Februari 2009 mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door Uk80, 17 jan 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Eppie25

    Eppie25 Fanatiek lid

    28 apr 2008
    1.039
    0
    0
    Brabant!
    @Iggy: ach ja, zo zijn mannen gemaakt denk ik dan maar:D!

    @Dinkie: goh wat erg van de moeder van je buurvrouw. Is het ernstig? Wel lief dat jou mannetje even op hun kinderen ging passen. En vandaag naar Blijdorp lees ik! Veel plezier.
    Wel fijn dat Sanne zo lekker kan eten. Ik wil één dezer dagen ook eens pasta gaan proberen. Witlof met een aardappel en een appeltje fiest er bij ons meisje wel in hoor.
    Mijn man heeft Yannique haar kleren nog nooit achterstevoren aan gedaan. Gisteren heeft Yannique wel een pyamadag gehad;), want papa had geen zin om met haar te gaan wandelen

    @Married: lijkt met idd wel moeilijk om een aardappel zo naar binnen te werken voor Thije. Zeker als het een kruimige is. Lijkt me wel erg gezellig om zo samen aan tafel te eten.
    Je zou vandaag een kaartje halen voor Imsala!?;):D
    Leuk dat je kraamhulp bij jou op visite komt. Veel plezier.

    @Angela: ach ja, ik heb gehoord dat die postnatale dementie niet meer overgaat:p:)! ben benieuwd naar filmpjes van je mannen.

    @Maatje: wat fijn dat Zoey gewoon met de pot mee eet. Dat meer huilen als Zoey in bed wordt gelegd, kan Yannique de laatste tijd ook steeds beter. Als ik haar dan maar gewoon laat liggen valt ze vanzelf in slaap. Succes met je eerste werkdag weer vandaag.

    @Vaam: van kruipen zijn hier nog geen tekenen. Soms lijkt Yannique al wel wat beter naar evenwicht te kunnen bewaren als ze zit, maar echt alleen zitten nog niet hoor. En Daan al 2 tandjes?
    Haha beebjes die hun eigen poep eten. Moet er niet aan denken hoor.

    @Noppie: en heeft Ebbie gewoon lekker doorgeslapen vannacht?

    @Mieke::)Leuk dat Boaz zo lekker kan slapen met zijn knuffel eendje. Het eten kun je in de vriezer een half jaar bewaren hoor.
    Ow leuk daty Gooische vrouwen weer bijna begint. Dat wordt weer smullen. Wel jammer dat ze dan aan het laatste seizoen beginnen.
    Ohhhh wat is jou vriend erg met die fopsnoepjes! Wil ie jou zo af eren om te snoepen ofzo? Ik zou wraak nemen:D! Eet ze vanavond.
    Ik heb het babykookboek gekocht van Sharon Wiering en nog een kookboekje voor kinderen van 0 tot 6 jaar. Dit via Bol.com!

    @Maka: als je het niet vertrouwd dan moet je gewoon met Vera langs de HA gaan hoor. wel lekker dat je dan 's ochtends toch nog wat slaap kan pakken. Lieve Vera, ga jij ook maar lekker doorslapen 's nachts (misschien helpt het:D?). Bij jou is papa dus ook een prikkel. Hier ook hoor. Gaat Yannique haar hoofdje helemaal opzij en dan allemaal maar lachen!

    @Anita: heerlijk even naar je nieuwe nichtje gaan kijken.:$Wel een flinkert is ze hoor.

    Ben voor nu weer even bij. Had Yannique gewoon op tijd naar het KDV gebracht zodat ik hier nog even bij kon lezen. Mag zo direct namelijk weer fijn gaan werken tot vanvaond 18 uur. Bleghh:x heel je avond is dan ook naar de knoppe. We zitten nu ivm de zomervakantie ook op een andere afdeling ingehuisd en het werk wat we normaal overdag met 4 doen, doen we nu met drieën. Was echt helemaal op toen ik gisteren thuis kwam. Maar gelukkig alleen vandaag nog werken en dan heb ik weekend. Morgen lekker met mijn meisje thuis en dan ga ik vrijdag en zaterdag met mijn schoonzusje en een vriendin van ons 2 dagen naar Gent.

    Hoop dat ik straks nog even wat kan lezen hier.

    X Esther


     
  2. Scoobje

    Scoobje Actief lid

    21 jun 2008
    156
    0
    0
    Kaylee gaat hard... tandje nummer twee prijkt sinds gisterenavond langs nummer een !!

