevraagd zodat jij haar had kunnen bellen, evt achterhalen waar ze ongeveer woont
    wat noura aangaf vwb nare gedachten dacht ik ook gelijk aan..:(


    eve; ja het is nog steeds niet weg maar de kuur is ook nog niet over dus we hebben hoop:). vwb de foto, hij is best overbelicht maar voor wat ik kan zien vind ik jullie wel overeenkomsten hebben maar jij bent echt meisje zeg maar en hij echt jongen:p maar ook weer niet op elkaar lijkend lekker vaag he hihi.
    vwb de teva's die heb ik hier ook voor orlando heb ze vorig jaar gekocht en hij past ze nu nog hij heeft maat 23 en schoenmaat 24 dus denk dat ze groot vallen

    duikster; fijn dat de verjaardag van chris leuk was enne moest wel lachen om het feit dat nick zo leuk met chris zijn spullen speelde

    saar; wat leuk voor je een baan zo op die manier. jeetje heftig hoor zo vwb jullie relatie, ook heftig voor jouw vwb je gevoelens en de gebeurtenis. je weet iig zeker dat je met ben verder wilt lijkt me nu dit alles is gebeurt en je voor therapie wilt gaan? heftig hoor, succes
    ik vind dat eve het heeeel mooi en goed verwoord omtrend die afleiding.

    janette; jullie lekker geslaagd zo te lezen ben benieuwd:)

    slingding; wat een superfoto van kaillynn in de cabrio, enne mooi geworden hoor jullie voor en achterkant, lachu foto jij in werkoutfit, jullie hebben het maar druk kan me goed voorstellen dat je haar mist hoor enne idd flink aan die gedachten vast houden denk dit laatste nml ook hoor:)

    succes met het verven otje

    eve; wow goed gezegd hoor denk dat dit mss ook wel hetgeen zou kunnen zijn wat gebeurt is zeg maar bij saar. vwb vakantie huisje ik zal eens navragen aan mijn ouders die hebben nml in een huisje gezeten met een tuin en een stukje daarvan omheind weet niet meer waar dit was ...

    nynke; moeilijk hoor vwb de bv maar denk wel dat het heel belangrijk is dat JIJ er ook voldoening en tevredenheid uit haalt hoor anders is het niet vol te houden. ook al weet iedereen dat bv het beste is wil dit niet zeggen dat bv in elk geval het beste is, tenminste zo zie ik het hoor. als jij er evt onrustig van word of andersom als isis er onrustig van zou worden maakt dat het niet het beste is in jullie situatie. succes met bekijken hoe en wat hoor. hoe gaat het met jiri? en verder met jouw herstel?

    hier hebben we vrijdag een leuk avondje gehad, we vonden het beide wel heeeel stil hoor thuis;). 's ochtends vroeg zijn we op pad gegaan voor de tt, wat een super happening alleen al ernaartoe zeg en wat een socialiteit op de weg dan voor motorrijders echt tof. bij de tt was het ook errug gezellig, voor wie de gp heeft gekeken WIJ ZATEN OP DE 'GELE' ROSSI TRIBUNE:D. was erg leuke en gezellige sfeer. paar 'gekke'mensen een 'kak' stel dat wss ook een keer op een 'gewone'tribune wilde zitten om dit te ervaren die aan het miepen waren maar dat mocht de sfeer niet verpesten. de terugweg was ook echt leuk, we gingen met vrienden terug die op een andere dag aangekomen waren en dus zo samen mee terug, een van die gasten gaf vandaag aan dat er behoorlijk omgekeken werd naar moi ivm het feit vrouwzijnde op zo'n motor in zo'n pak etc etc:):):). toch wel grappig. helaas hebben we de terug weg op een gegeven moment wel heel heftige regen gekregen we reden letterlijk door grote plassen water, dus ff voorzichtig gereden maar al met al een superrrr geslaagde dag gehad, orlando en valerius hebben het heel goed gedaan bij mijn ouders, dus volgend jaar weer hihi als mijn ouders kunnen en willen natuurlijk.
    de visite zal vast zo komen dus ik ga weer.

