Februari 2009 mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door Uk80, 17 jan 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Scoobje

    Scoobje Actief lid

    21 jun 2008
    156
    0
    0
    Ik moet even een ego-bericht kwijt... kan het niet van me afzetten... zoveel twijfels...

    ... opnieuw contact gehad met die specialist in Keulen ...
    Ik had hem een update van de situatie gegeven (met de cranio-sacrale kine) en gevraagd of er nu een tweede behandeling bij hem aangewezen was.
    Hij heeft nogal cru geantwoord dat hij Kaylee niet meer wenst te behandelen, dat we te veel behandelingen doen m.a.w. ikke weer tranen met tuiten geweend gisterenavond laat toen ik de mail kreeg... ik weet echt niet meer wie ik nog moet geloven: zoveel meningen...
    en je wil toch alleen maar het beste voor je kind maar wat is dat ?????

    We hadden echt vertrouwen in die man, die heeft van Kaylee een vrolijke baby gemaakt en nu krijg ik echt het gevoel dat hij ons zo afbreekt, alsof we er maar op los behandelen terwijl we proberen toch weloverwogen de beste oplossing te zoeken ! Volgens hem moeten we zijn behandeling tijd geven en niets doen???
    Maar ze kan ook niet zonder de medicatie terwijl hij gezegd had daarmee te stoppen. We hebben geprobeerd maar het lukt niet. En de behandelingen die we doen forceren niets, zijn gewon ter stimulatie... pfff... alsof we weer gefaald hebben :(
     
  2. Axioma

    Axioma Fanatiek lid

    13 jun 2008
    1.127
    0
    0
    Gouda
    ff snel, hier is alles goed maar we hebben telkens internetstoring, vandaar dat ik weinig aanwezig ben! hoop dat t snel weer opgelost is!!
     
  3. vaamrile

    vaamrile Fanatiek lid

    30 mei 2008
    1.355
    0
    0
    @Mieke: haha, kiekkiek terug dan maar!
    En je ouders al 45 jaar getrouwd! Wauw, dat is al heeeeeel erg lang. Nog even op naar de 50 dan :D.
    En die mannen he! Tja, volgens mij hebben die zoiets van....laat hem nou maar even joh. Maar wij mama's vinden dat helemaaaaaaaal niks. Dus rennen we naar boven.
    Mijn vriend is gelukkig (nog) niet zo. Hij is wel iets langszamer dan mij, maar over het algemeen zucht of klaagt hij nooit als ik hem vraag even naar boven te gaan. We doen het meestal om de beurt als Daan weer zo'n periode heeft van 10x naar boven moeten.

    @Maatje: oh, ok, ze kan blijven zitten dus. Ik dacht dat ze al zelf kon gaan zitten. En dat je een klein stukje mag gaan fietsen had ik al iets over gelezen op internet. Hopelijk kan Daan straks ook wat langer zitten, nu valt hij na een minuutje of minder al om.
    Frietjes heeft Daan nog niet op hoor. Wij wachten daar toch nog wel een paar maandjes mee. Maar in principe zal het niet veel uitmaken. Het is niks meer dan aardappel met vet en dat mogen ze in beperkte mate hebben. Ik zou dan wel kiezen voor frietjes uit de zonnebloemolie of olijfolie.

    @Noppie: En...al een beetje beter? Zaterdag wordt het inderdaad niet zo'n goed weer. Hopelijk valt het op hun locatie mee en schijnt de zon.

    @Esther: VAKANTIE!!!!! En, hoe voelt dat nou ;). Lekker he!
    Handige tip trouwens van die tomaat.
    De tijd ligt aan mijn instellingen, hihi (nog steeds niet veranderd).
    En ik heb de verleiding niet kunnen weerstaan en toch een aantal spekjes verorberd (shame on me! en maar roepen dat ik wil afvallen).
    En vlees en vis mag gewoon hoor. Het zit dan ook al in de potjes vanaf 6 maanden. Daan krijgt het al een hele poos.
    Jouw man ook al zo handig...gewoon laten liggen. Lijkt me inderdaad niet leuk :(.