    Weegschaal, ik heb er eentje gehuurd via het ziekenfonds voor 2.5euro/maand want ik hou het graag wekelijks bij, nog een nasleep van die eerste weken denk ik

    De cranio-sacrale therapeut was 2w op vakantie geweest en gisteren moesten we er opnieuw naartoe. Ze was wel blij dat Kaylee goede vooruitgang heeft gemaakt maar wil toch de intensiteit van de behandelingen nog niet gaan afbouwen en zeker niet voorlopig stoppen met de kine voor de Psycho-Motoriek (in tegenstelling tot de kine die Kaylee behandelt voor de PM)... twee therapeuten, twee meningen dus...
    Ik kreeg daar even ter plaatse een emo-dipje en toen heeft ze mij ook even op haar behandeltafel gelegd. Ze voelde dus ook een gespannen linkerkant waardoor mijn lichaamsfuncties uit evenwicht zijn en ik me niet goed in mijn vel voel en stelde voor mij ook een tijdje te behandelen daarvoor.
    Maar terug 4x met Kaylee en 1x met de hond op een week is wel ruim voldoende. Geef me voor de rest maar wat rustige momenten en ik spartel er wel door hoop ik... ik heb nu echt geen zin, tijd of energie om ook nog eens aan mezelf te gaan werken.

    De meeste hier hebben al één of meer tandjes hé... Geven jullie iets voor de tandjes eens ze erdoor zijn eigenlijk? Mijn moeder vertelde dat ze vroeger iets moest geven voor stevige tandjes te krijgen :(

    Leuke foto's zijn er trouwens weer gepasseerd !

    @ Maka... kop op meid, ik weet hoe het aan je vreet zulke huilbuien maar blijf geloven in beterschap !!! Misschien zit er nog een sprongetje te broeien en voor je het weet slaapt ze ook lekker door.
     
  3. Uk80

    Uk80 Fanatiek lid

    ff snel, we hebben Ferry net naar het kdv gebracht. Hij begon gelijk te lachen toen we daar waren. Hij is wel een favorietje daar, is toch leuk he? :) We gaan zo even met de honden naar het bos.


    Maka: Toen Ferry dat deed en zijn temp zo wisselde, waren het de tandjes. De eerste keer dan. De 2e keer een oorontsteking dus laat maar even checken. ;) Trouwens, als het voor jullie werkt en je vindt het fijn om Vera in slaap te voeden is dat toch prima? Het zal wel over gaan voor ze 16 is hoor ;)

    Vaam: hahahaha dan schaam je je toch ook rot he, als je kindje dat doet :) Ferry's poep is zeker niet te dun om op te vangen, ik hou gewoon zijn zwemluier + zwembroekje aan. Leuk he, die kleintjes te spetteren in het water. Ga jij ook regelmatig zwemmen met Daan?

    Oh we gaan! tot later!
     
  4. Angela21

    Angela21 Fanatiek lid

    13 nov 2007
    1.201
    0
    0
    Venlo
    Eppie, werk ze dalijk. Hopelijk snel weer normaal ritme dan...
    En tja, die filmpjes... Ik hoop ook dat ik ze snel kan showen :)

    Maka, als jij en Vera het prettig vinden als je haar in slaap voedt en je hebt er de tijd en het geduld voor, waarom zou je het dan niet doen? Ik zou zeggen volg lekker je gevoel!!

    Uk, fijn dat Ferry het zo leuk vindt op het kdv!!! Geeft je dan toch een goed gevoel he.
     
  5. Miireii

    Miireii Fanatiek lid

    12 feb 2008
    2.417
    0
    0
    Enschede
    @Maka: misschien heb je wel gelijk met die slaapassociatie en moet je het wel gewoon zo laten. Het werkt toch voor jullie? Of je moet zoiets hebben van dat ze dan constant bij jullie in bed ligt of bij jullie op de kamer, je weet namelijk niet wanneer het weer over gaat. Lastig dit zeg... klinkt misschien heel erg raar, maar wat als je haar direct op haar buik legt in bed?
    Soraya heeft namelijk ook een hele tijd gehad dat wanneer ik haar op de rug in bed legde, ze helemaal overstuur raakte.. Toen ik haar op de buik legde, ging ze gelijk slapen :) Kennelijk heeft ze dan meer geborgenheid.... misschien een ideetje?

