Februari 2009 mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door Uk80, 17 jan 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. noppie

    noppie Fanatiek lid

    7 mrt 2008
    2.026
    0
    0
    utrecht
    @ jurkjes: ja, dit jurkje was niet super goedkoop. Maar deze jurkjes staan zo goed en blijven heel mooi. Met mijn andere doe ik al 3 jaar en krijg nog steeds complimenten, dan is het toch weer niet zo heel duur uiteindelijk :).

    @ staafmixer-bakjes: die van mij was ook laatst veeeeeel te vol.... Werd me toch een berebende in de keuken....

    @ rompers: heb zowel effen als leukige. Nu met het warme weer vind ik die met motiefjes wel leuk, want ze heeft vaak alleen maar een rompertje aan nu.

    @ aardappels/rijst: prak ik gewoon. Of met de stamper.

    @ kleding voor de nacht: superwarme nachten, alleen een luier en een slaapzakje met korte mouwen, gewoon warme nachten romper met korte mouwen en zomerslaapzak met mouwen.

    @ vlees/vis door de prakjes: hoe doen jullie dat? Eerst bakken of koken? En dan meepureren?

    @ Married: in het begin moest Ebbie ook nog erg wennen aan de smaken hoor. Gewoon tussendoor grapjes maken enzo, met lepeltje laten spelen, af en toe slokje thee uit flesje tussendoor (of bv). Dan merk je na een paar dagen zelfde smaakje proberen wel of hij het lekker vindt. Ebbie hapt nu een heel bakje leeg inmiddels. En sochtends 2 stuks fruit :$. Komt vanzelf. Geweldige foto's by the way. Hier nog niet bezig met rijstewafels, ze heeft nog maar 1 mini-tandje.

    @ Angela: is Dani alweer helemaal beter?

    @ Mieke: R. heeft meteen een vast contract gekregen, maar het was even spannend of hij door zijn proeftijd zou komen omdat het toen ineens net crisis werd....
    Hahaha, ja, als ze 1x kunnen rollen heb je veel meer in te grijpen ja. Wacht maar tot hij gaat kruipen, hihihi.

    @ Vaam: wat fijn dat jullie zo'n heerlijke vakantie hadden. Nu vol goede moed de juridische procedures in dus, ontzettend vervelend, sterkte.

    @ Maka: las laatst ergens dat er elk jaar kinderen tot 5 jaar stikken in druiven en kersen. Die moest je daarom in tweeen snijden, maar dat doe je waarschijnlijk al.

    @ Axioma: leuke foto's van dat festival, hihihi.

    @ Scoobje: in het begin verteren de darmpjes van onze beebjes het eten nog niet goed. Dan komt het soms met spugen nog eem omhoog en soms vind je het ook weer terug in de luier :). Dat is heel normaal en geen teken dat Kaylee er niet aan toe zal zijn. Gewoon lekker vast voedsel blijven geven hoor meid, maar wel rustig steeds nieuwe dingen introduceren.

    Gister lekker naar Zeeland geweest. Mijn vriendin de gynaecoloog heeft daar een plek in een maatschap gekregen. Het was een eind rijden. Ze hebben een enorme tuin en er kwam nog een bevriend stel, ook met een jongetje van 3. Mijn vriendin heeft een meisje van 3 en een jongetje van anderhalf. Lekker gedoe met die kindjes zo. Smiddags ging ik nog een stukje fietsen met mijn vriendin en haar dochter in de omgeving. Later ging Ebbie lekker in een badje buiten, lekker spetteren! Daarna met zijn allen bbq-en. Ebbie kreeg veel complimenten omdat ze zich zo goed kon vermaken op haar boxkleed :). Maar ja, allemaal andere speeltjes daar en kindjes om naar te kijken. Geweldig!
     
