Mei 2009 mama's.

Discussie in 'De mama's' gestart door Cleo79, 16 apr 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. kaatje k

    kaatje k Fanatiek lid

    had ik toch de verkeerde hyves denk ik.... er is al een tijdje niet gekletst, maar ik zie nu dat misssz me inderdaad een andere link had gestuurd... kroepie, je bent lid bij meerdere! ik zag een foto van jayden dus dacht dat ik de goede had...
     
  2. kaatje k

    kaatje k Fanatiek lid

    ik heb al al kroepie, misssz had hem gestuurd! maar toch bedankt..
     
  3. Brechtjemvj

    27 jan 2009
    74
    0
    0
    Ik heb me ook maar aangemeld op hyves...
     
  4. kaatje k

    kaatje k Fanatiek lid

    het is wel wat levendiger daar. maar ik vind het heel jammer dat we dan een aantal mensen verliezen die geen hyves hebben... en ik heb niet zo'n zin om dubbel te gaan schrijven. Kunnen we niet allemaal naar hyves gaan? voor degenen die nog geen pagina hebben, die is toch zo gemaakt? en het is meer prive, niemand kan meelezen, dat is ook wel fijn.

    wie wil er perse niet mee naar hyves? als dat er veel zijn blijf ik (ook) wel hier, maar ik heb de voorkeur maar een forum te volgen.
     
  5. Harmless

    Harmless Fanatiek lid

    14 okt 2006
    1.986
    0
    0
    Zuid-Holland
    Het grootste probleem met het forum heb ik inderdaad met de anonimiteit of eigenlijk dat het zo openbaar is. Veel mensen durven derhalve minder te vertellen of zie je nooit foto's van. Tuurlijk ieders goed recht, ik vertel hier ook echt niet alles, stel je voor wie er meeleest.

    Op hyves is dat anders.
     
  6. Eens!
     
  7. manootje

    manootje Fanatiek lid

    11 nov 2008
    1.098
    402
    83
    He meiden vandaag naar het cb geweest. Ze heeft gisteren de hele dag geslapen en daarom nu weer twijfels over het vaccineren. Toch maar gedaan. Ben er wel blij om want vanmiddag was ze heel vrolijk en leek ze ook helemaal niet ziek. Nu erg benieuwd, want ze ligt te slapen en wat ik weet van marissa is als ze nu wakker wordt het vaak hommeles is en ze last kunnen hebben. Ach we zien wel. Ben trouwens met een lijstje bezig met de groei van de kleintjes. Heb het op hyves ook gevraagd maar nu ook hier de vraag of jullie het gewicht en lengte van na 1 maand en na de meeste 2 maanden willen door geven. Iedereen is aan het vergelijken en dacht maak het iets gemakelijker ;)
     
  8. Jazzie

    Jazzie Bekend lid

    6 dec 2008
    787
    0
    0
    Ik ben nog helemaal nieuw met hyves.. vind het nog heel erg zoeken.. maar uh.. Manootje.. waar heb je dat staan dan ? die vraag over lengte en gewicht?
    Ik zal het hier dan maar gewoon neer zetten.
    Geboorte 3100gram en 51cm
    1mnd 4760gram en 55cm
    2mnd 6130gram en 59cm

    O.. ik was helemaal nog vergeten te reageren op je reactie met die lekkere poepluiers.. denk idd niet dat ik ook blij zou worden als hij tegen mijn nieuwe behang aanpoept! maar misschien dat je er achteraf wel om kan lachen.. vond het namelijk wel tamelijk hilarisch toen je het schreef! hihihi:D

    Kaatje.. ik heb dat idd bij mijn oudste ook gedaan.. ik weet niet helemaal wat nu het probleem is.. vanmiddag ook.. en dan blijkt uiteindelijk dat hij nog wil eten.. *zucht* ik vind het zo zwaar op deze manier.. heb dan soms echt behoefte om de handdoek in de ring te gooien. en toch wil ik het nog niet opgeven.
    ik ben best allergisch geweest als kind. heb zwaar astmatische bronchitus gehad(overheen gegroeid) ik heb het de oudste ook 6,5 mnd gegeven.. wil het liam ook gewoon geven..
    Ik was zo moe vanmiddag.. blij dat manlief thuis was.. die heeft ze beide ff onder zijn hoede genomen.
    maar ben nu mega duf..

    ach ja.. komt wel goed...
     
  9. manootje

    manootje Fanatiek lid

    11 nov 2008
    1.098
    402
    83
    Ja hier is goed hoor ;) Haal het gewoon overal vandaan de gewichten enzo ;) Ja joh met dat poep.. Ze had al even niet gepoept en dacht oja met de thermometer wil het wel eens helpen. Dus ik doe dat nou komt er toch een lading! En we zijn net verhuisd, hmm niet echt fijn, haha! Heb ook nog nooit een baby gezien die zoo ver kon poepen haha. Fijn dat je mannetje de kids onder de hoede nam. Ik ga meestal douchen en kanp dan wel op, ideetje? Ze heeft trouwens wel verhoging en is nu wat huilerig, wacht nog even voordat ik paracetamol ga geven..
     