    gr saskia
     
  5. janette

    janette VIP lid

    26 feb 2007
    5.113
    0
    0
    Ben op zoek naar de droombaan
    Heiloo
    heb wat foto's van de site van ikea af gehaald zodat jullie alvast kunnen zien wat we hebben gekocht:p
    morgen eerst de kringloop bellen zodat ze de oude meubels kunnen afhalen dan pas kunnen we ze in elkaar zetten...8)

    dit is het tv meubel..... breed 170 cm en aan beide kanten een schuifduurtje met planken erachter....je hoeft de deurtjes niet open te zetten om d eafstandbediening te gebruiken:D
     
  6. janette

    janette VIP lid

    26 feb 2007
    5.113
    0
    0
    Ben op zoek naar de droombaan
    Heiloo
    de nieuwe salontafel, alleen de kleur is dan net zo als het tv meubel
     
  7. janette

    janette VIP lid

    26 feb 2007
    5.113
    0
    0
    Ben op zoek naar de droombaan
    Heiloo
    de eettafel
    deze kan je vergroten, ingeklapt is hij 140 cm dan kan hij nog naar 180 en naar 220 cm... dus er kunnen genoeg mensen omheen....;)
     
  8. janette

    janette VIP lid

    26 feb 2007
    5.113
    0
    0
    Ben op zoek naar de droombaan
    Heiloo
    en als laatste de eetkamerstoelen.... ja we moeten ook nog zitten..hahaha daar hebben we er 4 van......


    zo genoeg blz vulling weer......
     
  9. Jantien

    Jantien Bekend lid

    20 feb 2006
    906
    0
    0
    Mijn enge chat verhaal.

    Allemaal bedankt voor het bevestigen van mijn gevoelens dat het ook niet waar kan zijn.

    Gister heb ik ruim 2 uur met haar zitten chatten.
    Ze vertelde me dat ze zaterdag avond is bevallen en dat het tot midden in de nacht allemaal perfect ging in haar eentje.

    Toen kreeg ze pijn en dacht dat de moederkoek er nog uit moest.
    Toen ging ze maar even persen en kwam er nog een baby, deze was helaas overleden.

    Toen haakte ik in mijn geloof af, maar ben wel met haar blijven chatten. Ze wilde niet meer leven en wilde haar dochter achter laten.
    Dat toch heel zachtjes serieus genomen, want stel dat.........
    ze was al die tijd alleen en gisterochtend zou ze gedeeltelijk haar polsen hebben doorgesneden, maar een vriendin (ja zo zei ze het echt) kwam zo binnen en heeft haat gestopt en verzorgt.
    Daarna kwam een andere vriendin, die verloskundige is, die heeft haar zoontje meegenomen om op te baren in het ziekenhuis.

    Na haar relaas over dat er niemand is die haar kan opvangen, kmwa haar vader een bord bitterballen brengen.

    OK Jantien je bent er met open ogen ingelopen. Zij heeft een fantastisch weekend gehad. Zij heeft de aandacht gekregen die ze zo graag wil hebben.

    Haar heb ik gister al die tijd via de webcam gezien, maar haar dochter lag al die tijd te slapen en heb ik dus niet gezien.

    Toen ze me vertelde dat alles geen zin had omdat ze terminaal longkanker heeft en dat behandelen geen zin meer heeft, heb ik haar chat afgekapt en ben ik lekker mijn kind uit bed gaan halen.

    Ik heb haar daarna niet meer gesproken. En dat ga ik ook niet meer doen.
    Hoe zielig het ook is zoals ze is, maar haar verhaal......... no way!!!
     
  10. Hoi meiden,

    De vakantie zit er weer op helaas en ik ben eigenlijk wel weer aan vakantie toe. Want als je mij nu vraagt of we een léuke vakantie hebben gehad...