    @Married: ach meis, zoiets kan helaas iedereen overkomen, dat maakt je geen slechte mama, maar vanaf dit moment wel een waakzame mama ;). Gelukkig is er niets aan de hand met Thije en gelukkig was het van het bed en niet van de commode. Misschien een tip....leg aan beide zijdes een kussen. Daan slaapt bij mijn ouders ook wel eens in het grote bed (niet 's nachts) en dan 'bouw' ik hem in.
    Overigens heb ik gehoord dat een baby heel flexibel valt. Ze kennen het nog niet dus spannen niks als ze vallen, hierdoor breken ze ook niet zo snel iets. Meestal huilen ze van de schrik. Dat zal waarschijnlijk bij Thije ook het geval zijn geweest.

    @Daffie: ik kende die site nog niet dus ben even gaan kijken. Zag ik dat je een vliegles zou kunnen krijgen, bod was 92 euro. Mijn vader wil dit al heeeeeeel lang, dus gauw geregistreerd. Krijg ik dat mailtje niet binnen om de registratie te bevestigen en weg aanbod grrrrrrrrrrr. Baal er echt van, want dat had hij echt supergaaf gevonden.
    Wel super dat het jou in ieder geval wel gelukt is :D!

    @Maka: zwarte witlof, jakkie...

    @Scoobje: waarom probeer je niet eens andere groente, misschien lust ze het niet en eet ze het daarom niet op.
    En je moet geen schuld bij jezelf gaan leggen meid. Natuurlijk probeer je alles uit, dat is toch logisch. Ik vind het maar een vreemd antwoord van hem, dat had wel wat subtieler gemogen lijkt me. Ga je nu iemand anders zoeken of wacht je het toch af?
    Want hoe gaat het nu met Kaylee dan?

    @Axioma: lekker he....het digitale net! Gelukkig heb ik daar (afkloppen) nog geen last van gehad.













    @samen eten: Daan krijgt zijn groente en vlees rond 16:00 uur. Ik probeer wel een te rekken, maar dat gaat niet want hij heeft dan honger.

    Misschien kan iemand me helpen hoe ik dit kan veranderen. Mijn schema:

    07:00 pap (200cc opvolgmelk + 7 scheppen bambixontbijtpap)
    11:00 fles (200cc opvolgmelk)
    13:00 +/- halve boterham en 200gr fruit
    16:00 groente + vlees/vis 200gr
    19:00 papfles (230cc opvolgmelk en 2,5 scheppen rijstebloem)
    Daarna nog even spelen en dan naar bed.

    @Zitten: zijn er eigenlijk al kindjes die ZELF kunnen gaan zitten of die al ECHT kruipen??
     
  4. Deurtje

    Deurtje Fanatiek lid

    8 mei 2008
    4.332
    0
    0
    #9544 Deurtje, 3 sep 2009
    Laatst bewerkt: 3 sep 2009
    Meiden, daar ben ik weer.
    We hebben Thije vannacht om de 2 uur wakker gemaakt (1 uur, 3 uur en 5 uur) en alles lijkt helemaal normaal met hem te zijn. Hij vond het wakker maken niet zo'n goed plan geloof ik. Vooral om 5 uur vond ie het wel ochtend ;).
    Mijn moeder past vandaag op, want ik moet werken (ja, ook dat nog ;)) en zij let extra op hem, of ie net zo doet als anders en of ie geen gekke blauwe plekken of zwellingen oid krijgt.

    Op zich ben ik er wel gerust op dat het nu goed is, alleen ben ik dan weer bang dat ze er bijv over een paar jaar achterkomen dat ie achterloopt ofzo en dat dat komt omdat ie gevallen is, dat er toch hersenbeschadiging blijkt te zijn. Ik maak mezelf gek, I know.

    Vandaag dus aan het werk, als het goed is ook gesprek met leidinggevende.. ik ga dus melden dat het hier eindig is voor mij..