  2. Iloiza

    Iloiza Fanatiek lid

    26 mrt 2008
    2.894
    1
    0
    Multitasker
    @ iedereen: Bedankt voor de felicitaties en het warme welkom terug! :D En wat een mooie foto's allemaal! Goh, ik ben écht lang niet geweest. Ik herken de beebjes haast niet meer, zo groot alweer!

    @ Married: Eens moet je cyclus weer beginnen, en die eerste eisprong kan het dus al raak zijn. Vind je man een condoom dan nog steeds niet nodig? ;)

    @ Dinkie: Ik merk het nog niet aan de BV dat ik zwanger ben. Ik heb ook wel gehoord dat het dan terugloopt, maar dat is hier (nog) niet het geval.
    Tja, voordat je de eerste keer weer ongesteld word héb je een eisprong. Dit was voor mij de eerste na de bevalling, en die werd meteen bervrucht. Als ik niet zo misselijk was, had ik het nu nog niet opgemerkt denk ik...

    @ Uk: Ik wil graag proberen hier weer wat meer mee te kletsen, maar ik ben vast niet heel veel online. Naast zwanger zijn en Dyon verzorgen volg ik nog een cursus én ik loop de helft van mijn tijd alweer met de wc te knuffelen... :(

    @ Mink: Lief dat je vraagt hoe ik me voel. Eerlijk gezegd voel ik me niet echt goed. Bij mijn zwangerschap van Dyon ben ik ook heel erg misselijk geweest, en dat ben ik nu weer. Dat is trouwens de reden waarom ik ging testen, want ik had het totaal nog niet verwacht.
    Als ik me niet zo misselijk had gevoeld, had ik waarschijnlijk nog niet geweten dat ik zwanger ben.

    @ Kuona: Aan de BV merk ik nu nog niets, maar ik heb wel vaker gehoord dat dat terugloopt als je opnieuw zwanger bent. Ik merk het vast vanzelf wel...
    Hihi, heb je babykriebels??? Steek ik jullie aan ofzo? :p

    @ Maka: Ja, bij de zwangerschap van Dyon ben ik ook heel erg misselijk geweest. Ik ben nu ongeveer even misselijk, alleen 's avonds gaat het (tot nu toe) beter dan bij de vorige zwangerschap. Ik ben nu vooral 's morgens en in de middag misselijk.

    @ Noppie: Dankjewel! Of het moedig is weet ik niet, het was een hele grote verrassing, maar we gaan er natuurlijk het beste van maken en we zijn hartstikke blij!

    @ Anita: Spannend zeg, met je schoonzusje!
    Jij had toch ook "vervelende" reacties van sommigen toen je opnieuw zwanger was? Hoe ben jij daarmee om gegaan?
    Wij hebben het verder nog aan niemand verteld, maar omdat Dyon nog maar zo jong is ben ik wel bang voor veel negatieve reacties.
    En vast heel veel sterkte met de operatie van Martijn. T is niet niks zeg, ik hoop dat alles goed gaat!

    @ Martientje: Ja, ze gaan ongeveer een jaar en 2 à 3 maand schelen. Ik weet nog niet precies wanneer ik ben uitgerekend, maar ik verwacht ergens begin april.
    3 September hebben we een echo. Dan horen we meer.

    @ Iggy: Ik voel me nu wel okay, maar 's morgens en 's middags is het een drama en mijn eetlust gaat ernstig achteruit. Ik ben weer zo misselijk als toen ik zwanger was van Dyon. Ik hoop alleen dat de misselijkheid deze keer níet de volledige 9 maanden duurt...

