Februari 2009 mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door Uk80, 17 jan 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Uk80

    Uk80 Fanatiek lid

    Iggy: Ik zou hem zeker meer vocht geven! Let ook op zijn plasluiers, die zijn vast niet zo dik meer als voorheen? Ik heb wel een tipje: Probeer of hij lekker uit een plastic(!) bekertje wil drinken. Dus gewoon kleine slokjes in zijn mondje gieten. De meeste kindjes van deze leeftijd vinden dat geweldig leuk! Tja, je knoeit wel veel, maar dan krijgt hij tenminste wel vocht binnen. ;)
     
  2. Iggylover

    Iggylover Fanatiek lid

    25 jan 2008
    3.649
    0
    0
    NS
    labjesland
    uk wij hebben dat dus al net geprobeerd na dat ik mijn vorige bericht had geplaatst en hij vindt het geweldig!!!! hahaha zijn plasluiers zijn nog steeds heel veel hoor...
    oh je wil niet weten hoe trots ik ben hahaha we hebben wel geknoeid maar tis zo leuk om te zien...
     
  3. Arevinol

    Arevinol VIP lid

    7 okt 2007
    7.759
    2
    0
    mama!
    Iggy, klinkt idd als erg weinig vocht. Hoeveel water voeg je toe aan de pap? En drinkt ie trouwens ook niet uit een tuitbeker?

    Hm, Vera slaapt nog steeds, ik geloof dat ze meteen aan haar nachtslaapje begonnen is. Dat is niet zo handig, want ze ligt nog in haar gewone kleertjes en heeft nog maar 3 voedingen gehad.

    Ik heb trouwens iets erg lekkers gevonden... celebrations ice cream :p jamjam!!

    Uk, thanx voor de tips voor de boterham! Dat wordt smullen (hoop ik) :D
     
  4. deesje80

    deesje80 Bekend lid

    13 feb 2008
    876
    0
    0
    Hoi meiden!
    Door alle druktes nog niet echt kunnen reageren en bijlezen, heb globaal ff alles gelezen. Ondanks dat er een aantal op vakantie zijn (maar toch meemailen ;)) is het nog ff aanpoten, hihi.
    Ff snel wat ik heb onthouden ... (sorry voor diegene die ik vergeet hoor!)

    @Mieke, het weer viel vandaag idd tegen he, bah. Was maar frisjes! Gezellig, naar Zierikzee. Mijn zus woont daar, vlakbij de stad, echt ideaal en in de zomer errug gezellig! Hoe was het zwemmen in het zwemparadijs, vond Boaz het leuk?
    Enne, duim duim duim dat je de loterij wint (wil ik ook wel, maar ben weer vergeten loten te kopen en morgen moet ik werken, helaas).
    Naomi heeft de laatste weken ook gehad dat ze halve flessen dronk (of ietsje meer). Ze wou gewoon niet meer! Nu gaat het weer beter. Snap het ook wel, ze krijgt daarnaast ook wat andere voeding, dus ja. 21 sept naar het CB, zal ik het es ff vragen.

    @Maka, heeeeeeeeeerlijk, zondag op vakantie! Wel vroeg vliegen, poehee! Hoop dat het met Vera goed zal gaan tijdens het wachten en vliegen, ben erg benieuwd! Ben wel een beetje jaloers hoor, wil ook wel op vakantie ... Fijn dat Vera uit haar sprongetje is. En wat slaapt ze lang, wow! Kan Naomi wat van leren, hihi!

    @Kuona, fijn dat Morris nu weer beter geslapen heeft zeg! Die ene nacht was echt hel, dat geloof ik graag! Misschien dat er toch tandjes spelen ofzo. Denk ik bij Naomi ook, maar zie ook nog nix verdachts. Helpen de druppeltjes nu? En hoe is het met de huizenjacht?

    @Suske, ff vraagje, waar heb je dat blad gekocht voor de Stokke kinderstoel?! Wist niet eens dat die bestond! Heb die stoel nl ook en zou dat wel tof vinden! Lekker frietjes gegeten?

    @Miireii, ik zie op de foto niet echt een streepje hoor, sorry ... Zie alleen maar wazig, maar dat kan ook aan mij liggen, hihi. Vind het echt zo tof voor je! En qua litteken, weet ook niet. En weet niet meer wie het zei, maar je hebt idd van Clearblue nu van die testen die aangeven hoe lang je zwanger bent. Heb je die al geprobeerd?
    Succes met je misselijkheid meis!! Jeee, nog 1.5 week te gaan en dan is de Ramadan ook weer voorbij!