    Kwam er net ook achter dat het onderstel van de bugaboo nog in mn auto ligt, dus mn moeder kan ook niet met de wagen weg, lekker handig. En ik heb al hete thee over mn hand laten vallen.. het is echt mn dag niet geloof ik.
    Tot zover mn egoverhaal en geklaag.

    Bedankt voor jullie superlieve reacties!!! Het forum is wel heel erg fijn om dingen van je af te schrijven en steun en herkenning te krijgen.

    Ik reageer later nog op jullie hoor!
    Kus van mij!

    Alleen ff @ Scoobje, meis, jullie hebben het zwaar hoor. Ik kan je ook echt geen advies geven, maar volg je gevoel meid. Als moeder voel je echt wel aan wat het beste is voor je kindje. Wat rot dat die man zo onaardig doet!!!! Maar als ik het goed begrijp wil hij dat jullie alleen met hem in zee gaan en andere behandelingen en medicijnen stopzetten?
    Lastig dilemma! Sterkte en een dikke knuff!
     
  5. Deurtje

    Deurtje Fanatiek lid

    8 mei 2008
    4.332
    0
    0
    Thije gaat nog niet zelf zitten en blijft ook niet zitten als ik hem neerzet. Ja, heel even, maar dan moet ik hem ook echt goed neerzetten. Kruipen doet ie ook niet, wel danst ie met zn kontje in de lucht en gaat op handen en knietjes zitten. Hij tijgert achteruit (en valt dan van het bed... :()
     
  6. Miireii

    Miireii Fanatiek lid

    12 feb 2008
    2.417
    0
    0
    Enschede

    @Vaam: ik zou als ik jou was die flessen anders verdelen. De fles van 11 uur zou je bijvoorbeeld rond 15 uur kunnen doen. Dit is mijn schema:

    8.00 uur: pap (200cc opvolgmelk en 7 scheppen bambix)
    12.00 uur: fruit 200 gram
    13.30 uur: 1 boterham + thee/diksap
    15.00 uur: fles, 200cc
    18.00 uur: groente, vlees 200 gram + 100 gram yoghurt
    20.00 uur: Fles, 200cc

    Soraya begint nu met de laatste fles te laten vallen. Soms drinkt ze maar een paar slokken. Maar ze groeit goed, dus het is geen enkel probleem.

    Soraya begint trouwens wel met zelf gaan zitten, maar ze komt nog niet ver genoeg omhoog waardoor ze weer op haar rug beland haha! Ik vind het wel een grappig gezicht. Vraag me af hoelang het gaat duren.. :p

    @Scoobje: och meid, wat balen weer zeg, kan me voorstellen dat je gehuild hebt. Maar wat is de precieze reden dat die arts geen behandeling meer wil doen? Kon het niet goed opmaken uit je verhaal. Ik hoop dat je nog een andere manier vind! Kom maar lekker spuien hier hoor, geeft niets! Dikke knuffel van mijn kant!

    @Married: oohh wat zul je geschrokken zijn!! Maar dat maakt je echt geen slechte moeder hoor! Zoals anderen ook al zeggen, het kan iedereen gebeuren. Ik hoop dat alles goed gaat met Thije! Liefs!

    @Eppie: 3 weken vakantie! geniet ervan!

    Ik moet straks weer werken. Morgen ook en dan lekker weekend. Maar ik ga eerst even met Soraya douchen, want ze heeft zich van top tot teen ondergepoept! Gister een eergister ook al! Zouden er toch tandjes aankomen? Of zit ze in een sprongetje? Want ze is overdag niet te genieten.........
     
  7. Kuona

    Kuona Fanatiek lid

    7 dec 2007
    1.258
    6
    38
    @Enna: Goed om weer wta van je te lezen. En alweer een tweede tandje voor Katie. Balen dat ze er zo'n last van heeft!
    Ik kan je niet helpen met extra vocht. Ik heb Morris alleen nog maar wat slokjes water laten drinken om te proeven.