    Sorry dames, dat ik verder niet zo heel veel reageer. Ik ben echt ontzettend moe. Jorik is aan het trainen. Dyon wou niet slapen, dus die heeft net een extra voeding gehad. Gelukkig ligt hij nu lekker te slapen. En ik ben ook moe van de zwangerschap. Ik geloof dat ik maar ff lekker op de bank ga liggen.
    Tot snel! :D
     
  3. Arevinol

    Arevinol VIP lid

    7 okt 2007
    7.759
    2
    0
    mama!
    Mieke, ik heb de mail over Imsala ook gekregen.
    Ja, handig he, dat rollen! Ik heb nu 2 kleden naast elkaar liggen en ik ben haar iedere 2 minuten weer naar de rechterkant van t eerste kleed aan het verplaatsen, omdat ze er weer naastligt (en aan de grond zit te likken).
    Ik denk dat ik trouwens ook maar asap traphekjes ga regelen...

    Lief, wow 10kg al! Vera is ook al 9kg, maar wel iets kleiner dan Isa. Ze kan ook al heel goed zelfstandig zitten, max 10 minuutjes ofzo. Maar ik ga haar nog geen uur op de fiets meenemen hoor?!! Als t perse zou moeten zou ik t misschien een paar minuutjes doen, maar zeker geen uur eerlijk gezegd...
    Bed heb ik idd ook al omlaag gedaan, omdat ze zich begint op te trekken...

    Iggy, so wat een smile! Zo heeft Levi een heel ander koppie!!
    Hihi, die laatste foto!

    Uk ahhh leuk dat jullie zo genoten hebben! Volgende keer moet je echt zelf mee t water ingaan hoor. Mijn vriend was ook wezen kijken bij ons en hij was helemaal jaloers!

    Axioma, super leuk dat het zo goed is gegaan met Josanne op t festival! Geweldige fotos zeg, wat een eigenwijs ding is Josanne toch! Leuk! En dat ze die gehoorbeschermers ophield!

    Scoobje, wat goed dat het Rapleyen lukt bij Kaylee! Vera spuugt de stukjes eigenlijk nooit mee, maar ik denk niet dat het betekent dat Kaylee het nog niet kan verteren hoor. Vera poept wel vaak redelijk herkenbare stukjes uit.
    En gefeliciteerd met het tandje!!! :D

    Kuona, wat goed van Morris dat ie zijn groenten zo lekker eet!
    Vera heeft ook weer worteltjes gehad vandaag. Het Rapleyen ging wel weer goed en daarna nog wat prutje er achteraan. Maar 100gr krijgt ze nog niet binnen hoor denk ik!

    Vanmiddag heeft ze nog een slapie gedaan van dik 2 uur. En vanavond om 20u binnen 5 minuten zonder huilen in slaap gevallen :). Das wel heel knap! Mn vriend is vanavond niet thuis, misschien dat t daardoor komt?!!! (minder prikkels :p)
     
  4. Deurtje

    Deurtje Fanatiek lid

    8 mei 2008
    4.332
    0
    0
    Hello! Net ff uit eten geweest met manlief en mn ouders, Thije was ook mee. Had verwacht dat ie wel zou gaan slapen in de wagen, maar nee.. hij is net na het voeden pas gaan slapen, was vanaf 15.50 uur wakker :$ Maar hij was wel erg zoet, we hebben hem om de beurt op schoot genomen.
    We zouden mosselen gaan eten, maar die waren er niet meer, haha

    @ Joanjima, Martijn is goed bezig zeg met zn koekje!
    Is er al nieuws van je schoonzusje?

    @ daffie, was t gezellig met je vriendin?

    @ Mieke, zn tandjes zijn er echt best wel ineens ja! Hij heeft zaterdag 2x gepoept, dat is achteraf gezien wel een teken geweest en hij hapte/beet toen heel hard bijv. op mn vaders duim. Maar ik ging ervan uit dat dat door de bijvoeding kwam (die poep). Gister waren ze eigenlijk al door, gaat dus mega snel.
    Wacht maar af tot Boaz door rolt, dan heb je helemaal geen rust meer! Thije is tegenwoordig net een levende dweil ;) met zn gerol en achteruit getijger.
    Heb idd ook PBtje gehad van Rootje!