    @Vaam, gefeli met jullie vakantie! Das niet verkeerd! Had ook meteen ff gecheckt, hihi.

    @Axi, wat zielig voor Josanne :( Hoe gaat het nu met haar, weer beter? Altijd zo zielig als die kleintjes ziek zijn he ... sterkte ermee!

    @Noppie, fijn dat je nu wat minder last van je armen hebt. Houden zo!

    @Iggy, lijkt mij ook weinig vocht, maar las nu dat je het uit een bekertje hebt geprobeerd, leuk!!

    @Married, klinkt heerlijk, zo in Oostenrijk! En fijn dat Thije het zo goed doet met even een ander ritme!! Geniet ervan!!

    Ehm, hier laat ik het ff bij hoor, sorry ...
    Effe ego: hier alles prima! Erg druk op het werk, maar hoef nu alleen nog morgenmiddag en dan weer een paar daagjes vrij. Vrijdag trouwt mijn beste vriendin, errug veel zin in. Naomi gaat dan logeren bij mijn paps en mamas, kijken ze al weeeeeken naar uit natuurlijk, hihi.
    Met Naomi alles prima! Ze dronk d'r flesjes niet helemaal leeg de laatste tijd, gaat nu weer beter. En ze eet nu af en toe een bruine boterham met boter, gaat erin als koek, zo grappig!
    Hebben jullie trouwens dat het groentehapje wordt overgeslagen? Als Naomi naar het KDV is geweest, dan is ze zo moe, dan leg ik haar in bedje als we thuis komen. Dan slaapt ze een klein uurtje en is het tegen half 7 soms. Dan ga ik geen groente meer geven hoor, volgende dag dan maar weer ....
    Nou, ga nu ff er een eind aan breien, lekker met een boek mijn bedje induiken, ben best moe (erg drukke werkdag gehad). Heb trouwens een goed boek van Karen Slaugther, is erg spannend!

    Oh ja Maka, leuke boeken zijn ook shopaholic o.i.d. Lekker luchtig om te lezen. Maar daar heb je nu niet veel meer aan, maar zeg het toch ff ;)

    Truste allemaal en tot gauw!
     
  5. Iggylover

    Iggylover Fanatiek lid

    25 jan 2008
    3.649
    0
    0
    NS
    labjesland
    de pap wordt met 200cc gemengd

    we waren onze hond gisteren kwijt, we hebben sinds ons bezoek aan CB de wagen omgebouwd op haar advies
     
  6. Scoobje

    Scoobje Actief lid

    21 jun 2008
    156
    0
    0
    Geweldig Iggylover !!!!!

    Megagekke hond hebben jullie :)
     
  7. Iggylover

    Iggylover Fanatiek lid

    25 jan 2008
    3.649
    0
    0
    NS
    labjesland
    PAPA is weer kleertjes aan shoppen geweest hij had gister weer een uur pauze en tja dan is de H&M wel erg dichtbij;)
     
  8. Mieke8

    Mieke8 VIP lid

    9 nov 2006
    14.188
    0
    0
    Noord-Holland
    Goedemorgen mama's, heir weer even een berichtje van mij. Mijn mannen liggen nog te slapen! Dus dacht... kan ik mooi weer even lezen en een berichtje plaatsen.

    Kuona, Boaz zijn kamertje is 2x3 meter en daar past gewoon een commode, bedje en kast in. De loopruimte is wel iets minder, maar eigenlijk is het zo'n knus kamertje nu, dus kan prima voor de eerste jaren hoor. Ons buurmeisje heeft er ook lang in geslapen. En ik denk dat wij voor de toekomst ook iets van een hoogslaper oid doen.
    Beterschap voor Morris.

    Miireii, sterkte met je misselijkheid en je litteken. Ik zag overigens wel een soort van streepje op je test, volgens mij was deze in het midden niet doorgestrokken maar zag alleen 2 stukjes boven en onder, klopt dat?

    Suske, hier ook een kleintje die alles wil pakken, in zijn mond wil stoppen en stuk scheurt hoor! Dus is volgens mij heel gewoon.

