Augustus 2009 mama's

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door Daan78, 18 nov 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Om te beginnen alle nieuwe mama`s en papa`s gefeliciteerd met jullie kleintjes!:D

    Cjpt: dank je wel voor je knuffel, gelukkig gaat het vandaag alweer wat beter, maar er over praten met vriendlief heeft weinig zin, dat helpt voor 1 dag en dan is hij het alweer vergeten, dus ik laat het maar.

    Marieke: finn heeft krampjes als hij even huilt en dan weer stopt en vervolgens weer begint en snel stopt, vaak gaat dit gepaard met het optrekken van zijn beentjes en kreunen. Hij heeft tijdens de krampjes ook hele erge zuigbehoefte, dit is voor die kleintjes ook een soort pijnstiller en werkt rustgevend. Ik hoop dat je ondertussen weet wat het is, misschien is hij wat overprikkeld?

    Mamadeluxe: stja hij kan ook heel lief zijn hoor, maar hij snapt gewoon niet hoe een vrouw/vrouwlijk lijf in elkaar zit! En hij snapt al helemaal niet dat een vrouw moet herstellen na zo iets! En helaas hebben we ook nog eens een vriend (die zelf ook papa is) die als ik aangeef geen zin meer te hebben en wil dat hij naar huis gaat dan naar mijn gevoel ook nog gaat stoken! Ik kan tuurlijk wel alleen naar bed, maar ga liever samen met vriendlief en dan gaat hij vragen of ik niet alleen naar bed kan enzo, heel vervelend, maar je leert er mee leven hoor!
    Ik denk ook dat het voor mijn vriend zijn manier is van verwerken, dat doet hij meestal op de vreemdste manieren en dan voornamelijk door zich ervoor af te sluiten! dus j went eraan, maar vervelend blijft het!

    Sanna: 1 dag na de bevalling kon ik mijn kleren alweer aan, ik was tijdens de zwangerschap maar 6 kg aangekomen, dus dat is er zo af! Ben er ook erg blij mee hoor!

    Nita: bij mij hadden ze besloten om Finn te gaan halen als dat nodig was met een bloeddruk van 185/115, alles is goed zolang je onderdruk maar niet boven de 90 komt geloof ik en je bovendruk moet natuurlijk ook niet hoog zijn, volgens mij ligt daar de grens bij 140, maar pin me er niet op vast! Dus jou bloeddruk ziet er nog best redelijk uit hoor!

    Annie: wat vervelend dat het niet zo lekker gaat met je borstvoeding! Ik hoop voor je dat het cb wat voor je kan betekenen, lijkt mij ook niks hoor! hier gaat het gelukkig wel redelijk, wij knoeien alleen ook nog met het ritme van dag en nacht wat ook erg vervelend is! Succes en dikke knuffel en meid haal een keertje extra diep adem en ga anders even lekker met manlief knuffelen dat helpt bij mij tenminste wel!
    En meid die zere tepels/borsten heb ik ondanks dat het wat beter gaat ook nog hoor, dat schijnt erbij te horen, eerst was het links en nu rechts, er moet nog eelt op komen zeggen ze!:$
    Maar doe wat dat waar je je zelf goed bij voelt en forseer niks, daar heb je alleen je zelf en je kleine man maar mee.

    Bloem: was je bloeddruk wel goed?? Ik denk dat je dus ook moet bellen als je hoofdpijn krijgt en sterretjes gaat zien, dat hoor bij verschijnselen van zwangerschapsvergiftiging! Sterkte meid en vervelend dat je eiwitten in je urine hebt.

    Hier gaat het verder gelukkig best wel goed. Het cb is vandaag geweest en ze hebben Finn weer gewogen, hij weegt nu 2840 en zijn geboorte gewicht was 2620, dus daar zit hij al ruim overheen en dat binnen bijna 2 weken, vinden ze erg goed. Het fijne hieraan is dat ik hierdoor ook wat meer gerustgesteld ben of ik wel genoeg bv had, als hij zo goed groeid kan het niet anders dan dat ik genoeg voer heb!:D
    Dat helpt echt wel als je daar wat onzeker over bent!
    verder gaat hij alle dagen lekker mee met de hond uitlaten en genieten we overdag heerlijk, helaas is het `s avonds weer wat anders, dan heeft hij vaak krampjes en de infacol moet nog gaan werken, dus helaas, maar verder alles goed.

