december 2006 mama's

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door duikster, 28 mrt 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. eve

    eve Fanatiek lid

    26 apr 2006
    4.525
    0
    0
    Den Haag
    @Otje: Das een goeie! Als ik 2 weken te laat ga bevallen is het al begin januari. Dan wacht ik dus nog maar even met kopen.
     
  2. Molly

    Molly Fanatiek lid

    4 dec 2005
    1.456
    0
    0
    Otje; Ik heb ook zitten kijken en op zich passen de kerstkaart en geboortekaart ook in 1 envelop, maar wordt het dan niet te zwaar? Ik ga zo eens kijken op de site van tnt of daar iets over staat. Dat van die stickers vind ik ook een goed idee Eve, waar heb je die vandaan?

    Ik heb de enveloppen voor de kerstkaarten al geschreven, maar de kaarten zelf nog niet. Maar die enveloppen kan ik ook nog weggooien.
     
  3. Molly

    Molly Fanatiek lid

    4 dec 2005
    1.456
    0
    0
    Ik heb even op de site van TNT gekeken en je mag 50 gram per envelop hebben voor de decemberzegel. Normaal is een kaartje ongeveer 20 gram, dus moeten er wel 2 bij elkaar in kunnen. Dan doen wij denk ik de 2 kaartjes in 1 envelop, of staat dit heel armoedig?
     
  4. Jantien; gefeliciteerd met Kasper.

    Vera; gefeliciteerd met Jelina.

    Setje; gefeliciteerd met Jayden.

    Doenka; gefeliciteerd met Stan.

    Linda; gefeliciteerd met Sven.
     
  5. Molly

    Molly Fanatiek lid

    4 dec 2005
    1.456
    0
    0
    Marjan72, hoe is het eigenlijk met jou, heb jou ook al even niet gezien!
     
  6. eve

    eve Fanatiek lid

    26 apr 2006
    4.525
    0
    0
    Den Haag
    @Molly: heb die stickers bij Blokker gekocht. Maar zag ze ook bij Zeeman en een kantoorboekhandel. Denk dat ze ze ook wel bij V&D ofzo hebben. Vind 2 kaartjes in een envelop niet armoedig hoor. Vind het eigenlijk wel begrijpelijk als je in deze tijd bevalt. Doe het zelf niet omdat ik de geboorte van m'n kleintje belangrijker vind dan een kerstkaart :)
     
  7. Molly

    Molly Fanatiek lid

    4 dec 2005
    1.456
    0
    0
    Dat vind ik ook hoor, maar mijn vriend wil ook graag een kerstkaart versturen. Ik ga er nog even over nadenken. Als de baby zich woensdag nog niet gemeld heeft dan stuur ik de kerstkaarten denk ik apart. Maar stiekem hoop ik toch wel dat de baby zich voor woensdag meldt.
     
  8. Tjonge zeg, die zin kan zo in een gedicht... Nu wordt ik nog ongeduldiger ;)

    Trouwens, bij H&M kun je sinds een tijdje ook online bestellen (ook positiekleding). Ik heb zelf via de site een joggingbroek en shirt besteld, dat werkte prima!

    @Molly, Ik zat eerst ook te twijfelen over wat ik zou doen met de kerstkaarten. Twee in één envelop vond ik te tricky, omdat ik pas met kerst ben uitgerekend. Op een gegeven moment zag ik in een winkeltje heel leuke kaarten liggen en heb ik ze maar gewoon gekocht en meteen geschreven en gepost. Wel heb ik dit jaar alleen onze namen eronder gezet en niet op elke kaart een persoonlijke boodschap. Het grappige is nu dat mensen mij bedanken voor de kaart en het 'knap' vinden dat ik dat nog gedaan heb. Ze hadden dit jaar geen kaartje van ons verwacht. Maar ik heb minder kerstkaarten geschreven dan enveloppen voor geboortekaartjes hoor... De postzegels voor de geboortekaartje mag manlief gaan halen zodra de kleine geboren is. Dan weten we ook zeker dat we de goede hebben, maar het is natuurlijk wel lekker wanneer je de geboortekaartjes nog voor 29 cent kunt versturen!