    @ Maka, ik hou niet van zwemmen op zich en niet van het gedoe eromheen, aankleden, uitkleden. En vind het ook een beetje vies met voetschimmels etc. :) Ben een enorme zeur, I know! Maar dat liedjes gebeuren lijkt me wel erg leuk voor Thije.. dilemma! ;)
    Fijn dat je je wat relaxter voelt!
    Had je van die druiven het velletje afgehaald trouwens? Of gewoon zo gegeven?

    @ Lief09, wow Isa is nog boller dan Thije! Hahaha.. Thije was vrijdag 9735 gram en 71 cm. Hij is van 20 feb, dus een paar weekjes jonger dan Isa.
    Wat knap dat ze al zo goed zit joh, tis echt een snelle he! Maar echt al een uur fietsen joh? :$ In mijn boekje staat dat dat pas bij 9 mnd mag. Vaag hoor al die tegenstrijdige adviezen.

    @ Uk, fijn dat het zwemmen zo leuk was!

    @ Iggy, lieve foto's weer!

    @ Axioma, wow joh wat een gave foto's!!! En wat zit Josanne al goed zelfstandig! Of lijkt dat maar zo door de foto?

    @ Scoobje, het lijkt me dat het niet zoveel kwaad kan dat ze wat stukjes terug geeft, maar ik ben natuurlijk geen arts!
    En een tandje, hoera!

    @ Kuona, haha ligt echt aan de naam ja! Ik ben echt Mrs. Ongeduld.
    Fijn dat Morris zoveel worteltjes op heeft zeg!
    Dat was ik van Zumba! Bij ons op de sportschool doen ze dat, best leuk he?

    @ Noppie, fijn dat je het zo leuk gehad hebt in Zeeland, klinkt erg gezellig!

    @ Iloiza, manlief wil een groot gezin ;).. maar hij kent mijn regels, haha
    Kl*te dat je je zo misselijk voelt joh!!! Enne, trek je niks aan van eventuele negatieve reacties!
    Apart dat je nog niks merkt aan je BV joh, maar wel fijn!
     
  5. Uk80

    Uk80 Fanatiek lid

    Nog even snel:


    Iloiza: wat balen dat je zo misselijk bent! Dat was uit je vorige berichtje niet op te maken. Natuurlijk snappen we het dat je niet echt meeschrijft hoor, maar kom je wel af en toe laten weten hoe het met jou, Dyon en natuurlijk het nieuwe frummeltje gaat? Wanneer heb je de echo? Veel sterkte hoor!

    Scoobje: Kaylee is er vast wel aan toe hoor! Kaylee heeft toch ook reflux? Dat komt daar door hoor. Dat het maagklepje gewoon nog niet afgesloten is. Bij Ferry komt er soms nog wat brood mee omhoog. Ik zou gewoon lekker doorgaan met vast voedsel. En gefeliciteerd met haar tandje! Wat fijn dat ze er geen last van heeft zeg!

    Maka: Jaaa ik ga deze week een badpak kopen! Alleen alles is overal uitverkocht en ik zat al te klooien op de wehkampsite. Op de een of andere manier kan ik daar even niet bestellen :(

    Axioma: Wow echt supergave foto's! Ziet er echt cool uit!

    Iggy: jeetje! Levi ziet er echt heel anders uit dan in je onderschrift! Mooie lach hoor!



    Morgen reageer ik weer op iedereen! Slaap lekker allemaal!
     
  6. Uk80

    Uk80 Fanatiek lid

    married: je kunt toch gewoon je slippers aandoen bij het zwembad? En dan bij de rand je slippers uitdoen? Ik vind je geen zeur hoor, ik voel het ook een beetje zo. En helemaal over dat zwemgebeuren, maar het was zo leuk dat ik het er echt voor over heb!
     