    @Noppie: Gelukkig is je jurkje er op tijd. Weer lekker druk gemaakt om niks, mja heb je nu ook niks meer aan.
    Oei, zwaar ziek dus. Wat lief dat je vriend gelijk naar huis is gekomen. Oeps, dus wel een belangrijke bespreking gemist.

    @maka: Wat een stoere foto van Vera in de badring. Die ga ik binnenkort ook eens bestellen hoor, veel handiger dan op mijn hurken bij het bad en dan Morris nog vast moeten houden.
    Zwarte witlof?? Hier bleef het gewoon eh...witlofkleur. En appel wordt ook niet gelijk bruin...wel tijdens het voeren natuurlijk. Dan geef ik het gewoon. Maar Morris heeft het al op voor het er onsmakelijk uit gaat zien.
    Wat vervelend voor jullie (voor jou en je vriend) dat Vera zo reageert op de troostpogingen van papa. Ik denk dat dat erg frustrerend is voor beiden.

    @Vaam: Als flessenleek zal ik je proberen te adviseren, als het nergens op slaat moet je me maar negeren.
    Misschien kun je Daan ipv de fles om 11.00 dan fruit geven. En dan tussen de middag een fles? Of misschien rond een uur of 14.00?
    Morris gaat echt nog niet zelf zitten en al helemaal niet kruipen hoor ;)

    @Mieke: haha die opmerking naar Vaam :D Ja Funda is sowieso wel leuk he. Ik vind het ook altijd leuk om bij huizen in de buurt die te koop staan binnen te spieken :)
    Ojee, Boaz ook een huppeltje (klinkt veel leuker dan een sprongetje :D).

    @Maatje: Haha hier nog geen frietjes op hoor :D

    @Eppie: Yes! Vakantie! En ik heb laatst ook tomaat gemaakt voor morris. Ik had wel het schilletje eraf gehaald maar de pitjes er niet uit. Ik zag ze eigenlijk niet terug in het prutje. Ik las al dat je het schilletje er dus ook al niet af hoeft te halen, scheelt weer gedoe.

    @Married: Oh meid wat zullen jullie geschrokken zijn! Natuurlijk ben je geen slechte moeder. Maar ik denk dat de andere meiden je dat al uit je hoofd gepraat hebben ;)
    Goed dat je toch nog even de hap hebt gebeld en dat alles goed lijkt te gaan met Thije. Natuurlijk krijgt hij daar later geen last van joh! Jullie slapen toch zeker niet in een hoogslaper ;) Ik kan me wel voorstellen dat je je daar druk om maakt hoor, maar is nergens voor nodig!
    En dan ook nog thee over je hand gooien...het zit je niet mee he!

    @Daffie: Haha, dubbel op vakantie dus! Ik ga ook eens op die site kijken, klinkt wel leuk.

    @Scoobje: Wat een vervelende reactie van die man. Zeker omdat je hem zo vertrouwde en nu stelt hij jullie wel teleur. Ik weet verder niet genoeg van jullie situatie om er iets over te zeggen maar wil je toch wel sterkte wensen!

    @Miireii: Succes met werken. En er zitten er hier meer in een sprongetje, dus zou goed kunnen. Maar flinke poepluiers wijzen ook vaak wel op tandjes toch?

    Mijn moeder heeft gisteren opgepast en Morris werd pas wakker toen wij net thuiskwamen. Hij is er dus niet uitgeweest, jeej! Helaas werd hij vannacht wel weer een keer wakker en kwam moeilijker dan normaal weer in slaap. (geen voeding) Om half 8 werd hij toen wakker voor een voeding.

    Vanmiddag naar mijn moeder. We wilden eigenlijk over de braderie in de buurt gaan maar het weer zit niet echt mee :( Ik denk dat we dan maar even naar het dorp rijden waar wij leuke huizen hebben gezien. Even kijken in wat voor buurt de huizen liggen, dat vind ik ook wel belangrijk.
    Ik heb iig al gezien dat er meerdere basisscholen zijn (moeten we nu natuurlijk ook op letten) er is een station (altijd handig) en het ligt aan een bos en er zijn meerdere plekken waar de hond los mag lopen en zwemmen. (ook wel zo fijn)
     
  8. mink

    mink Fanatiek lid

    22 nov 2007
    1.996
    0
    0
    goede morgen dames, ik ga even teruglezen!
     