    Hoe is het vannacht gegaan?
     
  6. Mieke8

    Mieke8 VIP lid

    9 nov 2006
    14.188
    0
    0
    Noord-Holland
    Gelukkig zit je idd in deze luxe positie. En dat was eigenlijk ook hetgeen ik bedoelde in mijn berichtje, misschien moet je gewoon niet te veel proberen en het moment afwachten totdat Vera het lekker zelf wil doen. Misschien werkt het proberen alleen maar averechts.
     
  7. Mieke8

    Mieke8 VIP lid

    9 nov 2006
    14.188
    0
    0
    Noord-Holland
    Ik geloof dat ik er hier eentje wakker moet maken anders wordt het wel heel laat. Hij ligt nog te tukken zeg, wat een slaapkopje!

    Eppie, werk ze. Leuk dat je er even snel was om toch nog bij te lezen!

    Anita, even lekker geknuffeld met je nieuwe nichtje dus, tja die krampjes... die tijd hebben wij ook gehad he.

    Scoobje, ik kan me voorstellen dat zoveel afspraken wel veel van je vergt in een week. Maar wanneer jij lekker/beter in je vel zit kun je natuurlijk ook veel mee aan. Misschien toch niet zo'n gek idee om misschien 2-3 sessies te volgen. Of eens lekker een massage.

    Maka, ik vind ook dat je het goed doet hoor! Het is best zwaar.
    Naar mijn idee verandert het ritme weer wanneer ze overgaan om flesvoeding, dus wie weet wanneer je straks gaat afbouwen dat Vera er heel anders mee om gaat. Ga je nog naar de ha straks, sterkte vast.

    Married, ik zou het gewoon in de bus gooien ja, hahaha!! vind het ook wel een goeie.

    Nou ik ga nu echt mijn apie uit zijn bedje halen.
    Wil vanmiddag even naar Ikea, heb daar een leuk speelkleed/deken gezien voor weinig IKEA | Kindertextiel | Kussens & dekens | FABLER RUTA | Dekbed/ deken
     
  8. noppie

    noppie Fanatiek lid

    7 mrt 2008
    2.026
    0
    0
    utrecht
    @ Dinkie: oei, dat klinkt ernstig van je buurvrouw... Gelukkig kunnen ze een beetje op jullie steunen....

    @ Mieke: hier ook peren. Ik wacht geloof ik wel totdat ik denk dat ze rijp zijn. Heb haar nog geen hele harde gegeven. Heb er nu 1 gestaafmixerd met een banaan...

    @ Wendy van Dijk: van wie is ze zwanger dan? Heb ik ff helemaal gemist dat ze weer aan de man is?

    @ Married: ik ben ook nog steeds niet begonnen met tandenpoetsen, luie moeder heeft Ebbie, foei Noppie!

    @ Maka: hmm, misschien heeft ze toch een oorontsteking? Slim om even te checken bij de ha denk ik ja. Of nog een tandje?
    Dat artikel wat ik je gaf is erg genuanceerd en je kan er van alles uit oppikken. Ik snap heel goed dat dat lastig voor je is. Er staat heel duidelijk in de je met name de eerste 12 weken beebjes niet langdurig moet laten huilen en dat je moet gaan kijken wat er aan de hand is. Dat heb je ook heel goed gedaan.
    Maar Vera is nu ruim 6 maanden oud en het wordt nu ook belangrijk om haar goede slaapgewoonten aan te leren. En hoe dan ook, je lijkt er last van te hebben, want je post ongeveer elke dag berichtjes erover.
    Ik zou inderdaad proberen een soort schema te bedenken, dat hoeft helemaal niet op het uur nauwkeurig te verlopen. dat zie je ook aan alle schema's die wij hier hanteren, ook die van Married, de ene keer is 07.00 starten en de andere keer 8 uur. Maar ik zou zeker iets van structuur gaan toepassen. Anders wordt het steeds lastiger. Maar het is natuurlijk geheel aan jou. Tot nu toe lijken je strategieen alleen nog niet te werken voor het doel wat je voor ogen hebt?
    Maar het is net wat Married zegt: als het voor jou wel werkt moet je gewoon lekker zo doorgaan toch? En als de strategie van dat boek wat je gelezen hebt jouw het meeste aanspreekt dan kies je dat toch gewoon, dat doe je eigenlijk ook al.

