April 2009 Mama's!

Discussie in 'De mama's' gestart door Sam0110, 20 mrt 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Mirjanne

    Mirjanne Bekend lid

    2 jan 2006
    554
    1
    18
    Hallo dames!

    Ja. Ik leef nog.
    Ongeveer dan :S

    Ga zo even kijken of ik een stukkie kan bijlezen.. Ik baal er ontzettend van, ik zou zo graag lekker meebabbelen met jullie, maar ik heb er gewoonweg de tijd, en de rust (vooral het laatste) niet voor..

    Met Quinten gaat het hardstikke lekker. Hij slaapt inmiddels door :). Late voeding rond half twaalf, en dan trekt ie het wel tot half acht a half negen. Wat dat betreft, geen klagen. Verder heeft ie overduidelijk een KMA. Omdat mijn borstvoeding door stress wat is teruggelopen, krijgt hij één flesje 'nep' per dag. Maar dat is nu wel nutramigen, ik gaf hem HA Nutrilon en hij stikte zowat en begon meteen te krampen en te spugen. Met de Nutramigen gaat dat hardstikke goed. Wat een stinkspul, maar ja, hij klaagt niet.

    Verder gaat het hier niet zo lekker. We zitten met de zaak in een flinke financiële crisis (gelukkig met goed vooruitzicht), maar dit brengt een hoop stress en onrust, en helaas interen van het privévermogen met zich mee. Afgelopen vrijdag hebben we dan eindelijk de sleutel van ons nieuwe huisje gekregen, maar goed, omdat al het spaargeld in de zaak terecht is gekomen, moeten we nu enorm budget de boel doen. het is niet anders, komt wel weer goed. Dan knappen we de boel over 2 jaar wel op als dat nodig is (het is nieuwbouw, dus zo'n vaart zal het niet lopen).

    Met Isabelle, de oudste, is het helemaal mis. Ze slaapt nu net pas. Helemaal hysterisch als ze naar bed moet, en dan ook echt hysterisch. Alles wat in haar buurt is, gaat omver enz enz. Heb nu ook doorverwijzing voor kinderpsycholoog, want ik trek dit ook niet langer meer. Ze is bang voor alles, geluid, vliegjes, spinnetjes, en heeft nu een enorme verlatingsangst. Zo schiet het huis dus ook niet op, ik kan haar nu niet alleen achterlaten bij een oppas.

    Nou ja. Één en al doffe ellende dus eigenlijk. Hopelijk vind Belle haar rust een beetje terug in het nieuwe huis, maar voorlopig is het echt overal een beetje tijd zoeken om ook maar iets te doen. Tijd voormezelf is er sowieso niet. Tijd om te genieten van mijn lieve kleine mannetje blijft er ook bijna niet over :(. Nu héb ik een makkelijke baby, en nu kan ik er nog niet van genieten, omdat simpelweg mijn aandacht wordt opgevreten door financiële problemen en problemen met zijn grote zus.

    Had gewild wat vrolijkers te kunnen posten, maar het is niet anders. Hoop dat ik hier nog een beetje mee kan lezen; dat ik nog een beetje 'binnen' de groep ben, of zijn jullie me allemaal vergeten? :(
     
  2. Mariel79

    Mariel79 Fanatiek lid

    16 jul 2008
    1.439
    0
    0
    Noord-Holland
    Ik neem en roseetje ( ook alweer :) ) PROOST !
     
  3. Mariel79

    Mariel79 Fanatiek lid

    16 jul 2008
    1.439
    0
    0
    Noord-Holland
    Mirjanne: Wat een hoop ellende meis, hoop dat het snel allemaal was positiever voor jullie mag worden en je rust vind in jullie nieuwe huis ! Een dikke knuffel in ieder geval !
     
  4. moederLynn

    moederLynn Fanatiek lid

    5 mrt 2009
    2.012
    0
    0
    moederen
    met mijn hoofd in de wolken

    maar op een gegeven moment gaan ze toch niet echt hoger dan 800cc ongeacht het gewicht???
     