  10. ZonStraal

    ZonStraal Niet meer actief

    Hoi Dames,

    Een tijdje weer niet geweest! Ik heb een aantal pagina's teruggelezen en heb weer enorm mooie foto's gezien *smelt*

    Zoals ik hier lees gaat het allemaal wel goed met iedereen en met de baby's gelukkig. De kleine groeit hier ook erg goed en hij doet het ook goed gelukkig *trots*

    Hyves: Ik snap er werkelijk niks van, anders zou ik me wel aanmelden. Ik plaats heel veel dingen hier niet omdat ik weet dat er kenissen ook op deze site zijn aangemeld. Hoezo is met Hyves de privacy anders?
    Ik lees het antwoord wel en wie weet dat ik ook maar eens aan de haal ga ermee.

    Kroepie: Ik herkende veel in je verhaal over Jayden en zijn huiltjes en aandacht. Hier precies hetzelfde! Zoonlief wil het liefst de hele dag gedragen worden en zodra ik hem neer leg is het huilen geblazen. Hij mankeerd niks (bv. heeft schone luier, vol buikje, niet ziek etc.). Maar zodra ik hem oppak vindt hij pas rust.
    Iedereen in mijn omgeving zegt dat ik straks de pineut ben als hij wat groter is, omdat hij dan gewend is bij elk huiltje opgepakt te worden. Maar goed, ik vind het zo zielig om hem dan te laten liggen hij slaat echt rood aan van het huilen dan :(

    Ik zag dat jij een draagdoek heb gekocht, hoe vind hij het om erin te zitten? Ik ben op marktplaats aan het kijken voor een goedkope 2e handse om uit te proberen of zoontje het fijn vindt. Ik had een maand terug de BabyBjorn nieuw gekocht en hij weigerd om erin te gaan. Zodra hij erin zit begint hij te huilen, dus het was echt een miskoop. Vandaar dat ik nu even voor 2e hands ga, dan maakt het wat minder uit als ik het niet ga gebruiken.

    Zijn hier meer moeders die zowel borstvoeding als bijvoeding geven? Mijn zoontje heeft niet genoeg aan alleen mijn borstvoeding hij is een hongerige baby en wordt daarom vanaf de eerste week bijgevoed. Ik geef wel borstvoeding op verzoek en als hij beide borsten heeft gehad en nog steeds hongerig is, krijgt hij wat bijvoeding.
    Ik ben ondanks de bijvoeding vorige week hevig ongesteld geworden, en vandaag had ik weer wat rood bloedverlies. Ik was naar de huisarts geweest met mijn urine en nu blijk ik een urineweg infectie te hebben. Ik ben net begonnen met een antibiotica kuur, pff kan er ook wel bij ;)

    Zoontje heeft net badje gehad en ligt nu lekker te slapen bij papa. Heb ik even tijd voor mezelf haha!

    Nou dames, tot snel weer en wie weet op hyves!
     
  11. MissPuma

    MissPuma Fanatiek lid

    29 dec 2005
    4.389
    0
    0
    Goede avond meiden,

    @ Jazzie: Ow wat een heerlijk mannetje, leuke foto's! Het was ook wel eng, maar gelukkig deed de osteopaat haar geen pijn. Ze vondt het alleen niet leuk omdat hij haar dwangmatig de andere kant op liet kijken.
    Je kids zijn goed gegroeid zeg, heerlijk hoor. En zo een pienter mannetje heb ik hier thuis ook, op de psz zeggen ze dat hij al dingen kan/weet die een 4-jarige net weten. Dus het is soms ook moeilijk om hem als een 2 jarige te behandelen aangezien hij zo slim is.

    Vanmorgen op visite geweest bij mijn man zijn Tante en Oom, die werd 60 jaar dus een klein feestje. We waren pas om 17.30u thuis dus was even ren en vliegwerk maar de kids liggen op bed en slapen.
    Morgenochtend boodschappen halen, Keano heeft zijn eindfeest op de psz dus kan ik even snel met Jaylin heen en weer om boodschappen.

    Met haar nekje gaat het geloof ik ook goed, ze ligt er heel erg ontspannnen bij en kijkt nu ook steeds meer naar de rechterkant wat ze dus eerst niet kon. Ben zo blij voor haar!

    Liefs, misspuma
     
  12. Jazzie

    Jazzie Bekend lid

    6 dec 2008
    787
    0
    0
    @zonstraal fijn dat het goed gaat.
    Sterkte met je urineweginfectie.
    Ik heb de minimonkey.. die is ook niet zo duur. en je kan hem tot 2 jaar gebruiken.. op verschillende manieren! vind hem erg fijn!