  7. Arevinol

    Arevinol VIP lid

    7 okt 2007
    7.759
    2
    0
    mama!
    Noppie, jaiks goed dat je het zegt. Ik ontvel de (pitloze) druiven eerst en laat haar dan afbijten. Dus in principe is t dan niets anders dan ander fruit/groenten toch lijkt me?
    Gezellig dagje gehad zo te lezen! Fijn dat Ebbie zich ook zo lekker kon vermaken :).

    Iloiza, jeetje balen dat je weer zo misselijk bent :(! Heeft dat je niet weerhouden dan om zwanger te worden (ik bedoel extra maatregelen om t te voorkomen)? Ik moet er niet aan denken om snel weer zwanger te zijn!!!
    Gelukkig dat t in de avonden dan wel weer gaat, kun je een beetje opladen en heb je overdag ook iets om naartoe te leven. Hopelijk blijven die avonden zo! En is t deze keer alleen de eerste 3 maanden...
    Jeeemig, voor Dyon zorgen, een cursus erbij en ook nog volledige(?) BV... Dat je t trekt! Ik heb tijdens t eerste trimester van mijn zwangerschap alleen maar in bed gelegen, en ik hoefde de wc pot niet eens zo vaak te knuffelen, was 'alleen' 24/7 kotsmisselijk...
     
  8. Deurtje

    Deurtje Fanatiek lid

    8 mei 2008
    4.332
    0
    0
    @ Uk, misschien dat ik anders gewoon een keertje als proef ga, dat zal vast wel kunnen toch? Dan zie ik vanzelf wel of ik het wat vindt. Voor Thije lijkt het me idd wel heel erg leuk. Fijn dat je me snapt, hihi
     
  9. Arevinol

    Arevinol VIP lid

    7 okt 2007
    7.759
    2
    0
    mama!
    Uk, ik heb mijn bikini bij de otto besteld, zag niets leuks bij de wehkamp. Evt bij neckerman of andere online shops?
     
  10. Deurtje

    Deurtje Fanatiek lid

    8 mei 2008
    4.332
    0
    0
    @ Uk, of bij esprit.nl? Of online bij de Hennes?
     
  11. Iggylover

    Iggylover Fanatiek lid

    25 jan 2008
    3.649
    0
    0
    NS
    labjesland
    ja uk ik ben weer toe aan een nwe banner maar ja ik kan dat zelf niet
     
  12. deesje80

    deesje80 Bekend lid

    13 feb 2008
    876
    0
    0
    Hoi meiden!

    Sorry dat ik even niet reageer, maar ben veel aant werk ivm vakantie van mijn collegaatje en dit weekend lekker het hele weekend naar het strand geweest. Naomi vond het geweldig! Alleen het water vond ze maar koud, hihi.
    Voor de rest alles prima hier! Naomi is erg lief en is zoooo makkelijk, we kunnen haar overal mee naar toe nemen, heerlijk gewoon! Vanavond ook even snel naar het strand gereden, even zwemmen (manlief dan) en weer terug, gaat prima zo!
    Het fruithapje gaat hier ook steeds beter, alleen de groente nog niet zo. Vanavond een beetje geprakte aardappel gegeven, dat ging wel goed! Maar zoals ik lees bij sommigen al 100 gr?!?! Dat haalt ze nog niet hoor! Maar het gaat wel steeds een stukkie beter.

    Fijn dat het met alle beebjes goed gaat! Ik reageer morgenmiddag wel op iedereen (als me dat lukt), hoef alleen maar in de ochtend te werken (jippie!). Als het droog blijft (en dat geven ze hier wel af), maar es een xtje op de fiets naar mijn werk (is 5 km). Mag wel weer es voor mijn conditie, hihi.

    Fijne avond meiden en slaap lekker alvast!
     