  9. Deurtje

    Deurtje Fanatiek lid

    8 mei 2008
    4.332
    0
    0
    @ Kuona, nee geen hoogslaper gelukkig nee, maar we hebben best wel een hoog bed! Bijna 70 cm! Er hoefden namelijk geen klossen onder...
     
  10. Kuona

    Kuona Fanatiek lid

    7 dec 2007
    1.258
    6
    38
    Dat is best hoog ja. Maar ik denk niet dat hij er later last van krijgt hoor. Hij zal nog wel vaker een klapper maken als hij straks ook kan lopen. Niet dat je daar vrolijker van wordt... Maar ik denk dat kindjes een hoop kunnen hebben hoor! Volgens mij heeft mijn moeder vroeger één van haar zusjes van de trap laten vallen en die is ook nog gezond ;)

    Even een lieve foto van mijn lieve manneke:
     
  11. Kuona

    Kuona Fanatiek lid

    7 dec 2007
    1.258
    6
    38
    En nog ééntje
     
  12. mink

    mink Fanatiek lid

    22 nov 2007
    1.996
    0
    0
    married; dat is ons ook al overkomen. Ik dacht dat zoe toen nog niet zo goed kon rollen en ze viel echt zo snel van het bed af.. gelukkig niks aan de hand, maar zo dan schrik je wel even zeg!!
    Dus voel je geen slechte moeder, dat kan iedereen gebeuren. Tuurlijk weet ik dat het niet leuk is, maar dit gebeurd je niet weer hoor...Dikke knuffel

    daffie; nog nooit van gehoord, maar super goedkoop en leuk toch!!

    maka dat gaat lekker bij jullie zeg. Ach ze wil gewoon graag bij mama zijn. Gaat wel weer over. Je kan wel blijven experimenteren, maar elke fase heeft weer iets nieuws. Gewoon rustig opbouwen, zodat ze er aan kan wennen. Komt ook vast weer goed

    scoobje; wij geven ook fv. tja wat betreft hormonen. Geen rare ongi's maar ik heb een zware vorm van PMS. Dat houdt in dat ik rond mijn eisprong last krijg van extreme hormoonwisselingen en dat houdt dan 2 weken aan. Dus gemiddeld 2,5 week ellende. dan voel ik me depressief en moe, krijg ontstekingen etc... maar goed, ik weet nu wat het is en heb het geaccepteerd...

    Wat betreft behandelingen, ik ken jullie situatie niet, maar is er niemand die het over kan nemen? wel raar zo'n bericht...

    eppie; tja mannen snappen er soms weinig van hahahah maar ja heb sosm ook wel het gevoel dat ons mamainstinct wat sterker ontwikkeld is en dat papa's er langer over doen, om te leren hahaha
    bijna vakantie, lekker hoor!!

    axioma; irri he een internet storing

    mieke; gefeliciteerd met je ouders

    vaamrile; zoe kan nog niet zelf gaan zitten, maar als ik haar neerzet, dan blijft ze redelijk goed zitten.
    Je schema ziet er goed uit hoor! ik ken het probleem. Zoe krijgt nu rond 16.00 uur 100 cc melk en eet dan om 18.00 uur met ons mee.
    Dit gaat super goed.

    marriedgirl; succes vandaag op je werk en dapper hoor, dat je die stap zet...