  5. moederLynn

    moederLynn Fanatiek lid

    5 mrt 2009
    2.012
    0
    0
    moederen
    met mijn hoofd in de wolken
    mirjanne: wat een nare situatie zo....sterkte...!!!!
     
  6. coto500

    coto500 Bekend lid

    23 jul 2008
    908
    0
    0
    Schiedam


    Nee, Djemi drinkt vaak 5-6 flesjes per dag maar aantal ml varieert heel sterk! Vandaag dus weinig totaal 655ml:
    0830 140ml
    1115 125
    1300 75
    1630 190
    2030 125

    En ik kreeg er net om 2030 echt niet meer in! Mond dicht en als je doordrukt huilen en spuugt ze uit wat er dan nog in de fles zit! Maar aan de andere kant spuugt ze helemaal niks uit.
    Ja ik kan het moeilijk dwingen en ze is niet mager! Ik denk wel rond de 6 kg…
    Net in bad gedaan en nog een klein flesje aangeboden….Krijsen:$!! Ze wilde echt niet! Dan maar naar bed…ze slaapt nu…8).

    @Jodie : Ja, onze kinderen zijn een lekker stel! Bij jou ook al weinig vandaag!
    @Jessie : Ja, dat SB ga ik na de vakantie weer 9 weken doen…heb het eerste boek, dat hielp goed!
    @kiki : O, jee als jouw mannetje het 12 weken sprongetje gaat doen, springt Djemi er vaak achteraan! Ben benieuwd…..vandaag heeft ze veel geslapen…denk toch moe van het weekend! Ik hoop op een goeie nacht voor je!
    @Mirjanne : Jee, wat een verhaal zeg! Tuurlijk zijn we je niet vergeten! En je “mag” gewoon je verhaal posten hoor en effe lekker klagen en je verhaal kwijt zijn…het is ook nogal wat! Ik wens je veel sterkte en hoop dat je toch nog af en toe kan genieten van je kleine! KNUFFEL
     
  7. inge1983

    inge1983 Bekend lid

    27 jul 2006
    675
    0
    0
    @coto: Haha prettig is anders ja maarja. Ik moet zeggen dat ik minder last van heb dan gisteren dus gaat de goede kant op. Het wordt nu wel weer wat erger, maar nog lang niet zoals het geweest. Bij mij zit het rechts langs mijn linkerborst, tegen het borstbeen aan zeg maar.
    Bedankt voor je compliment over mijn kindjes hihi. Ben ook erg trots op ze.
    Ik ga ook weer beginnen met sonjabakkeren. Ben na nils 10 kilo ermee afgevallen. Het is erg makkelijk vol te houden en ik hoef niet na te denken over wat we eten haha.

    @wwjc: zegt me zo niks, je broer. Maar hi kan natuurlijk ook bij een andere bond gedanst hebben.
    Even een hele dikke knuffel voor jou, want volgens mij zit je er een beetje doorheen. Maar geloof me, het gaat echt allemaal goed komen hoor!

    @Brendagill: voor jou ook even een dikke knuffel!

    @Jessie: Ik heb 1 zus en twee broers. Heb met allemaal heel goed contact. Maar met de vrouw van mijn broer het meeste. Bellen bijna iedere dag. Zij is samen met mijn zus de peetatnte van Senne en ze is echt supertrots. Haha ik heb niet gehuild toen senne geboren is en zij kwam met een bejankte kop binnen hahaha, doet je wel goed dan. Maar ik vind het echt heel jammer dat ze ver weg woont. Met mijn zus heb ik ook goed contact. Zij heeft een tweeling die precies (op de dag af) een jaar ouder zijn dan Nils. En mijn jongste broertje is weer totaal anders. Maar die is nog helemaal niet gesettled of zo. Hij is er nu wel mee bezig, heeft een vriendin en zijn samen naar een huisje aan zoeken. Maar zij is een stuk jonger dan wij, dus ja dat is weer heel anders. Maar ik kan idd niet even spontaan langs gaan of andersom.
    Hè jij ook even een knuffeltje haha.