    Eigenlijk niet zo, eerlijk gezegd. Het weer was heerlijk, de camping gewéldig (nog nooit een camping gezien met complete badkamers...), maar Jasmijn heeft zó erg ‘gepeuterpuberd’ dat dit behoorlijk wat roet in het eten strooide :(. Op het einde van de eerste week had ik zelfs zo iets van ‘Ik wil naar huis!’
    Gelukkig draaide ze de tweede week wat bij en de laatste dagen was ze weer het lieve, vrolijke kind dat ze normaal gesproken altijd is.
    Nu was het niet altijd kommer en kwel hoor. Jasmijn - en wij dus ook - heeft erg veel plezier gehad in het zwembad en op het strand, maar uitstapjes maken hebben we na twee mislukte pogingen (waaronder een dagje Venetië) maar opgegeven.

    Emma daarentegen vond het allemaal even geweldig, die heeft twee weken alleen maar gelachen, gegeten (als een dokwerker!) en het kruipen, optrekken en 'mama' zeggen geoefend. Ze heeft nota bene de waterpokken gekregen in de eerste week, maar we zagen de rode plekjes in eerste instantie aan voor muggenbulten. We werden namelijk allemaal een paar gestoken door die rotbeestjes. Het waren ook niet veel plekjes - een stuk of tien ‘maar’ - en Emma leek er ook geen last van te hebben. Maar het bleken dus waterpokken te zijn... ;)

    De autoreis is me enorm meegevallen. Zowel op de heen- als de terugweg hebben beide meisjes geen kik gegeven. Alleen heeft Jasmijn op de heenreis erg veel gehoest, maar na drie dagen Italië was de verkoudheid gelukkig zo goed als over. Heen hebben we in twee dagen gedaan (met een overnachting in Lugano) en terug hebben we in één ruk doorgereden. Jasmijn en Emma hebben allebei vanaf 19.00 uur aan één stuk door geslapen, dus dat schoot lekker op :).

    Vandaag dus ook weer aan het werk en dus ook de draad hier op het forum maar weer eens oppakken...
     
  11. eve

    eve Fanatiek lid

    26 apr 2006
    4.525
    0
    0
    Den Haag
    @Nynke: Heb toch maar een paar Teva's besteld...heb ff geen tijd en zin om naar de winkel te gaan :D Ik bestel ze via www.omoda.nl. Daar rekenen ze geen verzendkosten en retoursturen is ook gratis. Erg prettig bestellen daar :) Bv is bij mij nooit heilig geweest hoor. Als het was gelukt was dat prima geweest maar ik heb het na 2 weken (en 2 borstontstekingen) opgegeven omdat het echt niet mijn ding was. Voelde me daarna echt enorm opgelucht en dat is heel wat waard. Hoelang heb je Jiri bv gegeven? Hoop dat je voor jezelf een goed besluit kunt nemen.

    @Saskia: Jullie dagje klinkt echt leuk! Lekker hoor, ff weg met z'n 2tjes. Enne...vind het logisch hoor dat je veel bekijks had...je ziet er ook echt super uit in je motorpak!

    @Janette: Strakke meubels hoor. Zal vast fraai staan. Mis alleen het kleedje met bloemen op de tafel :p Het is trouwens wel onhandig dat Teun dezelfde slaapzak heeft als Fynn. Fynn wil em nu nml niet meer aan en zegt: Nee, die is van Teun! ;) Ik kan echt hoog en laag springen maar hij wiegert om em aan te doen. Gelukkig heb ik er nog een....

    @Jantien: Tja.......

    @Lola: Wat gezellig dat je er weer bent! Was bijna weer Sherlock gaan spelen ;) Zonde om te lezen dat Jasmijn zo aan het puberen was. Eigenlijk zouden ze van te voren moeten aankondigen wanneer het weer misgaat. Gelukkig dat de 2e week beter was! Wel heerlijk dat Emma het zo goed deed. En wat apart dat ze ineens de waterpokken had. Gelukkig is ze er niet ziek van geweest zeg. Wel positief dat de autoreis waar je zo tegenop zag is meegevallen. Dat scheelt de volgende keer weer gestress. Spam je nog wel ff wat foto's? Dat kan nu nml weer :)

    Fynn heeft gepoept net voordat ie in slaap viel. Gebeurt gelukkig niet heel vaak maar wel regelmatig. Z'n hele kamertje stinkt. Vind het altijd zo'n vervelend idee dat hij in z'n poep ligt te slapen. Maar ja, verschonen is geen optie want dan wordt hij wakker en slaapt niet verder. Herkenbaar?

