december 2006 mama's

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door duikster, 28 mrt 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. debbie1988

    debbie1988 Fanatiek lid

    6 nov 2005
    1.608
    0
    0
    Thuismoeder + Oppasmoeder
    amstelveen
    Hallo Meiden,

    Ik ben net terug uit het ziekenhuis, en voel me niet zo heel happy meer. Gelukkig was alles goed met de kleine, heb ook weer een uur aan de ctg gelegen. Het hartje klopte mooi en me baarmoeder maakte veel bewegingen enz., je zag dat hij in ieder geval veel samen trok.

    Me bloed hebben ze ook weer geprikt, deze uitslag was gelukkig ook gewoon weer goed.

    Me urine hebben ze ook nagekeken, hier zat nog steeds een spoortje eiwitten in.

    Ik heb ook weer een echo gehad, hierop was alles ook gelukkig prima.
    Alleen het enigste wat dus slecht was dat was me bloeddruk, deze was 145/105. Deze was dus echt veelste hoog, eerst wouden ze me meteen daar houden. Maar omdat alle andere resultaten goed waren, mocht ik toch naar huis toe. Ik moet wel me rust nu houden en morgen om 09.45 moet ik weer terug komen. Dan krijg ik weer een ctg en dan gaan ze weer me bloeddruk meten, als die dan nog zo hoog is dan is er een kans dat ik moet blijven in het ziekenhuis.

    Maar ik mag dus niet meer thuis bevallen en ben ook over gedragen aan het ziekenhuis personeel, me eigen verloskundige zal niet meer bij de bevalling zijn. Dit vind ik wel eng hoor, in 1x een vreemde aan me bed. Ik hoop wel dat ik gewoon nog steeds me moeder en vriend bij de bevalling mag zoieso, want zonder hun wil ik het echt niet.

    Maar morgen moet ik dus weer heen voor een ctg scan, ik kan op dit moment best wel janken. Vind het echt heel jammer dat ik niet meer thuis mag bevallen, maya zolang alles maar goed gaat.

    Jantien gefeliciteerd meis,
     
  2. eve

    eve Fanatiek lid

    26 apr 2006
    4.525
    0
    0
    Den Haag
    @Debbie: wat ontzettend balen voor je! Kan me voorstellen dat je daar om kunt janken. Doe dat maar lekker. Gelukkig is met die kleine alles goed. Maar waarom mag je eigen vk er niet meer bij zijn? Is dat altijd zo als een bevalling medisch wordt? Sterkte iig en doe heel erg rustig vandaag. Wie weet is je bloeddruk dan morgen weer een stuk lager.
     
  3. Molly

    Molly Fanatiek lid

    4 dec 2005
    1.456
    0
    0
    He Otje, nu lees ik net je tip en ben ik al terug! M'n vriendin had al aangegeven dat ze kleding ook leuk vindt, dus ik heb een badjasje gekocht en een stoere gebreide trui met van die sweaterachtige mouwen eronder, erg leuk vind ik zelf! Ik ben vanmorgen zo vrolijk opgestaan en door het humeur van mijn vriend wordt dit danig verpest. Hij mag van mij weer gaan werken, hij doet geen flikker, zit alleen maar met een kop om op te schieten op de bank en vreet de kast leeg. Laat me dan maar lekker alleen, het is nu ook gelijk weer een bende in huis, nou meneer mag het opruimen, want ik doe het niet!
     
  4. Otje

    Otje Fanatiek lid

    10 apr 2006
    4.703
    0
    36
    Debbie: Heh meid wat balen nou dat je nu niet meer thuis mag bevallen. Weet wel dat je in het ziekenhuis in goede handen bent. Enne... tuurlijk mag je je vriend en moeder erbij als je in het ZKH bevalt! Zou toch wel heel zielig zijn als je alleen moest bevallen...

    Molly: Klinkt erg leuk die kleertjes. Enne... schop die vriend van jou maar eens onder zijn kont! Haha!

    Pfff... heb echt een pesthumeur zeg. Dacht net: ik ga maar even strijken... tis niet zo veel. Nou tis dus wel veel :( En heb er echt geen zin in. Hoor ik net de brievenbus... dus ik denk: Leuk! Kerstkaarten! Nee hoor, helemaal geen kerstkaarten... helemaal niks... alleen een of ander stom computerblaadje voor mn man... :( Het zit me vandaag niet mee... BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH! FF GILLEN!
     