    Ebbie ligt hier weer tevreden in de box te spelen. Heeft vanmorgen om 06.30 pap en thee gehad en zonet banaan en peer + thee. Wat is het toch een lekker moppie.
     
  9. nanni1996

    nanni1996 Fanatiek lid

    23 jul 2008
    3.631
    320
    83
    Hallo iedereen,

    Daar ben ik weer..
    Ik was het weekend t/m maandag bij me ouders, had een dag met de honden zondag samen met me zusje..
    Maandag weer aan het werk gegaan voro 4 uurtjes overdag..
    Gister en vandaag ook weer..

    Met Djayson gaat alles goed, lacht lekker veel, en is heel erg druk..
    Kan echt niet stil liggen..
    Slapen gaat nu goed, al moet ik s avonds met hem echt even rustig gaan zitten en hem "dwingen" rustig te zijn.. Anders slaapt hij gewoon niet..
    Flessen gaan wel wat moeilijker, maar ik moet zeggen dat hij verder wel veel eet.. S morgens een grote fles, om 12 uur 100ml pap, en voor slapen gaan een grote fles, maar die gaat meestal niet op, maar ach..

    Ik heb alles van jullie gelezen, maar als ik op alles moet reageren ben ik morgen nog niet klaar ben ik bang:)

    Ik zag dat Ferry een krentenbolletje had, mogen ze deze al dan?? (neemt wat makkelijker mee als ik weg ga namelijk)
     
  10. Deurtje

    Deurtje Fanatiek lid

    8 mei 2008
    4.332
    0
    0
    #9170 Deurtje, 26 aug 2009
    Laatst bewerkt: 26 aug 2009
  11. Mieke8

    Mieke8 VIP lid

    9 nov 2006
    14.188
    0
    0
    Noord-Holland
    Noppie, geef jij Ebbie 200ml melk icm de pap? Ik maak een bordje van 150ml. Heb het idee dat 200 te veel is en dat hij dat toch niet op eet.

    Toen ik Boaz net uit bedje wilde halen lag hij echt nog prinsheerlijk te slapen zeg, zijn hele bedje overhoop en alles dicht tegen hem aan ook tegen zijn gezichtje, dus Noppie je hoeft niet bang te zijn dat Ebbie geen lucht krijgt hoor als haar knuffeltje op haar gezichtje ligt, Boaz deed het gewoon nog ;) Hij lag er zo schattig bij, wilde mijn fototoestel pakken maar was al te laat.

    Peertjes, nou ik laat ze dan nog maar even rijpen. Denk dat ik vandaag een appeltje met banaan maak. kan ik appel gewoon met de staafmixer doen?
     
  12. nanni1996

    nanni1996 Fanatiek lid

    23 jul 2008
    3.631
    320
    83
    heb het net gedaan :d
    je moet ff iets langer mixen...
     
  13. vaamrile

    vaamrile Fanatiek lid

    30 mei 2008
    1.355
    0
    0
    Hier dus idem dito noppie! Grappig he, als ze op en neer wiebelen op de knietjes :D
     
  14. noppie

    noppie Fanatiek lid

    7 mrt 2008
    2.026
    0
    0
    utrecht
    @ Scoobje: kan me voorstellen dat je niet meer ziet hoe je zelf ook nog aan therapie moet gaan doen als je al zoveel met Kaylee op pad moet. Ik hoop dat ze toch gauw zal kunnen afbouwen, zodat je ook links en rechts wat tijd voor jezelf krijgt meid. Wel fijn dat Kaylee er zoveel baat bij heeft. Ik geef niks speciaals voor de tandjes. In de flesvoeding zit al genoeg vitamine D e.d. volgens mij. Ik moet wel nodig Ebbie;s tandje eens gaan poetsen.

    @ Married: hihi, dank voor het artikel. Ben ik weer helemaal bij.

    @ Mieke: ja, het is een flink bord pap met die 200 ml inderdaad. Ze eet het nog niet helemaal op, maar eigenlijk scheelt het niet veel meer hoor. Vandaar dat ze gister een fles liet vallen denk ik. Met die appel doe ik soms staafmixer met wat extra water. Laatst heb ik ook heel kort de appel even gekookt en dan met de stamper voor stamppotten fijngemaakt. Een soort van heel grove appelmoes, even laten afkoelen en smullen maar. Vond ze ook heerlijk. Dus het is maar net hoeveel tijd je hebt. Ha, Ebbie heeft ook nu een knuf in bed ja. Op hoop van zegen :).