    @Debbie: Hou je maar lekker rustig (al is dat geloof ik best moeilijk voor jou :) ) en veel succes / sterkte in het ziekenhuis!
     
  9. slingding

    slingding VIP lid

    9 apr 2006
    5.425
    1
    0
    verzorgende IG
    Middelburg
    als je een kerst zegel er op doet mag het er 3 dagen over doen om te bezorgen.
    Volgens mij mag het alleen met kerst post een kerstzegel erop en bij ons was het overduidelijk een geboorte kaartje (de envaloppe). met een geboortezegel en afgeven op het postkantoor komt het kaartje het snelst aan.

    Wijhadden ook een apart kerst kaartje met haar naam er bij gemaakt voor bij het geboorte kaartje maar ik had het kleiner gemaakt, het formaat van een visite kaartje.
     
  10. Molly

    Molly Fanatiek lid

    4 dec 2005
    1.456
    0
    0
    De kerstzegels zijn tot 5 januari geldig, nou mag toch hopen dat die kleine van ons zich voor die tijd wel gemeld heeft!
     
  11. Daphne

    Daphne Fanatiek lid

    1 jan 2006
    4.615
    0
    0
    Roosendaal
    @Molly: Logisch dat je duidelijkheid wil. Zo in het luchtledige blijven hangen is ook niks. En inderdaad, 42 weken is lang zat geweest hoor. Over de kerstkaarten: Die heb ik meteen na Sinterklaas, 6 december verzonden. Ik wilde er vanaf zijn, hehe.

    @Otje: Wat jammer zeg dat de VK niet kon strippen. Ik heb nog wel zooo hard voor je geduimd en aan je gedacht 

    @Noura: Fijn, de belastingdienst. Leuker kunnen ze t niet maken, zucht.

    @Debbie: Succes in het ziekenhuis en tot gauw!
     
  12. noura

    noura VIP lid

    27 apr 2006
    8.819
    0
    0
    aaaaargh daphne hou op zeg met die belastingdienst... als ze zelf al fouten maken... eerst zijn we dit jaar maanden bezig geweest hun fout te herstellen (hoop dat dat gelukt is, want heb alleen nog voorlopige aanslag)
    en dan deze van 2004! :confused: en ik kan er niet tegen dat ik dan tot maandag moet wachten met bellen. bah, ik wou gewoon alles geregeld hebben en onbezorgd zwanger zijn.

    en gaat vanmiddag mijn mobiel stuk, ook fijn.. hij is al 3x gerepareerd, en kon ik dus weer naar belcompany.. maar ze gaan nu proberen dat ik gewoon een nieuw toestel krijg. deze is verzekerd, dus mag er ook wel wat van verwachten.
    nu weer zo`n fijn fris, gebruikt leentoestel meegekregen.. maar ja, moet toch wel bereikbaar zijn.

    ik heb net een piza gemaakt, ruikt hier heerlijk. maar ging ook al niet zoals het hoorde, deeg was eerst te dun. nu gaat alles hoop ik wel goed.
    verder wouden er straks vrienden langs komen, maar ik had daar even geen trek in. soms heb je dat.

    ik denk dat ik mijn man straks maar de zegels laat halen. ik hoop alleen niet voor hem dat die dan een uur in de rij moet staan bij het postkantoor. het is zo lekker druk deze tijd.

    we kwamen vanmiddag een vriend/kennis van vroeger tegen. blijkt zijn vrouw ook zwanger te zijn... hahaha, en uitgerekend over 2 weken :confused: wij ook... dus dat was wel komisch.

    enne molly, ik vind dat als jij 2 kaartjes in een envelop wil doen, moet je dat gewoon doen hoor.

    leuk idee eve die stickers!

    jammer debbie dat je naar het ziekenhuis moet, maar als het nodig is dan is het nodig. je leest dit vast niet meer, maar veel succes.
    en wie weet is je kleintje er snel.

    ehm ayla, je gaat nu toch geen positiekleding meer bestellen he?
    ik ga in januari lekker in de uitverkooop snuffelen.

    ik ben ook benieuwd hoe het met nietje is..?
     