    Deesje, jammer he van het wer, volgens mij wordt het vandaag ook niet zo mooi. Ik dacht echt dat de voorspellingen veel beter waren.
    Veel plezier op de bruiloft morgen. Ik vond Zierikzee ook een leuk plaatsje, veel historie ook volgens mij. Waar woon jij nou?

    Noppie, gelukkig gaat het iets beter met je armen, hoe is het tennis gegaan. Laat je maar eens lekker masseren, 2 weken is dan nog wel verweg hihi.

    Maka, ik heb ook wel gemerkt dat ik moeite doe om vers eten te koken maar dat de potjes beter bevallen. Hij vindt vooral de à la Carte bakjes van Olvarit heel lekker en en de biologische spinaziestampotje met kip (ziet er niet uit maar goed). Fruit vers of potje gaat er wel goed in.

    Iggy, ik heb van die greepjes om een klein difraxflesje gedaan, vindt Boaz geweldig om zelf vast te houden, misschien ook iets voor Levi, misschien wil hij iets zelf vast houden en maakt het dan niet uit dat een flesje is. Tuitbeker zou ook nog een optie kunnen zijn. Hahaha die foto zo grappig!!! Net een kat.

    Scoobje, oh wat ontzettend vervelend en dat dit ook nog een tijdje kan duren. Tja wie weet krijgen we daar allemaal nog mee te maken, hoop het niet. Dacht eerst dat Boaz het ook een beetje had, maar nu gaat het wel weer. Succes.

    Martine, waarom heeft het allemaal zo lang moeten duren he voordat ze nu ook wel in ziet dat het niet langer zo kan en nu hebben jullie pas een doorverwijzing gekregen, hopelijk hoef je niet lang te wachten.

    Ehm.... vast nog iemand vergeten, excuss ;)

    Gister niet meer gezwommen, jammer maar ja. Gaan vandaag. Vriendje voelde zich niet zo fit en wilde niet. Nou ja ik weet niet wat me te wachten staat en hoe het precies werkt en vond dat een beetje te veel gedoe om dan alleen met Boaz te gaan. Oja gisterochten ben ik met hem in bad gaan zitten... en... ja hoor een en al gespetter hihihi, tja we hebben thuis geen bad. Maar hij kan het dus toch wel, hij vond het prachtig, dus ga vanavond nog een keertje in bad met hem.
     
  9. deesje80

    deesje80 Bekend lid

    13 feb 2008
    876
    0
    0
    Goeiemorgen meiden!
    Ff snel, denk dat Naomi zo weer wakker zal worden en dan wil ik nog ff om boodschapjes voordat ik vanmiddag weer mag werken. Morgen komt het er ook niet van door de bruiloft en aangezien ik denk dat ik zaterdag wel brakjes zal zijn (ben gewoon BOB, maar vermoeid!) dan zie ik het ook niet zitten om in de drukke supermarkt te lopen, pff.

    @Scoobje, ik was jou helemaal vergeten volgens mij gister! Maar jeetje zeg, jullie hebben het wel te stellen met jullie kleintje .. hopelijk is het idd een fase en gaat het zo weer over. Je hoort het wel vaker. Sterkte iig!

    @Iggy, hihihi, die foto, echt stoer! Dat die hond erin past!!! En papa Roy is dus weer wezen shoppen!

    @Mieke, balen vh weer he ... maar: nu ziet het er goed uit! Al is het nog niet echt warm, maar toch! Leuk dat Boaz het zo leuk vind het bad! Naomi ontdekte het vd week ook pas in het grote bad thuis dat ze kon spetteren, hihi. Veel plezier in het zwembad vandaag! Ik woon trouwens vlakbij Goes, 5 km ervandaan. Ook wel een gezellige stad om es rond te banjeren. Tsja, er is zoveel leuks hier ...!

    @Suske: oh ja! Vergat ik ook te zeggen, hier is ook alles interessant, leesboeken, tijdschriften en dan vooral scheuren, heeeeerlijk, hihi!

    @Martine, EINDELIJK een doorverwijzing zeg ... werd tijd ...!

    @Miireii, hoe ist nou? Misselijk wakker geworden, of???

    @verse groenten/potjes: hier zijn de potjes ook redelijk favo moet ik zeggen. Fruit eet ze allebei, maar groente uit potje vind ze ook erg lekker! En a la carte? Ik zie bij ons de winkel alleen maar vanaf 8 maanden??