    @wwjc: Ik heb hier nog wel een aantal grote aventflessen liggen van mijn zus. Ze zijn alleen dof geworden doordat zij ze in de vaatwasser deed. Volgens mij kan ik er wel 2 missen, weet niet of je daar iets aan hebt??

    @kikki: slaap lekker en hopelijk gaat het vannacht beter. Succes met de sprong!! Fijn dat het werk weer leuk was trouwens, maar wel een lange dag zeg!!

    @Zeppie: ik werk 25 uur. Ben benieuwd hoe me dat dadelijk bevalt als ik weer aan het werk ben, maar tot nu toe bevalt het me prima.

    @Mirjanne: Poeh dat is idd een zware tijd dan voor jullie! Heel veel sterkte ermee! Hopelijk heeft je dochtertje snel wat rust gevonden.


    Nou Henrij is zostraks thuisgekomen en is meteen naar de wc gerend om over te geven. Hij had al heel de dag diarree zei hij en was een beetje misselijk. Hopelijk blijft het bij hem en steekt hij ons niet aan. Maar hij ligt al de hele avond ziek in bed. Nils had natuurlijk gezien dat papa in bed ging liggen en had zich bedacht dat hi er wel bij kon gaan liggen. Pfff ben wel ff een tijdje met hem bezig geweest. Ondertussen was Senne ineens helemaal overstuur, ze kon even niet in slap komen. Dus ik had tegen Nils gezegd dat ik evn senne ging troosten en dat hij in bdje moest blijven en dat ik zo terug kwam. Maarja het duurde wel even dus meneer kwam maar even poolshoogte nemen. Zegt hij ineens: "oh mama, Senne eht dietig. . . mama goed sasthouden". Dus ik "zei dat hij maar weer lekker in bedje moest gaan liggen. "Ja mama, Senne heel dietig, nils nu maar slapen, mama bij senne". Hihi wat een wij s menneke hebben we toch. Ik zei dat ik nog bij hem kwam kijken. Toen senne na 10 min. stil was, lag Nils heerlijk te slapen.

    Zo ik ga zo Senne de fles geven en dan lekker slapen, alleen moeten we nog ons bed op maken, want henrij is er zo in gaan liggen haha.
     
  8. MiniUs

    MiniUs Bekend lid

    5 aug 2006
    791
    1
    0
    Gelderland
    Jee, Mirjanne, ik miste je al hier! Wat een gedoe zeg.....Hopelijk komt het allemaal snel op zn pootjes terecht. Sterkte ermee, ik hoop dat je ondanks alles wel van je kleine mannetje geniet.

    Wwjc: mooie foto's van Wybe met oma.....ongelooflijk mooi idee zo!
    Succes en sterkte met werken morgen. Het zal best heel raar zijn, maar ik hoop dat je morgenavond hier meldt dat het allemaal reuze goed is gegaan!
    Dikke knuf voor jou!
    Ik kan me trouwens heel goed voorstellen dat je eigenlijk nog langer bij Wybe zou willen blijven omdat je het gevoel hebt in het begin het eea gemist te hebben! Ik vind het nog steeds heel knap hoe je het hebt opgepakt allemaal en hoe je nu toch van je mannetje kan genieten. Je bent een doorzettertje!! En een toppertje ;)

    Brenda, ik vind je al heel 'vriendelijk' dat je 1 dag weer komt werken hoor. Goed dat je die 2 dagen niet hebt gedaan, laat ze maar lekker even naar de plomp lopen ;) Maar dat zal best even een omschakeling zijn, aangezien je nu niet bedacht had dat je vd week weer moest werken.

    Lukas lijkt vooralsnog geen last te hebben van de prikjes, of komt dat pas later? (vanmorgen geprikt). Hij viel prima in slaap om half acht en ik heb 'm niet meer gehoord. Vanmiddag ook niet veel meer geslapen ofzo.