  13. Ayla

    Ayla Fanatiek lid

    29 dec 2005
    1.049
    0
    0
    Nee joh Noura! :) Borstvoedingskleding natuurlijk!

    :) Molly die van jou blijft éécht niet tot 5 januari zitten hoor! en de 42 weken haal je volgens mij bijlange na niet!

    @ Lola, heb wel gekeken op de site van HM maar de bvkleding is er erg beperkt, zo was er een erg leuk truitje maar die hadden ze dan alleen in het wit, en ik wil graag zo'n rode. Denk dat ik zo nog wel even op de site ga kijken wie weet heb ik wat over het hoofd gezien.


    Voel me nu een beetje raar, veel gerommel in mn buik maar zit voor noppes op het toilet :( Lekker dan! Maar goed ik ga weer even liggen want voel me dus niet zo jovel... volgens mij heeft mevrouw oordopjes nodig want mn darmen maken me toch een herrie :confused:
     
  14. Karina

    Karina Fanatiek lid

    31 mrt 2006
    1.987
    0
    0
    Mamma & masseuse
    Rotjeknor
    Hey, meiden daar ben ik ook weer even!

    Gisteren een super dag gehad, mijn dochter is erg verwend, heeft geloof ik bij elkaar 5 poppen gekregen, parfum, puzzels en van ons heeft ze zo'n staand tekenbord gehad (bedankt nog voor de felicitaties)! We hadden niet heel veel mensen uitgenodigd (voor ons dan) maar een leuk clubje bij elkaar! Heb de benen uit mijn lijf gelopen en niemand snapte dat, kreeg heel de avond te horen, ga nou eens zitten, dat doe ik wel, ik snap niet dat je nog zo kan lopen hoor, wat ben jij nog druk zeg! Tja, wat moet je dan, ik geef toch een feestje voor mijn dochter, ik ben dan niet iemand die gaat zitten en kijken hoor, dat kan ik niet! Ik wil dat er dan genoeg is voor iedereen, drinken, eten noem maar op! Iedereen heeft het naar zijn zin gehad en daar gaat het mij uiteindelijk om, maar was wel blij dat ze rond 11 uur allemaal weer weg waren!
    Heb nu ook al heel de dag last van mijn buik, rug en mijn voeten en dat is ook vermoeiend zeg, als je voeten niet meer willen!

    Ik had voor gisteren een hele grote taart laten maken van Hello Kitty, was errug mooi geworden, maar heb nog zoveel over, wou dat ik jullie allemaal een stukje kon geven! Helaas gaat dat natuurlijk niet, maar dan doe ik net als of, dus PROOST op alle baby's die al geboren zijn en nog geboren gaan worden!

    Vandaag is mijn D-Day trouwens en ik ga voor eind van de week (20-12 of 22-12)!
     
  15. Otje

    Otje Fanatiek lid

    10 apr 2006
    4.703
    0
    36
    Even een belangrijk nieuwtje over kerstpost en gewone post:

    Er wordt tegenwoordig geen verschil meer gemaakt tussen kerstpost en gewone post omdat kleine post (normale groottes)
    machinaal gesorteerd wordt. Dat komt allemaal netjes gesorteerd bij de postkantoren aan. Dat is dus allemaal op tijd
    mits de adressen en postcodes kloppen en duidelijk zijn.
    Je kreeg wel het advies om het binnen aan de balie af te geven. Dan wordt er toch nog net iets zorgvuldiger mee om gegaan.
    Dan dat het in zo'n vracht uit een brievenbus gehaald wordt.


    Ik had een mail gestuurd naar mijn schoonzus (ze werkt bij de post) en kreeg dus dit berichtje van haar.

    Gr Otje
     
  16. Arwen

    Arwen Actief lid

    23 jan 2006
    228
    0
    0
    Secretarieel/administratiefmedewerkster
    Deventer
    Dag dames. Ik ben Rémon, de vriend van Arwen. Allereerst wil ik iedereen die bevallen is van harte feliciteren. Iedereen die nog moet bevallen: heel veel succes gewenst.