  13. Mieke8

    Mieke8 VIP lid

    9 nov 2006
    14.188
    0
    0
    Noord-Holland
    Scoobje, wat fijn dat Kaylee het zo goed doet zeg! Heerlijk genieten dus! En het Rapley-en gaat dus ook lekker. Ik denk dat het niet veel uitmaakt hoor dat ze wat stukjes teruggeeft, dat heeft Boaz ook wel eens.

    Iloiza, wat leuk dat je weer gaat proberen mee te kletsen, tussen al je drukke bezigheden door dan ;) Vervelend dat je toch weer zo misselijk bent, hopelijk niet voor lang. Spannend volgende week de echo. Ben benieuwd hoe ver je bent, maar dat zijn jullie waarschijnlijk zelf ook wel. Hoe gaat het op je werk? Doe je dat er ook nog steeds bij?
    Hoe gaat het met Dyon?

    Iggy, hihi die foto van Levi dat ie het helemaal niet leuk vindt dat je hem uit badje haalt... dat zonnehoedje heb ik ook voor Boaz.

    Uk, vind maar snel een badpak hihi :p

    Married, ik lees dat Uk het al schrijft... je kunt idd gewoon je slippers aan doen in het zwembad, tenminste tot dat je het water in gaat natuurlijk. Doe ik ook hoor! En een proefles kan gewoon hoor! Het is natuurlijk niet alleen het rollen wat ons bezig houdt en gaat houden, want ze gaan straks zoveel meer doen en ze krijgen nu al dat echte eigen willetje merk ik. Oh gezellig weer uiteten. Ah Thije heeft het dus lekker uitgehouden en braaf gebleven, goed hoor. En speciaal voor de mosselen gaan en dan zijn ze er niet... of waren ze op? Ik ben ook wel benieuwd hoe het met de tandjes zal gaan. Er is verder nog niets te voelen of te zien buiten die 2 puntjes om dan.

    Mail Imsala: zullen we dat doen?

    Maka, wow wat goed zeg, hopelijk slaapt zo ook lekker door tot aan haar laatste voeding vanavond. Ik weet niet of papa haar 's avonds dan veel prikkels geeft, want misschien is dat het wel. Maar ja dat zal toch niet iedere avond zo zijn?? Tja ik weet het ook niet hoor? Maar het is wel weer even lekker te weten dat ze het wel kan he!!

    Noppie, ik geef ook liever net iets meer uit aan een goed kledingstuk wat dan langer mooi blijft en goed draagbaar is. Ik heb veel jurkjes van DEPT, en die zijn ook zo rond de 60-70 euro, vind ik toch een heel gemiddelde prijs hoor. Zo jullie dagje Zeeland klinkt super gezellig zeg. Dus je vriendin de arts heeft een nieuwe baan gekregen in een andere provincie en het gezin verhuisd dan mee he. Zo gaat dat in het medische wereldje. Je moet er wat voor over hebben, ken het wel van mijn, ik noem haar nu maar, ex-vriendin (ze heeft namelijk de vriendschap verbroken door dat lullige akkefietje waar ik hier wel eens over verteld heb). Oja zo zat het, R. kreeg gelijk een vaste aanstelling, dat was wel heel fijn en toch ook wel bijzonder want dat gebeurt niet zo vaak meer.

    Kuona, wat een heerlijk gevoel moet dat geven dat Morris nu zo lekker de groente eet he. Tenminste dat zou ik hebben, want bij Boaz gaat het nog niet echt heel goed. Maar vandaag heeft hij wel zijn potje leeg gegeten en zonder mokken, het mondje ging steeds vanzelf open tot de laatste hap. Dus deze smaak bevalt goed. Ik wissel af met vers en potjes.

    We hebben vanavond heel goedkoop gegeten, hihi. Heb vanmorgen dus boodschappen gedaan bij C1000 met die euro actie. Dus 1 kg broccoli gehaald voor 1 euro en een zak aardappels van 2 euro, 2 rundervinkjes 1,75. We hebben dus gegeten voor 3,00 (1,50 p.p) goedkoop he (zak was 2,5 kg dus die is niet op). En heb er zelfs 3 prutjes voor Boaz van gemaakt, dit keer gemengd met aardappel. Dus morgen staat dan voor Boaz op het menu en de rest heb ik in de vriezer gezet. Mij benieuwe of hij vers lekker vindt, die uit een potje was geen succes.
     