    Allemaal een dikke knuffel van ons, kunnen jullie wel gebruiken met dit weer en dan al het gerommel voor wat ik zo lees. Meiden sterkte en succes
     
  2. Rianne80

    Rianne80 Fanatiek lid

    20 jul 2008
    1.338
    0
    0
    Lelystad
    JA hier! Al twee a drie dagen, verschrikkelijk, ik ben het echt even beu zeg... Later meer, als meneer wel weer weet wat slapen is... En ik ook ;)
     
  3. Moontje

    Moontje Bekend lid

    9 jan 2006
    848
    0
    0
    Wow, ik denk dat het hier misschien begonnen is...eerst om de 8 a 10 minuten, nu al om de 5 a 6 minuten...ik kan niet gaan slapen, dus ik zit nu beneden op de bank, af te wachten of het echt zo is....
     
  4. cjpt

    cjpt Fanatiek lid

    16 jul 2008
    2.447
    1
    0
    Zuid Holland
    @ Moontje, spannend! Hoop dat je inmiddels echt goed bezig bent of misschien al wel klaar bent!

    Hier niks vanacht hoor. Heeft niet doorgezet. Eens kijken wat de dag gaat brengen. We hebben zelf altijd een heel sterk voorgevoel gehad bij de 20e of 22e. Dus dan zou het kunnen dat het vanavond begint...
     
  5. MamaDeluxe

    MamaDeluxe Fanatiek lid

    4 sep 2007
    4.576
    82
    48
    @annie, knap van je dat je toch door wilt zetten met de bv, ze kunnen je vast helpen bij het cb en anders een lactatie deskundige? Heel veel moeders hebben opstartproblemen.

    @ollekebolleke, zolang jij maar begrijpt waar het vandaan komt bij je partner, komt het vast wel goed, ondanks dat het vervelend is.

    @moontje, spannend!!

    Ik baaaaaaaaaaaaaallll zo vre-se-lijk! Niks gewoon NIKS, op een paar flinke krampen na dan :(
     
  6. Marty

    Marty Actief lid

    28 sep 2008
    169
    0
    0
    Friesland
    Spannend Moontje!!

    Ik baal ook best wel. Hier ook nog steeds niks!!

    Vandaag weer een afspraak bij mijn eigen vk nadat ze drie weken met vakantie is geweest. Ze ging er voor haar vakantie eigenlijk van uit dat de afspraak niet door zou gaan, omdat ik volgens haar dan toch wel bevallen zou zijn.
    Ze zal wel verrast zijn dat de afspraak gewoon doorgaat.
     
  7. petrabr

    petrabr VIP lid

    6 okt 2007
    8.000
    0
    0
    zuid holland
    @ Moontje, ooooh spannend zeg, ik wil je heel erg veel succes wensen

    @ Marty, jij ook succes bij de vlos, dit zal dan toch wel je laatste afspraak zijn?????

    Ik heb geen bijzonderheden, Roos gaat naar het KDV en ik ga bij mn werk langs
     
  8. Marty

    Marty Actief lid

    28 sep 2008
    169
    0
    0
    Friesland
    @ Petra: ik hoop het toch echt. Eigenlijk hoop ik stiekem een beetje dat ze misschien iets gaat doen om me een beetje op weg te helpen, maar ik heb geen idee of ze dat voor 41 weken doen?
     
  9. MaMa 1985

    MaMa 1985 Lid

    18 dec 2008
    74
    0
    6
    Goedemorgen allemaal

    @moontje succes!!:)

    Ik ben vandaag uitgerekend tot nu toe nog alles rustig ..
    zal ook wel niet bevallen vandaag is maar 5% wat op de dag zelf bevalt maar wie weet zit ik daar tussen hihihi:D
    gister weer bij de verlos geweest alles was weer goed ze was zelfs een stukje ingedaald nu maar niet genoeg dat ze vast ligt nu ze kan nog omhoog met haar hoofdje ....

    iedereen een fijne dag gewenst hoop dat het niet te warm wordt maar denk dat we pech hebben ....;)

    Groetjesss tall
     
  10. hanna1974

    hanna1974 VIP lid

    9 sep 2007
    8.888
    0
    0
    Zuid-Holland
    Goedemorgen meiden,

    Heb heeeeeeeeeeeerlijk geslapen :D Jeetje dan voel je je meteen een ander mens!
    Mijn man heeft toen hij naar zijn werk ging de achterdeuren open gezet... ja ja , dat kan nog in een dorp :D en nu is de temp gezakt naar 20,5 graad hier in huis ( van 22) Daar ben ik ook echt blij mee!

    Liefie, wat een leukerd is Rens zeg!! Lief mannetje! Je kan echt zien dat hij erg geniet van de TummyTub.