    Naomi heeft weer heerlijk geslapen, kwart voor 7 werd ze wakker (standaard bijna iedere ochtend). Lijkt ook wel dat ze nu s avonds ook eerder gaat slapen. Ze was alleen weer snel moe vanmorgen, dus heb ze er om half 9 maar weer ingelegd. Ze zal zo wel wakker worden, dus dan op naar de supermarkt!
    Vanmiddag dus weer werken van 13-17. Tis echt megadruk vanwege de afwezigheid van mijn collegaatje, dus die middag zal ook wel zo om zijn denk ik.
    Op het bedrijf thuis is het nu ook megadruk, het aardappelseizoen start weer. Heftige periode altijd, maar goed ... alvast maar es rondkijken voor een vakantietje, hihi.

    Hoe zou het trouwens met Sjors zijn? Hebben we ook al eventjes niet meer gehoord?
     
  10. vaamrile

    vaamrile Fanatiek lid

    30 mei 2008
    1.355
    0
    0
    @Mieke: En...vandaag al een beetje beter weer? Gelukkig heb je op een CP wel veel dingen die je binnen kunt doen he!
    En wat leuk dat Boaz zoveel plezier in bad heeft! Daan begint sinds een tijdje er ook eindelijk plezier in te krijgen, zolang ik hem maar niet neerleg, want dan wordt iet angstig.

    @Married: ook weer niet te veel Oostenrijks eten lekker vinden he! Ik weet nog wel dat het vlees daar allemaal 2 x zo groot en 2x zo lekker is als hier in Nederland ;).

    @Suske: Daan vind papier ook geweldig!! Om op te eten, te verscheuren, wild mee rond te zwaaien e.d. Erg leuk om te zien! Hij zet dan ook echt zijn 'rambogezich' op! En de geluiden die hij erbij maakt.....echt lachwekkend.
    (dus nee hoor, je hoeft je geen zorgen te maken dat je een demolitionkind hebt ;)).

    @Scoobje: Nou joh! dat is inderdaad wel een erge vorm van verlatingsangst. Daan heeft daar (nog) geen last van, maar kan je wel vertellen dat ik (zoals je zelf zegt) toch zou proberen haar af en toe even bij een ander te laten zitten en dan zelf even in beeld blijven. Lukt dit niet, dan weer even proberen om juist even uit beeld te zijn.
    Ik weet het ook niet natuurlijk, maar hoop voor je dat het snel weer voorbij is.

    @maka: zoals ik al zei....:oops: ik geef geen borstvoeding dus heb er nou niet bepaald verstand van. Bedankt voor de uitleg.

    @Miireii: Daan heeft het daarna ook niet meer gedaan hoor en vandaag is hij naar de KDV, dus ik ben benieuwd :D.
    Moet je je trouwens ook aan de ramadan houden als je zwanger bent?

    @martientje: 14 maanden!!!! Dat is wel erg lang hoor. Ik hoop dat ze snel plek hebben en dat ze ook iets zullen vinden.
    Gelukkig dat hij wel goed groeit op de melk.

    @Noppie: 5 zussen ineens? hihi, zal wel een drukte van jewelste zijn geweest he.

    @Iggy, je kunt proberen of levi uit een bekertje wil drinken? Dan moet je het water of sap wel heel voorzichtig geven. Daan wil het ook altijd graag proberen, maar kan het alleen nog niet zo goed. En anders zou je het fruithapje kunnen verdunnen met water en dit in een bekertje geven (daan 'drinkt' regelmatig zijn fruithapje uit een beker, omdat hij dat superleuk vind).

    Lees net dat Uk je ook hetzelfde advies geeft, hihi.
    Oh, en nu lees ik dat je het ook al geprobeerd heb (dat is het nadeel van lezen en meteen reageren in een ander scherm ;)).
    Whahahaha, wat een superleuke foto van de hond in de wandelbak :D :D!

    @Deesje: ja, leuke site he! Maar je moet wel in de laatste seconden bieden natuurlijk, want sommige doen het al minuten van tevoren, maar dan gaan er altijd mensen overheen en jagen ze de prijs omhoog (niet echt handig van ze dus).
    En leuk...ook al een trouwerij! en ook nog eens lekker vrij.
    En de groentehap wordt aan Daan op het KDV gegeven rond 16:30 uur, dan kan hij thuis slapen en krijgt hij rond 19:00 uur de fles.
     