  5. eve

    eve Fanatiek lid

    26 apr 2006
    4.525
    0
    0
    Den Haag
    @Molly: die stoere trui wil ik ook voor m'n knulletje :D Klinkt erg leuk. Enne...laat je goede humeur niet verpesten hoor! Anders kom je maar lekker hier en laat je hem maar z'n gang gaan.

    @Otje: ik had vandaag ook helemaal geen kerstkaarten :(
     
  6. Karina

    Karina Fanatiek lid

    31 mrt 2006
    1.987
    0
    0
    Mamma & masseuse
    Rotjeknor
    @Vera: heb je helemaal over het hoofd gezien!
    Gefeliciteerd meid met je prinsesje, wat een moppie zeg, geniet ervan!
     
  7. Daphne

    Daphne Fanatiek lid

    1 jan 2006
    4.615
    0
    0
    Roosendaal
    @Karina: Van harte met de verjaardag van je dochter!

    @Otje: Je mag klagen hoor. Het lijkt me ook raar om ineens dé datum voorbij te zijn. Je telt al die tijd af en nu ben je aan t optellen.

    @Debbie: Nou, het is wel de maand van de hoge bloeddruk zeg. Ik heb al 150/110 gehad, maar ik mag nog wel thuis bevallen als het weer zakt. Overigens zijn bij mij de uitslagen ook steeds goed en hebben ze het nooit over blijven in het ZH. Maar goed, ieder ZH is anders. Mocht je toch opgenomen worden, dan houd je ons wel via sms op de hoogte he?!?!

    Phoe, schaam me wel een beetje als ik aan t klagen ben dat mijn kleintje er nog niet uit is. Ik ben natuurlijk pas als laatste aan de beurt, maar soms wil ik ook zeuren. Vandaag een lekker middagdutje gedaan en niet veel last van van alles, dus ik sla vandaag maar over met zeuren. Kan ik mooi voor jullie allemaal duimen :D
     
  8. Debbie, fijn dat alles wel goed is met je kindje. Ik kan me voorstellen dat je baalt wanneer je te horen krijgt dat je bevalling anders zal verlopen dan je je had voorgesteld. Maar één troost: je bent in goede handen daar!
     
  9. eve

    eve Fanatiek lid

    26 apr 2006
    4.525
    0
    0
    Den Haag
    @Daphne: haha...een dagje overslaan met zeuren. Dat klinkt grappig :D Moest net nog aan je denken. Had nml een pleister nodig en had alleen nog kinderpleisters in huis. Nu loop ik er met een rond waar Daffy Duck op staat :)
     
  10. noura

    noura VIP lid

    27 apr 2006
    8.819
    0
    0
    haha eve, wat grappig! hoop dat je niet een te grote wond hebt

    nou debbie je mag best even lekker de pest in hebben hoor. als je er niet van uit gaat dat je in het ziekenhuis moet bevallen, is dat een hele omschakeling. en die hormonen helpen ook niet echt mee natuurlijk.
    maar 1 troost, als je aan het bevallen bent, kan de omgeving je niet zo veel schelen hoor. en volgens mij zijn ze heel lief in het ziekenhuis.

    arme ayla, je hebt het zwaar hoor. af en toe zijn het engeltjes, en andere keer weer bengeltjes. ;) ik moest wel even lachen toen je zei dat die zijn broer had gebeten.

    ach daphne, je mag gerust klagen hoor. want geloof niet dat jij zoveel geklaagd hebt, dus jij mag ook wel eens. :)

    ik heb net lekker op de bank de dvd gekeken. heerlijk rustig.
    en ik denk dat ik zodadelijk maar even de enveloppen af ga schrijven.

    en karina gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter!
     