    Wij zijn de trotse ouders van onze mooie dochter Myrthe geworden! Vrijdagavond 15 dec. om 20.35 is Arwen van haar bevallen. Ze heeft al wat blonde haartjes en ze weegt 3730 gr.

    De bevalling begon omstreeks 17.15 uur met het breken van de vliezen. Een half uur later al kreeg ze weeen, die vrij heftig waren. Toen dit een half uur duurde hebben wij de VK gebeld, die met spoed naar ons huis kwam. De baby had gepoept in het vruchtwater en Arwen had al 5 cm ontsluiting, zodat we direct door konden naar het ziekenhuis. Daar aangekomen in de rolstoel naar de bevallingskamer. Ik schat in, dat dit rond 19.45 uur geweest moet zijn. Het ging allemaal razendsnel, want toen de arts op een gegegen moment kwam kijken, had ze al 7 cm en niet veel later bij de volgende check, mocht Arwen al gaan persen. Om 20.35 uur was Myrthe geboren, maar ze had het benauwd gehad en de navelstreng had te strak om het lichaampje gezeten. Haar gezichtje was blauw. Ze werd dan ook meteen meegenomen voor controle. Wij wisten overigens nog niet of het een jongetje of meisje was. Achteraf hoorden wij dat haar aanvangsscore een 4 was, maar gelukkig herstelde ze later goed. Ook Arwen maakt het goed en morgen komen beiden gelukkig thuis!

    Het was aldus een hele snelle bevalling en gelukkig gaat alles goed en aangezien ik ook nog vandaag (16 dec) jarig ben, had ik me geen mooier kado kunnen wensen!

    Dames, jullie horen snel weer van ons en dan uiteraard met een fotootje, want ik weet niet hoe dat moet.

    Groeten Rémon
     
  17. duikster

    duikster VIP lid

    13 nov 2005
    5.714
    73
    48
    Ben ik weer even,

    Als het goed is mogen Nick en mama morgen naar huis :) dus dan kan mama zelf weer bijlezen en kletsen met jullie.

    Ik heb net een foto in het persoonlijke album geplaatst.

    Allemaal de groeten van mijn vrouw


    Groet,

    Frank
     
  18. Juut

    Juut Actief lid

    13 sep 2005
    396
    0
    0
    Drechtsteden
    Arwen en Remon, gefeliciteerd met jullie dochter~!
     
  19. Molly

    Molly Fanatiek lid

    4 dec 2005
    1.456
    0
    0
    Man van Arwen; van harte gefeliciteerd met jullie dochter, fijn dat ze morgen al naar huis mogen!

    Duikster en man, fijn dat alles goed gaat met Karin en Nick en dat ze morgen al naar huis mogen!

    Noura, het zit je niet mee he! Dan komen er straks vast allemaal fijne dingen op je pad

    Ayla, ik hoop ook dat ik de 42 weken niet haal, maar dat is nog maar een weekje.. en ik heb nou niet echt het idee dat het binnenkort staat te gebeuren, al hoop ik het uiteraard wel.

    Karina, gelukkig heb je een leuk feestje gehad en zijn je beide kindjes niet op de zelfde dag jarig. Nu is het tijd om uit te rusten hoor!

    Slingding, zolang de kerstzegels geldig zijn (van 23 november tot 5 januari) mag je voor al je post de kerstzegels gebruiken, dat doen de sites zoals hallmark en greetz ook.

    Daphne, jij was dan vast de eerste met je kerstkaarten!

    Mijn vriend is bezig om het geboortebord aan een paal te maken (dat krijg je los aangeleverd en hoe je het erop krijgt mag je zelf uitzoeken). Dit gaat alleen niet van een leien dakje, dus ik bemoei me er maar even niet mee, niet bevorderlijk voor de sfeer!
     