    Zo, net braaf gezogen, gedweild en aanrechtkastjes gepoetst. Zo meteen komt die oude kennis van mijn opleidingsgroep. Ga ik hem bestoken met vragen over zijn praktijk. Heb ook maar een net bloesje aangedaan en mooie sieraden omgehangen en een blushje op gesmeerd. Want ik zie het echt wel even als 'officieel' netwerken. En huisje ook weer netjes. Om 16.30 komt mijn vader om Ebbie te voederen en met ons mee te eten. Druk dagje dus voor een vrije dag.
     
  15. noppie

    noppie Fanatiek lid

    7 mrt 2008
    2.026
    0
    0
    utrecht
    Hihi, leuk he. Hebben er een heel filmpje van gemaakt: YouTube - Ebbie is een hondje
     
  16. vaamrile

    vaamrile Fanatiek lid

    30 mei 2008
    1.355
    0
    0
    @maka: Daan slaapt de afgelopen week overdag ook heel slecht :(. Er is weer een tandje door, maar misschien komt er wel weer eentje aan ofzo.
    En in de vakantie kwam hij ook heel vaak 's nachts, terwijl hij voorheen altijd doorsliep. Gelukkig slaapt hij nu wel weer door.
    Hopelijk slaapt Vera binnenkort ook goed door en heb jij een goede nachtrust.
    En wat knap dat Vera al 10 minuten alleen kan zitten zeg! Dat kan Daan echt nog niet hoor.

    @Married: ik poets Daan zijn tandjes 1x per dag en altijd 's avonds. In het begin moest ik echt zijn mond open doen en mijn vinger ertussen doen, want hij duwde er telkens zijn tong voor (ik had ook zo'n vingerborstel). Soms begon hij zelfs te huilen en dat kan toch niet de bedoeling zijn. Dus nu heb ik een normale tandenborstel gekocht (voor een baby uiteraard ;)) en dan doe ik het voor en geef hem de tandenborstel zelf in zijn handje en pak die dan vast. En ik zing dan tandenpoetsen, tandenpoetsen, dat is heel goed, dat is heel goed (op vader jacob). Sta ik daar als een malloot, maar het helpt wel. Daan lacht en laat het veel beter toe.
    Ik doe er overigens geen water op, alleen een heel klein beetje tandpasta.

    @Esther: oh lekker joh, al weekend. Ik moet gewoon nog twee dagen na vandaag. Maar ach, ik heb dan ook net vakantie gehad.

    @Scoobje: aha, ook al een tweede tandje!
    En ik kan me voorstellen dat je het heel zwaar hebt, maar is het niet juist beter om daar dan iets aan te proberen te doen? Wie weet ga je je dan juist beter voelen? Het is maar een idee natuurlijk, ik sta niet in jouw schoenen.

    @Uk: heb ik in het begin wel gedaan, maar nu ik weer werk heb ik er helaas weinig tijd voor. En Daan vind zwemmen eerlijk gezegd niet zo heel leuk. Op vakantie heb ik wel met hem 'geoefend' in het zwembad en het lijkt erop dat hij het leuker gaat vinden, maar echt toppie vind hij het nog niet. En in het badje begint hij nu eindelijk eens te spetteren, ook dat deed hij voorheen niet. Maar nog even en dan weer naar Centerparcs en dan zitten we ook vaak in het zwembad. Hopelijk vind hij het dan weer een stuk leuker.
    En leuk dat Ferry een 'lievelingetje' is op het KDV. Ook zo'n lachebekkie zeker. Daan wordt ook altijd fijngeknuffeld daar.

    @Anita: nog gefeliciteerd Tante :D.

    @Mieke: ik geef Daan ook 200ml fles met 7 scheppen bambix ontbijtpap. Hij eet niet altijd alles op (vanmorgen wel overigens), maar ieder kind is natuurlijk anders. En ik gaf hem eigenlijk 200ml omdat hij normaal een fles kreeg van 200 á 230ml en deze nu dus in de pap zit.
     
  17. vaamrile

    vaamrile Fanatiek lid

    30 mei 2008
    1.355
    0
    0
    @Noppie: haha, ja zo doet Daan dat dus ook...precies hetzelfde. En ook met zijn hoofd tussendoor naar de grond duiken.
     