  11. nietje

    nietje Actief lid

    14 mrt 2006
    118
    0
    0
    haay dames benik weer mij vk is geweest ik hbe 3 cm ontsluiting hopelijk duurt het niet lang meer nu
    ik ga zo ff lerkker douche doet goed zeggen ze he
    mijn vk zei trouwens d tik als mijn liezen breken of mijn ween ondraagelijk werden meteen moest bellen wan thij ligt echt helemaal voor het gaatje ben benieuwd groetjes anita
     
  12. Karina

    Karina Fanatiek lid

    31 mrt 2006
    1.987
    0
    0
    Mamma & masseuse
    Rotjeknor
    @Nietje: lekker hoor dat hij voor het gaatje ligt, hihi, is dat dan ook gelijk een garantie dat je niet lang hoeft te persen?!?
    Hoop voor je dat het idd niet meer zo lang duurt, zet hem op hè!
     
  13. Daphne

    Daphne Fanatiek lid

    1 jan 2006
    4.615
    0
    0
    Roosendaal
    @Eve: Hehe, toch geen ernstige verwonding he? Mensen noemen mij altijd Daffie Duck. Ik moet altijd aan Duikster denken, als ik die vis van Nemo zie. En aangezien wij een Nemo kamer hebben...

    @Nietje: Owww, spannend zeg. Zet m op meid!
     
  14. Juut

    Juut Actief lid

    13 sep 2005
    396
    0
    0
    Drechtsteden
    @Jantien : gefeliciteerd met je zoon Kasper meid!
    Mag hopen dat het hier ook zo voorspoedig loopt.

    @Debbie: Laat je niet kisten meid, je bent in ieder geval overal in goede handen en logisch dat je nu baalt. Toch eerst even verwerken weer.

    Helaas hier nog steeds niets, vandaag weer voor controle geweest en mag zondag weer terugkomen. Zo wordt het vanzelf woensdag en dan zal de knoop doorgehakt worden... Waarschijnlijk zal Sidessa me toch voorgaan in het bevallen! (en menige andere)
     
  15. debbie1988

    debbie1988 Fanatiek lid

    6 nov 2005
    1.608
    0
    0
    Thuismoeder + Oppasmoeder
    amstelveen
    Jaa het is gewoon een klein beetje een schrik voor me, ik had er gewoon op gerekend om lekker thuis te kunnen bevallen. En nu is het gewoon even een hele omschakeling, moet ik eigenlijk nog extra dingen nu inpakken in me ziekenhuistas? Ik had namelijk alleen een ziekenhuistas gemaakt, maya nu moet er misschien wel meer mee of niet? En hoelang moet je eigenlijk blijven in het ziekenhuis?
     
  16. Daphne

    Daphne Fanatiek lid

    1 jan 2006
    4.615
    0
    0
    Roosendaal
    Een ziekenhuistas was toch al voor als je naar het ziekenhuis moest? En hoe lang je moet blijven dat ligt volgens mij aan hoe je bevalling gaat en hoe het daarna met jou en je kleintje is.
     
  17. setje

    setje Fanatiek lid

    18 jun 2006
    1.989
    0
    36
    Hoevelaken
    Dames, heb nog geen tijd gehad om te lezen....

    Maar, wil jullie even laten weten dat ik gisteren bevallen ben van een prachtige zoon die we Jayden genoemd hebben. Hij weegt 2955 gr en is 50 cm. Heb even snel 1 foto geplaatst, maar volgen er binnenkort nog meer.

    De bevalling was echt een en al ellende, maar gelukkig heb ik daar nu wat moois voor terug gekregen!
     
  18. nijn

    nijn Lid

    28 apr 2006
    99
    0
    0
    Doenka is vanmorgen middels een keizersnede bevallen van zoon Stan.
    Weet verder geen lengte, gewicht e.d.
     
  19. setje

    setje Fanatiek lid

    18 jun 2006
    1.989
    0
    36
    Hoevelaken
    Ben trouwens alsnog in het ziekenhuis bevallen ipv thuis, want dat ging niet ivm rugweeen en dat de ontsluiting niet vorderde. 17 uur rugweeen gehad, maar daarna was ie er met 20 min. persen uit!
     
  20. eve

    eve Fanatiek lid

    26 apr 2006
    4.525
    0
    0
    Den Haag
    @Setje: Gefeliciteerd met Jayden! Geniet lekker van je mooie mannetje!

    @Doenka: Gefeliciteerd met Stan!

    Weer 2 december knullen erbij! Leuk hoor :D
     

Deel Deze Pagina