    MamadeLuxe, hoe is het met jou? Al meer krampen???
    Hoe gata het met je kinderen op de nieuwe school?
    De oudste gaat nu toch naar het VO?

    cjpt, en hoe is het nu met je? Nog steeds hetzelfde als gisteren of wordt het meer?
    Spannend hoor!
    Oh ik lees net dat het is weggezakt. Jammer hoor. Inderdaad kijken wat de dag weer brengt....

    Petrabr, Ik heb ook een beetje een dat-gata-nog-lang-niet-gebeuren-gevoel. Maar eens gaat het toch komen he.
    Voor mij nu nog 9 dagen tot de uitgerekende datum.
    Dit weekend nog mijn mans verjaardag, vrijdag nog naar Hellevoetsluis om te winkelen met mijn zus..... Ik heb nog geen tijd om te bevallen hahahahh!!

    Annie, ik hoop voor je dat ze op het consultatiebureau de gouden tip voor je hebben voor het voeden!

    Monique, wat fijn dat de borstvoeding nu heel goed loopt!

    Moontje, balen zeg dat het niet is doorgezet!

    Marty, veel plezier bij de vk vandaag.

    Ik ga straks nog even naar de markt met mijn moeder en zus. de grotere afstanden doe ik alleen nog in een rolstoel, dus ik zal er weer aan moeten geloven. De andere dingen loop ik al gewoon weer. Raar toch he, dat ik 3 weken geleden echt niet pijnloos kan lopen en nu weer wel. :)

    Fijne dag allemaal!

    Groetjes, Hanna
     
  11. marina71

    marina71 Bekend lid

    12 nov 2007
    605
    0
    0
    Goedemorgen, hier ook nog steeds zwanger en niet bevallen. Vk is gisteravond weer geweest om te strippen maar kan nog steeds niet..kleine was nu wel verder ingedaald, dus als mn vliezen breken hoef ik niet meer te gaan liggen en gelijk te bellen.

    Zij gaat er nog steeds van uit dat inleiden uiteindelijk niet nodig gaat zijn, dus we hebben nog tot zondag om thuis te bevallen en anders zal het maandag waarschijnlijk inleiden worden, maar daar zullen we dan ook wel aan toe zijn ;)

    @nog niks van Anna he...zou ze bevallen zijn, heeft Anna een buddy hier?
    @Hanna, heerlijk om goed te slapen he...kun je de dag weer aan, zeker een met 30 graden ;)
    @cjpt ook alles weer rustig dus...nog ff volhouden meid...kan ook nooit meer lang gaan duren nu
    @Ollekebolleke, lekker dat Finn alweer zo aan het aankomen is..geeft de burger moed he
    @Mamadeluxe wat balen dat het nu niet wil doorzetten zeg....krijg je ook het heenenweer van he....

    Nou meiden, fijne dag voor vandaag...

    Liefs Marina
     
  12. MamaDeluxe

    MamaDeluxe Fanatiek lid

    4 sep 2007
    4.576
    82
    48
    @hanna, ik heb dat ook, heel apart. Rond de 30-34 weken kreunde ik bij elke stap van de pijn en nu alleen als ik lang in 1 positie heb gestaan/gezeten of gelegen. Raar lijf hahaha.

    Het gaat goed hoor met de kinderen op de nieuwe school. Ik had hele grote drama's verwacht vooral van de jongste dochter (zij heeft vanaf begin groep 1 tot half groep 2 elke ochtend en middag als ik haar wegbracht aan mijn been hangen krijsen...)
    Maar goed ze zit nu in groep 3 en begint een beetje zelfbewust te worden he, je moet wel stoer zijn :p
    Een ander had gister alweer een vriendinnetje mee naar huis gesleept, dat meisje wilde zo graag spelen bij Sterre dat ze een dik half uur fietsen ervoor over had hihi.
    Mijn oudste gaat maandag voor het eerst naar het VO, dan gaan ze boeken halen en een paar kaften alvast, de week erop gelijk al kamp :eek: :( Ik miste haar met het groep 8 kamp al vreselijk en straks komt de kleine net in die week... :( Ze mogen geen mobiel mee maar ik ga wel ff overleggen hoor, kom nou, je krijgt niet elke dag een broertje erbij!

    Fijn dat je moeder de tijd heeft met je de stad in te gaan, mijn moeder werkt nog 40 uur p/w en mijn broertje is de laatste die het huis uit gaat, woont nu nog thuis, zij heeft het veel te druk dus.

    Het is weer ff redelijk rustig rondom de bevallingen he...nou zijn er ook niet zoveel meer over dan.
     