  18. Kuona

    Kuona Fanatiek lid

    7 dec 2007
    1.258
    6
    38
    Wow wat is er extreem veel geschreven sinds gistermiddag zeg!
    Ik heb even geen tijd om op iedereen te reageren. Ik heb wel alles bijgelezen.

    @Vaam: Haha ja volgens mij ben jij de buurvrouw van de efteling toch? Ik woon wel in de buurt maar niet zó in de buurt ;) Ik woon nog onder Breda (de grens over in België)

    @Maka: Ik vind het zo vervelend voor je. Ik weet precies hoe je je voelt, ik denk ook vaak: Waarom slapen (bijna) alle baby's zo goed (overdag) en Morris niet? En dat zorgt eigenlijk voor meer frustratie dan de situatie zelf. Wij hebben ook wel eens periodes die op jouw situatie lijken en ik geef eigenlijk altijd toe aan het voeden. Zeker als het maar één keer per nacht is. Ik lees ook eigenlijk vaker over bv kindjes die niet doorslapen dan bvkindjes die wel doorslapen. (ook al zitten er hier toevallig een aantal die perfect slapen)
    Misschien kun je nog proberen om haar wel op haar kamertje te laten slapen (weet even niet hoe je het nu doet) en haar daar ook te voeden en daarna weer terug te leggen in haar eigen bed? Ik doe dat ook en het eruit gaan is wel vervelend, maar Morris slaapt er wel beter van.
    Hier was het vannacht ook weer prijs (alweer 2 nachten achter elkaar dus :() Om 3 uur werd hij wakker, toen heb ik het nog even kunnen rekken met zijn speentje maar om 4.45 werd hij weer wakker en heb ik hem dus gevoed. Balen wel... zeker na zo'n periode dat het weer goed leek te gaan.

    Sorry meiden moet echt weer aan het werk.

    Nog een leuk filmpje van Morris (beetje onduidelijk filmpje maar het gaat om het geluid ;) Mijn broertje heeft Morris zijn eerste schaterlach ontlokt):
    morris :: VIDEO0049.flv video by noukiester - Photobucket
     
  19. Zeilboot

    Zeilboot Niet meer actief

    even klagen hoor, schoonmoeder is weer bezig, en wel weer vis msn.

    ohohohohohohohoh, ben zoo pissig.

    gisteren immers tante geworden, dus had mijn schoonzusje gefeliciteerd op haar hyves.
    ook mijn schoonmoeder met hun kleinkind, nu zag ik vanmorgen dat ze die krabbel verwijdert had, dus vanmorgen opnieuw gekrabbeld, en deze heeft ze vandaag weer verwijdert.

    heb haar er via msn op aangesproken. (misschien te laf om te bellen) maar goed.

    haar verhaal is dat ze mijn krabbels verwijdert heeft omdat ze zelf haar vriendinnen wilde bellen emt het nieuwd, ze heeft gezamelijke vrienden en die lezen eht bij mij, wat makt het nu uit, maar goed dat is mijn mening, nu typt ze we houden van jullie en jullie kindjes, oh kan er zo slecht tegen

    kan ze me ook inleven in mij, ik ben ook blij om tante te worden, en nu wordt mij verwijd dat ik me in meot houden, met bijv. een krabbel plaatsen, dat het voor C leuk is om it nieuws zelf te melden.

    als het haar eigen dochter is gebeurt er dit, toen ik bevallen was van Martijn was mijn eerste krabbel van C en smorgens vroeg al, dus maar we weten nu wel waar wij staan in hun familie. ergens in een hoekje.

    zie ze heeft veel meer met haar dochters dan met haar zoons, mijn man is echt zo, van laat maar.
    en ik kan dat neit zo makkelijk, krop het op, en soms komt alles er in 1 keer uit.

    ben vrijdag bij mijn huisarts geweest om mijn problemen te bepraten, en hij zegt ook, laat alles van de anderen los, en leef je eigen leven.

    moest even mijn vehaal kwijt.

    ondertussen al alles aan schoonmoeder verteld, en beginnen met eens schone lei, ze weet wat ik er van vind.
    dat vind ik al heel wat.

    sorry voor de klaag mode

    anita
     
  20. Zeilboot

    Zeilboot Niet meer actief

    @kuona:

    leuk schaterlagje.
    leuk om te horen he.

    hihihihi
     

Deel Deze Pagina