    En tot slot nog ff een vraag. Weet iemand een goede oefening om een plattere buik te krijgen? Al die heupbroeken zijn wel leuk...maar het randje wat er vervolgens overheen blubbert wat minder...8)
     
  12. @Eve: Tja, zo zie je maar weer: de dingen waar je tegenop ziet, blijken vaak reuze mee te vallen. Je hebt trouwens groot gelijk hoor, als ik van te voren had geweten dat deze 'peuterpuberbui' voor een groot deel in de vakantie zou vallen, dan had ik onze vakantie op een ander moment gepland...

    En wat de heupbroek betreft: Ik ken maar twee doeltreffende middelen om van vetrolletjes af te komen: buikspieroefeningen (blèhhh...) en liposuctie... ;)

    En over een poepbroek gesproken...

    Gisteravond aten we frietjes en tot drie keer toe liet Jasmijn een harde pruttelende wind (dachten we...), ze moest er zelf hard om lachen. Maar toen Roy haar t-shirtje optilde, bleek de prut tot halverwege haar rug te zitten. Een spuitluier bij een 2,5-jarige dus... :$! Zelfs de Tripp-trapp zat onder...

    Jasmijn kon dus meteen in bad en haar kleertjes in de was. Gelukkig waren er geen tekenen dat ze niet lekker zou zijn of zo. In bad zei ze nog: 'Dalijk weer frietjes eten!' :)
     
  13. janette

    janette VIP lid

    26 feb 2007
    5.113
    0
    0
    Ben op zoek naar de droombaan
    Heiloo
    Jantien dus echt een verhaal waar dus niets van waar was
    balen dat je erin bent gelopen..

    Lola welkom terug, gelukkig nog 1 goede week gehad..balen van een pubertje.... gelukkig de reis wel goed gegaan

    Eve ik wil die van Teun wel naar je opsturen :p Teun heeft ze met dit weer toch niet aan...

    en hier ook laatst 1x gehda poepen in bed en dan slapen...normaal doet hij het altijd rond half 7 als we net aan tafel willen gaan...ook zo'n handige tijd....
    zou zo niets weten hoe je het randje weg kan halen.... met een mesje???? hi hi situps en schuine situps. misschien?

    zo Teun is toch maar weer gaan slapen, we hebben de 10 min regel toegepast dus in bed en over 10 min komen we weer...dit werkt een stuk beter, en hij gaat smiddags toch maar weer een uurtje naar bed...nu sliep hij dus al binnen 10 min. en gister binnen het half uur dus we gaan weer vooruit...
     
  14. slingding

    slingding VIP lid

    9 apr 2006
    5.425
    1
    0
    verzorgende IG
    Middelburg
    lola: welkom terug!
    je verhaal is zeer herkenbaar wat betreft de peuter pubber.
    bij ons was kailynn ook zo ontzettend moeilijk in onze vorige zomer vakantie, helaas was toen voor ons de 2de week ook niet veel beter maar dat kwam door allerlei andere oorzaken.
    Gelukkig zijn de auto reizen goed verlopen, en heb je toch nog hele leuke momenten gehad.
     
  15. noralien

    noralien Fanatiek lid

    7 jun 2005
    2.734
    1
    0
    Wormerveer
    Lola, welkom terug. Ik vind het zó sneu voor je dat jullie vakantie is tegengevallen. Net als Cynthia herken ik het maar al te goed. Jikke had hier vorig jaar dus ook last van (of eigenlijk hadden wij er méér last van).
    Jammer dat je alweer het gevoel hebt weer toe te zijn aan vakantie.
    De foto in het sms-je zag er zo gezellig uit! Foto's kunnen bedriegen hé 8).
    Wel lekker dat de reis meeviel en Emma zo genoten heeft (en jullie van Emma).