  13. MamaDeluxe

    MamaDeluxe Fanatiek lid

    4 sep 2007
    4.576
    82
    48
    @marina, balen joh je zou ook denken aangezien dit niet je eerste is dat het wel zou kunnen al...

    Als ik jouw banner zie voel ik me bezwaard om zo te klagen, en het is ook dubbel, aan 1 kant vind ik dat je een kindje zelf moet laten aangeven wanneer hij/zij er klaar voor is, maar in mijn geval wordt dat dan gewoon heeeeel lastig....
    Ik heb zo'n vermoeden dat ik sta te verhuizen met een baby van 2/3 dagen oud, kan wel huilen bij de gedachte... :(
     
  14. hanna1974

    hanna1974 VIP lid

    9 sep 2007
    8.888
    0
    0
    Zuid-Holland
    Mamade Luxe, fijn te horen dat je kinderen het leuk hebben gehad op de nieuwe school de eerste paar dagen.
    En nee, het is niet ideaal om te verhuizen met een heel kleine baby.
    Krijg je toch wel veel hulp met verhuizen?
     
  15. marina71

    marina71 Bekend lid

    12 nov 2007
    605
    0
    0
    Nee hoor je moet je zeker niet bezwaard voelen, ik vind dat je hele goede redenen hebt om tijdig te willen bevallen. Tis zo`n tijdslimiet waar jij tegen aan loopt, daar heb ik dan weer geen omkijken naar..haha sterker nog, mijn 2 beste vriendinnen zijn blij want die komen allebei vrijdag van vakantie terug,(of ik het ff op kon houden tot ze terug waren:$) Nou t gaat er wel op lijken he.

    Heej maar je hoeft die verhuizing toch niet in je uppie te gaan doen he? Neem aan dat je ff een blik sterke kerels opentrekt, anders moeten we hier vandaan even een actie comite gaan starten hoor ;)
     
  16. MamaDeluxe

    MamaDeluxe Fanatiek lid

    4 sep 2007
    4.576
    82
    48
    Hahahaha, ja ik heb wel veel hulp hoor! Een blik sterke kerels, hmmm, waar kan je die kopen dan? :p

    Ik ga sowieso niks zelf doen natuurlijk, alleen nog wat inpakken enzo maar mijn hele kraamtijd gaat dan gewoon naar de klote en dit is mijn laatste zwangerschap/baby/kraamtijd, daar wil ik toch nog ff bewust mee bezig zijn als het kan.... :(
     
  17. marina71

    marina71 Bekend lid

    12 nov 2007
    605
    0
    0
    Mocht je dr achter komen doe mij ff een pbtje :D:D
    Maar fijn te weten dat je t niet zelf hoeft te doen, maar inderdaad ik kan me voorstellen dat je je op deze manier je kraamtijd voorbij ziet gaan en daar zou ik ook ziek van zijn.

    Wanneer staat die verhuizing ook alweer gepland?
     
  18. LadyJenn75

    LadyJenn75 Actief lid

    19 dec 2008
    190
    0
    0
    Goedemorgen:) Vandaag 40wk+5dgn:)
    Hier ook nog steeds nix aan het handje...
    Manlief denkt vrijdag de 21e... moeten we maar ff zien he..komt wel goed uit op de verjaardagskalender 17,18,19 en 20 aug zijn namelijk bezet;)

    Marina en alle andere overtijders..ik kan me voorstellen dat je er nu wel klaar mee bent...here the same feeling..:(

    Hopelijk gebeurd het allemaal nog spontaan en anders strippen of inleiden....;)

    Het word vandaag bloedje heet...en ik ben niet zo in mn hum..word dus n gezellige dag..:D
     
  19. MamaDeluxe

    MamaDeluxe Fanatiek lid

    4 sep 2007
    4.576
    82
    48
    8/9 september en ik moet nog een vloer bestellen ergens tussendoor ook nog...ik wacht nog op de uitbetaling van de verhuisvergoeding (gedwongen verhuizing vanwege ernstig overlast van buren)
     
  20. hanna1974

    hanna1974 VIP lid

    9 sep 2007
    8.888
    0
    0
    Zuid-Holland
    MamadeLuxe, en weet je al wat voor soort vloer je wilt?
    Lijkt me erg lastig als dit allemaal nog niet geregeld is...
    Wij zijn hier in huis de keuken nog aan het verbouwen.
    Vrijdag komt mijn zwanger helpen slopen en zaterdag gaan ze dan weer opbouwen.
    Ach, komt de baby dan komt de baby... ik puf wel tussen het stof door dan :D

    Warmte, hier staat de ventilator al klaar hoor.....!!
     

Deel Deze Pagina