    Ik ben verder erg geïrriteerd door de foto bestel dinges van het kruidvat.....wat is dat irritant, heb het al wel 3 keer opnieuw moeten doen omdat het misliep of vastliep. Ik word er strontziek van en heb nu nog niks besteld.....weggeegooide tijd was het. Grrrr. Ik haat het.
     
  9. Tizzy

    Tizzy Actief lid

    9 feb 2008
    277
    0
    0
    @minius / Lynn / Thalina / Coto; op zich schrok ik niet echt van dat tumoren op mn lever verhaal, aangezien mn gyn mij hierover belde en ik half niet doorhad waar ze t over had :D; ben daarna op internet gaan zoeken en kwam op hemangiomen uit, dit stond later ook op t consultvel welke de gyn opstuurde naar mij. Zij zei mij aan de foon al dat het geen kwaad kon (anders had ze me wel langs laten komen) maar dat ze wel wilde dat er nog een echo van word gemaakt, just to be sure :)
    Heb ook geen idee wat ze ermee gaan doen…
    @Cil: nu al fruit? Heeft dat met het aantal kilo’s van je kleine te maken dat dat al mag?
    @Coto; balen dat je zo baalt van je lichaam! Misschien eet je wel te weinig? Dat had ik laatst doordat de kleine mn tijd opvrat en ik druk was met t paard, kwam in 1 week ineens 1,5 kilo aan ?! (was ook voor t eerst ongesteld die week)
    Hier moet er nog ca. 8 kilo af, doordat ik in week 29 al thuis kwam te zitten, niet meer paardreed en was gestopt met roken kwamen de kilo’s er “langzaam” bij in de laatste weken, ben niet meer op de weegschaal gaan staan haha, durfde niet meer! Nu krijg ik van alle kanten te horen dat het zichtbare verschil bij mij in een paar weken tijd erg groot is, dat ik wel erg veel kilo’s al verloren ben J
    Lees net dat je aan de Sonja Strakker gaat :D, ben ik ook mee bezig sinds 3 weken, maar hou me er niet altijd helemaal aan, maar gaat op zich wel goed. Als ik mn broeken maar weer pas als ik moet werken straks!
    @Sushi; wat eens schatje!!! Esmee met bril!!!
    @Jessie; vind t eigenlijk niet zo erg dat vriendlief een paar dagen weg is, vermaak me wel :D; Moet er alleen ’s ochtends vroeg uit nu om de kleine te voeden :D maar ach, moet er toch aan wennen dat mn vriend een paar keer per jaar op training moet in t buitenland; denk dat hij er meer moeite mee heeft ;)
    En raar he van Esprit dat dat zo groot uitvalt! Moet nog steeds de mouwtjes omslaan!
    @wwjc19; kijk eigenlijk nooit naar Derek, maar vertel de kleine wel steeds wat we gaan doen, hij reageert hier ook echt op denk ik, als ik zeg dat we naar oma gaan verschijnt er een hele grote lach!
    Wat een leuke foto met je oudtante! Hopen dat ze Wybe nog vaak kan zien!
    @Brendagill; wat een aparte werkgever heb jij! Weten ook niet wat ze willen… Hoop dat je snel wat anders vind!

    Roken; hier gestopt toen ik de positieve test in handen had (rookte eigenlijk alleen op t werk en in de auto); nu nog steeds geen behoefte aan een sigaret, kijken of ik dit ook volhoud als ik straks aan t werk ben!

    Nou, vanmiddag heerlijk paardgereden (net voor het onweer losbarstte en tussen 2 regenbuien door) en daarna heerlijk bij mn moeder gegeten en toen nog met zn 2-en de kleine geknuffeld en mee gespeeld; was hierdoor eigenlijk te laat in huis, normaal ligt ie om 20 uur in zn eigen bed, maar dat werd nu 21 uur, maar goed, 10 min. Jengelen en nu slaapt ie prinsheerlijk!
     