    Cynthia, schiet het op?

    Jantien, tja het klonk ook wel erg onwaarschijnlijk. Maar sommige échte verhalen klinken óók onwaarschijnlijk en dan wil je niet op je geweten hebben dat je het niet serieus hebt genomen. Denk dus dat je er goed aan hebt gedaan te blijven luisteren totdat écht duidelijk werd dat het verhaal niet klopte.
    Maar heeft ze wél een kindje gekregen of was dat ook niet waar?

    Eve, wij vonden parc sandur ook heel leuk. Het zwembad en winkelcentrum stelt niet héél veel voor vonden wij, maar de huisjes waren prima. Het leuke, maar ook lastige is dat alle huisjes aan het water liggen. Er is geen hekje dus dat is opletten geblazen. Wij hadden daar niet zo'n last van, want Jikke liep toen nog niet. Ze heeft haar eerste echte stapjes (vanaf toen steeds loslopen) wel daar gezet.

    Nynke, als je echt geen goed gevoel bij de bv hebt, is het geen schande om over te gaan op fv hoor. Je moet je er wel lekker bij voelen. Als je het wél de moeite waard vindt ermee door te gaan, zou je ook advies kunnen vragen bij een lactatiedeskundige.
    Ik had de electrische kolf van avent en was daar wel tevreden over. Ik heb hem een paar dagen voor jouw vraag helaas verkocht ;) anders had je hem misschien van me over kunnen nemen.

    Saar, pfff heftig verhaal hoor.
    Schrik er eigenlijk een beetje van omdat ik het niet verwacht had. Speelde dit al toen jullie besloten voor een derde kindje te gaan of ben ik nu te brutaal?
    Wat leuk dat je nu tóch aan het werk gaat. Dit klinkt wel als een mooie oplossing. Lijkt me wel een lastigere situatie om aansluitend opvang voor te vinden. Maar ik neem aan dat jullie dat dus geregeld krijgen.

    Over oppas gesproken....
    Wij hebben 17 juli dus echt een probleem. We krijgen dan de sleutel maar kunnen geen oppas vinden.
    Ben zo ie zo wel benieuwd hoe het de komende weken gaat. Mijn schoonouders en moeder springen bij voor de kinderen. Maar Anne is echt héél erg eenkennig. Vraag me af of dat komt doordat zij eigenlijk nooit bij anderen is geweest. Bij Jikke was ik natuurlijk al lang weer aan't werk toen zij zo oud was.
    Anne is altijd vrolijk, maar op het moment zet ze me toch een keel op als een vreemde te lang naar haar kijkt of haar op wil pakken! :(
     
  16. noralien

    noralien Fanatiek lid

    7 jun 2005
    2.734
    1
    0
    Wormerveer
    Het wordt een beetje saai wat ik te melden heb. Nog steeds druk met nog steeds dezelfde dingen. Dozen inpakkken, meubels schuren en verven, voorbereidingen voor site treffen, tussendoor huishouden en de kinderen....

    Iets meer details:
    Het inpakken begint echt op te schieten. We hebben niet zoveel "zooi" dus ben echt op het punt beland dat ik diep na moet denken wat we de komende drie weken kunnen missen.

    Over drie weken krijgen we de sleutel dus. Weet niet of ik het al verteld had, maar dat gebeurt nu vrijdags ipv maandags. Dat is wel fijn omdat we dan een weekend extra samen hebben. We willen snel over en Robert maakt zoveel mogelijk uren op zijn werk, dus een weekend extra is welkom.