    Wat betreft privacy.. jij bepaalt met hyves wie wat ziet.. en het mei mama's gedeelt is aleen voor leden.. en ook zichtbaar alleen voor leden als ik ht goed heb gezien.. zelf ook nieuw dus ook nog aan het uitzoeken. hihi:D

    Manootje.. wij zijn niet net verhuisd.. maar wel net alles nieuw gedaan. wij hebben onze bank sinds november.. en das ook niet de bedoeling om overheen te poepen.. (nee geen leer :p)
    Jammer dat ze toch wat verhoging krijg. ik hoop dat ze het je niet al te moeilijk maakt.. Douche is idd wel lekker. had ik vanochtend ook gedaan.. soms werkt het. ach ja.. hopelijk is het morgen weer beter.

    zal is kijken of ik zo de foto kan spammen van liam die lekker lag te slapen toen ik beneden kwam.
    Liefs Jazzie..
     
  13. Jazzie

    Jazzie Bekend lid

    6 dec 2008
    787
    0
    0
    in de box
     
  14. Jazzie

    Jazzie Bekend lid

    6 dec 2008
    787
    0
    0
    totaal K.O.
     
  15. ZonStraal

    ZonStraal Niet meer actief

    Jazzie: Wat een lekker ventje! Heerlijk hoe hij erbij ligt ... ik wil zo graag mijn zoontje het speentje leren maar op de één of andere manier lukt het hem niet (of wil hij niet) om hem in zijn mond te houden. Hij zuigt er wel op in het begin maar daarna gaat ie ermee spelen met zijn tong en dan eindigd het altijd naast hem.

    Hij heeft een sterke zuigreflex en wil erg graag zuigen. Soms doe ik mijn pink maar in zijn mondje omdat ik hem niet altijd mijn borst kan aanbieden om op te zuigen.

    Ik heb me net aangemeld op Hyves, ik heb dus een eigen pagina. Vertel me niet hoe of wat maar volgens mij heb ik echt een profiel gemaakt :p. Waar kan ik me nu dan aanmelden voor de mei mama's??
     
  16. ZonStraal

    ZonStraal Niet meer actief

    Ik heb me aangemeld bij Daggie voor toestemming *cool* ... nu afwachten tot ik word geaccepteerd. Hoe weet ik dat dan??
     
  17. Jazzie

    Jazzie Bekend lid

    6 dec 2008
    787
    0
    0
    De link voor mei mama's staat toevallig boven aan deze blz..
    Ja Mijn oudste wilde ook geen speen.. dus dat was altijd de pink. en hier wordt de speen nog regelmatig gelanceerd hoor! hahaha
    Maar het is zo vermoeiend als je de hele dag met je pink in de mond moet zitten. pffffffff.. Maar speen is ook niet alles.. want als ie m kwijt is kan je hem weer er in proppen.. en dat is nog al regelmatig.
    ben blij dat hij hem snachts niet gebruikt.. (nog!)

    MissPuma super fijn dat het beter gaat met Jaylin ;)
    Wel lekker zo'n wijs manneke om je heen he?!
    hihihi.. het is ook wel gezellig en ik kan er ook om lachen.

    Liefs
     
  18. Jazzie

    Jazzie Bekend lid

    6 dec 2008
    787
    0
    0
    als je straks je pagina open.. (ja je eigen hyves pagina:D) dan zie je hem rechts onder hyves staan.. met het icoontje..
    Ik moet ook nog wennen hoor..
     
  19. Draadje

    Draadje Bekend lid

    1 jun 2008
    555
    0
    0
    Ik geef ook bijvoeding omdat ik niet genoeg bv heb, maar niet vanaf het begin zoals jij. Ik geef nu 4 voedingen bv en 1 voeding kv en dat gaat heel goed gelukkig.

    Ik ben nog niet ongesteld geworden ondanks dat Pim 's nachts 10 uur tussen de voeingen laat, mag van mij ook nog wel even wegblijven :)

    Leuk dat je ook een draagdoek wilt, er is bij de algemene clubs een heel topic over. De babyBjorn is sowieso ergonomisch gezien niet zo'n goede keuze omdat je baby dan aan zijn kruis 'hangt'. Ik heb zelf een Angelpach buikdrager die de baby tot in de knietjes ondersteund wat veel prettiger is. In een draagdoek heeft hij ook die houding, je kunt via google er wel veel info over vinden.
    Weet je al of je een rekkende of niet rekkende doek wilt?

    Jazzie leuke foto's!

    MissPuma, fijn dat het goed gaat met Jaylin haar nekje!

    Manootje, wat een vieze poepverhalen ;) Pim had gisteren en vanmiddag ook verhoging door de prikjes, nu is zijn temp. weer normaal. Verder heeft hij er niet echt last van gehad gelukkig!
     

Deel Deze Pagina