    miireii; soraya eet ook goed zeg! Zoe kan nog niet zonder die laatste fles. ze krijgt die om half 8 savonds. Rond 12 uur krijgt zoe ook nog een fles want ze heeft dan niet goenoeg aan haar fruit jajaja 200 gram hahah dus dat krijgt ze nu smiddag;s. Het fruit is voor haar nog geen vervanger maar echt nog bij. ;) maar ze kan het ook wel gebruiken hoor, want zoe is niet heel zwaar en wel lang en ze drinkt niet altijd haar flesjes leeg. Maar de laatste tijd gaat het weer stukken beter. wie weet krijgt ze tandjes hihihi hoop niet zo veel als zoe in zo'n korte tijd. Zoe heeft er al 6 en dat ging echt heel snel:$
    werkse..

    noppie; ben wel nieuwschierig geworden naar het jurkje:) heb je een foto?

    maatje; zoe heeft nog geen frietjes gehad

    kuona; een goede nacht dus, super hoor! en wat een lekker ventje hebben jullie zeg!! eens kijken of ik wat kan spammen
     
  13. mink

    mink Fanatiek lid

    22 nov 2007
    1.996
    0
    0
    hoe doen jullie dat met die foto's? krijg het niet voor elkaar!! grrr heel irri dat ging bij de andere site ook veel makkelijker...
     
  14. Miireii

    Miireii Fanatiek lid

    12 feb 2008
    2.417
    0
    0
    Enschede
    @Mink: je moet als je op reageren klikt, een bijlage toevoegen, staat ergens onder waar je het bericht kan typen....
     
  15. Kuona

    Kuona Fanatiek lid

    7 dec 2007
    1.258
    6
    38
    plaats reactie --> beheer bijlagen --> bestand kiezen --> uploaden --> sluit dat venster --> je reactie plaatsen

    Ik hoop dat het lukt, ben erg benieuwd naar je meisje!
     
  16. Kuona

    Kuona Fanatiek lid

    7 dec 2007
    1.258
    6
    38
    haha te laat
     
  17. enna

    enna Actief lid

    9 apr 2008
    280
    0
    0
    verzorgende
    Tilburg
    Goeiemorgen
    Bah, ik voel me zo brak vanmorgen en Katie heeft er ook al geen zin in. Haar tandje is toch echt door, zit ze ook in dat sprongetje misschien? Ik ben al een half uur bezig om haar aan het slapen te krijgen. Nu zoekt ze het maar even uit hoor.(ha, ze is stil!)

    @Married: Jeetje dat is schrikken! gelukkig lijkt alles helemaal goed met Thije. Ik was laatste net op tijd bij Katie, ze zou zo van de bank gerold zijn op het laminaat. Ik heb er bij zitten janken joh.
    Spannend vandaag op je werk, maar wel een goeie beslissing vind ik! Succes.

    @Eppie: Heerlijk 3 weken vrij, geniet ervan!

    @Daffie: Leuke site, had er ook al van gehoord. Zo hebben mijn zus en broer ook hun vakantie geboekt. Alvast een hele fijne vakantie!

    @Vaam: het schema wat Mireii heeft neeregzet vind ik er goed uitzien. Denk dat ik het zo ook eens ga proberen. Alleen lust Katie geen bambix, dus ze krijgt gewone flessen.

    Gisteren heeft ze voor het eerst een schaaltje volle yoghurt gehad na de warme maaltijd, vond ze echt heerlijk! Ik heb toen de fles maar weggelaten.

    @Scoobje: wat een vervelende mail van die dokter. je vertrouwt hem toch en hij heeft goeie dingen voor Kaylee gedaan, maar als hij dna zo reageert. Dat is knap dom.
    De anderen zeggen het ook al, volg je gevoel. Jij weet echt het beste wat je moet doen!
    En idd zijn de andere therapieen ondersteunend/ter stimulatie, dta kan toch geen kwaad lijkt mij. En zeggen dat je met de medicijnen moet stoppen vind ik wel heel kwalijk klinken. Als juist die medicijnen goed helpen lijkt me dat niet de oplossing.
    Lastige beslissing of je wel of geen helmtherapie moet gaan volgen.
    Ik denk dat als Kaylee echt zo'n afgeplat hoofdje heeft dat ze daar last van krijgt in haar ontwikkeling dat je het dan beter wel kan doen. Als je merkt dat het echt niet gaat kun je er toch altijd weer mee stoppen?
    En Katie is ook niet de snelste hoor, ze is 2 maanden ouder dan de feb.baby's en loopt zelfs op de meeste nog wat achter. Toch zijn ze bij het CB en de kinderarts helemaal tevreden over haar. Elk kindje ontwikkelt zich op zijn eigen manier (haha, makkelijk zeggen he van mij. Maar ik maak me geregeld druk hoor.)