    Misschien dat we tóch iets meer werk gaan krijgen dan we dachten.
    Nadat we de grote projecten (een nieuwe vloer beneden, een nieuwe keuken, later het opknappen van de keuken en het in orde maken van de zolder) in eerste instantie hadden geschrapt, komt er nu toch weer wat van terug.
    We wilden dus alleen boven nieuw laminaat leggen. De (parket)vloer beneden is niet helemaal onze smaak, maar zouden we het wel even mee kunnen doen. Nu hebben we op mp tweedehands parketlaminaat gevonden van een jaar oud. Hier kunnen we beneden én boven van leggen. Het is inclusief ondervloer en (nieuwe) plinten 1/3e van de prijs van het uitgezochte laminaat voor boven (zonder ondervloer). We gaan een keer kijken en als het bevalt gaan we de vloer beneden dus tóch vervangen. En dan betegelen we de keukenvloer meteen en knappen we de keuken op zodat we hier voorlopig tevreden mee zijn.

    Verder dus druk bezig met mijn site. Heb een bestellijst gemaakt van spullen die ik in huis wil hebben als ik online ga (rompers, slabbers, raamfolie, canvas enz). En uitgezocht wát ik het beste bij wélke groothandel kan inkopen. Daar gaat een hoop tijd in zitten.

    Jikke is gelukkig weer in goede doen na heel wat peuterpuberbuien.
    En Anne is het lachebekje :)
     
  17. slingding

    slingding VIP lid

    9 apr 2006
    5.425
    1
    0
    verzorgende IG
    Middelburg
    noralien: het is dat ik zo druk zelf ben en je zo ver woont anders had ik jullie willen helpen met oppas hoor.
    is er geen extra plaats op het kdv voor de kids?
    kailynn gaat nu ook hele ipv halve dagen.

    Wij hebben ook mneer werk gekreg, de toilet beneden is echt kaas, we hebben van mijn schoonouders als kado een bepaald bedrag gehad en daar verniewen wij onze toilet mee. dan is het hele huis gedaan behalve de badkamer maar die is nog niet zo super oud.

    vandaag en gisteren ben ik niet in het huis geweest, morgen ga ik ook niet.
    Ik zit nu in de nachtdienst en in de avond wil ik kailynn alle aandacht geven.
    maar alles is zo goed als schilder en behang klaar.
    volgende week komen ze de vloerverwarming en plavuizen leggen.
     
  18. noralien

    noralien Fanatiek lid

    7 jun 2005
    2.734
    1
    0
    Wormerveer
    Nee, op het kdv is die dag geen plaats helaas. Anne gaat dan zo ie zo nog niet. Zij gaat pas vanaf september omdat ik dán weer met de opleiding zou beginnen.

    Als jullie zo verder gaan, zijn jullie dan niet veel eerder klaar dan gepland? Want jullie hadden toch 9 weken gepland?
     
  19. noralien

    noralien Fanatiek lid

    7 jun 2005
    2.734
    1
    0
    Wormerveer
    Oh ja, Lola wat voor maat dekbedje heb jij voor Jasmijn?
    En slaapt zij met kussen? En dan meteen maar een vragenvuur ;)...hebben jullie het meegroeimatras van Ikea erbij genomen? Ik vind dat er nl nogal dun uitzien.
    We gaan deze week het bedje en commode kopen en wil er dan meteen het matras en beddegoed bij kopen.
     
  20. Jasmijn slaapt onder een gewoon 1-persoons dekbed. Ik stop het gewoon wat verder in. Ikea heeft 2 meegroeimatrassen, wij hebben gekozen voor de duurdere - en dikkere! - variant. Die zit ook niet opgerold in de verpakking, zoals het matras dat jij waarschijnlijk bedoelt.

    Jij en Slingding zijn trouwens goed bezig :). Terwijl ik in Italië zat te 'luieren' waren jullie bezig met een klus waar ik een super hekel aan heb...

    En wat de foto uit het sms-je betreft: uiteraard waren er ook heel veel leuke momenten, vooral wanneer Jasmijn met zand of water kon spelen. Nee, stel je voor dat ze 24 uur aan één stuk haar buien had gehad, dan kon je me nu letterlijk opvegen...
     

Deel Deze Pagina