  20. Molly

    Molly Fanatiek lid

    4 dec 2005
    1.456
    0
    0
    Jantien - 25 november - jongen - normale ligging - 5 december - 50 cm - Kasper
    Debski - 27 november - jongen - normale ligging - 6 december - 50 cm - Jesse
    Melliemel - 30 nov/1 dec - jongen - normale ligging - 4 november - 43 cm - Orlando

    Lianne - 1 december - meisje - normale ligging - ......
    Duikster - 5 december - jongen - normale ligging - 13 december - .. cm - Nick
    Batchie - 5 december - jongen - achterhoofd ligging - 17 november - 53 cm - Vishesh

    Juut - 6 december - ? - normale ligging - .......
    Sidessa - 6 december - meisje - normale ligging - ......
    Sellie - 7 december - meisje - normale ligging - 26 november - 51 cm - Ecrin
    Molly - 9 december - jongen - normale ligging - ......
    JessicaD - 9 december - meisje - normale ligging - 23 november - .. cm - Inge
    Saar - 10 december - meisje - normale ligging - 5 december - 51 cm - Liene

    Ilonas - 10 december - jongen - normale ligging - 11 december - 51 cm - Julian Antonius
    Raomi - 10 december - jongen - normale ligging - ......
    Nietje - 10 december - ? - normale ligging -
    Vales - 11 december - jongen - normale ligging - ......
    Marjan72 - 11 december - meisje - normale ligging - ......
    lintjezuur - 11 december - jongen - stuit ligging - 13 december - .. cm - Sven
    Nynke31 - 13 december - jongen - normale ligging - 30 november - 49 cm - Jiri

    Veraenroy - 13 december - meisje - normale ligging - 14 december - .. cm -Jelina
    Jolanda – 13 december - jongen - normale ligging - 11 december - .. cm - Aaron
    Slingding - 14 december - meisje - stuit ligging - 3 december - .. cm - Kailynn
    Otje - 14 december - jongen - normale ligging - ......
    Suusje76 - 14 december - jongen - stuit ligging - 7 december - .. cm - Mika
    ellenD - 15 december - ? - normale ligging - ......
    Rabia - 15 december - jongen - normale ligging - 7 december - 47 cm - Jayron
    Arwen - 16 december- meisje - normale ligging - 15 december - … - Myrthe
    Duckie - 16 december - ? - normale ligging - ……
    Natas26 - 16 december - jongen - normale ligging - 7 oktober - 38 cm - Colin
    Karina - 16 december - ? - normale ligging - ……
    Setje - 17 december - jongen - normale ligging - 14 december - 50 cm - Jayden
    nijn - 17 december - ? - normale ligging - ......
    Lientje - 18 december - ? - normale ligging - ......
    Debbie1988 - 18 december - jongen - normale ligging - ......
    Doenka - 19 december - jongen - stuit ligging - 15 december - .. cm - Stan
    patricia24 - 20 december - ? - normale ligging - ......
    Manon - 20 december - meisje - normale ligging - .......
    Eve - 20 december - jongen - normale ligging - ......
    marjoleinch - 22 december - ? - normale ligging - ......
    Bianca16 - 22 december - meisje - normale ligging - 6 december - 48 cm - Lynn
    Feitkifkim - 24 december - ? - normale ligging - ......
    renaatje - 25 december - jongen - normale ligging - ......
    gnessy21 - 25 december - meisje - normale ligging - ......
    Lola - 25 december - meisje - normale ligging - ......
    Mootje1985 - 26 - december - ? - normale ligging - ......
    Robyn - 26 december - ? - stuit ligging - ……
    Neeltje - 26 december - jongen - normale ligging - ......
    pascalina69 - 26 december - meisje - normale ligging - ......
    Ayla - 28 december-meisje - normale ligging - ......
    boogschuttertje - 28 december - ? - stuit ligging - ......
    manuela6 - 28 december - ? - normale ligging - ......
    charissa27 - 29 december - meisje - normale ligging - .......
    essepes - 30 december - jongen - normale ligging - ......
    Daphne - 31 december - jongen - normale ligging - ......
    Noura - 31 december - jongen - normale ligging - .......
    gogadow - 31 december - ? - normale ligging - ......
     

Deel Deze Pagina