  11. vaamrile

    vaamrile Fanatiek lid

    30 mei 2008
    1.355
    0
    0
    kijk mij cool zijn ;)
     
  12. Miireii

    Miireii Fanatiek lid

    12 feb 2008
    2.417
    0
    0
    Enschede
    Nou, ik heb het idee dat het vandaag iets beter gaat. Niet zo misselijk wakker geworden als gister. Al had ik gisteravond na het eten wel last van maagzuur,, iieellh! :$
    Vanmorgen nog even een testje gedaan en hij wordt donkerder, jeeej! :D

    @Vaam: Als Moslima's zwanger zijn, hoeven ze niet perse mee te doen aan de Ramadan. Ze mogen het wel, maar dat is afhankelijk van hoe ze zich voelen. Als ze zich goed voelen en ze doen mee, moeten ze natuurlijk gewoon zorgen dat ze genoeg vitamines binnenkrijgen. Dus veel water, fruit, vlees enz. Gelukkig eten ze 's avonds allemaal een maaltijdsoep, daar zit echt alles in. Maar voelen ze zich niet goed, dan mogen ze het inhalen op het moment dat ze niet meer zwanger zijn en/of BV geven.. Hoe het allemaal precies zit weet ik niet, maar ik weet wel dat het niet ten koste van jezelf en/of je kindje mag gaan.

    @Mieke: Hopelijk wordt het beter weer vandaag! En de test, het streepje staat er wel helemaal hoor, maar het is zo lastig om daar een goede foto van te maken... Naja, ik zie hem iig :p

    @Deesje: werk ze vandaag! Ik hoef ook alleen vandaag nog en dan moet ik dinsdag pas weer! oh, heb er nu al zin in :D

    @Iggy: leuke kleertjes hoor! en hahaha die hond van jullie! geweldig :D

    Nou, ik laat het hier ff bij.. Ik ga zo douchen, Soraya flesje geven en dan haar weer wegbrengen naar opa en oma.

    Mijn man wordt trouwens helemaal gek van hun :p Ze hadden speciaal een campingbedje gekocht voor Soraya als ze moesten oppassen, maar hij is nog geen enkele keer gebruikt!! Oma legt haar steeds op de bank neer (eerst bij haar in slaap vallen uiteraard) tafel tegen de bank, en allemaal kussens tegen haar aan. Gevolg: Soraya wil overdag niet meer in haar eigen bedje slapen! Mijn man heeft nu al zo vaak gezegd dat ze in het campingbedje moet, maar iedere keer heeft ze een andere smoes. Eerst moest ie nog drogen, nu heeft ze geen ruimte, toen was ie niet schoon en telkens zegt ze, vanaf morgen! Maar ze doet het gewoon niet! En als wij vrij zijn, hebben we gewoon een probleem met Soraya te laten slapen. Ze wil het gewoon niet meer. Al mijn werk in het begin is helemaal voor niets geweest. Ik baal echt als een stekker!!
     
  13. martientje

    martientje Actief lid

    8 mrt 2009
    298
    0
    0
    Goeie morgen meiden

    Iggy: Wat leuk dat papa kleertjes koopt, zo iets bedenkt mijn man nou nooit, moet eerlijk toegeven dat ik zelf ook veel te leuk vind.

    Mieke: veel plezier met zwemmen vandaag.
    Ik heb ook geen bad, heb nu een klein zwembadje die precies in de douche cabine past die laat ik val lopen, Jamin en Fuad kunnen er nu alle 2 samen in. En spetteren dat ze doen.

    Vaam: cool hoor.

    Miiriie: lekker dan weer van je schoonmoeder, zou er toch eens over na denken voor andere opvang, ik zou geen zin hebben om me altijd zo te ergeren.
    Maar ja dit is wel lekker goedkoop natuurlijk helemaal voor 2 kindjes;)
     
  14. Kuona

    Kuona Fanatiek lid

    7 dec 2007
    1.258
    6
    38
    @Vaam: Waarom het kolven niet goed lukt weet ik eigenlijk niet. Ik denk niet dat mijn productie terugloopt. Alhoewel ik na het zien van die waterige zooi wel even twijfelde...
    Hihi hele leuke foto met die zonnebril!