    @Noppie: Beterschap! Hoe gaat het vandaag? Je zal na zo'n dag iig je jurkje passen ;)

    @weightwatchers: ik ben ook begonnen! De eerste week was er 1,5 kilo af en afgelopen week 1 ons :( Ik had in het weekend veels te veel lekkere dingen gegeten.... In totaal wil ik er 15 kilo af hebben. Moet nog wel effe dus.

    @Maka: zwarte witlof? getver zeg. Das me nog niet gebeurd nee. Vraag me af hoe dat kan.
    Hier gelukkig geen problemen meer met naar bed brengen. Wel toen Rob net thuis was. Dan brulde ze erover en moest ik haar uiteindelijk in slaap krijgen. Maar we hebben gewoon volgehouden, ik had ook gewoon geen fut meer om haar naar bed te brengen 's avonds. En nu gaat ze redelijk makkelijk slapen als Rob haar brengt.

    @Mieke: ik kan me er soms ook zo over ittiteren, dna ligt Katie op bed te huilen en zit Rob achter zijn computer. Ik wachten tot hij gaat en dna gaat ie maar niet naar haar toe. Als ik dna de trap op kom, komt ie er gauw aan. En dan ook nog zeggen : ik ging al hoor. Oei, dan ben ik echt boos! Mannen...

    Katie is echt in slaap gevallen, joehoe :D Gisteren bij de buren op visite geweest. Het buurjongetje is een week jonger dan Katie (op oudjaarsdag geboren!). Zo lief die 2 bij elkaar, haren trekken, knijpen, over elkaar heen kruipen, duwen, stompen, boven op elkaar zitten. Echt twee dikke vriendjes Hahahaha. Hij is alleen veel verder in zijn ontwikkeling, hij kruipt al, gaat zelf zitten, staat al een beetje en wil zelfs al bijna gaan lopen!

    Nou heeft de buuf ook zo'n loopgeval en daar zit hij veel in, Katie heeft er ook even ingezeten en ze vond het schitterend. Maar ik heb begrepen dat dat slecht is voor de heupjes? Wat vinden jullie van zo'n ding?
     
  18. enna

    enna Actief lid

    9 apr 2008
    280
    0
    0
    verzorgende
    Tilburg
    @Kuona: waar zijn jullie huizen aan het kijken, in belgie of in nederland?
    Nu ik zoveel rond rijd (werk in de thuiszorg) zie ik ook heel veel huizen te koop staan. Is leuk om te spieken op fundas hoeveel ze kosten en hoe ze er van binnen uit zien :)
     
  19. Kuona

    Kuona Fanatiek lid

    7 dec 2007
    1.258
    6
    38
    @Enna: Ik heb ook altijd begrepen dat zo'n ding niet goed is voor de heupjes zolang ze zelf nog niet kunnen staan/lopen. Ik denk ook niet dat ik zo'n ding aan ga schaffen.
    Wij zijn huizen aan het kijken in Nederland. We hebben leuke huizen gezien in R. in gemeente G-R. Vlakbij jullie ;) Weet je dan wat ik bedoel? hihi
     
  20. enna

    enna Actief lid

    9 apr 2008
    280
    0
    0
    verzorgende
    Tilburg
    @Kuona: Leuk!!!! Dan worden we buren :) Enneh mijn man werkt daar ook bij de fotowinkel, dus als je toch gaat kijken moet je ook daar maar even hoi gaan zeggen :D (wel voor 13.00u, daarna issie vrij en staat alleen zijn collega er en das een beetje een raar mannetje...)
     

Deel Deze Pagina