  14. noppie

    noppie Fanatiek lid

    7 mrt 2008
    2.026
    0
    0
    utrecht
    @ Iloiza: oooow get, die misselijkheid, naar he? Ben je al aan de gembercapsules en de sea bands om je polsen. Deed ik toen, niet dat het hielop ofzo...

    @ Maka: ik weet verders niks van hoor, van die druiven, en of het dan door het velletje komt of niet. Maar je bent er bij en ze hapt er echt van af. Maar ik zou dus niet per ongeluk toch straks hele druiven gaan geven....

    @ Deesje; lekker joh naar het strand en fijn dat Naomi zo goed gaat. Komt vast gauw die groente hoor.
     
  15. Iggylover

    Iggylover Fanatiek lid

    25 jan 2008
    3.649
    0
    0
    NS
    labjesland
    hey mieke ik ben eerlijk gezegd niet zo van de kaartjes sturen... ik heb daar niet zoveel mee beetje onbeschoft van me misschien
    wil wel eventueel met zijn allen 1 kaart ofzo???
     
  16. Deurtje

    Deurtje Fanatiek lid

    8 mei 2008
    4.332
    0
    0
    Heb een nieuwe banner! :D Idee een beetje gejat van Maka, sorry! Alleen is mijn uitvoering wat minder mooi, haha

    @ Mieke, lekker goedkoop gegeten joh, lekkerr!
    Ik wil wel een kaartje sturen hoor! Is toch hartstikke fijn als ze weet dat we aan dr denken?
     
  17. Scoobje

    Scoobje Actief lid

    21 jun 2008
    156
    0
    0
    Bedankt voor jullie mening over Kaylee en haar voeding. Dat stelt me toch weer wat gerust nu... dus ik zal toch maar verder elke dag proberen en wie weet komt er onverwachts een dag dat ze wél mooi haar portie eet !
     
  18. Deurtje

    Deurtje Fanatiek lid

    8 mei 2008
    4.332
    0
    0
    @ Scoobje, nu met dr tandje komt het vast goed, kan ze goed happen en bijten :D.
     
  19. Mieke8

    Mieke8 VIP lid

    9 nov 2006
    14.188
    0
    0
    Noord-Holland
    Married, mooi hoor je nieuwe banner!

    Iggy, ik dacht ook namens ons allen hoor, niet iedereen apart.
    Married, als jij dat wilt doen van ons allemaal... ik wil het ook doen hoor!?

    Scoobje, fijn dat we je een beetje hebben kunnen geruststellen!
     
  20. daffie76

    daffie76 Fanatiek lid

    Heb geen mail gehad hoor....

    Kuona; Ze eet wel kleine stukjes hoor, maar had ze nu wat groter gelaten en dat vindt ze nog maar niets.

    Visite was erg gezellig vanmiddag, kids hebben heerlijk in het badje gezeten en ons nat gespetterd:D

    Married; mooie banner hoor!

    Lijkt wel of Myrthe 's avonds steeds sneller moe wordt. Eerst lag ze er altijd tussen 20:30-21:00 op, maar nu is het al een tijdje tussen 19:45-20:15. Dan valt ze ook meteen in slaap. "s middags slaapt ze wat minder, maar dan laat in de middag, begin avond weer lang....snap er soms niets van hahaha.

    Morgen heb ik dagdienst en manlief avond, dus mijn moeder past 's middags op. Kan ik meteen lekker mee eten als ik Myrthe ga ophalen:p in totaal nog 4 dagen werken en dan heb ik vakantie:):)
     

Deel Deze Pagina