    @Mieke: Balen dat het weer nu toch tegenvalt! Ik hoop dat je vriend vandaag wel mee gaat zwemmen!
    Zo'n flesje voor het slapengaan ga ik alleen doen als ik echt besluit te stoppen. Ik ben zo'n eeuwige twijfelaar ;)

    @Married: Hahaha slagtanden bij Thije! Ik kan me echt nog helemaal niet voorstellen hoe Morris er met tanden uitziet :D
    Fijn dat Thije zich zo goed aanpast!

    @Iggy: Geeft toch niks dat hij niet met plastic dingen wilt spelen? Ik denk dat spelen met knuffels ook onder spelen valt hoor ;)
    En helemaal geen flessen meer joh. Mis je dat niet heel erg?
    Die foto!!! :D:D En Lucky is nou niet echt de kleinste, haha.

    @Suske: Hahaha ja ik denk wel dat je je zorgen moet maken. Onze baby's slaan netjes de bladzijden om en kunnen al lezen. Kan Silje dat niet dan? :(;)

    @Scoobje: Poehee dat klinkt wel heel zwaar zeg. En ik herken het ook niet. Morris gaat wel huilen als ik hem wegleg en wegloop (niet altijd) maar hij wil over het algemeen ook best bij andere mensen zitten. Soms als hij heel moe is wil hij alleen bij mama.
    Ik zou eerlijk gezegd niet weten hoe je ermee om moet gaan. Mijn verstand zegt dat je haar toch bij andere mensen moet laten zitten. Maar ik kan me heel goed voorstellen dat mijn gevoel op zo'n moment iets anders zou zeggen.

    @Maka: Die baby's van tegenwoordig he, kunnen ze onze arbeid helemaal niet meer waarderen? Alleen maar geinteresseerd in 'fastfood' ;)

    @Miireii: Oh dat lijkt me zo vervelend om te moeten wachten als je zo'n honger hebt. Ik werd daar altijd supersupermisselijk van. Ik móest dan echt iets eten.
    Pffff wat een vermoeiend persoon is jouw s.moeder ;) Dan ben ik toch wel blij met de mijne (ook al is het niet altijd mijn type).

    @Martientje: 14 maanden wachttijd? Dat lijkt me ook voor oudere kinderen echt té lang wachten. Is er maar één gespecialiseerd arts in Nederland ofzo? Hopen dat ze eerder een plekje kunnen regelen!
    Hij is idd wel goed gegroeid gelukkig! En heb je nu wel voor langere tijd een verklaring gekregen?

    @Noppie: Wij hebben ook gewoon een ladekast van de Ikea (Hemnes geloof ik) die vond ik net zo mooi als de 'echte' commodes. En een hoogslaper is dan wel een goed idee ja. Ik had vroeger ook een kleine kamer en wilde ook altijd een hoogslaper, maar die is er nooit gekomen :( ;)
    Als je vanmorgen een wazig telefoontje hebt gekregen...dan was ik dat :) Ik had mijn telefoon in mijn zak en ineens hoorde ik iets raars en zag ik dat ik jou had gebeld :p (had jouw nummer nog van de meeting) Op het moment dat ik keek ging ik net de dierenarts broekzakbellen ;)

    @Uk: Wat leuk dat Ferry al zo lekker met de pot mee kan eten!

    @Deesje: Ik twijfel nog steeds of hij wel of niet een tandje krijgt. Ik weet dus niet zo goed of de druppeltjes helpen ;)
    De huizenjacht... we zitten nog steeds te twijfelen of we wachten op een leuk nieuwbouwproject in de buurt of dat we toch voor een bestaande woning gaan.
    Ik sla de groenten ook wel eens over hoor! En wat leuk dat je beste vriendin gaat trouwen. Ik kan me voorstellen dat je ouders er al zo lang naar uitkijken dat Naomi komt logeren. De vrouw van mijn s.vader was gisteren ook al aan het vissen wanneer Morris een keer een hele dag naar hun komt. (want wij moesten toch zeker wel eens een hele dag met ons 2tjes weg ;)) Maar ik zie dat nog even niet zitten :)

    Gisteravond hebben we gegeten bij mijn s.vader. Morris lag er dus pas om half 10 in. Om 23.00 werd hij alweer wakker dus toch maar gevoed. Maar om 2.00 werd hij wéér wakker!! Ik heb hem twee keer getroost en kon hem dan prima weer terugleggen in bed. Maar 10 minuten later begon hij weer. Toen maar weer even aangelegd en daarna heeft hij doorgeslapen tot 7.00. Vaag hoor.
     