  10. Tizzy

    Tizzy Actief lid

    9 feb 2008
    277
    0
    0
    @minius, hier had de kleine ook geen last van de prikjes, sliep ie heerlijk om. Schijnt dat hoe meer ontspannen ze zijn als ze de prikjes krijgen des te beter ze na de tijd te pas zijn, aldus mijn cb :D
     
  11. thalina

    thalina Bekend lid

    24 jun 2008
    701
    0
    0
    tollebeek
    @lynmvjulian wat een leuk shirtje.. wat kan je leuke kleren kopen tegenwoordig voor de baby's he?? mijn schoonvader zei al van het is nu geen baby meer.. hij heeft kleuterkleertjes aan:D

    @brendagill nou ja zeg ook nog verwachten als ze eerst gezegd hebben dat je niet hoeft terug te komen.. dat je daarna wel in eens 2 dagen op komt draven.. zou ik ook niet doen hoor.. vooral als je al plannen hebt

    @coto500 heerlijk dat je man vrij is zeg!! vind dat altijd veel gezelliger als je met z'n tweetjes thuis bent

    @wwjc s6 morgen!!!
    ooo en je hebt van die aparte borstvoedings zakjes echt heel handig!!
    oo voor op je werk.. misschien een apart bakje waar je het in kan doen en dan in de koelkast??

    gewicht mannetje... toen ie 7.5 weken was woog ie 4750 dacht nu zo rond de 5.5/6 kilo.. vanmiddag even gewogen en toen kwam ik op ongeveer 6400 gram uit:$
    lengte denk ik 61 cm... maandag weten we het zeker:D

    @eefje28.. volgens mij verschilt het ook hoor.. kijk naar volwassen de 1 kan elke dag patat eten en niet aankomen de ander 1x in de week en komt gelijk aan..
    weet niet of dat bij baby's ook zo is

    @kikki oo bah wat erg zeg.. hoop dat ie er snel overheen is

    @mirjanne zoo klinkt niet lekker nee.. heel veel s6 de komende tijd.. en ze zeggen wel na regen komt zonneschijn!!

    @coto500 geef je ook in avent flessen?? hij heet het vaak met de laaste fles dat ie niet veel drinkt.. en dan doen we gelijk speen 3 erop en dan krijgt ie gelijk meer binnen en drinkt dan meestal wel de fles bijna leeg..

    @inge1983 ach wat een lief mannetje.. dan smelt je toch;)

    nou zeg mis echt een dans smilie....
    maar een hoogtepunt!!!!! ooo yeah
    m'n mannetje heeft gewoon van jaaaa daar komt het!!!! haha
    kwart over7 tot.... kwart voor 10 (moest wakker gemaakt worden) geslapen!!!! *dans* *dans*
    en slaapt nu lekker al weer voor de nacht!
    dit is volgens mij de eerste keer nadat ie 3 weken was... dus mag wel even blij zijn toch:D:D
    nu overdag nog in orde maken.. gelukkig komt er wat vrisser weer aan.
    vanavond weer gezumba't heerlijk even zeg
    toen ik thuis kwam was mijn man Maarten-jacob net op bed aan het leggen dus snel nog even een zoentje gegeven.

    ooo wel grappig om te zien hoe hij gegroeid is.. zondag was maarten-jacob onder de douch geweest met mijn man.. en toen ie 2 weekjes was heb ik daar ook foto's van gemaakt!! wel leuk om het verschil te zien

    deze met 2 weken

    Bekijk bijlage 2906
     
  12. thalina

    thalina Bekend lid

    24 jun 2008
    701
    0
    0
    tollebeek
    hier 11.5 weken
    dezelfde positie lukt niet meer want hij wil alleen maar rondkijken..
    maar het verschril vind ik heel leuk:)
    Bekijk bijlage 2907
     
