5 voedingen lukt niet...

Discussie in 'Voeding' gestart door dani, 3 jan 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. dani

    dani Actief lid

    5 mrt 2006
    135
    0
    0
    Mila drinkt per dag meestal 6 flessen van 165ml. S'nachts komt ze dus ook nog steeds voor een voeding. Vind dit op zich geen probleem, maar volgens het cb moet ik nu zo ongeveer naar 5 flessen. Ik probeer haar wel meer aan te bieden dan 165, zodat ze s'nachts misschien geen honger meer heeft, maar meer drinkt ze gewoon niet op. Tips?!
     
  2. flappie

    flappie Bekend lid

    20 sep 2005
    732
    0
    0
    leerkracht
    Leeuwarden
    Eigenlijk kun je niet zoveel doen. Ze geven zelf wel aan wanneer ze toe zijn aan minder flessen. En het cb zegt overal wat anders. Waar ik woon zeiden ze destijds dat ik Stijn ook best meerdere flessen mag geven, als ik maar niet boven de toegestane hoeveelheid uitkwam. Tot een maand of 3 zat ik denk ik op 6 flessen, pas met 4 maanden op 5, maar elk kindje is anders.

    xxx
     
  3. sweetangel100

    sweetangel100 Niet meer actief

    Het CB zegt veel en volgens hun moet alles volgens het boekje... Iman is bijna een half jaar en ook zij zit nog op 5 soms 6 flessen en af en toe vergist ze zich en wil ze snachts ook nog drinken. Volgens het CB moet ze op 5 of 4 flessen zitten, maar aangezien ik op verzoek voedt en Iman meer flessen vraagt dan 4, is dat niet mogelijk.
    Mijn tip: kijk naar je kind en volg je gevoel...
     
  4. Inky

    Inky Fanatiek lid

    12 mei 2006
    3.195
    0
    0
    Leerkracht
    sluit me helemaal bij sweetangel aan.

    Maar ik zou er wel voor zorgen dat ze niet boven de 1 liter per dag komt. Dit gaat op den duur schade ana de niertjes geven bij kunstvoeding.
     
  5. Niet meer actief

    Dhani drinkt ook vaak meer hoor..gewoon je gevoel volgen..jij kent je kindje het beste ;)
     

Deel Deze Pagina