  15. Arevinol

    Arevinol VIP lid

    7 okt 2007
    7.759
    2
    0
    mama!
    Iggy, haha ja das een lekkere mand natuurlijk!
    Als ik mijn poes kwijt was, keek ik ook altijd eerst in de wagen ;) Ze heeft zich zelfs een keer ónder het matrasje verstopt (terwijl ik de maxi-cosi op zijn kop en de regenhoes er altijd overheen deed)!

    Mieke, jeuj wat goed van Boaz, lekker spetteren! Vera zit ook sinds een weekje in t grote bad, in de badring, super handig ding!

    Deesje, geef jij ook nog een avondvoeding eigenlijk? Of slaapt Naomi al de héle avond en nacht door?

    Vaam, wow hippe jongen die Daan :)!

    Miireii, gelukkig dat je vanmorgen niet zo misselijk was en je test toch donkerder!!
    Huh, maar waarom doet je s-ma zo moeilijk dan over dat slapen in t campingbedje?? Je kunt t haar echt wel weer aanleren hoor, maar idd erg zonde van je werk in t begin. Bah, ik zou echt helemaal geirriteerd worden van dat gedrag van haar, jíj bent de moeder hoor!

    Kuona, Morris drinkt verder toch normaal, hij heeft toch niet opeens veel meer voedingen (overdag)?
    Haha, fastfood ;). Ik kan me nog herinneren dat ik vroeger altijd liever de kunstmatig gekleurde snoepjes en drankjes wilde, terwijl mijn moeder daar fel tegen was ;)
    Zo ben jij vanmorgen lekker Noppie en de dierenarts aan t stalken geweest!!

    Vanmorgen weer lekker gezwommen, Vera zat steeds te gillen en te kraaien, ze had wel lol geloof ik :)
    Zo deel 2 maar eens strijken.
     
  16. suske13

    suske13 Actief lid

    2 mei 2008
    279
    0
    0
  17. Iggylover

    Iggylover Fanatiek lid

    25 jan 2008
    3.649
    0
    0
    NS
    labjesland
    jaaaaaaaa die hond spoort dus niet, hij lijkt zo opgevouwen klein maar het is de grote van een labrador en een herderhond

    oh deze foto moest ik laten zien SMELT... knap is hij he???;)
     
  18. Kuona

    Kuona Fanatiek lid

    7 dec 2007
    1.258
    6
    38
    hihi leuk dat Vera het zwemmen zo leuk vind!
    Nee Morris heeft niet meer voedingen overdag. Het zal ook wel goed zitten idd. Maar af en toe maak ik me weer 's ff lekker zorgen...;)

    Ik zit in dubio... Ik ga op donderdagmiddag vaak naar mijn moeder met Morris. Maar vanmiddag komt een kennis/vriendin van haar op bezoek. Haar dochter heeft 2 maanden geleden zelfmoord gepleegd :(
    Ik ken die vriendin/kennis niet echt. Ik heb haar wel een paar keer gezien. Nu twijfel ik dus of ik wel of niet zal gaan vanmiddag. Ik weet niet zo goed wat ik tegen haar moet zeggen. En zou het niet pijnlijk zijn om mij met baby te zien? Haar dochter zal geen moeder worden...
    Of denk ik er nu weer teveel bij na? Af en toe maak ik mezelf ook zo lekker gek. Voor mijn gevoel wrijven we er dan zo in dat wij het zo leuk hebben als moeder en dochter... Maarja...ze zal ook wel meer moeders en dochters tegenkomen. (ze heeft zelf overigens nog een dochter)
     
  19. Kuona

    Kuona Fanatiek lid

    7 dec 2007
    1.258
    6
    38
    @Iggy: Knap ventje heb je hoor. Hij krijgt ook een lekker bol toetje of lijkt dat maar?
     
  20. Iggylover

    Iggylover Fanatiek lid

    25 jan 2008
    3.649
    0
    0
    NS
    labjesland
    ja he hij begint nu steeds meer op mij te lijken als baby!!!!

    jahoeeee levi zijn eerste deel foto album ' levi 0-6 maanden' is af.... hahahaha roy zegt je gaat toch niet echt ieder half jaar zo'n dik boekwerk-album maken hahaha echt wel
     

Deel Deze Pagina