  13. Leonie27

    Leonie27 VIP lid

    1 dec 2007
    5.540
    0
    0
    @IMD, leuke foto met oudtante!
    @Brenda, dat schiet lekker op zeg van werk. Eerst ex werk nu weer echt werk. Slim van je op toch door te blijven kijken voor iets anders maar voor nu heb je in ieder geval iets.
    En niet schuldig voelen ten opzichte van Tycho, financieel kan het niet anders dus je kunt er niets aan doen.
    Dikke knuffel voor jou!
    @Sushi, gezellig samen met Esmee in bad.
    @Coto, wat leuk dat man waarschijnlijk al eerder vrij is en wat fijn dat het ook zo goed gaat met stiefzoon. Dat hoor je helaas ook wel heel anders.
    Hoe lang gaan jullie ook alweer naar Frankrijk? Lekker hoor!
    Zo en je bent weer helemaal bij! Knap!
    @Wwjc, nee, heb dat niet dat 1 borst extra gevoelig is. Misschien kun je hem zelf stimuleren door extra keer te kolven? Dan haal je toch de melk eruit die Wybe anders gedronken had.
    Ik vind het knap hoor dat je bv blijft geven ondanks dat je gaat werken. Kan me ook voorstellen dat je was gestopt (had ik waarschijnlijk gedaan als ik nu weer had moeten beginnen). Ben benieuwd hoe het werken je bevalt maar ook het kolven op je werk.
    @IMD, hoe komt het dat je Miley maar 4 flessen geeft? 5 wordt nog wel aanbevolen op deze leeftijd.
    @Brenda, nog een keertje dikke knuffel. Ik heb het echt met jou en Wwjc te doen.
    @Jodie, gelukkig start jij met een halve dag. Dat was zo fijn geregeld op je werk.
    Ik moet zeggen dat ik nog steeds veel moe ben maar ga toch steeds wat meer doen op een dag. Misschien dat ik op die manier wat extra energie krijg, mijn conditie is nu ook 0,0 dus dat zal niet helpen. Maar tot nu toe door wat meer te doen, nog veel meer moe. Maar de volhouder wint, toch?!
    @Brenda, ze moeten je ook een goede kolfruimte aanbieden, is echt verplicht. Hoop dat dat ook goed gaat morgen.
    @Jessie, hoop voor jou dat het bij een volgend kindje wel mag lukken. Het gevoel is idd mooi maar tegenwoordig is de fv ook zo goed!
    @Eefje, hoe bevalt het je nu met 3 kids?
    @Kikki, ja dan zul je dat idd net ziet, heb je het nodig dat hij doorslaapt dan komt hij vaker. Echt vermoeiend voor je met dan ook nog zo’n lange werkdag.
    Hier ook eentje in haar sprongetje, erg zeurderig als ze wakker is.
    @Zeppie, lekker een ijsje. Maar ja ga zo slapen dus maar niet meer doen J
    @Mirjanne, ja daar ben je weer! Gezellig! (Ik mis overigens nog wel meer dames) Fijn dat Quinten doorslaapt!
    Oh balen van zaak, dat zal idd stress geven. Leuk nieuwe woning, en idd bij nieuwbouw kan het waarschijnlijk nog wel even wachten om groots aan te pakken.
    Ah en met Isabelle gaat het niet goed, ook moeilijk voor jullie! Dikke knuffel!
    @Coto, idd je kunt de voeding er niet induwen. Ze zal niet meer nodig hebben.
    @Inge, vervelend dat je man niet lekker is. Let maar goed op want zoiets heerst nu wel weer. En wat een schatje is Nils!Echt ontzettend schattig dat hij zo meedenkt en meewerkt!
    @Minius, heerlijk toch dat Lukas geen last heeft van de prikjes, hoop dat dat zo blijft!
    Danielle had dat gister ook bij de kruidvatbestel- ding. Die moeten we nu dus ff niet gebruiken! Echt zo irri is dat dan he!
    @Tizzy, een leuke middag dus gehad en daarna mannetje na wat jengelen toch lekker gaan slapen, fijn!
    @Thalina, wat heerlijk dat MJ zo lang heeft geslapen. Misschien zat hij dan toch in een sprongetje?
    Zumba lijkt me erg leuk!
    En wat een verschil idd, zo leuk!

    Zo dat was het voor vandaag. Ga bed nog even opmaken, meisje voeden en dan slapen. Slaap lekker allemaal!
     
  14. thalina

    thalina Bekend lid

    24 jun 2008
    701
    0
    0
    tollebeek
    nou nee denk het niet.. of het moet een mega sprong zijn geweest van een paar weken:p
     
  15. Isademi

    Isademi VIP lid

    3 jun 2008
    11.327
    2
    0
    Thuisblijfmama
    Zuid Oost Brabant
    #3935 Isademi, 7 jul 2009
    Laatst bewerkt: 7 jul 2009
    @Leonie ik geef Miley 5 flessen omdat ze echt gewoon niet meer wil, zodra ik toch push om haar 5 flessen te geven komt OF alles eruit of de rest van de dag is ze heel onrustig omdat het niet HAAR ritme is.. ik geef in principe nu gewoon op verzoek als ze wilt komt ze alleen savonds MOET ik haar wakker maken voor haar laatste fles anders kwam ze er maar aan 3 zelfs..

    Nou er zat vanmorgen weer een extra kilo aan alles waar ik 2 maanden voor heb gewerkt is nu allemaal weer weg :( erg deprimerend maar goed we gaan weer verder.. ik ben ook weer aan de pil nu dus daar ga ik ook nog wat van aankomen..

    Over borstvoeding ik ben achteraf (nu zonder hormonen enzo) heel blij dat het niet gelukt ik ben er gewoon echt geen type voor ben veel te nuchter en te onrustig, ik zou echt geen uur stil kunnen zitten als ik weet hoeveel ik nog moet doen (werk, dean, huishouden) zoiezo zou ik van zo vaak per dag ook onrustig worden dus ben erg blij met de fles zo makkelijk zoiezo had met dit hele erge spugen BV niet gegaan (of in elk geval zeer moeizaam!)
     
  16. Isademi

    Isademi VIP lid

    3 jun 2008
    11.327
    2
    0
    Thuisblijfmama
    Zuid Oost Brabant
    tot 1 liter is dat (was dat in elk geval)
     
  17. wwjc19

    wwjc19 Fanatiek lid

    3 jul 2007
    3.202
    1
    0
    Call Center Medewerker
    Eindhoven
    Pffff, ff niet bijgelezen. Volgens mij heeft meneer in de gaten dat ik moet werken vandaag. Hij is zowat de hele nacht wakker geweest. (Om 10 gevoed, half 2 en half 6 en tussendoor nog 5x speen erin omdat hij wakker was en wilde spelen/dacht dat hij honger had) :( :( En zelfs nu ik hem uit bed had en in de box vind hij het nog niet goed. :( Nou ja, is papa's probleem dadelijk.
    Mijn probleem zal het wakker blijven zijn...
     
  18. inge1983

    inge1983 Bekend lid

    27 jul 2006
    675
    0
    0
    wwjc: heel veel veel succes dalijk met werken en wakker blijven!!
     
  19. thalina

    thalina Bekend lid

    24 jun 2008
    701
    0
    0
    tollebeek
    goedemorgen dames

    kon wel merken dat ie gisteravond goed geslapen had.. ik hoorde hem al om 5 uur.. maar heb het kunnen rekken tot half 7 toen wou ie echt niet meer..
    nou ik eraf om zijn flesje te maken.. daarna lekker in bad.
    toen ik hem aan het afdrogen was bleef ie gapen.. dus dacht nou leg hem gewoon neer..
    en nog geen min later sliep ie weer:D:D
    hij ligt nu al een uur te slapen.. hoop echt dat ie nu omgeslagen is en dit volhoud

    @wwjc hoe kan het he.. net of ze het voelen

    @imd balen zeg dat je weer aankomt..

    ik zal nu beginnen met schoonmaken!!
     
  20. inge1983

    inge1983 Bekend lid

    27 jul 2006
    675
    0
    0
    Oeh dat gaat goed dan thalina.
    Hopelijk houdt hij hjet ze idd vol.
     

Deel Deze Pagina